-
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ συγνωμη εαν ανοιξα αυτο το θεμα σε λαθος ενοτητα ας με διορθωσουν εαν εχει γινει κατι τετοιο.... θελω να συγκεντρωσω αποψεις για τα 2 αυτα αυτοκινητα στο θεμα των επιδοσεων και μονο....καλο θα ηταν να μιλαμε με προσωπικες εμπειριες και οχι ακουσα απο φιλο φιλου κτλ κτλ κτλ.... Μηχανολογικα το Celica βγαζει 192 σε πολυ ψηλες στροφες σε αντιθεση με σιροκο 160αρι twincharger το οποιο βγαζει τη δυναμη του πιο νωρις και γραμμικα λογο κομπρεσσορ+τουρμπο .... και για να μπω στο ψητο μια κοντρα μεταξυ σιροκο και σελικα που καταληγει με δεδομενα το σωστο πατημα και στα 2 αυτοκινητα απο σωστο οδηγο στο καθενα.....??? πιστευετε η αν εχετε προσωπικη εμπειρια οτι το σελικα ειναι καλυτερο ? .....ευχαριστω....
-
Καλησπερα ειμαι νεος στο φορουμ συγνωμη εαν ανοιξα αυτο το θεμα σε λαθος ενοτητα ας με διορθωσουν εαν εχει γινει κατι τετοιο.... θελω να συγκεντρωσω αποψεις για τα 2 αυτα αυτοκινητα στο θεμα των επιδοσεων και μονο....καλο θα ηταν να μιλαμε με προσωπικες εμπειριες και οχι ακουσα απο φιλο φιλου κτλ κτλ κτλ.... Μηχανολογικα το Celica βγαζει 192 σε πολυ ψηλες στροφες σε αντιθεση με σιροκο 160αρι twincharger το οποιο βγαζει τη δυναμη του πιο νωρις και γραμμικα λογο κομπρεσσορ+τουρμπο .... και για να μπω στο ψητο μια κοντρα μεταξυ σιροκο και σελικα που καταληγει με δεδομενα το σωστο πατημα και στα 2 αυτοκινητα απο σωστο οδηγο στο καθενα.....??? πιστευετε η αν εχετε προσωπικη εμπειρια οτι το σελικα ειναι καλυτερο ? .....ευχαριστω....
-
-
με δικά σου λόγια έχεις το σέλικα και θες να δεις αν 'πατάς' -το γειτονόπουλο που παίζει με την μαιρουλα- τον κάτοχο σιρόκο....
ή τούμπαλιν... -
Βασικα με δικα μου λογια θελω να αγορασω σελικα και να δω επισης αν παταω τον κολλητο μου χαχαχαχααχα!!!
-
Ποσα χρονια διαφορα εχουν μεταξυ τους αυτα τα δυο;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ποσα χρονια διαφορα εχουν μεταξυ τους αυτα τα δυο;Τι ακριβως εννοεις? το σιροκο ειναι 2010 μοντελο κ το σελικα κυμαινετε απο το 2000 που βγηκε εως το 2006 που σταματησε η παραγωγη του......
-
Ο χρήστης mitsakosgate7 έγραψε:
Βασικα με δικα μου λογια θελω να αγορασω σελικα και να δω επισης αν παταω τον κολλητο μου χαχαχαχααχα!!!ότι και να κάνεις το σιρόκο απέχει 10 χρόνια από το σέλικα... εύκολα τον 'πατάς' αλλά αυτός θα έχει τα μουνι@ και εσύ την αρχαιολογία...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Βασικα με δικα μου λογια θελω να αγορασω σελικα και να δω επισης αν παταω τον κολλητο μου χαχαχαχααχα!!!
ότι και να κάνεις το σιρόκο απέχει 10 χρόνια από το σέλικα... εύκολα τον 'πατάς' αλλά αυτός θα έχει τα μουνι@ και εσύ την αρχαιολογία...
Ενταξει δε νομιζω οτι ειναι αρχαιολογια ο τελευταιος τσελιγκας.....εχω ενα Α3 τωρα απ το οποιο δεν εχω παραπονο στο θεμα μουνια αλλα εχω στο γκαζι..... δυστηχως δεν μπορουμε να τα χουμε ολα γαμωτο εκτος κ αν σταζουν φραγκα απο τα μπατζακια μας χαχαχαχα.... Αν ειχα λεφτα θα επερνα το Α3 το τουρμπατο που θα ειχα και τα μουνια καλυτερα κ απο το σιροκο αλλα και το γκαζι....... παντως και το σελικα ειναι πολυ σπορ και μουρατο αμαξι ρε παιδια περα απο τις επιδοσεις του.....
-
το εσωτερικό του είναι όμως...
προσωπικά δεν θα πήγαινε για κανένα λόγο από το α3 στο σέλικα έστω και στο τ σπορτ... -
Ολοι αυτο μου λενε οτι πρεπει να σαι πολυ μ@λακ@ς για να πας απο το AUDI sto celica...... ομως ρε παιδια οσο και αν το λατρευω το Α3 σε θεμα εμφανισης μοστρας ποιοτητας και οδηγικης συμπεριφορας γιατι ειναι τελειο το μοτερ του το 1.6 8βαλβιδο με 102 αλογα που φοραει ειναι πραγματικα για να παρεις μια βαριοπουλα και να το κανεις κομματια....δεν παει βημα και εχει και καταναλωση υπερβολικη για αυτο που παει και ειναι ενα ΤΕΡΑΣΤΙΟ μειονεκτημα.......ειμαι σε διλημμα ολοι μου λενε κρατα το αμαξι σου και ασε το σελικα αλλα δε μπορω οσο να ναι στην ηλικια αυτη θες να κανεις και την κ@υλα σου με δυνατο αμαξι αν εχεις το μικροβιο που δυστηχως το εχω και σε μεγαλο βαθμο....... :S Υ.Γ. δεκτα κραξιματα
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
προσωπικά δεν θα πήγαινε για κανένα λόγο από το α3 στο σέλικα έστω και στο τ σπορτ...+1 Aν ήταν να πας σε ζμπορ τζαπόνι για γούστα δες καλύτερα στην πισωκούνα rx8 challenge 2006-7 με 11000-12000€ παρά celica .Εκεί να δεις γούστα .Ετσι και αλλιώς και το t sport καίει,και τη διαφορά στα τέλη(300€ αντι 140€ για λάδια στο rx8).Πάρε και ένα saxo 1.1 του 2000 με 2000€ για τα βάσανα της πολης και μια χαρά.Πέρα από την πλάκα γιατί δεν κοιτάς σε μτχ audi tt 1.8 turbo μέχρι 12000€?Σε golf 1.4 gt sport 140 ps 2008 ή gt 170ps 2007-8 και πάλι μέχρι 12000?Εos 1.4 tsi 160?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
προσωπικά δεν θα πήγαινε για κανένα λόγο από το α3 στο σέλικα έστω και στο τ σπορτ...+1 Γιατί δεν κοιτάς σε μτχ audi tt 1.8 turbo μέχρι 12000€?Σε golf 1.4 gt sport 140 ps 2008 ή gt 170ps 2007-8 και πάλι μέχρι 12000?Εos 1.4 tsi 160?
το ΤΤ το παλιο ρε παιδια ειναι αθλιο εμφανισιακα μπροστα στο σελικα σαν αυγο ειναι ........ επισης το να φυγω απο το Α3 για να παω στο γκολφ παλι μειον ειναι....το ΕΟΣ πολλα λεφτα και δεν εχω τα μετρητα να το αγορασω καποιο απο αυτα για αυτο ελεγα για το σελικα που κοστολογειτε ιδια με το δικο μου το Α3....δηλαδη κατι σαν τραμπα + τη διαφορα..... Υ.Γ. απορω πως μαλακιστηκε η ΑUDI και επιασε τοσο κοσμο κοροιδα βαζοντας αυτο το μοτερ και αμεσως μετα βαλανε τα ΤSI.....
-
Ο χρήστης mitsakosgate7 έγραψε:
ότι και να κάνεις το σιρόκο απέχει 10 χρόνια από το σέλικα... εύκολα τον 'πατάς' αλλά αυτός θα έχει τα μουνι@ και εσύ την αρχαιολογία...
Ενταξει δε νομιζω οτι ειναι αρχαιολογια ο τελευταιος τσελιγκας.....εχω ενα Α3 τωρα απ το οποιο δεν εχω παραπονο στο θεμα μουνια αλλα εχω στο γκαζι..... δυστηχως δεν μπορουμε να τα χουμε ολα γαμωτο εκτος κ αν σταζουν φραγκα απο τα μπατζακια μας χαχαχαχα.... Αν ειχα λεφτα θα επερνα το Α3 το τουρμπατο που θα ειχα και τα μουνια καλυτερα κ απο το σιροκο αλλα και το γκαζι....... παντως και το σελικα ειναι πολυ σπορ και μουρατο αμαξι ρε παιδια περα απο τις επιδοσεις του.....
Και γαύρος και έχεις Audi και σε ενδιαφέρει να έχεις αυτοκίνητο για να ρίχνεις τις γυναίκες. Πες μου ότι είσαι και ΠΑΣΟΚ και κλείσαμε
-
Από στάση η Σέλικα είναι άνετα ταχύτερη. Στις ρεπρίζ, όπως πάντα, είναι θέμα σχέσης και στροφών.
-
rx8 challenge
-
mitsakosgate7 και fiestaros εχετε αθροισμα ηλικιας πανω απο 40;?
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Και γαύρος και έχεις Audi και σε ενδιαφέρει να έχεις αυτοκίνητο για να ρίχνεις τις γυναίκες. Πες μου ότι είσαι και ΠΑΣΟΚ και κλείσαμε
ΠΑΣΟΚ??????????????????????????????????????? ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΣΚΟΡΔΑ....... μακαρι παντως να ειχα τη δυνατοτητα να επερνα το Α3 1.8 ΤFSI και δεν ηθελα τπτ αλλο !!!!!!!!!
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
mitsakosgate7 και fiestaros εχετε αθροισμα ηλικιας πανω απο 40;?Eγω 23 αλλά τι σχέση έχει? Απλά προτιμώ ένα rx8 από το celica από τη στιγμή που θέλει ο φίλος κάποια γενναία αλλαγή πορείας.Εγώ στη θέση του ίσως έψαχνα για golf 1.4 tsi αν δεν τον παίρνει οικονομικά για ένα καλό a3.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
mitsakosgate7 και fiestaros εχετε αθροισμα ηλικιας πανω απο 40;?22 χρονων ειμαι αλλα προς τι τετοια ερωτηση? συζητηση κανουμε για αυτοκινητα οχι για ποκεμον.......... φιλικα παντα
Celica Tsport vs Scirocco 1.4 tsi 160