-
-
Δλδ σε μια μετωπικη εσυ θα προτιμουσες να βρισκεται πισω απο το τιμονι του πρωτου passat του παραπανω ποστ ετσι?
-
-
Ο χρήστης Hellenic Vanagon έγραψε:
Μπλα μπλαΈχεις δίκιο και το Vanagon είναι το ασφαλέστερο όχημα όλων των εποχών. Σταμάτα να ξεσκίζεις το topic όμως.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Δλδ σε μια μετωπικη εσυ θα προτιμουσες να βρισκεται πισω απο το τιμονι του πρωτου passat του παραπανω ποστ ετσι?Ο συντελεστής θνησιμότητας προκύπτει από όλων των ειδών τις συγκρούσεις και όχι μόνο από την μετωπική.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία, το Β3, (όπως λέγεται το πρώτο), σκότωσε λιγότερους οδηγούς, γιατί μόνο αυτούς λαμβάνει υπ' όψη της η IIHS και όχι τους θανάτους επιβατών, από το Β5, όπως λέγεται το δεύτερο!
Συνεπώς η επιλογή είναι αυτονόητη!
Εάν εσύ δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς την αξία των στοιχείων, να ξέρεις, είναι από το σοκ! Σιγά-σιγά θα συνέλθεις!
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπλα μπλα
Έχεις δίκιο και το Vanagon είναι το ασφαλέστερο όχημα όλων των εποχών. Σταμάτα να ξεσκίζεις το topic όμως.
Εγώ αποχωρώ, αλλά νομίζω πως τα στοιχεία που παράθεσα είναι αδιαμφισβήτητα και αναγκαστική συνέχεια
των προκλήσεων διαφόρων ανοήτων!Αλήθεια οι ύβρεις επιτρέπονται, αφού βλέπω πως δεν υπάρχει καμία παρατήρηση προς τους υβριστές!
Θαυμάσια!
-
ΓΚ εσυ;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
ΓΚ εσυ;Αίσχος!
-
Μπλα μπλα
Έχεις δίκιο και το Vanagon είναι το ασφαλέστερο όχημα όλων των εποχών. Σταμάτα να ξεσκίζεις το topic όμως.
Εγώ αποχωρώ, αλλά νομίζω πως τα στοιχεία που παράθεσα είναι αδιαμφισβήτητα και αναγκαστική συνέχεια
των προκλήσεων διαφόρων ανοήτων!Αλήθεια οι ύβρεις επιτρέπονται, αφού βλέπω πως δεν υπάρχει καμία παρατήρηση προς τους υβριστές!
Θαυμάσια!
Μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις Ο,ΤΙ ΘΕΣ αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να ξεσκίζεις το topic με τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπλα μπλα
Θαυμάσια!
Μπορείς να συνεχίσεις να πιστεύεις Ο,ΤΙ ΘΕΣ αλλά σε παρακαλώ σταμάτα να ξεσκίζεις το topic με τα αυθαίρετα συμπεράσματα σου
Θα περίμενα από έναν moderator, αφού μου επιτρέψει να πιστεύω ότι θέλω, (ευχαριστώ), στην συνέχεια να εξηγήσει σε τι συνίσταται η αυθαιρεσία της IIHS, γιατί εγώ δεν είπα τίποτα περισσότερο απ΄ότι λένε αυτοί!
Φυσικά είναι offtopic το όλο θέμα, αλλά προέκυψε από την απάντηση που χρειάστηκε να δώσω σε μέλος.
Η σοβαρότητα όμως των στοιχείων, ίσως, αν το έκρινες σκόπιμο, να επέτρεπε ένα νήμα ειδικά γι' αυτό.
-
Αποχωρουσες νομιζω.
-
Επίσης με την Izetta έχουν σκοτωθεί λιγότεροι από ό,τι με το Polo, συνεπώς...
-
Μπλα μπλα
Θαυμάσια!
Θα περίμενα από έναν moderator, αφού μου επιτρέψει να πιστεύω ότι θέλω, (ευχαριστώ), στην συνέχεια να εξηγήσει σε τι συνίσταται η αυθαιρεσία της IIHS, γιατί εγώ δεν είπα τίποτα περισσότερο απ΄ότι λένε αυτοί!
Φυσικά είναι offtopic το όλο θέμα, αλλά προέκυψε από την απάντηση που χρειάστηκε να δώσω σε μέλος.
Η σοβαρότητα όμως των στοιχείων, ίσως, αν το έκρινες σκόπιμο, να επέτρεπε ένα νήμα ειδικά γι' αυτό.
Αγόρι μου καλό βγές απο τον πλανήτη happy που ζείς... Συγκρίνεις στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων διαφορετικών χρονικών περιόδων απο διαφορετικά report. Μήλα με πορτοκάλια. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό τι θές να κάνω εγώ εκτός απο το να σου πώ να σταματήσεις να κουράζεις με τα σου.
-
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ζούμε κάπου στο 2012. Α επίσης έχουν κυκλοφορήσει και άλλα αυτοκίνητα εκτός του σάπιου Passat.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπλα μπλα
Θαυμάσια!
Αγόρι μου καλό βγές απο τον πλανήτη happy που ζείς... Συγκρίνεις στατιστικά στοιχεία ατυχημάτων διαφορετικών χρονικών περιόδων απο διαφορετικά report. Μήλα με πορτοκάλια. Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό τι θές να κάνω εγώ εκτός απο το να σου πώ να σταματήσεις να κουράζεις με τα σου.
Φαίνεται πως δεν έκανες τον κόπο να διαβάσεις τις αναφορές!
Η ίδια η ΙΙHS θεωρεί συγκρίσιμα τα στοιχεία από το 1980, και βγάζει συμπεράσματα, λέγοντας π.χ. ότι ο μέσος όρος των θανάτων πέφτει συνεχώς από την στιγμή που άρχισε η προσπάθειά τους!
Τα στοιχεία είναι απολύτως συγκρίσιμα μεταξύ τους, σύμφωνα με όσα λένε οι ίδιοι! (Εκτός αν εμείς ξέρουμε καλύτερα...).
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά ζούμε κάπου στο 2012. Α επίσης έχουν κυκλοφορήσει και άλλα αυτοκίνητα εκτός του σάπιου Passat.
Είναι φανερό πως ούτε εσύ έκανες τον κόπο να ανοίξεις τα link που παράθεσα, όπου θα έβλεπες στοιχεία για εκατοντάδες αυτοκίνητα, πολλών διαφορετικών κατασκευαστών!
-
Ναι οι θάνατοι πέφτουν γιατί surprise surprise τα αυτοκίνητα γίνονται ασφαλέστερα. Πάμε παρακάτω.
Αν για να σταματήσεις θές να σου πώ πως έχεις δίκιο να το πώ. Έχεις δίκιο -
Είναι φανερό πως ούτε εσύ έκανες τον κόπο να ανοίξεις τα link που παράθεσα, όπου θα έβλεπες στοιχεία για εκατοντάδες αυτοκίνητα, πολλών διαφορετικών κατασκευαστών!
Αυτό είναι αλήθεια. Μου αρκεί όμως που σε 3 σελίδες διάβασα 32 φορές το 'Passat χωρίς αεροσακους'.
-
Καποιος mod να διαγραψει ή να βαλει σ ενα καινουργιο θεμα τη παπαρολογια των τελευταιων σελιδων.
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Αυτό είναι αλήθεια. Μου αρκεί όμως που σε 3 σελίδες διάβασα 32 φορές το 'Passat χωρίς αεροσακους'.
Χαίρομαι για την ειλικρίνειά σου!
Βλέπεις και εγώ με ειλικρίνεια μετέφερα τα στοιχεία!
Αφού αυτό το PASSAT βαθμολογήσαν, το 'χωρίς', θα ήταν περίεργο εγώ να έλεγα 'με'!
Τέλος πάντων η χώρα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα προς 'την εποχή του ονείρου'.
Αυτή που, σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων, άφησαν πίσω τους οι Αβορίγινες, πριν δεκαετίες!
Ρε παιδιά διαβάστε τα στοιχεία πριν κρίνετε! Είναι συγκρίσιμα και οριζοντίως, (δηλ. της ίδιας εποχής, και καθέτως, δηλ. με άλλων ετών, σύμφωνα με την IIHS). Αξίζει!
Και μια ρητορική ερώτηση κρίσεως, γιατί το άκουσα και αυτό το πανέξυπνο: τα αυτοκίνητα του 1980 η του 1990, την εποχή εκείνη που τα μέτραγαν, δηλαδή το 1980 η το 1990, ήταν σάπια;
Άντε γειά!
Το πιο αναξιόπιστο αυτοκίνητο που είχατε ποτέ