-
YTA-5340 σε τουρ. λεωφορείο
-
ΙΡΒ-7096
ΟΙΚ 672 -
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
ΕΕΕ 3857 σε μαύρο passatΣχετικα με τα ΛΔΧ καλυτερα να κανουμε λιγη υπομονη να δουμε αν εχουν δοθει ολα τα ΝΙΡ-92** κατι το οποιο ειναι και λιγακι δυσκολο δεδομενου οτι τα περισσοτερα ειναι τουριστικα και λειπουν στα νησια για σεζον. Θεωρω πιθανοτερο τα ΝΙΤ-60** να δινονται παραλληλα. Δοσμενα σιγουρα ειναι τα ΝΙΡ-9249-9255-9262-9268-9270-9273-9292-9299. Πολλα απο τα τουριστικα της Θεσσαλονικης δουλευουν εποχικα στην Ροδο συνεπως οι τοπικοι ανταποκριτες ας εχουν λιγο το νου τους.
Όπως ανέφερε και ο DrHouse κυκλοφορεί και το 9275. Επίσης, κυκλοφορεί και το 9277. Και κάποιο ΝΙΟ και ΝΗ*. Αν ενδιαφέρεστε (εσύ ή ο ΕΕΕ333) για κάποια από τα ΝΙΟ - ΝΗ*, ενημερώστε για να σημειώσουμε ποια είναι εδώ.
Εχει καποιο νοημα αλλα για καθαρα διαφορετικους σκοπους απο το αντικειμενο που πραγματευεται το συγκεκριμενο θεμα. Οι περισσοτεροι θα εχετε καταλαβει οτι η κυρια ασχολια μου ως προς την παρατηρηση ειναι τα λεωφορεια (ανεξαρτητως τυπου) και οι οποιες παρατηρησεις κατα καιρους (διοτι ο ΕΕΕ333 μου πηρε ακομη και τα ΧΚΝ ) ειναι παραγωγο αυτης (στους ιδιους δρομους κυκλοφορουν). Αν εχεις διαθεση εσυ (ή/και οποιοσδηποτε αλλος) να συνδραμεις σε αυτο στο βαθμο που μπορεις, να το δουμε μεσω πμ, ειδικα η Ροδος λογω αποστασης απο την εδρα μου με ενδιαφερει ιδιαιτερα. Οπως καταλαβαινεις λοιπον οποιαδηποτε βοηθεια ειναι πολυτιμη και θα εκτιμηθει ιδιαιτερα απο μερους μου.
-
ΧΑΟ-22** σε Volvo C30
-
Πρίν 15 λεπτά (ωραίο πράγμα η νυχτερινη οδήγηση τελικά) ΗΚΥ 9420 λευκό Kangoo πιθανόν μετάχειρο!!!
-
MEH-5545 και ΑΥΑ 679 χθες
-
ΙΟΚ-4497
ΙΚΤ-9143
ΟΖΧ 252 -
TΡΗ 1850 χθες και ΤΡΗ1849 σημερα
-
Δευτερο ΛΔΧ ΝΙΤ ειναι το 6025 σε Sprinter του Μουζενιδη. Δεν ειμαι σε θεση να γνωριζω αν προηγειται του 6026 αλλα υποθετω οτι ειναι ταξινομημενο το αργοτερο Ιουνιο για να προλαβει τη σεζον. Απο ΧΚΝ, τιποτα...
-
ΡΟΧ-3646 σε Opel (Meriva? SWειδές ήταν) μτχ.
@garvanitis
NΙΡ-9272 & ΝΙΟ-1021, επίσης κυκλοφορεί 1 ή 2 ΧΚΜ (έχω τον νου μου πλέον). Πές αν χρειάζεσαι τίποτα ακόμη -
Ο χρήστης dg57 έγραψε:
ΙΟΚ-4497και είχα ΙΟΚ 4494 σε hertz-car
ΙΟΑ 6985 σε golf
ΒΝΙ 567
είδα και ΙΚΤ 91** και ΟΖΧ 2** αλλά βλέπω έχουν αναφερθεί παρόμοια.@garvanitis Δεν υπάρχει πρόβλημα, μπορώ να σε βοηθήσω καταγράφοντας τι κυκλοφορεί στη Ρόδο. Και από ότι βλέπω και ο DrHouse δεν έχει πρόβλημα να βοηθήσει. Απλά από εμένα τα πρώτα αποτελέσματα τέλη της επόμενης εβδομάδας, γιατί είμαι εκτός Ρόδου.
@DrHouse ΧΚΜ 7721 είναι νομίζω το ΧΚΜ που ψάχνεις. Αν είναι 1, ίσως είναι όντως 2. -
TPH 1858
-
AZZ-4543 σήμερα το πρωί και ΡΒΖ 717 χθες
-
Ποιος ξέρει σε τι εξυπηρετουν οι νέες κοκκινες γαλλικες πινακίδες;
-
Κοκκινο φοντο με ασημι γραμματα;
Αν εχει ημερομηνια ληξης ειναι πινακιδες transit τελωνειου αν οχι νομιζω ειναι region Haute Savoie και μια ακομη γειτονικη περιοχη με την Ελβετια με διαφορετικο φορολογικο καθεστωςSent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
PEM 6810 KIA r.a.c
-
Ο χρήστης garvanitis έγραψε:
Απο ΧΚΝ, τιποτα...
(διοτι ο ΕΕΕ333 μου πηρε ακομη και τα ΧΚΝ )Εμ σε λάθος μέρος τα ψάχνεις, τα ΧΚΝ κυκλοφορούν στο κέντρο της πόλης ...
Ψάξε καλύτερα για ΝΗΧ-5*** και ΝΙΤ-95**, γιατί εδώ δεν τα βλέπω,μήπως ήρθαν για διακοπές?
Μόνο ΝΟΧ βλέπω κατά δω ... που δεν πάνε διακοπές!!!ΝΟΧ-489 σε μτχ. ασημί PIAGGIO BEVERLY 200 ... με σφραγίδα ΚΤΕΟ, από νωρίς τ' απόγευμα στο ... [Δ] ====> http://img268.imageshack.us/img268/6752/nox489.jpg
+
ΝΟΧ-492 λευκό καγκούρικο παπί YAMAHA, προ 4ώρου στον Έυοσμο ====> http://img543.imageshack.us/img543/662/nox492.jpg
Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους ... όσους πάνε γιατί αν κρίνω από μένα,θα χαρώ και μόνο με απόδραση για εργασία ... εκτός νομού
-
Ο χρήστης www2000 έγραψε:
@DrHouse ΧΚΜ 7721 είναι νομίζω το ΧΚΜ που ψάχνεις. Αν είναι 1, ίσως είναι όντως 2.
Να 'τα, να 'τα δυο αγνωστα τουριστικα (το αλλο το ΝΙΡ-9272) με το καλημερα...
@ www2000 και DrHouse ευχαριστω για την διαθεση σας να βοηθησετε. Θα σας ενημερωσω με προσωπικο μηνυμα αυριο διοτι ειμαι λιγο πιεσμενος χρονικα αυτη τη στιγμη, πρεπει να φυγω. Και για να ανταποδωσω το ΧΚΜ να πληροφορησω οτι το ΡΟΡ-2311, ενα τουριστικο Travego κυκλοφορει στην χερσονησο της Κασσανδρας...
@ ΕΕΕ333 ουτε φρεσκο ΧΚΝ, ουτε ΝΙΤ, ουτε ΝΗΧ... Αλλου κρυφτηκανε... Ουτε καν ΧΚΤ της προκοπης δεν ειδα. Απο λοιπη Ελλαδα δε το πιο φρεσκο ηταν του 2009. Σιγουρα δεν θελετε σερβικα? Αρχιζω να πιστευω οτι ειναι περισσοτερα πλεον στους δρομους της Κασσανδρας... -
ΚΡΤ 1787 σε ένα Doblo επαναταξινομημενο
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ΚΡΤ 1787 σε ένα Doblo επαναταξινομημενοΙΟΚ 4516 σε παλιό Scudo επαναταξινομημένο!
ΜΟΥ 4872 σε σκουρόχρωμο SUV
ΤΚΡ 9141
Πινακίδες κυκλοφορίας 2012