-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
(αν και είμαστε οφφ τοπικ, δεν ειναι γυμνο )Ελπιζω να μην έχει πρόβλημα ο topic starter.
Βλεπω υπαρχουν και καποια ZXR 400 τα οποία είχαν εισαχθεί και επίσημα και βρίσκεις πιο εύκολα ανταλλακτικά.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
(αν και είμαστε οφφ τοπικ, δεν ειναι γυμνο )
Ελπιζω να μην έχει πρόβλημα ο topic starter.
Βλεπω υπαρχουν και καποια ZXR 400 τα οποία είχαν εισαχθεί και επίσημα και βρίσκεις πιο εύκολα ανταλλακτικά.
γιατί θες να πάρεις ένα τόσο παλιο μηχανάκι ?? ότι γλυτώσεις από την αγορά θα το πληρώσεις σε αντ/κα μετά...
-
Γιατί για τα ανταλλακτικά θα τα δίνω λίγα λίγα.
Επίσης από το λίγο που κοίταξα σε πιο καινούρια σε αυτη την κατηγορια πρέπει να πάω σε 600αρι. -
Επίσης από το λίγο που κοίταξα σε πιο καινούρια σε αυτη την κατηγορια πρέπει να πάω σε 600αρι.αν είσαι πάνω από 23 δεν έχει κανένα νοημα να μπλέξεις με μη εμπορικά 400αρια... τα 600αρια είναι η χρηση τομή...
όταν ήμουν 18 και ήθελα κάτι να καλύπτ από το δίπλωμα πήρα μπρος 400αρη και έδωσα άλλα 400 στο νερό για να το φέρω στα ίσια (χωρίς μισθό συνεργείου, μόνος μου το έκανα παρέα με χεινς...)αν σου αρέσει ο μαζοχισμός τώρα... βάρα το ζζρ... τερματίζει το κοντέρ για πλάκα...
-
Παντως τα 600αρια έχουν καλές τιμές.
-
Παντως τα 600αρια έχουν καλές τιμές.δελεαστικες!!!
καλο τσεκαρισμα ομως γιατι για πλακα μπορει να βρεθεις με ενα κοστος +500 για λαστιχα, αλυσιδογραναζα, ρουλεμαν τιμονιου, κ.α
-
Αυτό εννοείται σε κάθε μεταχειρισμένο.
-
Επίσης από το λίγο που κοίταξα σε πιο καινούρια σε αυτη την κατηγορια πρέπει να πάω σε 600αρι.τί θα δίνεις για ανταλλακτικά? λίγα λίγα?
πολλά πολλά θα τα δίνεις κ θα έχεις το άγχος να βρεις. 'πεθάναν' αυτά τα μοντέλα. ΤΕΛΟΣ
παθών με μηχανή 'παράλληλης εισαγωγής'
Εκτός αν κάποιος θέλει μηχανή να κάνει ελάχιστα χιλιομετρα κ του έχουν κάτσει αυτά τα μοντέλα από παλιά, οπότε παρακάμπτεται η λογική -
Τα χιλιομετρα παντως θα ειναι λιγα.
Πανω απο 6-7000 το χρονο δε νομιζω να κανω. -
Τα χιλιομετρα παντως θα ειναι λιγα.
Πανω απο 6-7000 το χρονο δε νομιζω να κανω.αν δεν τσουλάει πως θα κάνεις τα κμ?
-
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος, αλλα βρηκα την ευκαιρια λογω του θεματος...λοιπον εγω πηρα το hornet πριν εναμισι χρονο, το πρωτο μου μηχανακι, μολις ειχα βγαλει διπλωμα. Ολοι μου ελεγαν οτι ειναι λαθος, να μαθω πρωτα, κλπ, ειμαι της αποψης οτι τελικα πρεπει να παιρνουμε αυτο που γουσταρουμε! Ποιος ο λόγος να παρω κατι που σιγουρα θα αλλαξω σε 2-3 μηνες; Σιγουρα ειναι δυνατο, εγω ακομα δεν το τσιτωνω, αλλα μες στην πολη ειναι πραγματικα σαν ποδηλατο σχεδον! Βεβαια...καιει, καιει, καιει, καταναλωνει αρκετα αν και μεχρι τις 7000 το παω! Επισης το οτι εχει abs ηταν αρκετα καθοριστικο, μ' εχει σωσει με κατι θειες που φρεναρουν μπροστα μου απο το πουθενα...
-
Ο χρήστης archimake έγραψε:
Γεια σας παιδια, ειμαι νεο μελος, αλλα βρηκα την ευκαιρια λογω του θεματος...λοιπον εγω πηρα το hornet πριν εναμισι χρονο, το πρωτο μου μηχανακι, μολις ειχα βγαλει διπλωμα. Ολοι μου ελεγαν οτι ειναι λαθος, να μαθω πρωτα, κλπ, ειμαι της αποψης οτι τελικα πρεπει να παιρνουμε αυτο που γουσταρουμε! Ποιος ο λόγος να παρω κατι που σιγουρα θα αλλαξω σε 2-3 μηνες;H ηλικία σου?
-
Η ηλικια μου; Γιατι με πληγωνεις φιλαρακι που εχω και γενεθλια αυτο το μηνα; 36 και προφανως γυναικα για να παραπονιεμαι...και να πηγαινω το hornet τοοοοσο συγκρατημενα...!
-
Η ηλικια μου; Γιατι με πληγωνεις φιλαρακι που εχω και γενεθλια αυτο το μηνα; 36 και προφανως γυναικα για να παραπονιεμαι...και να πηγαινω το hornet τοοοοσο συγκρατημενα...!Ρωτάω γιατί δεν είναι το ίδιο ένας 21 και ένας 35 χρονος να παίρνουν για 1η μηχανή, ένα γρήγορο 4κυλ.
-
xenos, θα συμφωνησω μαζι σου. Πιστευω οτι αν ειχα αυτο το μηχανακι στα 18 ή 21 μπορει να ειχα πολλα ή/και σοβαρα ατυχηματα. Στην ηλικια μου ομως, που δεν με παιρνει -κυριως επαγγελματικα- να απεχω απο δραστηριοτητες, το εχω φιλοσοφησει αλλιως...οδηγω σχετικα αργα, αλλα η ευχαριστηση παραμενει!
-
xenos, θα συμφωνησω μαζι σου. Πιστευω οτι αν ειχα αυτο το μηχανακι στα 18 ή 21 μπορει να ειχα πολλα ή/και σοβαρα ατυχηματα. Στην ηλικια μου ομως, που δεν με παιρνει -κυριως επαγγελματικα- να απεχω απο δραστηριοτητες, το εχω φιλοσοφησει αλλιως...οδηγω σχετικα αργα, αλλα η ευχαριστηση παραμενει!+1
η ευχαρίστιση και η ασφάλεια που σου προσφέρει μια μεγαλύτερη μηχανή δεν έχει να κάνει με το αν πηγαίνεις μαλλιοκουβαρα...
βέβαια και εκεί ευχάριστα είναι...
-
Τυγχάνει το χορνετακι μου να το έχει πάρει γνωστός -και πολύ ψείρας μάλιστα- και του έκανα σήμερα μια βόλτα. Τι καταπληκτικό μηχανάκι... Λίγο ακόμα και θα με έπαιρναν τα ζουμια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τυγχάνει το χορνετακι μου να το έχει πάρει γνωστός -και πολύ ψείρας μάλιστα- και του έκανα σήμερα μια βόλτα. Τι καταπληκτικό μηχανάκι... Λίγο ακόμα και θα με έπαιρναν τα ζουμια...ακόμα καλύτερα αν είναι ψείρας, μόλις στρώσουν τα πράγματα το αγοράζεις πίσω...
αν στο δώσει...
-
-
για πειτε οι με τα 600αρια
για δωστε καμια ιδεα για λαστιχα
τωρα εχω πανω τα dunlop sportmax, αλλα ειναι για να παιρνουν ποδι
κατι που να ζεσταινεται γρηγορα, κι ας μη βγαζει τα τρελα χλμ
michelin?
metzeler?
Πρώτη μηχανή - Naked