-
Βρήκα προχθές τον δεξί καθρέφτη λίγο σπασμένο (vw golf 6). Στην ουσία είναι ένα μικρό κομμάτι 1cm πλάτος/1cm ύψος κάτω από το φλασάκι που έχει ο καθρέφτης (από την εξωτερική πλευρά) που λείπει. Δεν είναι πάνω στο κάλυμμά ώστε να αλλάξω μόνο το κάλυμμα, είναι πάνω στο κύριο σώμα του καθρέφτη και είναι μαύρο (άφαβο). Ο καθρέπτης δεν έπαθε τίποτα άλλο εκτός από αυτό και δε μου πάει η καρδιά να αλλάξω όλο τον καθρέπτη μόνο γι αυτό (ούτε καν ράγισε το υπόλοιπο πλαστικό).
Βρήκα ένα κομμάτι που έσπασε και σκέφτομαι να το κολλήσω αλλά δεν θα σφραγίσει εντελώς την 'τρύπα' που έχει δημιουργηθεί (υπάρχουν κενά μερικών χιλιοστών).
Τι υλικό μπορώ να βάλω εκεί ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μπει νερό μέσα στον καθρέφτη και να μην δείχνει άσχημα αισθητικά? -
Βρήκα προχθές τον δεξί καθρέφτη λίγο σπασμένο (vw golf 6). Στην ουσία είναι ένα μικρό κομμάτι 1cm πλάτος/1cm ύψος κάτω από το φλασάκι που έχει ο καθρέφτης (από την εξωτερική πλευρά) που λείπει. Δεν είναι πάνω στο κάλυμμά ώστε να αλλάξω μόνο το κάλυμμα, είναι πάνω στο κύριο σώμα του καθρέφτη και είναι μαύρο (άφαβο). Ο καθρέπτης δεν έπαθε τίποτα άλλο εκτός από αυτό και δε μου πάει η καρδιά να αλλάξω όλο τον καθρέπτη μόνο γι αυτό (ούτε καν ράγισε το υπόλοιπο πλαστικό).
Βρήκα ένα κομμάτι που έσπασε και σκέφτομαι να το κολλήσω αλλά δεν θα σφραγίσει εντελώς την 'τρύπα' που έχει δημιουργηθεί (υπάρχουν κενά μερικών χιλιοστών).
Τι υλικό μπορώ να βάλω εκεί ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μπει νερό μέσα στον καθρέφτη και να μην δείχνει άσχημα αισθητικά? -
Βασικά νομίζω ότι βρήκα αυτό http://www.mbfg.co.uk/milliput/1829.html το οποίο μάλλον θα κάνει.
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Βρήκα προχθές τον δεξί καθρέφτη λίγο σπασμένο (vw golf 6). Στην ουσία είναι ένα μικρό κομμάτι 1cm πλάτος/1cm ύψος κάτω από το φλασάκι που έχει ο καθρέφτης (από την εξωτερική πλευρά) που λείπει. Δεν είναι πάνω στο κάλυμμά ώστε να αλλάξω μόνο το κάλυμμα, είναι πάνω στο κύριο σώμα του καθρέφτη και είναι μαύρο (άφαβο). Ο καθρέπτης δεν έπαθε τίποτα άλλο εκτός από αυτό και δε μου πάει η καρδιά να αλλάξω όλο τον καθρέπτη μόνο γι αυτό (ούτε καν ράγισε το υπόλοιπο πλαστικό).Βρήκα ένα κομμάτι που έσπασε και σκέφτομαι να το κολλήσω αλλά δεν θα σφραγίσει εντελώς την 'τρύπα' που έχει δημιουργηθεί (υπάρχουν κενά μερικών χιλιοστών).
Τι υλικό μπορώ να βάλω εκεί ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να μπει νερό μέσα στον καθρέφτη και να μην δείχνει άσχημα αισθητικά?Φοβάμαι ότι το να δείχνει άσχημα αισθητικά δε θα το γλυτώσεις. Βάλε λίγη διαφανή σιλικόνη για να μην παίρνει νερά και προσπάθησε να βάλεις όλη σου την τέχνη ώστε να το απλώσεις ομοιόμορφα. Εφόσον είναι μικρό κομματάκι δε θα το προσέχει κανείς εύκολα. Κάποιο άλλο υλικό που να κάνει και για στεγανοποίηση και να μη δείχνει άσχημα δε μου έρχεται στο μυαλό.
-
Μαυρη σιλικονη, ή αν θες να το κολλησεις και το κομματακι μαζι, χωρις να βαζεις αλλη κολλα, παρμπριζοκολα.
-
Και εγώ σκέφτηκα τη σιλικόνη αλλά νομίζω ότι δεν θα κρατήσει πάνω. Ειδικά μετά από δυο-τρια πλυσίματα σε πλυντήριο.
Μόλις τώρα βρήκα στο ιντερνετ εναν εποξικό στόκο δυο συστατικών σε μαύρο χρώμα σε stick (σαν πλαστελίνη) που λέει ότι κάνει για αυτή τη δουλειά. Επειδή είναι φθηνός(3-4 ευρώ) λέω να το πάρω μόνο και μόνο για να δω τι υλικό είναι και ελπίζω να γλιτώσω τα χειρότερα
-
Ο χρήστης thednick έγραψε:
Βασικά νομίζω ότι βρήκα αυτό http://www.mbfg.co.uk/milliput/1829.html το οποίο μάλλον θα κάνει.Σωστά τα λέει ο φίλος από κάτω. Μαύρη σιλικόνη. Αν και το να βρεις διαφανή είναι πιο εύκολο αλλά η μαύρη ίσως είναι καλύτερη στην εμφάνιση. Ότι κρίνεις εσύ καλύτερο. Αμάξι σου είναι !!!
-
Και να βάλει νερά τι έγινε;
Στο δικό μου που κλείνουν οι καθρέφτες βγαίνει κανά ποτήρι νερό όταν κατεβαίνουν, έτσι και έχει βρέξει στο μεσοδιάστημα -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στο δικό μου που κλείνουν οι καθρέφτες βγαίνει κανά ποτήρι νερό όταν κατεβαίνουν, έτσι και έχει βρέξει στο μεσοδιάστημαΚαι δε σου έχει παρουσιάσει κανένα πρόβλημα το μοτέρ τους ή η αντίστασή τους με τόσο μαζεμένο νερό? Ή δεν ειναι ηλεκτρικοί?
-
ηλεκτρικοί, θερμαινόμενοι κλπ κλπ
Όχι κανένα πρόβλημα (καμιά 5ετία πλέον)Γιατί όταν πλένει κανείς το αμάξι, πάλι δεν μπαίνουν νερά στον καθρέφτη;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Στο δικό μου που κλείνουν οι καθρέφτες βγαίνει κανά ποτήρι νερό όταν κατεβαίνουν, έτσι και έχει βρέξει στο μεσοδιάστημα+1
Και σε xantia ( δε νομίζω να είναι θερμαινόμενοι, μόνο ηλεκτρικοί) επίσης κανένα πρόβλημα. Και εγώ αρχικά το είχα απορία taurus
Τρύπα σε καθρέφτη