-
Ο χρήστης greo έγραψε:
@kantoniou
Oταν οι περισσότεροι δεν αναφερουν ποτέ τα παγωτα, είναι διαστρέβλωση να λες ΔΙΑΡΚΩΣ ότι το πρόβλημα κάποιων είναι αυτά. Και όταν κάποιοι λένε ότι είναι καλός και γρήγορος, αλλά όχι κορυφαίος είναι επίσης διαστρέβλωση να λες ότι 'τον λες κουλάδι'. Μία - δυο πάνω στην ένταση του καβγά ή το πάθος της επιχειρηματολογίας είναι λογικό και θεμιτό. Αν το κάνεις όμως 712 φορές και μάλιστα στο καπάκι μετά απο επισήμανση ότι 'ποτε δεν ισχυρίστηκα αυτό', τότε ναι είναι η ουσία του φασισμού. Και αν εσένα σε πειράζουν οι λέξεις, εμένα με πειράζει να βλέπω να έχουμε πάθει όλο και μεγαλύτερη ανοσία στις πρακτικές αυτές.Δεν ειμαι σιγουρος που αναφερεσαι σε εμενα, που στον Αμπαλο και που στον Eddie.
Για τον Αμπαλο, νομιζω το εξηγησα παραπανω:
Αν λες για οποιονδηποτε πρωταθλητη της Φ1 οτι στη βροχη, οπου ξεχωριζουν οι οδηγοι, γελαει μαζι του ο κοσμος, και απο κατω λες οτι δεν τον λεω κουλαδι, αλλα απλα υπερτιμημενο, κατι δεν εχεις γραψει σωστα.
Ειναι καλος και γρηγορος => Αλλα δεν ειναι κορυφαιος => Ειναι υπερτιμημενος. => ΣΩΣΤΟ.
Γελαει ο κοσμος => Δεν ειναι κουλαδι. => ΛΑΘΟΣ. Αν γελαει ο κοσμος μαζι του, τον λες κουλο
Το γελαει ο κοσμος ειναι το προβλημα μου, ολα τα αλλα τα καταλαβαινω.Εξακολουθω να πιστευω οτι η φραση σου 'φασιστικη' ηταν υπερβολικη, ακομα κι αν βλεπεις διαστρεβλωση.
Εμενα με πειραζει να βαζει καποιος ασχετα βιντεο, να φτανει σε ασχετο συμπερασμα και εμεις να βρισκουμε φασιστικες τις αντιδρασεις. -
Ευτυχώς είχε MotoGP και ησύχασα λίγο απ'την Κιμιάδα...
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ομως το 'οταν βρεχει γελαει ο κοσμος' και ολα τα παραπανω δεν ειναι κριτικη, ειναι εμφανως προσβλητικα, και για αυτο και μονο αντεδρασα.Πρόσβαλα την τιμή του επειδή είπα ότι δε δύναται στη βροχή; Τι λε ρε παιδί μου...
Εγραψα ηδη παραπανω οτι μετανοιωσα για το οτι τσιμπησα στο τρολινγκ σου. Αν διαστρεβλωνω, παραληρω ή δεν καταλαβαινω ελληνικα, το γνωριζουν πολυ καλα οι επι τοσα χρονια συνομιλητες μου στο φορουμ και δεν περιμενω εσενα να μου το πεις. Δεν χρειαζεται λοιπον να σου απαντησω περαιτερω, θα πρεπει να βρεις κατι αλλο για να περασεις την ωρα σου.
Προσβλητικός είσαι ΕΣΥ φιλαράκι.
Επειδή είσαι παλιός και ο καινούριος δε συμφωνεί μαζί σου, μπορείς να υπονοείς ότι είμαι βλάκας (κάτι για βλακώδεις απόψεις διάβασα) κι ότι τρολλάρω;
Θα μπορούσα κι εγώ κάλλιστα να σε πω μπετόβλακα, τρολλ και Raikkonen groupie, αλλά είμαι ευγενής.Αν λες για οποιονδηποτε πρωταθλητη της Φ1 οτι στη βροχη, οπου ξεχωριζουν οι οδηγοι, γελαει μαζι του ο κοσμος, και απο κατω λες οτι δεν τον λεω κουλαδι, αλλα απλα υπερτιμημενο, κατι δεν εχεις γραψει σωστα.
Ειναι καλος και γρηγορος => Αλλα δεν ειναι κορυφαιος => Ειναι υπερτιμημενος. => ΣΩΣΤΟ.
Γελαει ο κοσμος => Δεν ειναι κουλαδι. => ΛΑΘΟΣ. Αν γελαει ο κοσμος μαζι του, τον λες κουλοΕδώ το πας καλά.
Κουλάδι θα τον έλεγα αν ήταν κουλός και στο στεγνό. Είναι; Όχι.
Κάποιον ο οποίος δεν έχει ικανότητα σε δύσκολες συνθήκες, δεν είχε διάρκεια, έχασε απ'τον Μάσσα, εκδιώχθηκε από ομάδα, έχω δικαίωμα να τον θεωρώ υπερτιμημένο έτσι δεν είναι;
Για μένα ήταν πρώτος σε απόλυτη ταχύτητα στα ντουζένια του (το 2005 ουσιαστικά), αλλά από κει και πέρα πήρε την κατιούσα (και μη μου πείτε για το '07 γιατί το '05 ήταν καλύτερος).Εμενα με πειραζει να βαζει καποιος ασχετα βιντεο, να φτανει σε ασχετο συμπερασμα και εμεις να βρισκουμε φασιστικες τις αντιδρασεις.
Άσχετα ήταν τα βίντεο με το συμπέρασμά μου (ουχί το διαστρεβλωμένο); Από αντικειμενικότητα σκίζεις.
Το γελαει ο κοσμος ειναι το προβλημα μου, ολα τα αλλα τα καταλαβαινω.
Ε αφού κόλλησε η βελόνα να το επαναδιατυπώσω.
'Όταν συννεφιάζει δεν καταφέρνει να μπει στα πιτς, φιλάει τον τοίχο στην πίστα που είναι μάστερ, καταφέρνει να χάσει απ'τον Φισικέλα με Τζόρνταν, πέφτει πάνω στον Λιούτσι, κλπ.'
Καλύτερα τώρα;Για να τελειώνουμε (ελπίζω).
Ο κορυφαίος οδηγός είναι το ίδιο καλός στο στεγνό, στο βρεγμένο, σε γρήγορες, σε αργές πίστες, παντού και πάντα.
Νταξ άποψή μου... -
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Επειδή είσαι παλιός και ο καινούριος δε συμφωνεί μαζί σου, μπορείς να υπονοείς ότι είμαι βλάκας (κάτι για βλακώδεις απόψεις διάβασα) κι ότι τρολλάρω;...νομίζω ότι αυτό είναι ενδεικτικό για το πού έγκειται το πρόβλημα. (Την δε αναφορά του ο kantoniou στην παλαιότητά του την έκανε (καλώς ή κακώς) μόνο για να 'υπερασπιστεί' με βάση το τετρατροχικό του μητρώο 'τα Ελληνικά του' που τα έθεσες σε αμφισβήτηση). Μια γενίκευση μετά στάμπας, στο ίδιο στυλ με την γενίκευση περί...Rainkkonen (και την ρετσινιά της 'βρεγμένης γάτας'). Ή αν το δούμε πιο χαλαρά, υπερβολές μετά μυγιάσματος...
Εγώ δεν θα το έλεγα τρόλινγκ, αλλά φλέιμινγκ. Επίσης από την άλλη δε θα μίλαγα για βλακώδεις απόψεις. Δικαίωμά σου να έχεις συγκεκριμένη άποψη για τον Κίμι (και τον κάθε Κίμι), και όπως το βλέπω, δικαίωμά σου να τις εκφράζεις όσο κι αν σε άλλους φαίνονται ακραίες. Δικαίωμά τους όμως και όσων φαίνονται αδικαιολόγητα υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποιείς (περί 'γέλιου του κόσμου', εν προκειμένω, έστω κι αν όπως 'διευκρίνησες' αφορά συγκεκριμένη κατάσταση). Μη σου πω εξ ου δικαιολογημένες και οι όποιες υπερβολικές από μεριάς τους αντιδράσεις.Προσωπικά νομίζω πως απλά δεν σου κάθεται καλά το 'θεϊλίκι' που διακρίνεις να αποδίδουν κάποιοι (εδώ και μάλλον κι οπουδήποτε αλλού) στον Ράι, το θεωρείς υπερβολικό, με αποτέλεσμα να 'εκτοξεύεις δηλητηριώδη βέλη' όπως ο ίδιος το έθεσες. Όσο όμως υπερβολικά τον θεοποιούν κάποιοι, άλλο τόσο υπερβολικά τον χαρακτηρίζεις εσύ, και τον έχεις ολίγον βάλει στο μάτι. Διότι ο άνθρωπος μπορεί να μην είναι η αδιαμφισβήτητη κορυφή στη βροχή, σε καμμία περίπτωση όμως το βιντεάκι που παρέθεσες δεν καλύπτει της δυνατότητες (ή τις αδυναμίες) μιας ολόκληρης καριέρας όταν βρέχει. Χωρίς να έχω κάποιον λόγο να τον λατρεύω ιδιαιτέρως -απελθέτω άρα απ' εμού τουλάχιστον, το οπαδικόν ποτήριον- νομίζω πως ήταν μια στιγμή που θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθ' ένα. Γιατί αλλιώς, αν θέλουμε να στοχοποιήσουμε τον οποιονδήποτε, 'αναδεικνύοντας' κάποιο 'κουσούρι' τους, κάλλιστα μπορούμε να σταχυολογήσουμε 'ατυχείς' στιγμές τους. Και τεσπα επειδή ΟΝΤΩΣ ήταν βαρύ και άδικο το 'κάθε φορά που βρέχει γελάει ο κόσμος', δέξου κι εσύ το ότι ο χαρακτηρισμός σου ήταν αναλόγως αστείος (το 'βλακώδης' συμφωνώ πως ήταν του ματς). Γνώμη μου.
-
4 έχει μη το ξεφτιλίζουμε.
Και πάντα σε στεγνό ε γιατί όταν βρέχει γελάει ο κόσμος.Ενώ, ο Μίκι πάντα κάνει μαλακίες στη βροχή (που εκεί φαίνεται ο οδηγός). Τυχαίο;
Ρε ανθρωπε, θα στο πω πιο απλα: Επιμενεις οτι οι παραπανω εκφρασεις ειναι σωστες; ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ.
Και δεν ειναι θεμα ερμηνειας. Οταν μιλας για πιλοτους της F1, και μαλιστα για καποιον απο καλο και πανω (για να συμφωνησουμε ολοι για το επιπεδο του), η φραση 'γελαει ο κοσμος' ειναι de facto ακυρη. Και μαλιστα αν εισαι αντικειμενικος, οπως εγραψες. Ουτε κανει παντα μαλακιες στη βροχη, ουτε υστερει σε σχεση με τους αλλους, οπως εχει φανει σε αλλες περιπτωσεις (βλ. παραπανω). Εγραψα ηδη πολυ νωριτερα οτι δεν ειναι και expert.
Δεν γελαει ο κοσμος με τον μαλακα τον Κιμι, τι να κανουμε τωρα, με το ζορι να παραδεχτουμε οτι γελαει; Ουτε τη μανα μου εθιξες και χεστηκα και για τον Κιμι. Αλλα σε μια συζητηση σοβαρη, αυτες οι εκφρασεις δεν ειναι ουτε καν για χαβαλε.
Αλλο να πεις οτι ειναι μια υπερβολικη εκφραση της στιγμης, αλλο να επιμενεις σωνει και καλα οτι εχεις δικιο.
Αυτο ειναι το point μου. Οχι δηλαδη η προσβολη της 'τιμης και της υποληψης' του Ραικονεν, αλλα η υιοθετηση ως αληθους μιας εντελως υπερβολικης και εξωπραγματικης αποψης. Και ναι, εχω κολλησει πραγματι, γιατι τρελλαινομαι να πρεπει να 'ξεκολλησω' εγω, επειδη εχει καθιερωθει οτι ολες οι γνωμες παντοτε ειναι ιδιες, οσο αστηριχτες και να ειναι καποιες.
Πες τον υπερτιμημενο, πες τον κατωτερο του Μασσα, πες τον τεμπελη, μαζι σου, γιατι ειναι υποκειμενικες κρισεις. Αν ομως πιστευεις οτι ο κοσμος γελαει μαζι του ή αν γελας εσυ μαζι του (και με οποιονδηποτε αλλον πρωταθλητη της Φ1), δεν εχεις παρει μυρωδια απο το σπορ που παρακολουθεις.Εγραψα (και επιμενω) οτι η παραπανω αποψη σου ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ βλακωδης και αστηριχτη, για τους λογους που εξηγησα πιστευω επαρκως. Ποτε δεν εγραψα οτι εισαι βλακας. Ειναι προφανες πως δεν θα μπορουσα αλλωστε, αφου δεν σε γνωριζω.
Για παλιους, νεους, παραληρηματα κτλ, δεν θελω να συνεχισω την κουβεντα, γιατι πραγματι ειναι ευκολο να ξεφυγουμε, και πιστευω δεν το θελει κανεις. Ποτε (ελπιζω) δεν εχω προσβαλλει συνομιλητη μου στο φορουμ, ουτε και στη ζωη μου γενικα. Επισης ποτε δεν επικαλουμαι την 'παλαιοτητα' στο φορουμ, και το βρισκω γελοιο οταν γινεται. Οταν ομως γραφεις για καποιον οτι δεν ξερει ελληνικα ή οτι παραληρει, καλο θα ηταν να ελεγξεις προηγουμενως αν ο συνομιλητης σου εχει δωσει γενικα τετοια δειγματα και, αν οχι, να προβληματιστεις γιατι αυτο 'συμβαινει' μονο σε εσενα. Οχι για να μην τον προσβαλλεις (αλλωστε αγνωστοι μεταξυ μας ειμαστε, προφανως η γνωμη του καθενος για τον αλλον ειναι παντελως αδιαφορη). Αλλα για να δεις, αν αυτο που του καταλογιζεις εχει γενικα βαση ή οχι. Και αυτο φαινεται μονο σε βαθος χρονου, ειδικα αν εισαι νεοφερμενος καπου.
Ειναι πολλα τα παραδειγματα που εχουμε 'πλακωθει' (λεκτικα ) εδω μεσα, χωρις ομως εντασεις και προσβολες. Γιατι 'ξερεις' τον αλλον, ξερεις ποιος ειναι κακοπροαιρετος και ποιος οχι, ξερεις ποιος ειναι flamer ή troll, ξερεις ποιος απλα ειναι επιμονος ή φανατικος με καποια ομαδα/πιλοτο και παντα εκφραζεσαι, δρας και αντιδρας αναλογα. Σε αυτο και μονο μειονεκτει (εκ των πραγματων) καποιος 'νεος' και σε τιποτα αλλο. Και καλο θα ηταν να λαμβανεται υποψη και αυτη η παραμετρος. -
washcloud, τα διαβασα αφου ποσταρα και με εχεις καλυψει (καταλαβει) σε πολυ μεγαλο ποσοστο.
Ο χρήστης washcloud έγραψε:
Και τεσπα επειδή ΟΝΤΩΣ ήταν βαρύ και άδικο το 'κάθε φορά που βρέχει γελάει ο κόσμος', δέξου κι εσύ το ότι ο χαρακτηρισμός σου ήταν αναλόγως αστείος (το 'βλακώδης' συμφωνώ πως ήταν του ματς). Γνώμη μου.Διαβαζοντας τον washcloud, και επειδη δεν θελω να γινομαι και αδικος, πραγματι το βλακωδης ηταν υπερβολικο απο μερους μου. Εξηγησα παραπανω οτι αποκαλεσα ετσι τη συγκεκριμενη αποψη (και μονο) επειδη ειναι αστηριχτη, δεν ηθελα ομως να δωσω προσβλητικη χροια. Επιμενω παντως οτι κατ' ουσια ειναι τελειως λανθασμενη, υπερβολικη και δεν στηριζεται στην πραγματικοτητα.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Θεωρώ τη Σουζούκα πλέον πολύ πιο απαιτητική πίστα, το Σπα δεν το θεωρώ καν από τις δύσκολες εν ετει 2012. Τη λατρεύω για το χαρακτήρα της και για τους αγώνες που δίνει, αλλά τα μισά Τιλκεδρόμια έχουν εξίσου απαιτητικά κομμάτια. Γενικά η σειρά για μένα είναι Σουζούκα, Μονακο, Μοντρεαλ. Για να σε προλάβω και στη Σουζούκα είναι καλός ο Κιμης.Greo εσύ δεν είσαι που έλεγες τη Σουζούκα ξεπερασμένη πίστα, ότι με τα σύγχρονα μονοθέσια είναι εύκολη και βαρετή ή θυμάμαι λάθος;
Περί ΣΠΑ: Ποιες είναι δύσκολές - απαιτητικές πίστες δεν μπορώ να ξέρω γιατι δεν έχω οδηγήσει σε καμία. Όποτε βασίζομαι στους οδηγούς. Όταν η συντρηπτική πλειοψηφία αυτών την θεωρούν 'αγαπημένη', 'ο οδηγός κάνει τη διαφορά', 'συναρπαστική' και γενικά την εξυμνούν, ε τότε σίγουρα και δύσκολη είναι και απαιτητική και κριτήριο για τους οδηγούς.
-
Ξεπερασμενη ειναι σιγουρα. Στενη και με μία γραμμη. Αλλά σε σχεση με τις άλλες είναι πιο δυσκολη. Βεβαια όπως και η Eau Rouge ετσι και η 130R δεν είναι η στροφή του μύθου, αλλά τη Σουζουκα τη σωζει το κομμάτι μεχρι τη φουρκέτα
-
Και το Spa έχει τις πολύ γρήγορες και απαιτητικές στροφές μετά την Eau Rouge. Όπως και να έχει, είναι δύο από τις πιο ζόρικες πίστες.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Περί ΣΠΑ: Ποιες είναι δύσκολές - απαιτητικές πίστες δεν μπορώ να ξέρω γιατι δεν έχω οδηγήσει σε καμία. Όποτε βασίζομαι στους οδηγούς. Όταν η συντρηπτική πλειοψηφία αυτών την θεωρούν 'αγαπημένη', 'ο οδηγός κάνει τη διαφορά', 'συναρπαστική' και γενικά την εξυμνούν, ε τότε σίγουρα και δύσκολη είναι και απαιτητική και κριτήριο για τους οδηγούς.Και το Spa έχει τις πολύ γρήγορες και απαιτητικές στροφές μετά την Eau Rouge. Όπως και να έχει, είναι δύο από τις πιο ζόρικες πίστες.
+1 σε αυτά.
Αν το συγκρινεις με το παλιο Nürburgring, εχεις δικιο. Αλλα στο σημερινο προγραμμα, ποια αλλη πιστα ειναι καλυτερο κριτηριο για τις οδηγικες ικανοτητες, μαζι με την Ιαπωνια; Ποια ειναι πιο απαιτητικη και δυσκολη στις προσπερασεις, μαζι με το Μονακο;
Θεωρώ τη Σουζούκα πλέον πολύ πιο απαιτητική πίστα, το Σπα δεν το θεωρώ καν από τις δύσκολες εν ετει 2012. Τη λατρεύω για το χαρακτήρα της και για τους αγώνες που δίνει, αλλά τα μισά Τιλκεδρόμια έχουν εξίσου απαιτητικά κομμάτια. Γενικά η σειρά για μένα είναι Σουζούκα, Μονακο, Μοντρεαλ.
Μπορεις να συνεχισεις τη λιστα σου, μετα το Μοντρεαλ; Ειναι το Σπα τουλαχιστον το επομενο;
Ποια τιλκεδρομια, με το απειρο πλατος, τις πολλες γραμμες, τα απλετα ραν οφ, τις προβλεψιμες καμπες ειναι δηλαδη δυσκολοτερα απο το Σπα; -
kantoniou, το πρόβλημα είναι ότι κόλλησες στη διατύπωση της φράσης κι όχι στην ουσία.
Η ουσία είναι ότι έχει κάνει πολλές γκάφες στη βροχή και το υποστήριξα με ΓΕΓΟΝΟΤΑ.Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
'Όταν συννεφιάζει δεν καταφέρνει να μπει στα πιτς, φιλάει τον τοίχο στην πίστα που είναι μάστερ, καταφέρνει να χάσει απ'τον Φισικέλα με Τζόρνταν, πέφτει πάνω στον Λιούτσι, κλπ.'Και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση, κατά τα γνωστά.
Εσύ πήρες τη φράση, την έκοψες κι έραψες αλλάζοντας το νόημά της και άρχισες ένα κρεσέντο προσβολών, χωρίς να σου'χω μιλήσει ποτέ.
Κι άλλα παιδιά διαφώνησαν, χωρίς παρατράγουδα όμως.Εγραψα (και επιμενω) οτι η παραπανω αποψη σου ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ βλακωδης και αστηριχτη
Καταρχάς, για να πεις ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι βλακώδης κι αστήριχτη θα πρέπει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να το υποστηρίξεις.
Να φέρεις, δηλαδή, συγκεκριμένα παραδείγματα νικών ή μεγαλειωδών εμφανίσεών του σε βρεγμένους αγώνες ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η ικανότητά του σ'αυτές τις συνθήκες υπερτερεί των λαθών.Μα εσύ ο ίδιος παραδέχεσαι ότι ε δεν είναι κι ο expert στη βροχή. Συνεπώς πώς είναι τελείως λανθασμένη η άποψή μου; Καταλαβαίνεις ότι αντιφάσκεις έτσι;
Και παρ'όλα αυτά λες ότι δεν υστερεί σε σχέση με τους άλλους. Δηλαδή στη βροχή δεν υστερεί από Σούμι, Μπάτον, Αλόνσο, Χάμιλτον, Φέττελ;
Σόρρυ αλλά εδώ δε μας τα λες καλά. Εκτός αν εννοείς άλλους άλλους...Τέλος, για την επίμαχη 'ακραία' (λες και τον έβρισα) φράση.
Βασικά αποτύπωνε το συμβάν του Νίρμπουργκρινγκ (ξέρετε εκεί που σφίγγεται να μπει στα πιτς και δε μπορεί).
Αυτό δεν ήταν 'blooper'; Δεν προκάλεσε το γέλωτα; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να έσπασαν την τηλεόραση, αλλά ήταν αστείο (όπως και του Κούλθαρντ) πώς να το κάνουμε;Διαβαζοντας τον washcloud, και επειδη δεν θελω να γινομαι και αδικος, πραγματι το βλακωδης ηταν υπερβολικο απο μερους μου.
Το εκλαμβάνω ως συγγνώμη και δε δίνω συνέχεια...
τον κρινεις απο ενα βιντεο που εβρεχε και ηταν με σλικ..........
Όλοι τα ίδια φόραγαν.
Έπεσε και πάνω στον Σούτιλ, το'χα ξεχάσει.
-
πόσο πια...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
:offtopicviii:πόσο πια...
Εγώ να δεις πόσο βαρέθηκα να εξηγώ τα ίδια και τα ίδια.
-
.... καταφέρνει να χάσει απ'τον Φισικέλα με Τζόρνταν ....Βραζιλία 2003, η Jordan φορούσε Bridgestone που ήταν πολύ ταχύτερα από τα αντίστοιχα Michelin στο βρεμμένο. Ο Fisi είχε εκμεταλλευτεί κι ένα safety car για να βρεθεί τόσο ψηλά.
Μιλάμε για έναν αγώνα που και ο Schumacher γλύστρησε στην στροφή 3, είχε χτυπήσει ο Alonso και βγήκαν κόκκινες σημαίες, έκαναν λάθος στους χρόνους και αρχικά η νίκη είχε πάει στον Kimi κλπ κλπ...
Βασικά ήταν τόσο επεισοδιακός, που νομίζω ήταν η βασική αιτία για να μεταφερθεί από 2ος-3ος στο καλεντάρι, σε τελευταίος...
-
Αυτό δεν ήταν 'blooper'; Δεν προκάλεσε το γέλωτα; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να έσπασαν την τηλεόραση, αλλά ήταν αστείο (όπως και του Κούλθαρντ) πώς να το κάνουμε;...άλλο 'προκάλεσε τον γέλωτα', άλλο 'όταν βρέχει γελάει ο κόσμος', μαν. Αν δεν το καταλάβεις και τώρα, φοβάμαι πως όταν θα ποστάρεις στο εξής, θα χαμογελάει ο κόσμος (το ξέρω πως δεν σε νοιάζει, αλλά λέμε...), μιας και τέτοια εμμονή (μεθ' υπερβολής) δεν έχω ξαναδεί για το πρόσωπό του ποτέ από κανέναν άλλον μετά από την παγωτο-Μαλαισία, και είμαι δε σίγουρος ότι πολύ λίγοι έχουν γελάσει στις 'άτυχες' στιγμές του...
-
Το εκλαμβάνω ως συγγνώμη και δε δίνω συνέχεια...Κοιτα, αν το μονο σου θεμα ειναι 'να βγεις απο πανω', ειλικρινα χανω καθε ενδιαφερον για τη συζητηση. Εχω χορτασει απο τετοιες διαδικτυακες παπαριες. Σε ειχα παντως για λιγο παραπανω, να σου πω την αληθεια και απογοητευομαι. Υπερεκτιμημενος σαν τον Μικι κι εσυ...
Εσύ πήρες τη φράση, την έκοψες κι έραψες αλλάζοντας το νόημά της και άρχισες ένα κρεσέντο προσβολών
Εγραψα οτι διατυπωσες μια βλακωδη θεση (και ειπα και οτι ηταν υπερβολη), εγραψες οτι παραληρω, δεν ξερω ελληνικα και διαστρεβλωνω τα λογια σου (και δεν πηρες τιποτα πισω). Αυτο δεν θιγει εμενα, πολυ απλα δεν τιμα εσενα. Ελπιζω να το καταλαβαινεις. Και απο πανω μου καταλογιζεις 'κρεσεντο προσβολων'. Κρινε μονος σου ποια ειναι βαρυτερα...
Τέλος, για την επίμαχη 'ακραία' (λες και τον έβρισα) φράση.
Βασικά αποτύπωνε το συμβάν του Νίρμπουργκρινγκ (ξέρετε εκεί που σφίγγεται να μπει στα πιτς και δε μπορεί).
Αυτό δεν ήταν 'blooper'; Δεν προκάλεσε το γέλωτα; Καταλαβαίνω ότι κάποιοι μπορεί να έσπασαν την τηλεόραση, αλλά ήταν αστείο (όπως και του Κούλθαρντ) πώς να το κάνουμε;Ηταν πραγματι αστεια. Καταλαβαινεις τη διαφορα με την εκφραση κανει ΠΑΝΤΑ μαλακιες στη βροχη; Ναι ή ου;
Εσύ πήρες τη φράση, την έκοψες κι έραψες αλλάζοντας το νόημά της
kantoniou, το πρόβλημα είναι ότι κόλλησες στη διατύπωση της φράσης κι όχι στην ουσία.
Η ουσία είναι ότι έχει κάνει πολλές γκάφες στη βροχή και το υποστήριξα με ΓΕΓΟΝΟΤΑ.4 έχει μη το ξεφτιλίζουμε.
Και πάντα σε στεγνό ε γιατί όταν βρέχει γελάει ο κόσμος.Ενώ, ο Μίκι πάντα κάνει μαλακίες στη βροχή (που εκεί φαίνεται ο οδηγός). Τυχαίο;
Ρε ανθρωπε, θα στο πω πιο απλα: Επιμενεις οτι οι παραπανω εκφρασεις ειναι σωστες;
Ναι στη διατυπωση επιμενω, γιατι με τη διατυπωση μιλαει ο κοσμος, οχι με καποια αγνωστη στους υπολοιπους μυστηριωδη 'ουσια' και ενα αποκρυφο, βαθυτερο 'νοημα'. Το 'εχει κανει πολλες γκαφες στη βροχη', που γραφεις ΤΩΡΑ, με το 'οταν βρεχει γελαει ο κοσμος' και το 'Ο Μικι κανει παντα μαλακιες στη βροχη' απεχουν οσο ο ΓΑΠ απο τον Αϊνσταϊν στην εξυπναδα. Γκεγκε;
Σου εκανα (και θα επαναλαμβανω μεχρι να απαντησεις) μια απλουστατη ερωτηση: Επιμενεις οτι οι παραπανω φρασεις σου ειναι σωστες; Ενα ναι ή ενα οχι αρκει, γιατι δυσκολευεσαι τοσο και το πας γυρω-γυρω;;;Εγραψα (και επιμενω) οτι η παραπανω αποψη σου ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ βλακωδης και αστηριχτη
Καταρχάς, για να πεις ότι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ είναι βλακώδης κι αστήριχτη θα πρέπει ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ να το υποστηρίξεις.
Να φέρεις, δηλαδή, συγκεκριμένα παραδείγματα νικών ή μεγαλειωδών εμφανίσεών του σε βρεγμένους αγώνες ως ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι η ικανότητά του σ'αυτές τις συνθήκες υπερτερεί των λαθών.Με κανεις να αισθανομαι καλυτερα, γιατι βλεπω οτι τελικα δεν ειμαι ο μονος με προβλημα κατανοησης των ελληνικων. Ποτε δεν ειπα οτι η ικανοτητα του υπερτερει των λαθων, αρα δεν χρειαζεται να το αποδειξω.
Ειπα τα εξης απλα:
-Ειναι τελειως λαθος η φραση κανει ΠΑΝΤΑ μαλακιες στη βροχη.
-Ειναι αντικειμενικα αστηριχτη η γνωμη οτι στο βρεγμενο γελαει μαζι του ο κοσμος. Τον προτιμησαν οι καλυτερες ομαδες, κανεις στο παντοκ δεν γελαει μαζι του, και οποιος θεατης το κανει ειναι απλα ασχετος. Γιατι οποιος νιωθει απο Φ1 εστω και ελαχιστα ΔΕΝ γελαει με εναν πιλοτο της Φ1, ποσο μαλλον με εναν πρωταθλητη. Ουτε στο βρεγμενο, ουτε πουθενα.
-Ειναι πανευκολο (εγινε ηδη παραπανω) να παραθεσουμε βιντεο με γκαφες ολων των οδηγων, ακομα και των καλυτερων, και δεν αποδεικνυει τιποτα για την ικανοτητα τους, ουτε φυσικα αρκουν για να τεκμηριωθει οτι ειναι καταγελαστοι.Ολα τα παραπανω (θα επρεπε να) ειναι σε καποιον στοιχειωδως καλοπροαιρετο αυταποδεικτα. Απο κει και περα, δεν μπορω να γραψω κατι αλλο για να σε πεισω. Μαλλον θα εχεις δικιο, οτι ο 'Μικι' κανει ΠΑΝΤΑ μαλακιες στη βροχη, οπως πχ πριν 2 εβδομαδες τη Μαλαισια.
-
Να διακόψω τον ατελείωτο αυτό διάλογο για να πω ότι ο Κίμι έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες μου. Πίστευα ότι θα διασυρθεί αλλά μέχρι τώρα ήταν ώριμος και μετρημένος. Νομίζω ότι σύντομα θα άλλαξει το κάρμα της ομάδας και τα αποτελέσματα θα αρχίσουν να καταφθάνουν. Όμως κρατάω ακόμη επιφύλαξη αν ο Κίμι θα είναι ο πιο γρήγορος της ομάδας μόλις πιάσουμε Ευρώπη. Οκ οι αγώνες λογικά θα αναδείξουν την εμπειρία αλλά τα χρονομετρημένα θα είναι μια ενδιαφέρουσα μάχη που νομίζω θα κερδίσει ο Γκροσιαν. Εκτός βέβαια αν γίνουν κώλος στην ομάδα γιατί είπαμε η φιλοδοξία ξεχειλίζει.
-
Καημένε kantoniou... εβδομάδα των παθών και για σένα είναι αυτή! Απορώ πως βρίσκεις τη δύναμη να απαντάς!
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Το εκλαμβάνω ως συγγνώμη και δε δίνω συνέχεια...
Κοιτα, αν το μονο σου θεμα ειναι 'να βγεις απο πανω', ειλικρινα χανω καθε ενδιαφερον για τη συζητηση.
Πράγματι, θέλω όσο τίποτα να κερδίσω τη μάχη στα διαδικτυακά μαρμαρένια αλώνια, με τρόπαιο το χρυσόμαλλο δέρας (τον Ραϊκόνεν ντε).
Τράτζικ λέμε.
-
όταν βρέχει γελάει ο κόσμος.Ενώ, ο Μίκι πάντα κάνει μαλακίες στη βροχή (που εκεί φαίνεται ο οδηγός). Τυχαίο;
Ρε ανθρωπε, θα στο πω πιο απλα: Επιμενεις οτι οι παραπανω εκφρασεις ειναι σωστες;
Σου εκανα (και θα επαναλαμβανω μεχρι να απαντησεις) μια απλουστατη ερωτηση: Επιμενεις οτι οι παραπανω φρασεις σου ειναι σωστες; Ενα ναι ή ενα οχι αρκει, γιατι δυσκολευεσαι τοσο και το πας γυρω-γυρω;;;
Διαβλεπω μια δυστοκια...
Ρωτω για τριτη φορα. Αν δεν μπορεις να απαντησεις, πες το να τελειωνουμε.
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012