-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Oλοσωστα ... και ετοιμαστητε για το 2012 ψυχολογικα και ευροπουλικα και οπως θα ελεγε κι ο φιλος μου ο Κουστακς απ'την λαμια ....
... ψυχολογικά εγώ είμαι πανέτοιμος... ευρωπουλικά κωλύωμαι...Κανενας χορηγός παρακαλώ?
Λοιπόν πρόταση!!
Θα μας φτιάξει η Ελένη αυτοκόλλητα. Εσένα με σάπια, κίτρινα, γενικώς δόντια με κουφαλες και εμένα με άσπρα λαμπερά σαν του ματ ντειμον. Εσύ θα έχεις μικρότερο νούμερο και θα ξεκινάς πρώτος και εγω μετα. Βάθρο θα ανεβαίνω μόνο εγω( εσύ στην απίθανη περίπτωση της διάκρισης, θα αφήνεις το γκάζι πριν το flying ξέρεις όπως στο παγκόσμιο) . Επιδοτω παράβολο σερβις και εσύ μόνο ταβέρνα!!!...κανόνισε εσύ το παράβολο και τα λάστιχα(η datsuna δεν χρειάζεται service!) και εγώ σε βάζω ολόσωμη γυμνή φωτογραφία με τον τροχό στο χέρι στο καπώ επάνω!!! Έχω έτοιμη και την μακέτα!
-
-
τέλος απο εμένα το σκίσαμε το topic του ανθρώπου...
Sorry Σπύρο, την δικιά μου συμβουλή την είδες ελπίζω στην πρώτη σελίδα... -
Κανένα προβλημα Δημήτρη , αφού ξέρεις τα αγαπάω κ γω τα Νισσαν !!!
-
Και 'γω ειπα τη φιλοσοφία μου!
Νισσαν ή ΝΤΑΤΣΟΥΝ;;
To be or not to be?
Πατάτες ή καρπούζι; -
Καλώς ή κακώς αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα υπάρχουν μόνο δύο νέα ελπιδοφόρα πληρώματα νέων ανθρώπων με συνεχή εμπλοκή. Το ένα οδηγάει Saxo και το άλλο C2. Γρήγοροι οδηγοί, νέοι ή λιγότερο νέοι, σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι, αλλά την τελευταία διετία αυτά τα δύο πληρώματα είναι τα μόνα που έχουν ξεχωρίσει από τους νέους, λαμβάνοντας υπόψη και την ποσότητα. Επειδή, όπως πληροφόρησα και με pm το πλήρωμα του Saxo, έχουν φτάσει και στα δικά μου αυτιά διάφορες περίεργες φήμες, θεωρώ ότι πολύ καλά κάνουν και θίγουν το θέμα οι ίδιοι. Η διάδοση φημών έχει γίνει εθνικό σπορ σε όλα τα επίπεδα και καλό είναι να τελειώσει, επίσης σε όλα τα επίπεδα, γιατί οι συνέπειές της είναι μόνο δυσάρεστες. Πολλές φορές αυτές οι συνέπειες είναι 'light', όπως π.χ. ότι χαλάει η διάθεση, ενώ μερικές φορές φτάνουν μέχρι και την πλήρη καταστροφή.
Οποιοσδήποτε καλοπροαίρετος θεατής έχει δει live ή σε incar το συγκεκριμένο πλήρωμα μπορεί να καταλάβει ότι η χρόνοι γίνονται λόγω οδήγησης και πολύ καλού στησίματος του συγκεκριμένου super N. Τονίζω τον όρο 'super N' γιατί μερικοί νομίζουν ότι τα σημερινά Saxo της super Ν έχουν σχέση με τo Saxo της Ν που οδηγούσε ο Δραγώνας το 1999 και πάσχιζε να κρατηθεί μπροστά από τα 1300άρια. Η αλήθεια είναι ότι απέχουν πάρα πολύ, και μόλις αυτό γίνει κατανοητό θα γίνει κατανοητό πώς μπορεί ένα καλό νόμιμο super N στα χέρια ενός πολύ καλού πληρώματος, όπως αυτό, να κάνει εξαιρετικούς χρόνους. Το ότι η ΕΘΕΑ επιτρέπει να ονομάζονται εξακολουθητικά Ν είναι ένα έγκλημα για το οποίο σίγουρα δε φταίει το πλήρωμα.
Επίσης, από 2-3 σημεία του incar του Αη Γιάννη φαίνεται καθαρά ότι το πλήρωμα δεν έχει 'λιώσει' στις δοκιμές. Κι αυτό γιατί σε αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα σημεία που 'βγαίνουν' με τα γραπτά και καλή γνώση του δρόμου, σε αυτά τα 3 πονηρά σημεία υψηλών ταχυτήτων με μηδενική ορατότητα, όπου απαιτείται τέλεια γνώση του δρόμου, τα παιδιά χάνουν χρόνο καθαρά από έλλειψη αυτής. -
@scn
Τα Ν έχουν γίνει 'super N' (με διαφορικά, σχέσεις και φρένα) εδώ και 10 χρόνια. Ετσι όπως τα λες είναι σα να είναι kit car το αυτοκίνητο... Η συνέχεια της συγκεκριμένης συζήτησης εδώ [Mod]@spirosR
Οποιος έχει απορία πληρώνει και μαθαίνει, μέχρι τότε τους γράφετε όλους στα @@ και κάνετε αυτό που αγαπάτε. Σιγά μην ασχοληθείτε με τους μικρούς ανθρώπους -
Ο χρήστης johanndelta έγραψε:
@spirosR
Οποιος έχει απορία πληρώνει και μαθαίνει, μέχρι τότε τους γράφετε όλους στα @@ και κάνετε αυτό που αγαπάτε. Σιγά μην ασχοληθείτε με τους μικρούς ανθρώπουςΕτσι ακριβως ειναι. Δεν χρειαζεται να ασχολειται κανεις τοσο πολυ με τις φημες. Ολοι ξερουμε τι εστι ελληνικη κοινωνια. Απλα (κατα τη δικη μου γνωμη) δεν χρειαζεται να διατυμπανιζετε τη νομιμοτητα σας. Αυτο το λεω γιατι δυστυχως ενα αυτοκινητο απαρτιζεται απο πολλα κομματια και ενδεχομενως να υπαρχει παρατυπια (επουσιωδης) που να μην την γνωριζετε καν. Τετοιες καταστασεις εχουν συμβει κατα καιρους σε 'καθαρους' αγωνιζομενους απο το πουθενα. Απλα οποιος θελει να μαθει, ας πληρωσει. Το να λεγονται φημες δε λεει κατι, το αποτελεσμα μετραει...
ΥΓ: Με προλαβατε και βαλατε τους prodigy στο καπο...
Επειδή είμαστε σίγουροι οτι δεν υπάρχει γιαυτό το διατυμπανίζουμε !!! Prodigy απ'το 1993 ο έρωτας και καλά κρατεί ...
Ο ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ ...