-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Δεν αμφισβητεί κανείς το μεγαλείο της Ελβετίας. Άλλα Τρύφων υπάρχουν και άλλοι παράδεισοι εκτός της Ελβετίας. Πιστεψέ με. Άλλα εσύ εχεις φάει κόλλημα με την Ελλάδα. Γιατί;
Μα είναι το θέμα της συζήτησής μας, πες, που;
Άλλοι παράδεισοι; Μια βδομάδα μπορώ να γράφω: Λουξεμβούργο, Μονακό, Κατάρ, Μπαχάμες, Λιχτενστάιν, Άγιος Μαρίνος, Νορβηγία κλπ. Επαναλαμβάνω και η Ελβετία μέσα στις 10 πρώες είναι. Και η Ελλάδα στις 35
Νορβηγία = 3 μήνες το χρόνο νύχτα, -35°C
Κατάρ = 45°C όλο το χρόνο
Εκτός λίστας (για μένα)Αυτό δεν μου λέει πολλά εμένα. Πάντως αν ρωτάς πέραν όλων το ανώτερο επίπεδο ζωής το έχει το Λουξεμβούργο και από επίσημα στοιχεία. Οι πολλόι βαθμοί του Καταρ δεν παίζουν ρόλο. Μόνο δες που μένουν και σε τι κτίρια και θα καταλάβεις. Για τη Νορβηγία μπορώ να συμφονήσω.
Στο Κατάρ έχεις και κάτι ψιλοπροβληματα με φερετζέδες, αλκοόλ, άμμο παντού, καρχαρίες στη θάλασσα.
Λουξεμβούργο την τελευταία φορά που πήγα μπαίνεις στις πέντε και πέντε και τέταρτο είσαι έξω, το έχεις διασχίσει, Μονακό τα ίδια καθώς και Λιχτενσταιν, Αγιος Μαρινος, ψιλογκετο για πλούσιους και τις παραδουλεύτρες τους. Δεν είναι τόποι αυτοί να μεγαλώνεις παιδιά να πας τις βόλτες σου, κοκ. Μιλάμε για χώρες, ε όχι οικόπεδα και έρημο.Σε ένα μικρότερο κράτος επιβάλεις ησυχία, ηρεμία, πολιτισμό, αγάπη, τάξη πολύ πιο εύκολα από ότι σε ένα μεγαλύτερο. Για αυτό σου λεώ το Λουξεμβούργο > Ελβετία Το Κατάρ έχει αλκοόλ άλλα το αλκοόλ δείχνει καλοπέραση και σπατάλη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τελικά δεν θα σου λείψουν ούτε οι ιθαγενείς. Σε λίγα χρόνια θα πλημμυρίσουμε την Κεντρική Ευρώπη.Θα πρέπει πρώτα να δώσετε μάχη με τους τσιγγάνους, είστε χαμένοι από χέρι....
-
Θα έχουμε μαζί μας Αλβανούς οπλαρχηγούς για support.
-
Ούτε μια μέρα δεν μετάνιωσα, η Ελλάδα μόνο για διακοπές και όχι κάθε χρόνο γιατί φορτώνω άσχημα όταν βλέπω την καφρίλα.
Αν είχα κάτσει εκεί στις παραλίες με τις παρεουλες ούτε τον 1/10 αυτών που έχω δεν θα είχα και η ζωή μου θα ήταν μεροδούλι μεροφάι και αν. Και δεν μιλάω για τώρα που έγινε Μπαγκλαντές μετά τις επιλογές των ιθαγενών...Κι όμως. Το μένος σου καθώς και η συμμετοχή σου σ' αυτή τη συζήτηση δείχνει ξεκάθαρα ότι νοιάζεσαι. Απλώς κάνεις μέσα σου αντιστροφή (πολύ κλασσικό φαινόμενο, ους ο Θεός αγαπάει παιδεύει). Μην αντιστέκεσαι σ' αυτό. Οι ρίζες σου θα είναι για πάντα εδώ. Και λυπάσαι που βλέπεις τη χώρα σου να είναι πεσμένη σαν σκουπίδι και να την κλωτσάνε όλοι. Κανείς δεν θέλει να το βλέπει αυτό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα έχουμε μαζί μας Αλβανούς οπλαρχηγούς για support.Μην ξεχάσεις και την κάπα του σούπερμαν που θα πάρεις δώρο τα Χριστούγεννα βοηθάει....
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ούτε μια μέρα δεν μετάνιωσα, η Ελλάδα μόνο για διακοπές και όχι κάθε χρόνο γιατί φορτώνω άσχημα όταν βλέπω την καφρίλα.
Αν είχα κάτσει εκεί στις παραλίες με τις παρεουλες ούτε τον 1/10 αυτών που έχω δεν θα είχα και η ζωή μου θα ήταν μεροδούλι μεροφάι και αν. Και δεν μιλάω για τώρα που έγινε Μπαγκλαντές μετά τις επιλογές των ιθαγενών...Κι όμως. Το μένος σου καθώς και η συμμετοχή σου σ' αυτή τη συζήτηση δείχνει ξεκάθαρα ότι νοιάζεσαι. Απλώς κάνεις μέσα σου αντιστροφή (πολύ κλασσικό φαινόμενο, ους ο Θεός αγαπάει παιδεύει). Μην αντιστέκεσαι σ' αυτό. Οι ρίζες σου θα είναι για πάντα εδώ. Και λυπάσαι που βλέπεις τη χώρα σου να είναι πεσμένη σαν σκουπίδι και να την κλωτσάνε όλοι. Κανείς δεν θέλει να το βλέπει αυτό.
'Χώρα του;' Αγγλοελβετός είναι ο άνθρωπος...
-
Ο χρήστης imago έγραψε:
Μέσα.
-
Θα έχουμε μαζί μας Αλβανούς οπλαρχηγούς για support.
Μην ξεχάσεις και την κάπα του σούπερμαν που θα πάρεις δώρο τα Χριστούγεννα βοηθάει....
Έτσι εξηγούνται όλα... Δε σου πήραν οι δικοί σου όταν ήσουν μικρός και σου έμεινε απωθημένο.
-
Ο χρήστης VolvoZeus έγραψε:
Σε ναυλωτες να υποθεσω...Cpt ή οχι?ναι στο DARK SIDE τωρα, οχι cpt
-
Διεγράφη προσωπική δημοσίευση [Mod]
-
Νόμιζα ότι οι Ελβετοί είναι cool άνθρωποι φαίνεται όμως ότι έχουν παρεισφρήσει γονίδια Ελλήνων Διεγράφη προσβλητικότατη 'απάντηση' [Mod]
-
Νόμιζα ότι οι Ελβετοί είναι cool άνθρωποι φαίνεται όμως ότι έχουν παρεισφρήσει γονίδια Ελλήνων Διεγράφη προσβλητικότατη 'απάντηση' [Mod] -
Άντε κι ανεχόμαστε το συνεχές κουοτάρισμα, μήπως όμως η βαλίτσα παραπήγε μακρυά ;
-
Παίζει κανένας ψυχολόγος στο φόρουμ?
Με καλές τιμές όμως λόγω κρίσης....πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές. -
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Οταν κοιταζαμε να φυγουμε εψαχνα στις εξης πολεις Ροττερνταμ, Αμστερνταμ, Αμβουργο, Αμβερσα, Γενευη, Κοπεγχαγη, γιατι αυτες οι πολιες μας αρεσουνε και, σημαντικο, υπηρχε δυνατοτητα εργασιας, ναυτιλια.
Παρισι, Λονδινο, τα λεφτα θα ητανε πολυ λιγα για αξιοπρεπη ζωη και απο οπουδηποτε αλλου καλυτερα να μεναμε Ελλαδα, αν δεν ειχαμε τα παιδια μπορει να μην ειχαμε κανει τιποτα η και κατι τελειως διαφορετικο.Δεν μπορείς να διαπραγματευτεις ένα μισθό ανάλογα με το κόστος ζωής;
-
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Παίζει κανένας ψυχολόγος στο φόρουμ?
Με καλές τιμές όμως λόγω κρίσης....πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές.μα αυτά που του γράφω δεν τα έχω κατεβάσει απ το κεφάλι μου, τυγχαίνει να υπάρχει ψυχολόγος στην παρέα και της δείξαμε τα ποστ.
(δεν κάνω πλάκα)
-
Τον ρόλο του ψυχολόγου σ' ένα φόρουμ μπορούν μια χαρά να τον υποδυθούν και οι μοντς... Αλλιώς δεν κάνουμε συζήτηση, αλλά ξεκατίνιασμα !
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Με καλές τιμές όμως λόγω κρίσης....πρέπει να είμαστε ανθρωπιστές.Να ξέρεις ότι σε αυτό το θέμα ισχύει ο κανόνας 'ότι πληρώσεις παίρνεις' στον απόλυτο, απόλυτο, απόλυτο βαθμό.
-
Να θέσω το ζήτημα και στη δική μου ψυχολόγο; Είναι καλύτερη.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα