-
...πάντως 'παιδιά', καλύτερα να 'σκοτωνόσαστε' (ένα φόρουμε είναι άλλωστε, κι όχι ο δρόμος), παρά τα ιγκνόργια... Δηλαδή τί θα πάθουν οι υπόλοιποι αν πέσουν ποστ που δεν γουστάρουν, και δη από πόστερς που δεν γουστάρουν ακόμη περισσότερο; Σύνδρομο περικάρπιου σωλήνα από το σκρόλινγκ; Σιγά...
Ο κάθε διάλογος (ακόμη και ο τραβηγμένος/προκλητικός/κλπ) είναι για 'μένα προτιμότερος από την δια του σκριπτ 'αγνόηση', όπως και η αγνόηση ανάγνωσης δια της ανθρώπινης επιλογής με το που βλέπεις username/άβαταρ...
-
Μετά τους Patrick Head, Sam Michaels, Frank Williams και ο Adam Parr εγκαταλείπει την ομάδα... Σημάδια Διάλυσης?
-
Eιδικα ο τελευταιος τι να πω! Γιάπης που πήγε στην ομάδα να την ανορθώσει, λόγω του απίστευτου σερί να κάνει 2 χρόνια χωρίς νίκη (αν και είχε πολλά ποντιουμ) και κατάφερε τα 2 χρόνια να τα κάνει 8, τα πόντιουμ να γίνουν άπιαστο όνειρο και να θεωρείται επιτυχία να μπει μονοθεσιο αναμεσα σε μια Γουΐλιαμς και μια Λοτους (νυν Κατεραμ). Με την αποτυχία του να σφίξει τη συνεργασία με την Τογιότα και να τους πεισει να προχωρήσουν μαζί, έβαλε μια ιστορική μάρκα στη θέση της Τυρελλ. Οσο και να μην εχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια (ή αντιπάθεια) στην ομαδα του σερ Φρανκ, αυτό ήταν απο τα καλά νέα
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Εδώ δε μιλάμε αν θα πάρει ή όχι το κατασκευαστών, αλλά αν θα'ρθει 3η, 4η, 5η, κλπ.
Εσύ λες ότι την ενδιαφέρει. Εγώ λέω όχι και το δείχνει η εμμονή της στον Μάσσα.
Γενικά, η Φερράρι βάζει πάνω απ'όλα το οδηγών και είναι εμφανές απ'την πολιτική της.
Το Νο1 και ένας νεροκουβαλητής να βοηθάει. Ιρβάιν, Μπαρικέλου, Μάσσα...Συμφωνώ μαζί σου, ωστόσο η παρατήρησή σου οδηγεί και αλλού: Η Ferrari κατέκτησε το οδηγών όταν και ο 'νεροκουβαλητής' ήταν ικανός για νίκες/εξέλιξη μονοθεσίου δηλαδή Μπαρικέλο. Τα σωτήρια έτη '97,'98 έχασε το οδηγών με νεροκουβαλητή τον ασταθή Ερβάιν όπως και το 2006 με τον άπειρο Μάσα. Νομίζω ότι ένας οδηγός τύπου Webber θα ήταν ιδανικός για φέτος στη θέση του Μάσα, αλλά από την αρχή της σεζόν. Τώρα είναι λίγο αργά (βέβαια αν το καλοσκεφτείς και ο Μάσα τελευταίος έρχεται σε κάθε αγώνα, πόσο χειρότερα μπορεί να τα πάει κάποιος πια;)
-
Πας στην Κίνα με Φελίπε-μπέιμπι, γυρνάς Ευρώπη, υπογράφεις τον Μεξικανό, τον βάζεις στα τεστς στο Μουτζέλο να γράψει χιλιόμετρα και να μάθει το μονοθέσιο και πας στη Βαρκελώνη με οδηγικό δίδυμο Αλονσο-Πέρεζ.
-
Αν ο Πέρεζ πάει από τώρα στη Φερράρι, δεν θα δεί πρωτάθλημα στον αιώνα τον άπαντα... μετά από κάποια χρόνια, θα καταντήσει σαν το Μάσσα...
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eιδικα ο τελευταιος τι να πω! Γιάπης που πήγε στην ομάδα να την ανορθώσει, λόγω του απίστευτου σερί να κάνει 2 χρόνια χωρίς νίκη (αν και είχε πολλά ποντιουμ) και κατάφερε τα 2 χρόνια να τα κάνει 8, τα πόντιουμ να γίνουν άπιαστο όνειρο και να θεωρείται επιτυχία να μπει μονοθεσιο αναμεσα σε μια Γουΐλιαμς και μια Λοτους (νυν Κατεραμ). Με την αποτυχία του να σφίξει τη συνεργασία με την Τογιότα και να τους πεισει να προχωρήσουν μαζί, έβαλε μια ιστορική μάρκα στη θέση της Τυρελλ. Οσο και να μην εχω κάποια ιδιαίτερη συμπάθεια (ή αντιπάθεια) στην ομαδα του σερ Φρανκ, αυτό ήταν απο τα καλά νέαΕιδικά με την Τογιοτά περιεργο πως δεν προχωρησε το θέμα...
σύμφωνα με όσα λες... ελπίζω η καινούρια γενια στην Γουιλλιαμς (coughan, rose, williams jr., senna jr.)να αποδειχτεί πιο επιτυχημένοιΑν ο Πέρεζ πάει από τώρα στη Φερράρι, δεν θα δεί πρωτάθλημα στον αιώνα τον άπαντα... μετά από κάποια χρόνια, θα καταντήσει σαν το Μάσσα...
αυτό το καθεστως του ιθπανού στην ΦΕρράρι αποδεικνύεται πιο απόλυτο και απο αυτό του Φράνκο !
παρόλο που τον συμπαθούσα during the Renault years .... έχει αρχίσει να μου κάθεται καπώς....
υ.γ. ελπίζω να μην παρεξηγηθούν παλι κάποιοι....
-
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98575
Και ξαναλέω τώρα εγώ (με αφορμή και τη Μαλαισία). Αδίκως τον λέγαμε γκαντέμη τον Μικι και Γκαστόνε τον Νάντο? -
Nαι
-
Όχι!
-
...ίσως...
-
Να το κάνει κάποιος Poll παρακαλω!!!
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Αδίκως τον λέγαμε γκαντέμη τον Μικι και Γκαστόνε τον Νάντο?Το πρωτάθλημα που πήρε ήταν προϊόν γκαντεμιάς δηλαδής...
-
Ο χρήστης Άμπαλος έγραψε:
Αδίκως τον λέγαμε γκαντέμη τον Μικι και Γκαστόνε τον Νάντο?
Το πρωτάθλημα που πήρε ήταν προϊόν γκαντεμιάς δηλαδής...
Οχι, αλλα μπορεις να το θεωρησεις αποζημιωση για τις γκαντεμιες του 2006, οταν οι ασημι αξιζαν και τους δυο τιτλους.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Οχι, αλλα μπορεις να το θεωρησεις αποζημιωση για τις γκαντεμιες του 2006, οταν οι ασημι αξιζαν και τους δυο τιτλους.Του '05 εννοείς φαντάζομαι.
Είχε γκαντεμιές τότε, δε λέω, αλλά το άξιζε περισσότερο απ'τον Αλόνσο; Για μένα όχι. -
Για μενα ναι και φυσικα εννοουσα του 05.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
:lol: Να το κάνει κάποιος Poll παρακαλω!!! -
Aμπαλε άλλος έχει το όνομα και άλλος τη χάρη. Επρεπε να εχει 80 βαθμους αντι για 30 ο Αλόνσο διαφορά (με συστημα 10-8-6) για να σταματήσουμε να διαβάζουμε ανοησίες. Την πήραν τότε την απάντηση τους οι διάφοροι εξυπνάκηδες στην Κίνα, αλλά αν το γραναζι σφηνωσει, δεν...
-
Όσο γράφουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την διαφορά της αξίας από την ατυχία (κυρίως λόγω αξιοπιστίας), ανοησίες θα διαβάζουμε το δίχως άλλο. Παρ' όλες τις εγκαταλείψεις που δεν οφείλονταν στον ίδιο, ο Κίμι είχε όσες νίκες και το Νάντο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Όσο γράφουν άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν την διαφορά της αξίας από την ατυχία (κυρίως λόγω αξιοπιστίας), ανοησίες θα διαβάζουμε το δίχως άλλο.Μας το έχεις δώσει να το καταλάβουμε.
Χωρις παρεξήγηση, εχω μία απορία: Μηπως είσαι αστυνομικός;
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012