-
Φωτογραφία της Caterham. Πώς είναι έτσι η μύτη; -
Ανακοινώθηκε, τελικά, από τη FIA, το σκεπτικό βάσει του οποίου κρίθηκε παράνομο το σύστημα ελέγχου του ύψους του μονοθεσίου κατά το φρενάρισμα, ή μπορώ να συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι... 'δάκτυλος', βασικά, της RBR?..
-
Ανακοινώθηκε, τελικά, από τη FIA, το σκεπτικό βάσει του οποίου κρίθηκε παράνομο το σύστημα ελέγχου του ύψους του μονοθεσίου κατά το φρενάρισμα, ή μπορώ να συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι... 'δάκτυλος', βασικά, της RBR?..
-
Ο χρήστης aggelosf έγραψε:
Φωτογραφία της Caterham. Πώς είναι έτσι η μύτη;Ο ScarbsF1 λέει ότι δυστυχώς πολλές ομάδες θα ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο.
-
Με όσα διάβασα κάπως έτσι είναι και η μύτη της Ferrari.
-
και λεγαμε ασχημη εκεινη την williams επι montoya
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tο νόημα δεν απειχε και πολύ απο την ελευθερη απόδοση. Δηλαδή τι διαφορετικό ειπε και (κυρίως) τι διαφορετικό θα μπορουσε να πει, με δεδομενες τις συνθηκες του τεστ; Γενικά το 'δεν βλεπω λόγο για να μην ειναι γρηγορος ο Κιμι' είναι πολύ διαφορετικό απο το 'ενθουσιασμένος' που διαβασαμε ή αφεθηκε να εννοηθει. Κυριακη κοντή γιορτή. Και περσι μου λεγατε οτι δεν είναι δυνατόν να ξέρεις εσυ καλύτερα από τη Ρενώ και εγω ελεγα οτι ο τυπος δε βγαζει χρονιά. Φέτος λέω κρατάτε μικρό καλάθι, κυριώς γιατι ο team-mate του είναι ουσιαστικά ρουκης.Ο ανθρωπος στο κομματι που εβαλες εσυ ειπε:
From the first run he was pretty much there,' Permane told BBC Sport. 'It's very difficult to know where he should be but he was pretty much on the pace on the first run. He didn't find a whole lot of pace during the day.
'I don't see any reason why he won't be on the pace - you can tell he's a very, very experienced driver.
Που σημαινει:
Απο την πρωτη φορα που μπηκε στην πιστα για δοκιμες εδειξε οτι ειναι στο περιπου εκει. (Προφανως εκει που περιμεναν).
Βεβαια ειναι πολυ δυσκολο να ξερουμε που ακριβως επρεπε να ειναι (επρεπε να γυριζει σε χρονους) αλλα γυριζε εκει που περιμεναμε απο την πρωτη στιγμη. Δεν αλλαξε ο ρυθμος του την υπολοιπη μερα. (δηλαδη δεν μπορεσε να κανει κατι παραπανω και για αυτο πιστευουν οτι αυτοσ ηταν ο ρυθμος του μονοθεσιου).
Δεν βλεπω καποιον λογο να μην ειναι στον ρυθμο αφου ειναι πολυ εμπειρος οδηγος. (προφανως πιστυεουν οτι το μονοθεσιο ειναι ηδη καλο και θελει μικροβελτιωσεις τις οποιες λογο εμπειριας του οδηγου μπορουν να τις διορθωσουνε)Τα σχολια στις παρενθεσεις ειναι δικα μου. Λογικα θα ξερουν τον ρυθμο η θα μπορουν να τον υπολογισουν οταν αρχισουν οι επισημες δοκιμες απο ολες τισ ομαδες (ιδια πιστα, ιδιες συνθηκες) αλλα κανεις δεν θα ξερει τι γινεται μεχρι και τον πρωτο αγωνα. Πχ, περισυ που ολοι λεγανε για φαβορι την Ferrari αλλα στο τελος αποδειχτηκε εντελος το αντιθετο....
Δεν ξερω και δεν μπορω να κρινω, ουτε λεω οτι ειναι σουπερ και θα τους πηδηξει ολους. Και εγω μικρο καλαθι κραταω. Το μονο σχολιο ειναι στην μεταφραση οπου αλλαξε τελειως το νοημα αυτων που υποθηκαν απο την ομαδα.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Φωτογραφία της Caterham. Πώς είναι έτσι η μύτη;Ο ScarbsF1 λέει ότι δυστυχώς πολλές ομάδες θα ακολουθήσουν αυτό το σχέδιο.
Η 'θεία' έμπνευση...
-
Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω και σε ποιο ζώο μοιάζει...
-
Διαφωνω:
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Διαφωνω:
Nαι το άτιμο. Ο Κουστώ το σχεδίασε;
-
please
-
Αγγελεφ εσυ πετυχες και το livery
-
Πέρα απ' την πλάκα, είναι ολόιδιο, ακόμη και εκεί που είναι τα μάτια έχει δυο καρούμπαλα το μονοθέσιο.
-
That's more like it!
-
Πλάκα πλάκα, φοβερό livery! Κάτι τέτοια βλέπουμε και στα μαχητικά αεροσκάφη...
-
αυτο?
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Πλάκα πλάκα, φοβερό livery! Κάτι τέτοια βλέπουμε και στα μαχητικά αεροσκάφη...Φωτοσουπιά είναι, σιγά μη το δούμε στη Jerez βαμμένο έτσι:
-
Εννοείτε βρε Zorz ότι είναι φωτοσοπιά. Δεν είμαι τόσο αφελής. Απλά μου άρεσε σαν ιδέα... Ψ.Π. στους οδηγούς που προσπαθείς να προσπεράσεις!
-
Ο χρήστης speedy gio έγραψε:
αυτο?Σε αποκλειστικότητα το shakedown του μονοθεσίου...
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012