-
Μερικοί εδώ μέσα είστε τραγικοί... Αδυνατείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι και καταφεύγετε σε επιθέσεις άσχετα από το αν έχετε δίκιο. Προσωπικά εγώ ντρέπομαι για τέτοιες συμπεριφορές και όχι επειδή κάποιος κάπου κάποτε μπορεί να τύχει να γράφει ανοησίες...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μερικοί εδώ μέσα είστε τραγικοί... Αδυνατείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι και καταφεύγετε σε επιθέσεις άσχετα από το αν έχετε δίκιο. Προσωπικά εγώ ντρέπομαι για τέτοιες συμπεριφορές και όχι επειδή κάποιος κάπου κάποτε μπορεί να τύχει να γράφει ανοησίες...Ναι ρε παιδιά. Μην τσακώνεστε για ΚΑΘΕ θέμα. Είτε καίει 15, είτε καίει 20, είτε καίει 25 λίτρα είναι αυτό ικανό να σας κάνει να χαλιέστε?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μερικοί εδώ μέσα είστε τραγικοί... Αδυνατείτε να συζητήσετε σαν άνθρωποι και καταφεύγετε σε επιθέσεις άσχετα από το αν έχετε δίκιο. Προσωπικά εγώ ντρέπομαι για τέτοιες συμπεριφορές και όχι επειδή κάποιος κάπου κάποτε μπορεί να τύχει να γράφει ανοησίες...δεν εχεις και άδικο.
ομως εγω ρ'ωτησα ειλικρινέστατα πώς και τι και ακομα πιο ειλικρινά ειπα οτι για ακομα μια φορά δεν ξέρει τι λέει γιατί δεν εχει προσωπικη εμπειρία.
κι απο κάτω ηρθε η ειρωνικότατη απάντηση του ΚΙΚΙΖΑ.
λάθος ή σωστο, δεν το άφησα να περασει.
και οπως ειδες δεν ηταν θεμα δίκαιου είτε αδικου γιατί δεν τόλμησε καν να βασίσει τις μπαρούφες του
-
..aααα φιλε μου, αμα κατι καιει 25 εμενα με χαλαει, εκτος και αν ειναι για χρηση μονο Σ/Κ και ξεκ...ματος.
Αλλος τα δινει για φραπεδες και χοτελια με τη φιλη του,αλλος στον βενζινα (γουστα ειναι αυτα), αλλος πουθενα και αλλος σε ολα ειναι μεσα (αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου η αλλοιως περι ορεξεως κολοκυθοπιτα).Κατα τη γνωμη μου η σωστη επιλογη ειναι αυτο που ΜΠΟΡΕΙΣ να απολαμβανεις ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ.
-
Τελικά πόσο καίει το s2k μάθαμε?
-
10-14.
νομιζω αναγκαστικα 100αρα -
ειχε ηδη δωθει απαντηση στο συγκεκριμενο ερωτημα, εδω και καιρο!
στα F2C μοτερ (η καπως ετσι, τελως παντων), πρεπει να του βαζεις 100αρα, οχι οτι δεν θα καψει και την 'απλη' -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ειχε ηδη δωθει απαντηση στο συγκεκριμενο ερωτημα, εδω και καιρο!
στα F2C μοτερ (η καπως ετσι, τελως παντων), πρεπει να του βαζεις 100αρα, οχι οτι δεν θα καψει και την 'απλη' -
Το πορτακι για την ταπα απο μεσα γραφει 98+ αν θυμαμαι καλα.
-
ας μας διαφωτίσει ο ΚΙΚΙΖΑΣ για τις βενζίνες και βεβαια για τις καταναλώσεις.
περιμένω κι εγώ ειναι η αλήθεια ανυπομονα.
αλλά πλήρη καταγραφή ε, οχι μοναχα τους γύρους που εκανες στο Ρινγκ αγαπαμε ΚΙΚΙΖΑ
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Οχι οτι το S2000 δεν 'πινει' ειδικα οταν πιεζεται
ειμαι περίεργος να ακουσω τι εννοεις γιατί παω στοιχημα ότι δεν εχεις προσωπική εμπειρία (και πάλι).
Πες μας εσυ λοιπον που (οπως παντα) εχεις προσωπικη εμπειρια ΠΟΣΟ λιγο πινει το S2000 ειδικα οταν πιεζεται...
Ρε φιλε,ολα τα αυτοκινητα ,ιδιατερα αυτα των υψηλων επιδοσεων,οταν πιεζονται πινουν.
Θα ανοιξετε κουβεντα περι καταναλωσης σε τετοιου ειδους οχηματα;
Νομιζω ,τζαμπα θα την ανοιξετε.σε ποια εποχή ζεις αγαπητέ; και σε ποια ήπειρο το κυριότερο;
Που θες να καταληξεις;
-
Που θες να καταληξεις;
Ότι η άποψη αμάξι επιδόσεων=πίνει το Δούναβη είναι λίγο παλαιομοδίτικη.
Πάντως το 10-14 (υπό πίεση πάντα) μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλό για αμάξι που δεν φημίζεται για τη ροπή του χαμηλά και στροφάρει στις 9.000 στροφές.
Πχ σε πίστα δεν φτάνει για πλάκα τα 20λίτρα/100χλμ; -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
10-14.
νομιζω αναγκαστικα 100αραΣε τι συνθήκες?
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
10-14.
μεση καταναλωση, μικτες συνθηκες.
αμα το πιεζεις 15-20. -
Λογικές τιμές για 240 άλογα...
Κάπου εκεί είναι και ο busso νομίζω. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
10-14.
αμα το πιεζεις 15-20.Λογικό ακούγεται.
-
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Λογικές τιμές για 240 άλογα...
Κάπου εκεί είναι και ο busso νομίζω.Λογικότατες μιας και το συγκεκριμένο μοτέρ ανοίγει και βγάζει την απόδοσή του στις πολύ υψηλές στροφές, και στροφάρει πολύ.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Που θες να καταληξεις;
Ότι η άποψη αμάξι επιδόσεων=πίνει το Δούναβη είναι λίγο παλαιομοδίτικη.
Πάντως το 10-14 (υπό πίεση πάντα) μου φαίνεται υπερβολικά χαμηλό για αμάξι που δεν φημίζεται για τη ροπή του χαμηλά και στροφάρει στις 9.000 στροφές.
Πχ σε πίστα δεν φτάνει για πλάκα τα 20λίτρα/100χλμ;Υπο πιεση ,πανω απο 10 λιτρα μπορει να καψει και το χιλιοδακοσαρακι της ελενιτσας που βιαζεται να παει στο κομμωτηριο.
Εχεις δικιο που σου φαινεται υπερβολικα χαμηλη η καταναλωση του. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
10-14.
αμα το πιεζεις 15-20.πού τα εχετε δει αυτά ρε παιδια;
Mazda RX-8 ή Honda S2000 (μεταχειρισμένα)