-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σκατα αγαπαμε. Οταν αγαπας τον τοπο σου το δειχνεις στην πραξη. Με σκουπιδια χωματερες παντου, αυθαιρετα, μπαζα και μπετα κοκ τον τοπο σου τον εχεις γραμμενο στα αρκιδιασ' εντελως και παντελως
Αν ειναι να πέσουμε στην παγίδα του 'μαζί τα φάγαμε' & 'μαζί γεμίσαμε αυθαίρετα τον τόπο' , αστο.
Mε δουλευεις; Ποια παγιδα του μαζι γεμισαμε αυθαιρετα τον τοπο; Ποσα εκατομυρια ειναι τα αυθαιρετα συνολικα στην Ελλαδα; Εσυ καρφωσες κανεναν για αυθαιρετα ή δεν ξερεις/δεν ειδες κανεναν με αυθαιρετο; Ποσους καγκουρες εχεις δει να κανουν μαλακιες τυπου να πετανε σκουπιδια απ'το παραθυρο, να αδειαζουν τασακια στο πεζοδρομιο, να καβαλανε πεζοδρομια, να να να, και τι εκανες εσυ γι'αυτα;
Εσυ στην τελικη τι εκανες για τον τοπο σου που τοσο δηλωνεις οτι τον αγαπας; Καθαρισες ποτε καμια παραλια, κανα ρεμα; Ή περιμενεις τους 'αλλους' τους κακους που τα εκαναν, εσυ απλα αγαπας και ωχου νταξ μωρε δε βαριεσαι τωρα;;
Πες ο,τι θες, να λες οτι οι Ελληνες αγαπανε τον τοπο τους ειναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. Τον αγαπανε οπως εσυ: ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.Σοζ ρε σκαυ, αλλα τον ξερεις προσωπικα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Σοζ ρε σκαυ, αλλα τον ξερεις προσωπικα
Oχι, αλλα και να εχει κανει ως ατομο ολα αυτα που λεω στο ποστ μου οτι δεν εχει κανει, δεν αλλαζει κατι. Μιλαμε για το αν οι Ελληνες αγαπανε τον τοπο τους. Ε αυτο δεν ισχυει. Ρισκαρω και χωνω μαντεψια γιατι στατιστικα η πιθανοτητα να πεφτω μεσα πλησιαζει το 1 επικινδυνα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Σκατα αγαπαμε. Οταν αγαπας τον τοπο σου το δειχνεις στην πραξη. Με σκουπιδια χωματερες παντου, αυθαιρετα, μπαζα και μπετα κοκ τον τοπο σου τον εχεις γραμμενο στα αρκιδιασ' εντελως και παντελως
Αν ειναι να πέσουμε στην παγίδα του 'μαζί τα φάγαμε' & 'μαζί γεμίσαμε αυθαίρετα τον τόπο' , αστο.
Mε δουλευεις; Ποια παγιδα του μαζι γεμισαμε αυθαιρετα τον τοπο; Ποσα εκατομυρια ειναι τα αυθαιρετα συνολικα στην Ελλαδα; Εσυ καρφωσες κανεναν για αυθαιρετα ή δεν ξερεις/δεν ειδες κανεναν με αυθαιρετο; Ποσους καγκουρες εχεις δει να κανουν μαλακιες τυπου να πετανε σκουπιδια απ'το παραθυρο, να αδειαζουν τασακια στο πεζοδρομιο, να καβαλανε πεζοδρομια, να να να, και τι εκανες εσυ γι'αυτα;
Εσυ στην τελικη τι εκανες για τον τοπο σου που τοσο δηλωνεις οτι τον αγαπας; Καθαρισες ποτε καμια παραλια, κανα ρεμα; Ή περιμενεις τους 'αλλους' τους κακους που τα εκαναν, εσυ απλα αγαπας και ωχου νταξ μωρε δε βαριεσαι τωρα;;
Πες ο,τι θες, να λες οτι οι Ελληνες αγαπανε τον τοπο τους ειναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ. Τον αγαπανε οπως εσυ: ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ.Συστηθήκαμε ή δεν συστηθήκαμε ? (μπας και μου διαφεύγει).
Αν καλώς εχόντων των πραγμάτων υπάρχουν λεφτά για ελεύθερη κατασκήνωση ή καμπνγκ του χρόνου το καλοκαίρι , θα σε καλέσω να κάνεις καταμέτρηση των σκουπιδιών που θα αφήσω πίσω μου φεύγοντας. -
Αυτο ειναι αγαπη για το περιβαλλον.
Αγαπη για την πατριδα ειναι να θισιαζεσαι γιαυτην . -
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
αμα προσθεσεις ολους αυτους μαζι, θα δεις οτι δεν ειναι καθολου λιγοι, δυστυχως...
ο νεοελλην κοιταζει μονο τον πισινο του και τιποτε αλλο
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αγαπη για την πατριδα ειναι να θισιαζεσαι γιαυτην .Ηρθε η ωρα να πηδηξεις απ τον 5ο
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αγαπη για την πατριδα ειναι να θισιαζεσαι γιαυτην .Ηρθε η ωρα να πηδηξεις απ τον 5ο
Να εισαι σιγουρος οτι αν ποτε σου μοιασω ,θα πηδηξω.
-
Ο χρήστης ΧρηστοςΣ8 έγραψε:
Αγαπη για την πατριδα ειναι να θισιαζεσαι γιαυτην .Αγαπη για την πατριδα ειναι και η ορθογραφια.
Και φυσικα πρεπει να κανουμε ενα σαφη διαχωρισμο: οπως ειχε πει και ο Σακης ο Σολωμος ο απαλευτος, εθνικο ειναι το αληθες. Και ειναι διαφορετικο να κανεις κριτικη για τα οποια στραβα του τοπου -τραγικο να μην τα βλεπεις-, και διαφορετικο να χυνεις τη χολη σου οπως ο Τρυφων ο οποιος μαλλον ειναι απλα πικραμενος απ'τη φαπα και το δουλεμα για την Ελληνικη του καταγωγη απο τους ελβετοψυχους φιλους/γνωστους/συναδελφους και ντρεπεται τοσο πολυ γι'αυτο που ειναι ωστε φτανει στο σημειο να το απαρνιεται και να του επιτιθεται. Ειναι βεβαια γνωστο οτι τιποτε δεν καταφερνει κανεις πριν αποδεχθει το ποιος ειναι. Γι'αυτο και ολο αυτο μονον εναντιον του μπορει να γυρισει, οσο κι αν προσπαθουν εδω μεσα ορισμενοι να τον επιβεβαιωσουν για το ποσο καλη ηταν η επιλογη του να φυγει αλλα και να απαρνιεται το ειναι του. Porefteite en cofia
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Δεν αμφισβητεί κανείς το μεγαλείο της Ελβετίας. Άλλα Τρύφων υπάρχουν και άλλοι παράδεισοι εκτός της Ελβετίας. Πιστεψέ με. Άλλα εσύ εχεις φάει κόλλημα με την Ελλάδα. Γιατί;
Μα είναι το θέμα της συζήτησής μας, πες, που;
Άλλοι παράδεισοι; Μια βδομάδα μπορώ να γράφω: Λουξεμβούργο, Μονακό, Κατάρ, Μπαχάμες, Λιχτενστάιν, Άγιος Μαρίνος, Νορβηγία κλπ. Επαναλαμβάνω και η Ελβετία μέσα στις 10 πρώες είναι. Και η Ελλάδα στις 35
Νορβηγία = 3 μήνες το χρόνο νύχτα, -35°C
Κατάρ = 45°C όλο το χρόνο
Εκτός λίστας (για μένα)Αυτό δεν μου λέει πολλά εμένα. Πάντως αν ρωτάς πέραν όλων το ανώτερο επίπεδο ζωής το έχει το Λουξεμβούργο και από επίσημα στοιχεία. Οι πολλόι βαθμοί του Καταρ δεν παίζουν ρόλο. Μόνο δες που μένουν και σε τι κτίρια και θα καταλάβεις. Για τη Νορβηγία μπορώ να συμφονήσω.
Στο Κατάρ έχεις και κάτι ψιλοπροβληματα με φερετζέδες, αλκοόλ, άμμο παντού, καρχαρίες στη θάλασσα.
Λουξεμβούργο την τελευταία φορά που πήγα μπαίνεις στις πέντε και πέντε και τέταρτο είσαι έξω, το έχεις διασχίσει, Μονακό τα ίδια καθώς και Λιχτενσταιν, Αγιος Μαρινος, ψιλογκετο για πλούσιους και τις παραδουλεύτρες τους. Δεν είναι τόποι αυτοί να μεγαλώνεις παιδιά να πας τις βόλτες σου, κοκ. Μιλάμε για χώρες, ε όχι οικόπεδα και έρημο. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αγαπη για την πατριδα ειναι να θισιαζεσαι γιαυτην .Αγαπη για την πατριδα ειναι και η ορθογραφια.
Και φυσικα πρεπει να κανουμε ενα σαφη διαχωρισμο: οπως ειχε πει και ο Σακης ο Σολωμος ο απαλευτος, εθνικο ειναι το αληθες. Και ειναι διαφορετικο να κανεις κριτικη για τα οποια στραβα του τοπου -τραγικο να μην τα βλεπεις-, και διαφορετικο να χυνεις τη χολη σου οπως ο Τρυφων ο οποιος μαλλον ειναι απλα πικραμενος απ'τη φαπα και το δουλεμα για την Ελληνικη του καταγωγη απο τους ελβετοψυχους φιλους/γνωστους/συναδελφους και ντρεπεται τοσο πολυ γι'αυτο που ειναι ωστε φτανει στο σημειο να το απαρνιεται και να του επιτιθεται. Ειναι βεβαια γνωστο οτι τιποτε δεν καταφερνει κανεις πριν αποδεχθει το ποιος ειναι. Γι'αυτο και ολο αυτο μονον εναντιον του μπορει να γυρισει, οσο κι αν προσπαθουν εδω μεσα ορισμενοι να τον επιβεβαιωσουν για το ποσο καλη ηταν η επιλογη του να φυγει αλλα και να απαρνιεται το ειναι του. Porefteite en cofia
Οχι φιλε μου,κανεις λαθος,δεν χρειαζεται να ξερεις ορθογραφια για να αγαπας,οι ηρωες του 21 προφανως δεν ηξεραν ουτε καν να γραφουν.
Ολοι οι καλοι χωρανει αρκει να ειναι προθυμοι να θυσιαστουν για το καλο της πατριδος. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Στο μάλλον είναι το λάθος σου, καμία σχέση, μην ανησυχείς και τη γλώσσα τους μιλάω καλύτερα απ'αυτους, και πιο μορφωμένος είμαι από την πλειονότητα και μια άνετη και ξένοιαστη ζωή έχω και κανένα τέτοιο πρόβλημα. Στην δουλειά πρέπει να είμαστε περίπου 30 εθνικότητες στο γραφείο της Γενεύης. Κανένα πρόβλημα. Αντίθετα προτείνω στους πεινασμένους και άνεργους να το σκεφτούν σαν εναλλακτική αλλά τους πέφτει λίγο και ξινό...
Το γιατί είμαι εδώ και λέω αυτά είναι απλό, δεν μπορώ να δεχτώ αυτούς που λένε και λέγανε τι ωραία που είναι η Ελλάδα η πιο ωραία χώρα στον κόσμο, οι αχινοί μας φτάνουν αρκεί να είμαστε εδώ, να δώσουμε τον αγώνα και άλλες τέτοιες μπούρδες. Όλα αυτά στην Ελλάδα της λαμογιάς, της χαβούζας και του ωχαδερφισμού....κάτι άλλο; -
Ναι, κάτι άλλο:
Get a l(w)ife.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Στο μάλλον είναι το λάθος σου, καμία σχέση, μην ανησυχείς και τη γλώσσα τους μιλάω καλύτερα απ'αυτους, και πιο μορφωμένος είμαι από την πλειονότητα και μια άνετη και ξένοιαστη ζωή έχω και κανένα τέτοιο πρόβλημα. Στην δουλειά πρέπει να είμαστε περίπου 30 εθνικότητες στο γραφείο της Γενεύης. Κανένα πρόβλημα. Αντίθετα προτείνω στους πεινασμένους και άνεργους να το σκεφτούν σαν εναλλακτική αλλά τους πέφτει λίγο και ξινό...
Το γιατί είμαι εδώ και λέω αυτά είναι απλό, δεν μπορώ να δεχτώ αυτούς που λένε και λέγανε τι ωραία που είναι η Ελλάδα η πιο ωραία χώρα στον κόσμο, οι αχινοί μας φτάνουν αρκεί να είμαστε εδώ, να δώσουμε τον αγώνα και άλλες τέτοιες μπούρδες. Όλα αυτά στην Ελλάδα της λαμογιάς, της χαβούζας και του ωχαδερφισμού....κάτι άλλο;Σβήσε και το 'Fluent in Greek, French and English. Fair knowledge of Italian and basic German knowledge.' πάντως, για να μην καρφώνεσαι...
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Στο Κατάρ έχεις και κάτι ψιλοπροβληματα με [...]καρχαρίες στη θάλασσα.Αυτό θα μετρούσε στα θετικά, αλλά σιγά τους καρχαρίες που έχουν
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Το γιατί είμαι εδώ και λέω αυτά είναι απλό, δεν μπορώ να δεχτώ αυτούς που λένε και λέγανε τι ωραία που είναι η Ελλάδα η πιο ωραία χώρα στον κόσμο, οι αχινοί μας φτάνουν αρκεί να είμαστε εδώ, να δώσουμε τον αγώνα και άλλες τέτοιες μπούρδες. Όλα αυτά στην Ελλάδα της λαμογιάς, της χαβούζας και του ωχαδερφισμού....κάτι άλλο;Σβήσε και το 'Fluent in Greek, French and English. Fair knowledge of Italian and basic German knowledge.' πάντως, για να μην καρφώνεσαι...
Να 'ναι καλά ο γούγλης, ε;
-
το μπουστη τον zorz
-
Όσα δε φτάνει η κουρελού τα κάνει μανιτάρια....τρέχα στη γιαγιά σου τώρα να τσοντάρει να τελειώσεις το μηνά.
-
την έχουν φάει οι καρχαρίες του κατάρ
-
βολέψου εσύ με τα δελφίνια στην ψωροκόσταινα τώρα και μή μιλάς
-
Τελικά σε απόλυτη αναλογία με το υπόλοιπο επίπεδο δεν μπόρεσε κανείς να προτείνει κάποιο κράτος για καλύτερη ζωή από Ελλάδα. Βλέπει κανείς εύκολα το πως και το γιατί καταντήσατε ο σκουπιδοτενεκές της Ευρώπης....εύγε και εις ανώτερα.
Συγκρίσεις χωρών (Ελλάδα vs. Ελβετία, ΗΠΑ, Νεπαλ...) [Διάσπα