-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ποια ειναι αυτη η Τσουλιτσεβα ρε παιδια; Ειναι τουλαχιστον καλη κοπελλα;Από τις φωτογραφίες φαίνεται κορίτσι για σπίτι. Τη φαντάζομαι στην κουζίνα του Νάντο με ποδίτσα να μαγειρεύει παέγια μετά τις μεγάλες νίκες...
-
Ποια ειναι αυτη η Τσουλιτσεβα ρε παιδια; Ειναι τουλαχιστον καλη κοπελλα;Oμορφάααααντρα μουυυυυυυυυυ
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Τη φαντάζομαι στην κουζίνα του Νάντο με ποδίτσα να μαγειρεύει παέγια μετά τις μεγάλες νίκες... -
Χαχαχαχαχα τι παληκαρι ειναι ο καλος μου!!!!
Ωραιο μωρο χτυπησες Ναντο!!!!Νεα...
Ξανα ενας Σεννα στην Γουιλιαμς....
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Ξανα ενας Σεννα στην Γουιλιαμς....Αφού τον είδαμε και στη Lotus-Renault, δεν φτουράει. Και στη McLaren να πάει, πάλι δεν θα φτουράει.
Χάσαμε και τον Barrichello έτσι...
-
-
ρε το Νάντο μας βγήκε και τσουτσουνιάρης!..
Όσο για τον Rubens, που να 'ξερε ότι θα του φάει τη θέση ο ανεψιός του ινδάλματός του..
-
Ο χρήστης sparticle έγραψε:
Όσο για τον Rubens, που να 'ξερε ότι θα του φάει τη θέση ο ανεψιός του ινδάλματός του..Worrying signals from Williams
Martin Williamson January 17, 2012Bruno Senna's sponsors already adorn the Williams team clothing Williams
Enlarge
Related Links
News: Senna joins Williams for 2012
Profiles: Rubens Barrichello | Pastor Maldonado | Bruno Senna
Teams: Williams
When Pastor Maldonado signed for Williams at the start of last season it owed as much to the financial package he brought to the team as his ability. His performances in 2011 were satisfactory but not good enough to dispel mutterings that better drivers had been left sitting on the sidelines.Now the team has unveiled Bruno Senna as Maldonado's team-mate for 2012. Eighteen grand prix starts for HRT and Renault with one top-ten finish probably gives a fair reflection of his abilities. But crucially he brings a substantial amount of sponsor money with him - estimates claim as much as $20 million - and that was enough to see off more talented candidates.
Pay drivers have been around as long as the sport itself. But that Williams has now sold both its race seats is a sad indication of how far the team has slid since its glory days when it lured Bruno's uncle, Ayrton, simply because it was the No. 1. Even Marussia and Caterham, ostensibly inferior teams, find a balance between cash and ability.
For a team that has undergone a major restructuring the safe hands of Rubens Barrichello would have provided an obvious barometer to measure progress. But the fact that he found sponsors himself in order to pay to keep his drive and was still overlooked hints at the financial problems for Williams.
Senna has shown flashes of real talent - one thinks of his qualifying performance at Spa last year - but ultimately he wasn't retained at Renault, and a driver with money and speed is a team principal's holy grail. While both he and Maldonado will do a solid job, neither is likely to set the world on fire or provide the much-needed dynamic to revive former glories. But at the moment, balancing the books is the No. 1 priority for a team seemingly drifting slowly down the F1 pecking order
-
Εγώ την κόβω για την πέτρα του σκανδάλου-χωρισμού την ξένια τσουτσιτσεβα Πολύ γρήγορα την βρήκε...
Είδες αν έχεις λεφτά και πιθικομούρης να είσαι, μαμάς τα καλύτερα. -
Δηλαδή τι θέλει να μας πει ο Williamson; Οτι ο Πικ ή ο Τρουλι (σήμερα) είναι καλύτεροι απο τον Μαντολάτο και τον Μπρούνο;
-
Δεν λεει ακριβως αυτο. Λεει οτι ολες οι εταιριες, ακομα και τα πιο λιμα, δεν επιλεγουν οδηγους με κριτηριο αποκλειστικα το χρημα που φερνουν στην ομαδα. Η Γουιλιαμς αντιθετα (λεει) εφερε και τους δυο με αυτο το κριτηριο. Ο Μπαρικελο (λεει) ηταν πιο καταλληλος στο να βοηθησει την αναδιοργανωση της ομαδας απο τον Μπρουνο Σ., λογω εμπειριας.
Δεν σημαινει οτι εχει δικιο, αλλα εχει ενα σκεπτικο.
Για τον Πικ δεν μπορουμε να ξερουμε ακομα. Για τον Τρουλι εχεις πιθανοτατα δικιο. Παντως βλεπουμε οτι η Κατερχαμ, που ειναι σοβαρη και εχει φιλοδοξιες, δεν νοικιαζει τις θεσεις της, αλλα πληρωνει οδηγους, κατι που την ξεχωριζει απο τους αλλους εμπορακους, στους οποιους πλεον δυστυχως μαλλον ανηκει και ο σερ Φρανκ. Χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτοι που πηρε ειναι κακοι οδηγοι, παντα θα υπαρχει η υποψια οτι παραγκωνιστηκαν καποιοι καλυτερα για τα φραγκα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγώ την κόβω για την πέτρα του σκανδάλου-χωρισμού την ξένια τσουτσιτσεβα Πολύ γρήγορα την βρήκε...
Είδες αν έχεις λεφτά και πιθικομούρης να είσαι, μαμάς τα καλύτερα.του την πλάσαραν οι Ιταλιάνοι, να του ανεβάσουν την ψυχολογία
-
...άλλος παγωτάκια, άλλος γκομενάκια... δεν πάμε καλάααααα!
-
Μια γυναίκα Ριβάλντο, 8 γυναίκες Γκονζάλες...
-
Δεν λεει ακριβως αυτο. Λεει οτι ολες οι εταιριες, ακομα και τα πιο λιμα, δεν επιλεγουν οδηγους με κριτηριο αποκλειστικα το χρημα που φερνουν στην ομαδα. Η Γουιλιαμς αντιθετα (λεει) εφερε και τους δυο με αυτο το κριτηριο. Ο Μπαρικελο (λεει) ηταν πιο καταλληλος στο να βοηθησει την αναδιοργανωση της ομαδας απο τον Μπρουνο Σ., λογω εμπειριας.Δεν σημαινει οτι εχει δικιο, αλλα εχει ενα σκεπτικο.
Για τον Πικ δεν μπορουμε να ξερουμε ακομα. Για τον Τρουλι εχεις πιθανοτατα δικιο. Παντως βλεπουμε οτι η Κατερχαμ, που ειναι σοβαρη και εχει φιλοδοξιες, δεν νοικιαζει τις θεσεις της, αλλα πληρωνει οδηγους, κατι που την ξεχωριζει απο τους αλλους εμπορακους, στους οποιους πλεον δυστυχως μαλλον ανηκει και ο σερ Φρανκ. Χωρις αυτο να σημαινει οτι αυτοι που πηρε ειναι κακοι οδηγοι, παντα θα υπαρχει η υποψια οτι παραγκωνιστηκαν καποιοι καλυτερα για τα φραγκα.
Δεν μπαίνω στη λογική του τι θέλει να πει, γιατί αυτό που λεει το λέει βλακωδως.
Πρώτον: Το να λες ότι σε 18 αγωνες καποιος πηρε μόνο μία θέση σε 10αδα, δε λεει τίποτα ΕΙΔΙΚΑ όταν οι 12 ηταν με την HRT που δε θα εμπαινε σε 10αδα ποτέ και κανένας
Δευτερον: Ασχέτως ονομάτων και CV. Από την περσινή Williams ποιον έπρεπε να κρατήσουν, αν επρεπε να μείνει μόνο ένας; Τον κλάψα ή τον μαντολάτο; Βασει απόδοσης και προοπτικής για το 2012.
Τρίτον: Πότε θα σταματήσουν οι κρετίνοι απο το νησί να γράφουν άρθρα με γενικεύσεις του στυλ 'Λατίνος = pay driver;'. Οι άγγλοι οδηγοί δεν εχουν σπόνσορες; -
Καλά... θα τον δούμε φέτος.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Πρώτον: Το να λες ότι σε 18 αγωνες καποιος πηρε μόνο μία θέση σε 10αδα, δε λεει τίποτα ΕΙΔΙΚΑ όταν οι 12 ηταν με την HRT που δε θα εμπαινε σε 10αδα ποτέ και κανέναςΣωστο.
Δευτερον: Ασχέτως ονομάτων και CV. Από την περσινή Williams ποιον έπρεπε να κρατήσουν, αν επρεπε να μείνει μόνο ένας; Τον κλάψα ή τον μαντολάτο; Βασει απόδοσης και προοπτικής για το 2012.
Προσωπικα πιστευω τον Μαντολατο. Το προβλημα ομως ειναι οτι μια ομαδα, που στην ουσια ξεκιναει ξανα απο το μηδεν, δεν μπορει να εχει 2 νεουδια. Δεν θες τον Κλαψα; Παρε τον Σουτιλ ή καποιον αλλον. Οχι δυο γκαβακες. Ποιος θα σου πει δυο λογια για την εξελιξη; Ο Μπομπ ή ο Πατρικ;
Οι άγγλοι οδηγοί δεν εχουν σπόνσορες;
Και οι Αγγλοι και οι Γαλλοι και οι Ρωσοι και ολοι.
Πότε θα σταματήσουν οι κρετίνοι απο το νησί να γράφουν άρθρα με γενικεύσεις του στυλ 'Λατίνος = pay driver;'.
Ποτε. Αλλα οταν καποιος λατιν ΕΙΝΑΙ pay driver (Μαντολατο, Περεζ και, οπως φαινεται, Σεννα), να μην το γραψουν;
-
Ο Αλόνσο είναι pay driver;
-
Ρε συ γκρεο, εχεις ορεξη για κουβεντα μου φαινεται. Ο Αλονσο εχει πισω του τη Σανταντερ και ενα σκασμο αλλους σπονσορες επειδη οδηγαει γαματα, εχει δυο τιτλους, ειναι απο μια μεγαλη χωρα-αγορα και ειναι ο καλυτερος στο γκριντ.\
Το ερωτημα ειναι αν, χωρις τους σπονσορες του Μπρουνο ή του Μαντολατο, η Γουιλλιαμς θα επελεγε αυτους ή τους Σουτιλ Χουλκενμπεργκ (αντιστοιχα φετος και περυσι). Αν πιστευεις οτι τους διαλεξε επειδη τους θεωρουσε αντικειμενικα καλυτερους και απλα τα φραγκα ηρθαν σαν ενα μπονους (τυχαια), τοτε ΟΚ, παω πασο...
Sir Frank: Παστορα, παιδι μου, εχω να επιλεξω μεταξυ εσου και αυτου του γερμαναρα του Νικο του Χαμπεργκερ, Χουλκερστερν, πως σκατα τον λενε. Επειδη ειμαι και Sir, my dear, και δεν ξεχνω τι μας εκαναν οι Ναζι στον πολεμο, θα το διωξω το παρταλι τον Χουλμπεργκερ και θα παρω εσενα. Εκανε μια Pole και νομιζει οτι εγινε καποιος, ο βλαχος, ο ξανθοψειρας, ο ψηλεας. Εσυ εισαι νεο παιδι, λατινος εραστης, μελαχρινος, ωραιος, οχι χλεχλες.
Pastor: Ευχαριστω Sir Frank. Δεν θα ξεχασω ποτε την ευκαιρια που δινετε σε εναν ασημο οδηγο απο μια φτωχη χωρα.
Sir Frank: Τι ειναι αυτα που λες παιδι μου, καθηκον και χαρα μου η αναδειξη νεων ταλεντων, αυτο με κρατασει στη ζωη, κι ας μπαινω μεσα. Αντε στο καλο τωρα, και να προσεχεις τους αγγλους τους δημοσιογραφους. Ειναι κακιασμενες αδερφες ολοι τους.
Pastor: Sir Frank, παραλιγο θα το ξεχνουσα, εχω και μια χορηγια απο την PDVSA, δωρακι απο τον κολλητο μου τον Τσαβεζ. Δεν ειναι πολλα, καμια 30 μυρια $, αλλα θα ηταν χαρα μου να τα προσφερω στην ομαδα.
Sir Frank: Δεν ειναι αναγκη τεκνον μου, αλλα αφου επιμενεις, μην τους προσβαλλουμε τους ανθρωπους και δεν δεχτουμε ενα συμβολικο δωρο. Ειμαι και Sir, οπως σου ειπα και η ανατροφη μου δεν το επιτρεπει.
Pastor: Ξερετε, το deal ειναι λιγο σκοτεινο και παρανομο και τα συμβολαια θα γινουν στη ζουλα, γιατι αυτοι οι πειναλες, τα κοροϊδα στη Βενεζουελα δεν ξερουν οτι τα λεφτα πανε στη F1 για να κανω εγω την καβλα μου.
Sir Frank: Μη με ανακατευεις με αυτα, παιδι μου, τι τους πληρωνω τοσους χασοδικες; Εμεις σε επιλεξαμε για την αξια σου και μονο. Να το θυμασαι παντα αυτο και μην αφησεις κανεναν να σε κατηγορησει οτι εισαι pay driver. Η αμοιβη σου φαινεται στο συμβολαιο σου και η ευτυχης συμπτωση της χορηγιας ειναι λεπτομερεια ανευ σημασιας. -
elteo έγραψε:
Είδες αν έχεις λεφτά και πιθικομούρης να είσαι, μαμάς τα καλύτερα.του την πλάσαραν οι Ιταλιάνοι, να του ανεβάσουν την ψυχολογία
Born in Switzerland και ρωσιδα...μπας και εχει περισσοτερα απο τον ναντο δαυτη...
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012