-
Τον κανονισμο τον ξερω κυριε Νασο στο περιεχομενο του διαφωνω εαν δεν καταλαβες , μου θυμιζει εναν αλλο που εγραφε οτι δεν σου δινει η ΕΑΤ ΕΣΑ licence εαν θελει χωρις να ειναι υποχρεωμενη να σου αιτιολογησει το γιατι ,δημοκρατικες διαδικασιες ΔΗΛΑΔΗ μονο που τα χρονια περασαν και τωρα εχουμε οικουμενικη ας πουμε κυβερνηση μεταπολιτευση βλεπεις .Περισσοτερο κοστος για καθε αγωνιζομενο ειτε νικητη ειτε νικημενο, το οτι τρεχουν αυτοκινητα σε αλλες κατηγοριες απο αυτες που θα επρεπε να τρεχουν αυτο δεν το βλεπουν και πρεπει παλι ο αγωνιζωμενος να γινει κακος με τους συναθλητες και να ΠΛΗΡΩΣΕΙ βεβαια για να αποδειξει το αυτονοητο .Αυτοκινητα που καπελωνουν οχι κλασεις κατηγοριες ολοκληρες και που ποτε δεν εχουν ελεγχει παροτι κερδιζουν στα στοιχειωδη, εκει δεν υπαρχει η ευαισθησια του αυτεπαγγελτου .ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ποσο δικιο εχει σε ορισμενα ο ΑΠΡ και οχι μονο , εκει ειναι ΧΡΗΣΤΑΚΙ η ουσια και δεν βλεπω να γραφεις τιποτα πως να τρεξουν οι νεοι δεν ειναι ευτυχως για αυτους ΗΛΙΘΙΟΙ σαν και εμας ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ ΜΟΔΕΛΑ και δινουν οτι αξιζει σε αυτους που τους αξιζει.Τελειωνωντας για να μην παρεξηγηθω ειμαστε περισσοτερο ευχαριστημενοι και εγω και ο γυιος μου που μας ελεγξαν και ολη η ομαδα μας ,εδωσαν χωρις να το θελουν περισσοτερη αξια στην νικη μας .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΕΥΧΟΜΑΙ να κανετε παντα τοσο ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ με ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΟΥΣ ! ! ! ! !
-
Το κόστος που πληρώνεις για ένα λεπτομερή τεχνικό έλεγχο το παίρνεις πίσω ως αναγνώριση της αξίας της νίκης που λες, δηλ. όσοι διαδίδουν φήμες κτλ. το βουλώνουν...
Επειδή ρώτησα τι περιελάμβανε ο έλεγχος αυτός, ε, νομίζω ένα σετ λάδια (που μάλλον θα άλλαζαν έτσι και αλλιώς) και μια φλαντζόκολα δεν είναι δα και κανα τρελλό κόστος για να γίνεται ζήτημα. Κατά τα λοιπά όλοι οι υπόλοιποι έλεγχοι ήταν μηδενικού κόστους.
Επιπλέον το να ελεγχθεί ο 1ος και ο 2ος γενικής δεν είναι δα και κάτι το εξωτικό, σε κάθε ράλι τα ίδια γίνονται (πχ. είχα κάνει και γω, πριν βγω στη σύνταξη πολλές φορές τέτοιους ελέγχους). Μακάρι να γίνονται πάντα αυτά, συμφωνούμε! Αρα το να 'τα ακούει' ο τεχνικός έφορος επειδή έκανε σωστά τη δουλειά του είναι κάπως...
-
Χαιρομαι που κανεις οτι δεν καταλαβαινεις ετσι ΠΡΕΠΕΙ οσο για το ποιος τα ακουει εμας δεν μας αγγιζει το αναποδο μαλιστα να κανει ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ οσο για το κοστος εσυ δεν μπορεις να εχεις αποψη ασε να μιλησουν αυτοι που πληρωνουν.
-
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
.ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ποσο δικιο εχει σε ορισμενα ο ΑΠΡ και οχι μονο , εκει ειναι ΧΡΗΣΤΑΚΙ η ουσια και δεν βλεπω να γραφεις τιποτα πως να τρεξουν οι νεοι δεν ειναι ευτυχως για αυτους ΗΛΙΘΙΟΙ σαν και εμας ΕΙΝΑΙ ΝΕΩΤΕΡΑ ΜΟΔΕΛΑ και δινουν οτι αξιζει σε αυτους που τους αξιζει.Τελειωνωντας για να μην παρεξηγηθω ειμαστε περισσοτερο ευχαριστημενοι και εγω και ο γυιος μου που μας ελεγξαν και ολη η ομαδα μας ,εδωσαν χωρις να το θελουν περισσοτερη αξια στην νικη μας .ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ και ΕΥΧΟΜΑΙ να κανετε παντα τοσο ΣΩΣΤΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΣ με ΟΛΟΥΣ και σε ΟΛΟΥΣ ! ! ! ! !Tι αλλο να γραψω Γιωργο μου ?
Τους εχω γραψει το βασικοτερο ...ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΤΙΛΙΚΙΑ ΠΛΕΟΝ , αυτα κατεστρεψαν το σπορ ,και αυτα αν θα συνεχισουν να υφιστανται και σ' οποια θεση εχουν μπει ανθρωποι που εχουν εμπαθειες .....θα συνεχιζουν να το καταστρεφουν .
Ο κοσμος του χωρου μας δεν τρωει κουτοχορτο , ακομα και οι εντολες για τις κατα τα αλλα για το οτιδηποτε αφορα την σωστη λειτουργια των αγωνων (επιλεκτικα ομως ) , ειναι πασιφανες απο που προερχοντε και γιατι .Πιστευω οτι θα αλλαξουν νοοτροπια οι κλασικοι ...... , μιας και το καινουργιο αιμα απο παλιους , που αρχισαν να ασχολουντε επι τελους , θα εκτοπισει τις κακες συνηθειες , η βεβαια θα την κανουν κι αυτοι
Αν ηταν ευκολα τα πραγματα βρε Γιωργο , δεν θα εγραφα οτι δεν σωνεται με τιποτα το γαμ.....................
-
Καταρχήν περαστικά και απο μας στα παιδιά (Κων/νο-Λεωνίδα) !!! ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ όλους για τα πολύ καλα λόγια... αυτό είναι απο την εμπρός κάμερα ... http://www.youtube.com/watch?v=n3LNX8Ct0g0
Youtube Video -
Kαι μετα το βιντεακι ....... περαστικα σε ολους μας !
Ξανα μπραβο βρε θηρια
-
γιατι....ετσι μας αρεσει!!!οεοι!!
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=422740&cid=12
αυτοι οι γα...ενοι δημοσιογραφοι μονο οταν δουνε κατι τετοιο ξερουν να αναφερθουν στους ελληνικους αγωνες ενω αλλες φορες ουτε μια αναφορα για αγωνα μεσα στην Αθηνα ΡΕ ΟΥΣΤ παλιο συμφεροντολογοι
ευχομαι πολλα περαστικα και στα δυο τα παιδια και να τα καταφερουν και παλι να τους δουμε στις ειδικες
-
κ αμα ηταν κ ακριβεις οι πληροφοριες που γραφονται........
-
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
αυτοι οι γα...ενοι δημοσιογραφοι μονο οταν δουνε κατι τετοιο ξερουν να αναφερθουν στους ελληνικους αγωνες ενω αλλες φορες ουτε μια αναφορα για αγωνα μεσα στην Αθηνα ΡΕ ΟΥΣΤ παλιο συμφεροντολογοιΔεν είναι γενικώς 'γα...ενοι δημοσιογράφοι'. Το δημοσίευμα φέρει υπογραφή.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
αυτοι οι γα...ενοι δημοσιογραφοι μονο οταν δουνε κατι τετοιο ξερουν να αναφερθουν στους ελληνικους αγωνες ενω αλλες φορες ουτε μια αναφορα για αγωνα μεσα στην Αθηνα ΡΕ ΟΥΣΤ παλιο συμφεροντολογοι
Δεν είναι γενικώς 'γα...ενοι δημοσιογράφοι'. Το δημοσίευμα φέρει υπογραφή.
τον υπογραφων το διμοσιευμα δεν τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω αυτο που λεω ειναι οτι αυτοι ολοι οι χαραμοφαιδες για να πουλησουν τα ισοπεδωνουνε ολα.
να σε ρωτησω και το αλλο. Εχεις την εντυπωση οτι αν δεν γινοταν τετοιο συμβαν στο Παλαδιο θα ανεφεροταν κανεις απο αυτους στο θεμα η αντε να γραψει μερικες αραδες και να τις δημοσιευει σε κανα καναλι? κανεις και στο υπογραφω. (μην μπερδευσαι με τα site που ασχολουνται με το motorsport) γιατι το εν λογο site καμια σχεση.
ενα λαμπρο παραδειγμα ειναι παλαιοτερα στο auto festival αν θυμασαι τι σουσουρο ειχε γινει -
Ο χρήστης ΑΡΗΣ ΒΑΡΣΟΣ έγραψε:
τον υπογραφων το διμοσιευμα δεν τον ξερω ουτε θελω να τον μαθω αυτο που λεω ειναι οτι αυτοι ολοι οι χαραμοφαιδες για να πουλησουν τα ισοπεδωνουνε ολα.Αν γράψω την άποψή μου για την πλειονότητα των δημοσιογράφων θα μου απαγορευτεί η είσοδος στο forum. Το μόνο που θα γράψω σε πολύ ευγενικό τόνο είναι ότι πιστεύω ακράδαντα, και μπορώ να το τεκμηριώσω, ότι έχουν πολύ μεγαλύτερη ευθύνη από τους πολιτικούς μας για τα χάλια στα οποία περιήλθε η χώρα. Μόνο που, αν κρίνω από τη θεαματικότητα των δελτίων των 8.00, οι περισσότεροι συμπολίτες μου δεν το έχουν αντιληφθεί ακόμα αυτό.
-
Ο χρήστης spirosR έγραψε:
Καταρχήν περαστικά και απο μας στα παιδιά (Κων/νο-Λεωνίδα) !!! ευχαριστούμε πάρα πάρα πολύ όλους για τα πολύ καλα λόγια... αυτό είναι απο την εμπρός κάμερα ...Χίλια μπράβο για την εξαιρετική οδήγηση και συνοδήγηση!
Εμένα όμως (και πέστε με αισθηματία) μου λέει πολλά για το πλήρωμα και το κομμάτι μετά το flying και κυρίως η κίνηση του οδηγού στο 7:10... Μπράβο και πάλι!!!
-
-
Μπραβο στα παιδια με το Ν2.
Εκαναν ενα καταπληκτικο αγωνα -μεσα στο σπιτι τους-γι αλλη μια φορα.
Δουλεψαν αρκετα και αποζημιωθηκαν,οπως στη θεσ/κη ο αναγνωστακης,στο βολο ο παρασκευας,την κρητη ο ανταλουδακης,στη πατρα ο αυγεροπουλος,στη λαμια ο πανουργιας κλπ.....
Μακαρι να συνεχισουν γιατι το αξιζουν,ισως στην καλυτερη κατηγορια για την ελλαδα.
Βεβαια εαν και αλλα πληρωματα ειχαν ιν καρ ,ισως να θαυμαζαμε και αλλους....
Καλη συνεχεια στην ομορφη προσπαθεια σας. -
Α αααα τωρα που το θυμηθικα γιατι του χρονου θα πουν ισως οτι δεν ειπαμε τιποτα .......
Συμφωνοι , οι αγωνες πρεπει να ειναι διασκεδαση .......για ολους !
Μα κυριοι ολα θελουν καποιο μετρο για να ειναι διασκεδαση και οχι σπασιμο νευρων .
Υπηρχε στο σερβις παρκ ενας βαρεμενος DJ σε μια καναδεζα της red bull που απ'το πρωι μας τα ειχε κανει σκονη και θρυψαλα ,εχοντας στην διαπασον τα εργαλεια του ,με μια σπαστικη στουπου στουπου μουσικη (?) τοσο που δεν μπορουσαμε να ακουσουμε τους αγωνιζομενους στα κινητα , και οχι μονον ......
Προσπαθωντας να κανουμε εξαερωση στα φρενα στο πρωτο σερβις , δεν ακουγε ο μεσα τον εξω στο πατα -ασεΤο ατομο νομιζε οτι ηταν στο παρανταις στην Μυκονο , και δεν ειχε επαφη με το περιβαλον , οτι κι αν του λεγαμε
Ημαρτον , ειπαμε , γιορτη , οι αγωνες , αλλα νομιζω οτι πρεπει να τους λεει καποιος , ποτε αρχιζει το παρτυ !
(αυτος πρεπει να εχει κουφαθει απ'τα ντεσιμπελ του ,γιατι μας κοιταγε καθε που... του φωναζαμε )
-
-
Καλημέρα και από εμάς. http://www.youtube.com/watch?v=rGFxm4ywprU Η δικιά μας προσπάθεια από τον Αι Γιάννη. Καμμία σχέση με τους αξιώτιμους κύριους ποιό πάνω , αλλά ότι καλύτερο μπορέσαμε με βάση την εμπλοκή μας
-
http://now24.gr/aulaia-protathlima-me-3 ... -palladio/
-
Ο χρήστης koskinas kostas έγραψε:
http://now24.gr/aulaia-protathlima-me-32o-ralu-palladio/Θρασος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?να μας βαλεις να διαβασουμε ............αυτη την σκουπιδοπεριγραφη του πρωταθληματικου μας αγωνα ?ΕΔΩ ΜΕΣΑ
Τι ειναι αυτο το πραμα δηλαδη ? διαφημιση του αθληματος σε τετοιο μπλοκ ........με μια ανοητη περιγραφη ενος ατυχηματος , που ειναι και το μονο που μενει απ'αυτη την σουπα ?
Αντε κανε καμια αλλη εκδουλευση και ασε το σπορ μας .......ησυχο
32ο Ράλλυ Παλάδιο