-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98054'The FIA will renew a push to try and get rid of stepped noses from Formula 1 next year; even though it is likely fans will be used to the concept by then.'
-
αρχισαν τα οργανα απο νωρις νωρις..........
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98094 -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98094οταν δεις κανενα Μιχαλακη στην πρωτη θεση θα ξεκινησει ολη η φιλαρμονικη.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
http://www.autosport.com/news/report.php/id/98094οταν δεις κανενα Μιχαλακη στην πρωτη θεση θα ξεκινησει ολη η φιλαρμονικη.....
...έχει παρθεί απόφαση από τη FIA και έχει αιτιολογηθεί... τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει, για φέτος τουλάχιστον.
-
Trulli στη Ferrari?
-
Εχει ακουστει switch Massa Perez ή Massa Webber
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
Εγω δεν πιστευω οτι η Φερραρι εχει λογο να κανει τετοιες κινησεις τωρα, αν δεν συνεφερει πρωτα το αυτοκινητο. Τζαμπα φασαρια, εξοδα σε αποζημιωσεις για τον Μασσα, νεο συμβολαιο στον καινουριο, για μια χρονια που φαινεται χαμενη.
Με τον Μασσα στα χαλια του, ο Ναντο σωζει την αξιοπρεπεια του και της ομαδας με το γνωστο 110% αποδοσης του. Οταν με το καλο φτιαχτει το αυτοκινητο, ερχεται και ο βοηθος του Αλονθο για το κατασκευαστων (μην ξεχνατε οτι για τη θεση παιζει και ο κολλητος του Ναντο, Κουμπιτσα, αν τα καταφερει το παληκαρι).
Επισης τα συγκεκριμενα σεναρια ειναι ολα προβληματικα.
Τρουλι => καμμενος ο ιδιος, καμμενο και το σεναριο 'βετερανος Ιταλος για την τιμη της πατριδας' απο τους Φιζικο, Μπαντοερ. Περασε και η εθνικη επετειος για τα 150 χρονια, μπορουν να κανουν και χωρις Ιταλο πιλοτο. Εκτος κι αν τοσοι Καμμενοι μαζι, το παιξουν 'Ανεξαρτητοι Ιταλοι'...
Περεζ => Εγω δεν θα τον εφερνα με αυτα τα χαλια της ομαδας, γιατι μαλλον κακο θα του εκανα, ειδικα αν τον πιστευουν τοσο πολυ για το μελλον.
Γουεμπερ => Αυτο μπορει να παιξει... Η RBR 'ξεφορτωνεται' τον Γουεμπερ για να φερει καποιον απο τους μικρους. Ο Γουεμπερ γλιτωνει απο τη δικτατορια του Φετελ και οδηγει για τον θρυλο πριν το εφαπαξ. Η Φερραρι παιρνει καποιον καλυτερο απο τον Μασσα, αλλα οχι απειλητικο για τον Αλονσο. Και παλι ομως, τι να τον κανει, αν το αυτοκινητο ειναι φορτηγο; -
Force India's long-running legal dispute with Aerolab settled
Aerolab vindicated by Force India ruling
Force India to ask FIA to look into the use of its intellectual property by LotusΤι λαμογια ειναι αυτοι στη Force India... Χρωστουσαν 850.000 Ε και καναν αγωγη για κλοπη πνευματικης ιδιοκτησιας. Τους βγαζει το δικαστηριο αποφαση να ακουμπησουν τα 850Κ και τους επιδικαζει 25.000 Ε (μαλλον η Λοτους θα αντεγραψε τους καθρεφτες ή τιποτα μπουλονια στους τροχους) και βγαινουν και απο πανω...
-
-
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Περεζ => Εγω δεν θα τον εφερνα με αυτα τα χαλια της ομαδας, γιατι μαλλον κακο θα του εκανα, ειδικα αν τον πιστευουν τοσο πολυ για το μελλον.
Aν τον πιστευουν καλά ειναι να ερθει λίγο νωρίτερα να μαθει τα κατατόπια.
Γουεμπερ => Αυτο μπορει να παιξει... Η RBR 'ξεφορτωνεται' τον Γουεμπερ για να φερει καποιον απο τους μικρους. Ο Γουεμπερ γλιτωνει απο τη δικτατορια του Φετελ και οδηγει για τον θρυλο πριν το εφαπαξ. Η Φερραρι παιρνει καποιον καλυτερο απο τον Μασσα, αλλα οχι απειλητικο για τον Αλονσο. Και παλι ομως, τι να τον κανει, αν το αυτοκινητο ειναι φορτηγο;
Τι να τον κάνει; Φαντάζομαι ότι αν παρουν τον Γουεμπερ, ο μανατζερ του θα μπορει να μπαινοβγαίνει στα πιτς της Φερραρι.
-
Γιατι οχι; Ταιριαζει μια χαρα. Δεν θα μπαινοβγαινει. Θα μπει και θα μεινει.
-
Παντως πιστευω οτι μεχρι τη Βαρκελωνη θα εχει γινει κατι. Ή με τον Μασσα ή με τον Perez τον οποιο βλεπω πιο πιθανο.
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
-
και θα μπει επιτέλους μια τάξη
τη σημερινή εποχή μόνο με Ρον, Μπρον, Νιούι και μαφιόζο παίρνεις πρωτάθλημα -
Κουμπιτσα, αν τα καταφερειΠροσωπική μου αίσθηση είναι ότι ούτε να τρέξει με τα πόδια δεν θα μπορέσει ξανά, όχι να οδηγήσει...
τη σημερινή εποχή μόνο με Ρον, Μπρον, Νιούι και μαφιόζο παίρνεις πρωτάθλημα
Ντάξει, δεν είναι έτσι. Ο Νιούι είναι Ο σχεδιαστής αλλά ένας Μπυρν τον είχε στην σφαλιάρα 6 χρόνια συνεχόμενα! Τότε βέβαια έπαιζε ρόλο και το μοτέρ, αλλά υπήρχαν και δοκιμές! Τώρα... Όμως μέχρι και ο Στέφανος πήρε τίτλο το 2008. Δεν είναι θέμα μανατζαραίων τόσο, όσο σχεδιαστών. Κάτι δεν πάει καλά στην Σκουντερία τα τελευταία χρόνια.
-
Εγω δεν πιστευω οτι η Φερραρι εχει λογο να κανει τετοιες κινησεις τωρα, αν δεν συνεφερει πρωτα το αυτοκινητο. Τζαμπα φασαρια, εξοδα σε αποζημιωσεις για τον Μασσα, νεο συμβολαιο στον καινουριο, για μια χρονια που φαινεται χαμενη.
Με τον Μασσα στα χαλια του, ο Ναντο σωζει την αξιοπρεπεια του και της ομαδας με το γνωστο 110% αποδοσης του. Οταν με το καλο φτιαχτει το αυτοκινητο, ερχεται και ο βοηθος του Αλονθο για το κατασκευαστων (μην ξεχνατε οτι για τη θεση παιζει και ο κολλητος του Ναντο, Κουμπιτσα, αν τα καταφερει το παληκαρι).
Επισης τα συγκεκριμενα σεναρια ειναι ολα προβληματικα.
Τρουλι => καμμενος ο ιδιος, καμμενο και το σεναριο 'βετερανος Ιταλος για την τιμη της πατριδας' απο τους Φιζικο, Μπαντοερ. Περασε και η εθνικη επετειος για τα 150 χρονια, μπορουν να κανουν και χωρις Ιταλο πιλοτο. Εκτος κι αν τοσοι Καμμενοι μαζι, το παιξουν 'Ανεξαρτητοι Ιταλοι'...
Γουεμπερ => Αυτο μπορει να παιξει... Η RBR 'ξεφορτωνεται' τον Γουεμπερ για να φερει καποιον απο τους μικρους. Ο Γουεμπερ γλιτωνει απο τη δικτατορια του Φετελ και οδηγει για τον θρυλο πριν το εφαπαξ. Η Φερραρι παιρνει καποιον καλυτερο απο τον Μασσα, αλλα οχι απειλητικο για τον Αλονσο. Και παλι ομως, τι να τον κανει, αν το αυτοκινητο ειναι φορτηγο;Ένας καινούριος δεν είναι απαραίτητο να πάει σε φάση που πήγε ο Αλόνσο (επιδότησαν τον Κίμι να κάνει βόλτες στα ράλι). Ο Μάσσα θα μπορούσε να μείνει ως δοκιμαστής (αν και δεν ξέρω αν το συμβόλαιό του έχει ρήτρα να οδηγεί στους αγώνες). Ίσως πάλι να μπορούσε να γίνει κα'να trade με τον Perez, και να μην χρειαστεί να σπάσουν συμβόλαια.
Επίσης δεν είναι τόσο το να φέρουν νέο οδηγό για να πάρουν νίκες ή έστω πόντιουμ ξερωγώ - για τη δουλειά αυτή έχουν τον Αλόνσο άλλωστε. Οδηγό αν είναι να φέρουν θα φέρουν για να πλησιάσει τον Αλόνσο, ασχέτως επιδόσεων του μονοθεσίου...Μην πω μάλιστα ότι είναι η καλύτερη φάση να αλλάξουν οδηγό, τώρα που όπως φαίνεται 'πατώνουν'. Συν το ότι είναι αρκετά χρόνια που τρώγεται ο κόσμος, μετά την παντοκρατορία της προηγούμενης δεκαετίας, και στην ουσία δεν θυσίασαν έκτοτε καμμία Ιφιγένεια για να εξευμενιστούν οι οπαδοί...Ε κάποια στιγμή δε θα το κάνουν; Ειδικά όταν ο Μάσσα έχει δώσει τα 'δικαιώματά' του...Τέλος σίγουρα πρέπει να φέρουν κάποιο 'καλό' όνομα, όποτε φέρουν, και το θέμα είναι, θα είναι πάντα διαθέσιμο ένα τέτοιο όταν το θελήσουν; Αυτά βέβαια για τη μία όψη του νομίσματος...
...Η άλλη όψη, που νομίζω έχει κι αυτή βάσιμους λόγους να ληφθεί σοβαρά, είναι το ότι είναι μόλις η αρχή του φετεινού πρωταθλήματος. Αν δεν περάσουν τουλάχιστον οι κλασσικοί 4 αγώνες, για να δούνε πόσο φταίει ή όχι ο Μάσσα και όχι η ίδια η ομάδα για το μονοθέσιο που του δίνει, δεν είμαι σίγουρος ότι θα κάνουν κάτι τόσο δραστικό όπως να τον σουτάρουν. Οι γκρίνιες είχαν παραπερισσέψει ήδη από πέρσι άλλωστε, κι αν δεν είχαν 'τους λόγους τους', δεν θα τον είχαν ήδη αντικαταστήσει μεταξύ των σαιζόν; Μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν τσιμπήσει τον Σέννα, αν το περιφημο ζήτημα 'αγορά Βραζιλίας' όντως τους έκαιγε τόσο (με λιγότερες μάλιστα 'απώλειες', από το να σουτάρουν 'βίαια' τον Μάσσα σε μια χρονιά που μόλις αρχίζει). Για κάποιο λόγο φαίνεται να έχει ολίγον δεμένο τον γάιδαρό του ο Φελίππε λοιπόν...(όχι ότι αν...'εξεγερθούν' οι οπαδοί, δεν θα τον καρατομήσει ο Λούκα, αλλά σα να μοιάζει δύσκολο ακόμη...).Για Τρούλι, δεν πιστεύω να είναι τόσο αμπαούμπες εκεί στη Φερράρι, να τον φέρουν ΜΟΝΟ για το ιταλικόν του πράγματος, καθώς ο άνθρωπος μάλλον έχει στην ουσία τελειώσει. Αν δεν είχε ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του, ο Μπαρικέλλο ίσως να ήταν καλύτερη επιλογή (...ξέρω 'γω βέβαια; Είναι και η κάβλα του Ρούμπενς να τρέχει ακόμα...Μπας και γίνει κα'να θαύμα και τα...βρούνε; Εξασφαλίζουν και το θέμα 'Βραζιλία' έτσι... ).
Ο δε Κούμπιτσα, επειδή παρακολουθώ το ζήτημα 'επανάκαμψή' του, κάτι μου λέει πως δυστυχώς έχει τελειώσει για την F1...Μπορέσαν να τον σώσουν κι αυτόν και τα μέλη του, αλλά με τόσο καιρό να περνάει, ενώ στην αρχή οι πρώτες κουβέντες/ελπίδες ήταν να ξανατρέξει το 2011, ήδη έχει χαθεί οριστικά και το 2012 γι' αυτόν, και η αίσθηση απ' αυτά που διαβάζω είναι ότι δεν τον βλέπω, όσο κι αν το πολεμά, να ανακτήσει πλήρη ικανότητα για να οδηγήσει F1 με σκοπό πρωτάθλημα...Για τον Γουέμπερ δεν βλέπω πώς το βλέπεις, αλλά εγώ δεν βλέπω στα 'γεράματά' του να έχει όρεξη (ειδικά όταν είναι και ατίθασος σαν χαρακτήρας) να 'μπλεχτεί' με τη Φερράρι (η οποία έχει 'τα χάλια της' μάλιστα αυτή τη στιγμή)... Πιο πολύ τον βλέπω τη σύνταξη να την παίρνει απ' την RB - ίσως να καταλήξει και δοκιμαστής και να κάνει κι επιδείξεις μια μέρα, στη φάση που κάνει ο προκάτοχός του Κούλθαρντ...Εκτός κι αν, στα πλαίσια καμμιάς 'μυστικής συμφωνίας', που να περιλαμβάνει την παραχώρηση μια μέρα των ημερών, του Βέττελ, που ως γνωστόν ψοφάει να οδηγήσει για την σκουντερία......Για την ώρα πάντως, εκτός απ' τον ίδιο τον Γουεμπ, ούτε την RB την βλέπω να έχει διάθεση να τον παραχωρήσει, έχοντας βλέψεις για κατασκευαστών...Εκτός κι αν συνεχίσει την περσυνή 'καθοδική' του πορεία, και γίνει κάτι προς το μέσον της χρονιάς...
Αυτά...
Κατά τ' άλλα, τα νομίσματα συμβαίνει καμμιά φορά να έχουν και...τρίτη όψη, οπότε ίδωμεν... -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κουμπιτσα, αν τα καταφερει
Προσωπική μου αίσθηση είναι ότι ούτε να τρέξει με τα πόδια δεν θα μπορέσει ξανά, όχι να οδηγήσει...
τη σημερινή εποχή μόνο με Ρον, Μπρον, Νιούι και μαφιόζο παίρνεις πρωτάθλημα
Ντάξει, δεν είναι έτσι. Ο Νιούι είναι Ο σχεδιαστής αλλά ένας Μπυρν τον είχε στην σφαλιάρα 6 χρόνια συνεχόμενα! Τότε βέβαια έπαιζε ρόλο και το μοτέρ, αλλά υπήρχαν και δοκιμές! Τώρα... Όμως μέχρι και ο Στέφανος πήρε τίτλο το 2008. Δεν είναι θέμα μανατζαραίων τόσο, όσο σχεδιαστών. Κάτι δεν πάει καλά στην Σκουντερία τα τελευταία χρόνια.
Τα πράγματα είναι απλά. Η F1 είναι με τα χρόνια της. Υπήρχαν τα McLaren years, Ferrari years, Renault years, Honda years, Red Bull years κλπ...
Κάναμε τη 'θητεία' μας...τώρα ας απολαύσουμε τους άλλους.
Κάποια στιγμή θα γυρίσει...που θα πάει...
-
Αν διώξουν το Felipe baby στο μέσον της χρονιάς (ω μα τι άκομψο ) θα είναι προτιμότερο να πάρουν υπηρεσιακό οδηγό.
Αν είναι και Ιταλός, παλαίμαχος και δε τους ενδιαφέρει/δεν ενδιαφέρεται ο ίδιος να καεί ακόμα καλύτερα.Τον Perez θα προτιμούσαν να ψήσουν/αξιολογήσουν άλλη μια χρονιά στη Sauber κι όχι να τον κάψουν.
Εξάλλου δεν είναι 100% σίγουρο ότι έχουν καταλήξει σ'αυτόν για το '13.
Υπάρχει ο Kubica (μάλλον απίθανο) και ο Bianchi (επίσης χλωμό).Κάτι μου λέει ότι δε θα τους αδειάσει τη γωνιά έτσι εύκολα, αλλά δεν παίρνω όρκο ότι θα βγάλει 15αύγουστο.
Κι άλλου τρίζει η καρέκλα (σιγά την έκπληξη).
http://www.dailymail.co.uk/sport/formul ... witch.html
-
Ξεχνατε όλοι κάτι: Φετος έχει in-season test. Οπότε αν γίνει αλλαγή θα γίνει πριν το τεστ, ο οδηγός θα έχει 240 γύρους περιθώριο να μάθει το μονοθέσιο, χώρια που οι δυνατότητες αντίδρασης της Φερραρι είναι τεράστιες και προφανώς 1000 φορές ο Περες να κανει 12-15 αγωνες φετος στη Φερράρι παρά στη Ζαουμπερ που το μόνο που θα του μάθει είναι να φυλάει τα λάστιχα
-
και αυτό ακριβώς είναι το θέμα με τον Πέρεζ, αν κάτι τον ξεχωρίζει μέσα σε ένα σωρό εξαιρετικά ταλαντούχων πιτσιρικάδων στο grid είναι η ικανότητα του να φυλάει λάστιχο. Όμως πόσο σχετικό είναι αυτό σε μια κορυφαία ομάδα; Δεν νομίζω πολύ.
Βέβαια μετά είναι και το θέμα της Telmex οπότε...
Διαφορα Νεα - Ιαν/ Φεβ / Mάρτιος 2012