-
KALIMERA!!!KSEREIS KANEIS NA MOU PEI POS BGAINOYN TA PLASTIKA MERH (GYRO APO TIN PERIOXI TOU RADIOFONOU) SE ENA FORD WERKE 01'??????GIATI THELO NA TA BAPSO ME SPREI KAI PREPEI NA DO TIN MARKA TOUS AN EPIDEXONTAI BAPSIMO ME SPREI PLASTIKON KAI BERNIKO...EUXARISTO EK TON PROTERON!!!!
-
KALIMERA!!!KSEREIS KANEIS NA MOU PEI POS BGAINOYN TA PLASTIKA MERH (GYRO APO TIN PERIOXI TOU RADIOFONOU) SE ENA FORD WERKE 01'??????GIATI THELO NA TA BAPSO ME SPREI KAI PREPEI NA DO TIN MARKA TOUS AN EPIDEXONTAI BAPSIMO ME SPREI PLASTIKON KAI BERNIKO...EUXARISTO EK TON PROTERON!!!!
-
-
Τί είναι το Ford Werke? Καινούριο μοντέλο?
-
Καλημέρα φίλε.
Πρώτα απο όλα γράφε ελληνικά, είναι κανονισμός και δεν βγάζουμε τα ματάκια μας Σε ευχαριστώ.Δευτερον werke δεν ειναι μοντέλο μα η ίδια η εταιρία.
-
EINAI TO FORD FIESTA MΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 01'.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ?ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΚΥΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΠΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΜΠΩΤΑ...ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΔΩ?ΠΡΕΠΕΙ Ν ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΒΑΦΟΝΤΑΙ....
-
και γιατι να τα βγαλεις...;;
πηγαινε σε βενζιναδικο, με 7-8 ευρω θα αγορασεις καθαριστικο γυαλιστικο ταμπλω...
σπρεη ή αλοιφη...και σε 30 δευτερα θα ειναι (σαν) καινουριο....
εδω δουλεψε στο καντετ του 1984 που εχω...ποσο μαλλον στο 2001....
ασε που με το μονταρισμα -ξεμονταρισμα αυξανεις την πιθανοτητα για τριγμους μετα και θα θελεις και περασμα με σιλικονη...
-
ΟΧΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΑΨΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ...ΒΡΗΚΑ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΠΡΕΙ...ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ.......
-
Υπαρχει το ΒΑΦΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΜΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ,συνεχεια εκει.[mod]
Edit τοτε το ξεκλειδωνω παλι.
-
ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ Ε Σ Ω Τ Ε Ρ Ι Κ Α ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΣΕ FORD FIESTA TOY 01
-
http://www.fitaudio.com/?View=entry&EntryID=69
πρεπει να μοιαζει αλλα τουλαχιστον καταλαβαινεις την ιδεα..
θελεις να τα βγαλεις ολα ή το αντιστοιχο λουστραρισμενο 'ξυλο' της φωτογραφιας;;
sos!!!PLASTIKA MERH!!!!!!