-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Τους Εβραίους τους έδειχναν οι συμπατριώτες σας στους Γερμανούς....Οι συμπατριώτες μας είναι και ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ συμπατριώτες.
-
Τους Εβραίους τους έδειχναν οι συμπατριώτες σας στους Γερμανούς....Μην γενικεύεις. Υπήρξαν κάποιοι συμπατριώτες μας που φορούσαν κουκούλα. Δεν έδειχναν ειδικά εβραίους. Έδειχναν ό,τι κινείται. Για τους Έλληνες ποτέ δεν υπήρξε 'εβραϊκό ζήτημα' ό,τι κι αν σημαίνει αυτό. Σε άλλες χώρες υπήρξε σοβαρός αντισημιτισμός.
Κοίτα Τρύφωνα, ο αντισημιτισμός είναι σοβαρό ζήτημα. Η Ελλάδα είναι η χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Δεν είναι δυνατόν να είναι ασόβαρη σε όλα τα ζητήματα και να είχε πάρει στα ζεστά μόνο τον αντισημιτισμό. Είναι γελοίο και μόνο να το σκέφτεσαι.
Όσο για τους κουκουλοφόρους, μπορεί να μην έγιναν οι ποινικές διώξεις που έπρεπε αλλά να ξέρεις ένα πράμα. Οι περισσότεροι δεν πέρασαν καλά. Υπέστησαν πολλά από τις τοπικές κοινωνίες. Ιδίως οι οικογένειές τους και τα παιδιά τους.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Καλο ειναι να μη προσπαθεις να καλυπτεις μια μαλακια με μια ααλη μαλακια αστο να παει στο διαολο, απο ιστορια δεν ξερεις, απο προγραμματιισμο το κουραζεις και θες 19 ατομα για να στησεις ενα website, απο cart μεσανυχτα, περιορισου στις pipes που εχεις ειδικευση
Kart γράφεται με k.
Cart είναι το καροτσάκι του super market, σε αυτό ο tryphon είναι expert.εχεις δικιο, το λεει και στο website
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Όσο για τους κουκουλοφόρους, μπορεί να μην έγιναν οι ποινικές διώξεις που έπρεπε αλλά να ξέρεις ένα πράμα. Οι περισσότεροι δεν πέρασαν καλά. Υπέστησαν πολλά από τις τοπικές κοινωνίες. Ιδίως οι οικογένειές τους και τα παιδιά τους.
ναι χάλια, έπλενε σκαλιά ο Χριστοφοράκος μέχρι που πλένοντας έφτασε στη κορυφή της Siemens και βλέποντας τη καρέκλα του ΔΣ κενή είπε, ε ας κάτσω να ξεκουραστώ και εγώ.
-
Ο Τρύφωνας συστηματικά παίρνει μια περίπτωση, την αναγορεύει σε γενικό κανόνα και κατόπιν κατηγορεί. Μην κάνεις το ίδιο.
Ωστόσο τώρα που η Γερμανία μας έχει εβραιοποιήσει με ρατσιστικούς συλλήβδην χαρακτηρισμούς, δεν τον είδα τον Τρυφωνάκο πολύ ζεστό στην υπεράσπισή του. Μάλλον είναι πολύ επιλεκτικός στις συμπάθειές του. Θα μου πεις εδώ βγήκε πρώην Καγκελάριος και μας υπερασπίζεται, στην ανάγκη του Τρύφωνα πέσαμε;
-
Η Γερμανια θα εβραιοποιησει ολη την Νοτια ευρωπη... αν δεν την υποχρεωσουμε με τη συμπεριφορα μας την καταναλωτικη να γονατησει..... ηδη μεσα εκει ελεχθει οτι μας εχουν αναγκη σαν καταναλωτες..... και οχι μονο στα Σ/Μ αλλα και σε ανταλλακτικα αμυνας κ.λ.π... πολλα απο αυτα τα φτιαχνουμε και εμεις αμα χρειασθει.... οπως παλαιοτερα με τα αρματα Μ48 κ.λ.π.
-
Είπα πρώτος εδώ μέσα ότι η Γερμανία ΔΕΝ θέλει το ευρώ, αποδεικνύεται ότι αυτή η άποψη είναι σωστή. Σε λίγα χρονάκια δραχμή θέλετε δε θέλετε. Όσο για το πόσο η Γερμανία έχει ανάγκη τη δυτική Ευρώπη και αυτό έχει αναφερθεί. Όποιος νομίζει ότι όλη η νότια Ευρώπη παρουσιάζει περισσότερες ευκαιρίες business για τους Γερμανούς απ'οτι η Ασία κοιμάται ύπνον βαθύν...
-
Η ασια παρουσιαζει για ΟΛΟΥΣ ευκαιριες.... οχι μονο για τους Γερμανους... οποτε ολοι την παλευουν εκει ομως ΤΩΡΑ οι γερμανοι πουλανε 70% στην Ευρωπη και αυτο δεν αλλαζει σε ενα βραδυ... οποτε προσωρινα θα τσουξει κααι σε αυτους η υφεση.... εκτος αν τυπωσουν 1.5 τρισ + ωστε να κινηθει η ευρωπαικη αγορα....
-
Είπα πρώτος εδώ μέσα ότι η Γερμανία ΔΕΝ θέλει το ευρώ, αποδεικνύεται ότι αυτή η άποψη είναι σωστή. Σε λίγα χρονάκια δραχμή θέλετε δε θέλετε. Όσο για το πόσο η Γερμανία έχει ανάγκη τη δυτική Ευρώπη και αυτό έχει αναφερθεί. Όποιος νομίζει ότι όλη η νότια Ευρώπη παρουσιάζει περισσότερες ευκαιρίες business για τους Γερμανούς απ'οτι η Ασία κοιμάται ύπνον βαθύν...Δεν έχει σημασία τι θέλει και τι δεν θέλει η Γερμανία. Έχει σημασία τι μπορεί και τι δεν μπορεί. Λοιπόν σου έχω νέα: Η απεμπλοκή της Γερμανίας απ' το ευρώ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ουσιαστικά έχει μείνει με μια Γαλλία που από french maid όπως είχε πει επιτυχημένα κάποιος συμφορουμίτης, εύκολα μετατρέπεται σε μαντάμ Χέλγκα με πέτσινο βρακί...
-
Θα δούμε.
-
Τους Εβραίους τους έδειχναν οι συμπατριώτες σας στους Γερμανούς....Aν η καταγωγή σου (λόγω επιθέτου που είδα στο site σου, -ίδης) είναι έστω και 1% ποντιακή (ή πολίτικη), τότε ντρέπομαι για σένα, μιας και δεν έχεις τσίπα για να λες τέτοιες κουβέντες...
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Τους Εβραίους τους έδειχναν οι συμπατριώτες σας στους Γερμανούς....
Aν η καταγωγή σου (λόγω επιθέτου που είδα στο site σου, -ίδης) είναι έστω και 1% ποντιακή (ή πολίτικη), τότε ντρέπομαι για σένα, μιας και δεν έχεις τσίπα για να λες τέτοιες κουβέντες...
Καμία σχέση, όσο για την 'κουβέντα' ψέματα είναι;
-
Aν η καταγωγή σου (λόγω επιθέτου που είδα στο site σου, -ίδης) είναι έστω και 1% ποντιακή (ή πολίτικη), τότε ντρέπομαι για σένα, μιας και δεν έχεις τσίπα για να λες τέτοιες κουβέντες...
YES
-
Δεν είναι ψέματα αλλά κάτι χειρότερο: διαστρέβλωση. Πολύ πιο αποτελεσματικό απ' τα blatant lies.
Ναι, καταδόθηκαν εβραίοι, μαζί με έλληνες σε ένα καταλυμένο κράτος, που είχε συνθηκολογήσει μετά από στρατιωτική ήττα, σε πλήρη γερμανική κατοχή, με ένα λαό που πέθαινε από πείνα. -
Είχα πει ότι δεν θα συνεχίσω αλλά βλέπω ότι επιμένεις...
Ο Mazower λέει ότι είναι ψέμματα (το διάβασες και συ, μην κάνεις τον Κινέζο), εσύ που στηρίζεις το ό,τι είναι αλήθεια ?
(Οτι θα υπήρξαν και μεμονωμένες περιπτώσεις κανείς δεν το αμφισβητεί -αν εννοείς τέτοιες (κωλοτούμπα ολκής αλλά τέλος πάντων ) τότε ΟΚ αλλά τότε χρησιμοποιείς ατυχείς εκφράσεις)Τέλος πάντων, όσο ευθύνομαι εγώ για τα της Κατοχής, ευθύνεσαι εξίσου και συ. Κατάλαβε ότι, όσο και να το ΄θελες, δεν έχεις βαπτισθεί στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, αν υπάρχει συλλογική ευθύνη, όπως δηλώνει η συνεχιζόμενη άστοχη χρήση του β΄πληθυντικού, σε παίρνει και σένα η μπάλα.
-
Τρύφωνα, επειδή μου είπαν ότι είσαι expert στο digital unix και απ'ότι βλέπω είσαι άσος και στο πεδίο των pipes ( http://www.cse.ohio-state.edu/~mamrak/C ... notes.html ), για δώσε μου τα φώτα σου, τι στο καλό σημαίνει αυτό;
cat /etc/hosts | grep var | wc -l > temp.txt
-
Ο χρήστης pro έγραψε:
Τρύφωνα, επειδή μου είπαν ότι είσαι expert στο digital unix και απ'ότι βλέπω είσαι άσος και στο πεδίο των pipes ( http://www.cse.ohio-state.edu/~mamrak/C ... notes.html ), για δώσε μου τα φώτα σου, τι στο καλό σημαίνει αυτό;cat /etc/hosts | grep var | wc -l > temp.txt
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αγορινα, βλεπω ζοριζεσαι, κοτα να δεις πως θα επιστρεψεις συντομα στην πατριδα που τοσο αγαπας, αλλιως σε βλεπω να το γυριζεις στο καλαματιανο αλα γαβριλοΑμα δεις οτι δε βγαινεις παντως, ζητα απ τον νικο να σου κανει καμια καλη τιμη σ αυτα που πουλαει, κριμα τα παιδακια σου
Ρε συ, τι video είναι αυτό; Έχω πεθάνει
zorz, λυπήσου με με τις φωτογραφίες που βάζεις.
Είναι προφανές πως ο Τρύφωνας δεν ξέρει από αυτοκίνητα. Αν ήξερε, θα είχε 320d. -
Τα diesel είναι για αγρότες και για βάρκες.
Μόνο ένας άσχετος θα έβαζε κάτι που λέγεται var στο hosts file οποτε το αποτέλεσμα μάλλον είναι το ίδιο με σένα, μηδέν.
Λοιπόν θα πάμε πουθενα ήρωες; Παίζει κάνα κράτος η είναι παντού χειρότερα από Ελλάδα;
-
Μόνο ένας άσχετος θα έβαζε κάτι που λέγεται var στο hosts file οποτε το αποτέλεσμα μάλλον είναι το ίδιο με σένα, μηδέν.
Μα εγώ είμαι άσχετος, γι αυτό ρωτάω εσένα που είσαι expert. Και είχα ξεχάσει και τον βασικό κανόνα του unix, ότι απαγορεύεται οιοσδήποτε host ή και alias ακομη να εμπεριέχει σε οιoδήποτε σημείον του το string var. Γι αυτο ο vardas ειχε τεράστιο προβλημα για το vardas.gr - αλλα το ειχα ξεχασει αυτο το case study.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα