-
viewtopic.php?f=15&t=23249
-
Hyundai Κυρίτσης Ηράκλειο (έχει διακοπεί η συνεργασία του με τη Xyundai εδώ και 2 χρόνια λόγω... χρεών)
Ο πατέρας μου ήθελε να κάνει ένα δώρο στον εαυτό του. Ένα φτηνό, αξιόπιστο αμάξι με το δυνατόν μεγαλύτερους χώρους. Δεν ασχολήθηκε καθόλου με τί αμάξι θα ήταν το άφησε πάνω μου.
Το Accent ήταν μονόδρομος για μένα. Το αμάξι το ήξερα πολύ καλά. Στο οικονομικό έπρεπε να ξεκαθαρίσουμε 2-3 πράγματα. Του πρότεινα να το πάρει αυτόματο. Το Civic πού είχε 16 χρόνια είχε πολύ σκληρό συμπλέκτη και τον είχε κουράσει. Επίσης έπαιζε τότε μια προσφορά - και καλά - να έδινε 1000 ευρώ παραπάνω και να είχε δωρεάν σέρβις για πάντα.
Ρώτησα επίμονα τον πωλητή σε όλες μου τις επισκέψεις εκεί εαν η προσφορά συμπεριλάμβανε ΟΛΑ τα ανταλλακτικά (δίσκους, πλακάκια γενικά όλα τα αναλώσιμα με τον καιρό) και η απάντηση ήταν πάντα ίδια
'ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΕΣΑ'
Μετά απο αρκετό καιρό ο πατέρας μου αποφάσισε να το πάρει χειροκίνητο και να πάρει την προσφορά αυτή. Το κλείσαμε μας είπαν πότε θα το παραλάβουμε και όλα καλά. Στην παραλαβή του αυτοκινήτου δεν πήγα όμως. Πήγαν μόνο οι γονείς μου. Χαρά μεγάλη, χαμόγελα, μου άρεσε που τους είδα να είναι τόσο χαρούμενοι, ένιωσα ότι κι εγώ τους είχα βοηθήσει να είναι έτσι. Πιάνω κατα τύχη στα χέρια μου το συμβόλαιο που υπέγραψαν και τί να δώ?
Μεταξύ άλλων έγραφε ότι δισκόπλακες, τακάκια κλπ ανταλλακτικά τέτοιου είδους ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται.
Ανέβηκε το αίμα μου στο κεφάλι, έγινα Τούρκος!!! Αν είμουνα στην παραλαβή του αυτοκινήτου δεν θα τους άφηνα να υπογράψουν.Τελικά έκανα τουμπεκί. Δεν ήθελα να κάνω σκηνή, τους είδα και τους 2 τόσο χαρούμενους με το αμάξι οπότε το άφησα το θέμα. Μέχρι σήμερα πάντως σε γενικές γραμμές το αμάξι δεν έχει βγάλει κάτι τρομερό ο πατέρας μου είναι ευχαριστημένος. Κάτι είναι κι αυτό.
-
Καλησπέρα σας! Αγοράσαμε τον Δεκέμβριο του 2009 το Ford Fiesta. Είχαμε πάρει προσφορές από διάφορες αντιπροσωπείες και τελικά κατάληξαμε στην προσφορά της Ford Κονσουλας στον Καρέα. Η προσφορά που μας έκανε ήταν 500 ευρω παραπάνω από όλες τις υπόλοιπες αλλά μας υποσχέθηκε πιο γρήγορη παραλαβή (όπως και έγινε) αλλά και 3 δώρα. 1ον) Συναγερμό 2ον) αισθητήρες παρκαρίσματος και 3ον) και σπουδαιότερον δωρεάν σέρβις εφ'ορου ζωής. Φυσικά μιλάμε για σέρβις λάδια φίλτρα και γενικά τα στάνταρ σέρβις που κάνει ένα αυτοκίνητο, όχι φυσιολόγικες φθορές δλδ δισκους ,τακάκια κτλ. Υπογράθφηκε κανονικά συμβόλαιο με όλους τους όρους.
Τέλος πάντων το πρώτο σέρβις έγινε τον Νοέμβριο του 2010 χωρίς καμία επιβάρυνση και όλα κανονικά σε φιλικό κλίμα κτλ. Τον Νοέμβριο του 2011 τηλεφωνήσαμε για το επόμενο σέρβις και μας είπαν πως η προσφορά για δωρεάν σέρβις αναστέλεται επ'αόριστον λόγω κρίσης. Αρχικά έμεινα έκπληκτος. Τους ρώτησα δλδ κάνετε αθέτηση συμβολαίου; (Στο συμβόλαιο δεν αναγράφεται πουθενά ότι ο η εταιρεία κτλ έχει δικαίωμα αναίρεσης, αναστολης, τροποποίησης κτλ) Μου λένε, Κε εδώ κοντεύουμε να κλείσουμε και εσείς θέλετε τέτοιες παροχές; Φυσικά έγινα έξαλλος με τον τρόπο που μου μίλησαν. Μου είπαν αν θέλετε θα κοστίσει στην μισή τιμή από ότι θα κόστιζε.
Τέλος πάντων κλείνουμε ραντεβού και τους λέω πως εγώ την Δευτέρα το πρωί θα φέρω το αμάξι και δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσω. Μου τηλεφωνούν μια ώρα μετά και μου λένε σας ακυρώνω το ραντεβού. Τους λέω για ποιό λόγο; Μου λένε εντολές ανώθεν. Ζητώ να μιλήσω προσωπικά με τον ιδιοκτήτη. Μου λένε θα σας πάρει τηλεφωνο αργότερα. Φυσικά δεν πήρε ποτέ. Συνεχίζω. Τηλεφωνώ σε δικηγόρο, του στέλνω με φαξ το συμβόλαιο και μου λέει δεν υπάρχει περίπτωση να πληρώσεις. Με τα πολλά κλέινω ραντεβού ξανά και τους λεώ οτι θα πληρώσω το ποσό που μου είπαν. 60 ευρώ. Ήμουν αποφασισμένος να πάω την Δευτέρα να μου το φτιάξουν και αν δεν με αφήσουν να φυγω να πάρω την αστυνομία και να τους δέιξω το συμβόλαιο. Το συζήτησα τελικά με τους δικούς μου πως από το κάνουμε φασαρία και να τρέχουμε πιο πολλά θα ξοδέυαμε σε δικηγόρο κτλ και ταλαιπωρία.
Τελικά πήγα την Δευτέρα το πλήρωσα 60 ευρώ ,πήγα πάνω στο Κο που είχε υπογράψει το συμβόλαιο του είπα, πως η εταιρεία σας είναι 100% αναξιόπιστη. Κάναμε μια συμφωνία κυρίων με συμβόλαιο το οποίο το πλήρωσα και 500 ευρώ παραπάνω. Δεν μίλουσε, επειδή είχε πελάτες μου είπε πως είναι προσωρινό κ άλλες παπάτζες.
Αυτό που καταλάβα είναι πως εγώ έκανα το λάθος και πλήρωσα. Το μετανιώνω κάθε μέρα, ακόμα και τώρα που γράφω είμαι θυμωμένος. Ίσως αν κάποιος άλλος το κυνήγησε να μην πλήρωσε, αλλα έγω δεν ήθελα να μπω στην διαδικασία αυτή. Ήθελα να αγοράσω και άλλο αυτοκίνητο από αυτούς αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω, και επειδή πήγαινα και το αμάξι του αδερφού μου για σέρβις εκεί (seat ibiza) θα το κόψω και αυτό. -
Συγγνώμη που έγραψα χώρις παραγράφους...Παρασύρθηκα...
-
Συγνώμη που γελάω, αλλά από εκεί παραλίγο να πάρω το καινούργιο μου αμάξι τον Δεκέμβριο του 2010. Και μου έλεγε για αυτήν την προσφορά. Με είχε ψήσει μπορώ να πω, αλλά ευτυχώς αποφάσισα αντί για Fiesta να πάρω Mazda 2. Γλίτωσα το εγκεφαλικό τουλάχιστον.
-
Ο χρήστης matador3276 έγραψε:
.....δεν επρεπε να πληρωσεις ρε συ. επρεπε να παρεις το αμαξι μετα το σερβις κ να φύγεις, αφού αλλωστε δεν σε ενημερωσαν ΓΡΑΠΤΑ για το σπασιμο του συμβολαιου δε μπορουσαν να σου κανουν τιποτα. αλλωστε σιγα μη φερναν την αστυνομία να γίνουν βουκινο
ενταξει, μη τρελαινεσαι, αλλά του χρονου αυτο κανε -
Το ξέρω ότι δεν έπρεπε να πληρώσω, αλλά επειδή μέχρι να το πάω είχαν προηγηθεί τηλέφωνικές μάχες φοβήθηκα μήπως δεν το φτιάξουν ή μου κάνουν καμιά ζημιά κτλ. Δεν είναι τα 60 ευρώ που πλήρωσα, ούτε εγώ φτώχυνα πιο πολύ, ούτε αυτός πλούτισε, είναι το γαμώτο. Δηλαδή εγώ που πλήρωσα, και μάλιστα μετρητοίς το αυτοκίνητο μου, να είμαι κύριος στην συναλλαγή μας, και αυτοί να αθετούν το λόγο τους; Τέλος πάντων μέχρι τον Νοέμβριο έχουμε χρόνο, θα δούμε τι θα γίνει.
-
Γενικά για τον Κόνσουλα έχουνε ακουστεί πάρα πολλά από τις αρχές τις δεκαέτιας του 90 ακόμα όταν και ασχολούνταν μόνο με τα SEAT τότε. Αυτός ήτανε και ένας από τους λόγους που δε κατάφερε να εκλεγεί ποτέ δήμαρχος Βύρωνα παρόλο που το προσπαθούσε για πάρα πολλά χρόνια. Πάντως απαράδεκτη η συμπεριφορά του και σίγουρα πρέπει κάτι να γίνει για αυτό, όμως κακά τα ψέμματα τα ελληνικά δικαστήρια και χρόνο σε κάνουνε να σπαταλάς και χρήμα και ψυχοφθόρα διαδικασία είναι όλο αυτό το μπλέξιμο...
Η πιο αντιεπαγγελματική αντιμετώπιση από εξουσιοδοτημένο