-
ΟΖΒ 156
-
ANM 1412 Nissan Juke (εικονίδιο να κάνει εμετό έχουμε? )
-
Μερικές ακόμα ερωτησούλες...
1- Το ΗΡΡ γιατί το έφαγε το μάυρο φίδι; Υπάρχει περίπτωση να δοθεί μελλοντικά; Δόθηκε στις μοτοσυκλέτες;
2- Αν κάποιος με 5ψήφιο/6ψήφιο αριθμό ή διγράμματο ζητήσει επανέκδοση πινακίδας λόγω πχ κλοπής, υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να εκδοθεί ευρωπαϊκή πινακίδα ή θα πρέπει να πάρει πλέον νέους αριθμούς;
3- Οι σειρές ταξί, φορτηγών κλπ, θα δοθούν σε μοτοσυκλέτες;
3α- Συνδυασμοί που λογικά δεν θα δοθούν ποτέ σε αυτές τις κατηγορίες, όπως πχ ΤΑΤ, ΤΑΥ, ΤΑΧ, ΕΚΡ, ΕΚΤ κλπ, υπάρχει πρόβλεψη να δοθούν κάποτε σε αυτοκίνητα ή είναι νωρίς ακόμα;
4- Υπάρχει δυνατότητα αν αγοράσω αυτοκίνητο πχ στην Αθήνα, να ζητήσω πινακίδες πχ Θεσσαλονίκης;
5- Οι πορτοκαλί 'ΞΑ' γιατί είναι 5ψήφιες; Αύξοντα αριθμό κάτω απο 10000 δεν έχω δει.
6- Ευρωπαικού τύπου πινακίδες για ταξί και πορτοκαλί κρατικές ή κίτρινες για φορτηγά θα βγουν ποτέ; Τεχνικά μπορούν να παραχθούν ακόμα και τώρα απο κάπου οι παλιές πινακίδες αν χρειαστεί για αυτές τις κατηγορίες;
7- Υπάρχει περίπτωση ΟΛΙΚΗΣ ανακατανομής μιας ολόκληρης σειράς δλδ, πχ το ΗΤ* που λογικά δεν θα το χρειαστεί ποτέ η Ξάνθη ούτε καν για τις μοτοσυκλέτες να το πάρει πχ το Ηράκλειο;Αυτά για την ώρα. Αν προκύψει οτιδήποτε άλλο, θα σας ξαναενοχλήσω...
-
Ο χρήστης CA5MIU960 έγραψε:
Μερικές ακόμα ερωτησούλες...1- Το ΗΡΡ γιατί το έφαγε το μάυρο φίδι; Υπάρχει περίπτωση να δοθεί μελλοντικά; Δόθηκε στις μοτοσυκλέτες;
2- Αν κάποιος με 5ψήφιο/6ψήφιο αριθμό ή διγράμματο ζητήσει επανέκδοση πινακίδας λόγω πχ κλοπής, υπάρχει τεχνικά η δυνατότητα να εκδοθεί ευρωπαϊκή πινακίδα ή θα πρέπει να πάρει πλέον νέους αριθμούς;
3α- Συνδυασμοί που λογικά δεν θα δοθούν ποτέ σε αυτές τις κατηγορίες, όπως πχ ΤΑΤ, ΤΑΥ, ΤΑΧ, ΕΚΡ, ΕΚΤ κλπ, υπάρχει πρόβλεψη να δοθούν κάποτε σε αυτοκίνητα ή είναι νωρίς ακόμα;
4- Υπάρχει δυνατότητα αν αγοράσω αυτοκίνητο πχ στην Αθήνα, να ζητήσω πινακίδες πχ Θεσσαλονίκης;
5- Οι πορτοκαλί 'ΞΑ' γιατί είναι 5ψήφιες; Αύξοντα αριθμό κάτω απο 10000 δεν έχω δει.
6- Ευρωπαικού τύπου πινακίδες για ταξί και πορτοκαλί κρατικές ή κίτρινες για φορτηγά θα βγουν ποτέ; Τεχνικά μπορούν να παραχθούν ακόμα και τώρα απο κάπου οι παλιές πινακίδες αν χρειαστεί για αυτές τις κατηγορίες;
7- Υπάρχει περίπτωση ΟΛΙΚΗΣ ανακατανομής μιας ολόκληρης σειράς δλδ, πχ το ΗΤ* που λογικά δεν θα το χρειαστεί ποτέ η Ξάνθη ούτε καν για τις μοτοσυκλέτες να το πάρει πχ το Ηράκλειο;Αυτά για την ώρα. Αν προκύψει οτιδήποτε άλλο, θα σας ξαναενοχλήσω...
Για να μας ενοχλεις ειμαστε εδω...
1- Για το γιατι δεν δοθηκε σε αυτοκινητα θα αφησω να το πει καποιος αλλος - και η δικη μου πληροφορηση απο εκεινον ειναι. Σε δικυκλα δοθηκε κανονικα.
2- Παιρνει νεο αριθμο. Σε οποιαδηποτε μεταβολη γινει, ακομη και μεταβιβαση ή επανεκδοση αδειας.
3- Δεν υπαρχει κατι τετοιο προς το παρον.
3α- Το ιδιο.
4- Ναι. Φιλος αγορασε καποτε αυτοκινητο απο Αλεξανδρουπολη και ζητησε και πηρε πινακιδες Θεσσαλονικης (αλλα του προεκυψε... ΚΟΚ!!!). Επισης το δικο μου απο μεταβιβαση παρολο που ειμαι Θεσσαλονικη (12 - Θεσσαλονικη) και εχει ΥΗΟ (01 - Κεντρικη Αθηνα) στην αδεια εχει 56 - Νοτια Αθηνα.
5- Εχει και τετραψηφιες, νομιζω οτι εχω δει και τριψηφια, αλλα πολυ παλια. Μονοψηφιες και διψηφιες δεν καταφερα ακομη. Μαλλον ομως θα πρεπει να υπαρχουν.
6- Οχι διοτι περισσευουν. Ισως αν εξαντληθουν να συμβει κατι τετοιο. Ειδικα ομως τα ΙΑΕ θα επρεπε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να αλλαξουν. Σταδιακα θα μπορουσε να γινει σε ολες τις κατηγοριες. Ηδη και τωρα επανεκδιδονται κιτρινες πινακιδες παλιου τυπου σε περιπτωση απωλειας, φθορας ή καταστροφης και εχουν στην μπροστινη το Α. Θα μπορουσαν να ειναι απευθειας νεου τυπου και σε βαθος χρονου να αντικαταστησουν τις παλιες.
7- Θεωρητικα ναι. Τι θα συμβει βεβαια ειναι μαλλον προωρο να το συζητησουμε. -
Μερικές ακόμα ερωτησούλες...1- Το ΗΡΡ γιατί το έφαγε το μάυρο φίδι; Υπάρχει περίπτωση να δοθεί μελλοντικά; Δόθηκε στις μοτοσυκλέτες;
- 5ψηφιες/6ψηφιες, σαφως και παιρνουν καινουργιους συνδυασμους. Οι διγραμματες ομως ξαναπαιρνουν τον ιδιο αριθμο με το Α μπροστα.
- εχω δει ταξι με νεου τυπου πινακιδες. δεν εχω προσεξει ομως αν φερουν κι αυτες το Α μπροστα.
(παραπλευρη) ερωτηση στο 4. γινεται να αγορασω καινουργιο αμαξι και να ζητησω απο αλλου πινακιδες και η αντιπροσωπεια να αρνηθει? υποθετω πως -ειδικα- για μακρινες μεταξυ τους νομαρχειες, το πανε υπηρεσιακα, αλλα εν τελει μηπως ειναι παρανομο η αντιπροσωπεια να μην θελει να ασχοληθει?
-
Καλησπέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια τόσα χρόνια!
ΙΝΧ 4449 σε μαύρο VW Touareg, 1ης γενιάς, facelift
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
- 5ψηφιες/6ψηφιες, σαφως και παιρνουν καινουργιους συνδυασμους. Οι διγραμματες ομως ξαναπαιρνουν τον ιδιο αριθμο με το Α μπροστα.
- εχω δει ταξι με νεου τυπου πινακιδες. δεν εχω προσεξει ομως αν φερουν κι αυτες το Α μπροστα.
(παραπλευρη) ερωτηση στο 4. γινεται να αγορασω καινουργιο αμαξι και να ζητησω απο αλλου πινακιδες και η αντιπροσωπεια να αρνηθει? υποθετω πως -ειδικα- για μακρινες μεταξυ τους νομαρχειες, το πανε υπηρεσιακα, αλλα εν τελει μηπως ειναι παρανομο η αντιπροσωπεια να μην θελει να ασχοληθει?
- Οι διγραμματες παιρνουν τον ιδιο αριθμο με Α μπροστα ΑΝ το ζητησουν. Και δεν ειμαι απολυτα σιγουρος οτι ισχυει ακομη.
- Μηπως δεν ηταν υπουργειου οι πινακιδες? Εχω δει κι εγω ταξι με ευρωπαϊκες, αλλα ηταν after market. Αν παλι δινει το υπουργειο σε αντικατασταση ευρωπαϊκες τοτε δεν χρειαζεται το Α.
-
Οι πορτοκαλί ΞΑ για τα αυτοκίνητα αρχίζουν από το 15 και τελειώνουν προς το παρόν στο 22870.
Για τα δίκυκλα το εύρος είναι από 1 έως 950. -
ΚΟΜ 7105 σε Rio!
-
ZAZ-6583, i10
Ο χρήστης slk έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα και συγχαρητήρια για την προσπάθεια τόσα χρόνια!Καλώς όρισες!
-
βαδιζουμε ολοταχώς για το ΚΡΤ-2χχχ,μετα απο..... εχω ξεχασει,αληθεια ποσοι μήνες έχουν περάσει.Πινακιδώματα της εβδομάδας που μας πέρασε, ΚΡΤ-1990 σε καινουργιο 5θ μαυρο suzuki swift ddis και ΚΡΤ-1992 σε bmw e46 λευκή.
-
Σημερινά ...
ΧΚΝ-3989 σε λευκή BMW 3άρα προ διώρου στο Φοίνικα ... Λογικά εδώ φτάσαμε στο 4000 ... αναμονή μόλις δω να σας το παρουσιάσω!!!
Καβαλιώτικα ΚΒΤ μόνο στατιστικής χρήσης και αξίας:
ΚΒΤ-1979 ... κόκκινο VW BEETLE
ΚΒΤ-1999 ... λευκό επαγ/κό OPEL CORSA
ΚΒΤ-2027 ... λευκό FIAT PUNTOΝα και κάτι περίεργο άξιο σχολιασμού. Επιβατικό (όχι κάποιος ιδιαίτερος αριθμός) στον κλάδο των επαγ/κών:
ΝΙΥ-1724(χ) σε ασημί FORD FIESTA 5-θυρο χωρίς φυμέ τζάμια στην Α.Ηλιούπολη, ορίστε και η απόδειξη ====> http://img19.imageshack.us/img19/7355/niy1724.jpg
Γιατί άραγε??? Έτσι αυξάνουν τον αριθμό των επαγ/κών!!!Είδα από μεγάλη απόσταση άλλα 2 χάρτινα ...πολύ πιθανών και τα 2 να ξεκινούσαν από ΝΙΥ-2*** ... λογικό είναι άλλωστε, θα επανέλθω οσονούπω με παρατήρηση .... ίσως και φωτό
-
ΙΝΧ 4535 σε λευκό mercedes A-class, μοντέλο 2012
-
ΧΚΝ-3966 σε Corsa αλλα καποιος με προλαβε... (ναι, εσενα λεω που συνεχιζεις τον ΧΚΝ πολεμο... )
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
Οι πορτοκαλί ΞΑ για τα αυτοκίνητα αρχίζουν από το 15 και τελειώνουν προς το παρόν στο 22870.
Για τα δίκυκλα το εύρος είναι από 1 έως 950.Θα επιμεινω για κατι σε 83** στο βουλγαρικο προξενειο της Θεσσαλονικης τετραψηφιο αν και εχουν περασει παρα πολλα χρονια (ειχαν Lada ακομη τοτε).
-
ΡΟΧ-3939 σε Mini
-
ΙΟΑ-9226 i20 Avis
-
Παρατηρήσεις προ ώρας:
ΟΡΖ-4944 σε λευκό PEUGEOT 208,Σχολή Τυφλών +
ΝΙΥ-2099(χ) σε ασημί SMART 4,2 ... στο Βαρδάρη!!! Από χθες το μελετούσα,αλλά δεν περίμενα και το τελευταίο της πρώτης κατοστάδας + τέλος
ΝΗΧ-5570(χ) σε λευκό CITROEN C3 Diesel, μόλις παραδόθηκε από την αντιπροσωπεία της CITROEN στην Μοναστηρίου,100μ. μετά ====> http://img507.imageshack.us/img507/9427/nhx5570.jpg
-
ΖΑΖ-6596 το πρωί και πριν λίγο ΖΑΑ 236.
-
γιώτα νι χι σαρανταπέντεπενηντα ένα σε Chevrolet spark κοκκινο φουλ έξτρα,
INX 4551. Στα Γιάννενα λεφτά υπάρχουν
-
ΟΖΒ 203
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012