-
Azzuro?
-
... με διαφορά το πιο ξεχωριστό όνομα που έχω δει τα τελευταία χρόνια ....
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Τι σημαίνει ονοματοδοσία? -
Ο χρήστης limited_one έγραψε:
Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του νέου μας καταστήματος έχουν κορυφωθεί αλλά δεν μπορούμε να καταλήξουμε σε όνομα. Αγαπητοί συνφορουμίτες θα ήθελα μερικές προτάσεις ονομάτων! Το club θα βρίσκεται σε μια μικρή πόλη λίγο έξω από την Ρόδο.
Κατά βάση ψάχνουμε μια μικρή ελληνική λέξη αλλά δεν θα πούμε και όχι σε μια μικρή ιταλική ή λατινική λέξη!
Ότι απορία έχετε θα την λύσω!limited_one
-
1000+1 νότες
Club Ελληνάδικο and more
Club στο τετράγωνο (δεν ξέρω πώς γράφετε στο πληκτρολόγιο το τετράγωνο)edit
boyz n gelrz ίσως? -
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις Η προσπάθεια εύρεσης ονόματος συνεχίζεται...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αργά.Κύβος (ή KYVOS ή CUBE)
-
Κατέληξες; Το Κύβος ακούγεται ωραίο
-
Όναρ. Στα ψωνάκια θα κάνει σε....ξενόφερτο
Πάντως η γνώμη μου (ως ΜΗ ειδικού) είναι πως η επιλογή ονόματος δεν μπορεί να γίνει αποκομμένα απ το ύφος, τη διακόσμηση, τη μουσική αλλά και το τοπίο τριγύρω του.
-
kubrick
Δε σημαινει τιποτα ιδιαιτερο κ ειναι πολυ ευηχο -
'To αβαπτιστο'
-
Τα αμελετητα
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
kubrick
Δε σημαινει τιποτα ιδιαιτερο κ ειναι πολυ ευηχο
Εγώ λέω να το βγάλεις
Bunga Bunga -
W
Σκέτο το γράμμα, χωρίς όνομα (double u). Σύντομο, απλό, λιτό, εύκολο να το θυμάται κανείς και άμεσα αναγνωρίσιμο. Σαν γράμμα απαντάται στις περισσότερες λατινογενείς γλώσσες: Οι Άγγλοι θα λένε πάμε στο double-u, οι γάλλοι στο double vee, οι ισπανοί στο doble ve, οι γερμανοί στο ve, κ.ο.κ. Κανείς δε θα μπερδεύεται και δε θα διερωτάται τη σημασία του εφόσον το έχει ήδη σαν εικόνα.
Επίσης αν χρησιμοποιήσετε και μια όμορφη ή αριστοκρατική γραμματοσειρά, θα είναι και σα σήμα / θυρεός του μαγαζιού.
Κάτι παρόμοιο είχε/έχει κάνει και η Nike που δε γράφει πλέον 'Nike' αλλά χρησιμοποιεί μόνο το σήμα (Swoosh), όπως και η Renault (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα, αλλά κάποτε δεν έγραφε πουθενά πάνω στο αυτοκίνητο RENAULT).
Καλή επιτυχία στο μαγαζί!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
kubrick
Δε σημαινει τιποτα ιδιαιτερο κ ειναι πολυ ευηχοΕγώ λέω να το βγάλεις
Bunga Bunga -
Τα λέγαμε με κάτι Ιταλούς χτές
Bunga Bunga και AAA είναι τα ονόματα που μετράνε σήμερα για τον Ευρωπαίο τουρίστα -
Ο χρήστης panark έγραψε:
WΣκέτο το γράμμα, χωρίς όνομα (double u). Σύντομο, απλό, λιτό, εύκολο να το θυμάται κανείς και άμεσα αναγνωρίσιμο. Σαν γράμμα απαντάται στις περισσότερες λατινογενείς γλώσσες: Οι Άγγλοι θα λένε πάμε στο double-u, οι γάλλοι στο double vee, οι ισπανοί στο doble ve, οι γερμανοί στο ve, κ.ο.κ. Κανείς δε θα μπερδεύεται και δε θα διερωτάται τη σημασία του εφόσον το έχει ήδη σαν εικόνα.
Επίσης αν χρησιμοποιήσετε και μια όμορφη ή αριστοκρατική γραμματοσειρά, θα είναι και σα σήμα / θυρεός του μαγαζιού.
Κάτι παρόμοιο είχε/έχει κάνει και η Nike που δε γράφει πλέον 'Nike' αλλά χρησιμοποιεί μόνο το σήμα (Swoosh), όπως και η Renault (δεν ξέρω αν το κάνει ακόμα, αλλά κάποτε δεν έγραφε πουθενά πάνω στο αυτοκίνητο RENAULT).
Καλή επιτυχία στο μαγαζί!
Απο χθές το μεσημέρι συζητάμε έντονα να καταλήξουμε σε ένα γράμμα για την ονοματοδοσία του Club, για όλοθς τους λόγους που αναφέρεις.Δεν έχουμε καταλήξει ακόμη αλλά οφείλω να ομολογήσω πως έχει προταθεί το w
Βέβαια το μαγαζί δεν απευθύνεται σε τουρίστες άμεσα οπότε μας ενδιαφέρει περισσότερο να θυμάται εύκολα το όνομα ο ντόπιος -
Το w ειναι πολυφορεμενο ομως...
-
Αφού είναι για ντόπιους
Ω -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αφού είναι για ντόπιους
ΩΟμολογώ πως και το Ω μπήκε στη λίστα χθές
Προτάσεις για ονοματοδοσία Club!