-
Τι να τα κανεις ομως τα πισω καθισματα??
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Ενα άλλο εξαιρετικό αυτοκινητάκι είναι το Daihatsu Cuore με κλασσικό αυτόματο 4άρι και μεταροπέα ροπής πολύ καλύτερο από τα διάφορα ευαίσθητα ημιαυτόματα....Και τιμή κάπου στα 11.000 .
Το cuore αυτοκινητιζει παραπανω απο το iq.Επισης ειναι αυτο που βλεπεις iq και smart στα 14-15 χιλιαρικα μου φαινεται κοροϊδια.
Λίγα λες....Smart Brabus με 20.000+ και iQ CVT 1.33 με πλούσιο εξοπλισμό στα 21.000
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω και εγω μια Α γνωμη απο το συγκεκριμενο αυτοκινητο μιας και εχω μπει.Ναι ηταν ευρυχωρο μπροστα (εγω ημουν τοτε γυρ στο 1,87) και εχω να πω πως χωραγα ανετοτατα αλλα ειδα τον χωρο των πισω καθισματων και τοτε δε νομιζω να χωραγε ουτε βρεφος πισω μου.Το 1,87 φταίει....Εγώ είμαι 1,79 και από πίσω μου κάθεται κανονικά κάποιος με 1,70.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Τι να τα κανεις ομως τα πισω καθισματα??Να το δικαιολογησω γιατι να μην αγορασω ενα mx5.
Ενα άλλο εξαιρετικό αυτοκινητάκι είναι το Daihatsu Cuore με κλασσικό αυτόματο 4άρι και μεταροπέα ροπής πολύ καλύτερο από τα διάφορα ευαίσθητα ημιαυτόματα....Και τιμή κάπου στα 11.000 .
Το cuore αυτοκινητιζει παραπανω απο το iq.Επισης ειναι αυτο που βλεπεις iq και smart στα 14-15 χιλιαρικα μου φαινεται κοροϊδια.
Λίγα λες....Smart Brabus με 20.000+ και iQ CVT 1.33 με πλούσιο εξοπλισμό στα 21.000
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Yπάρχει και η καλή λύση που ακουεί στο όνομα citroen c3 1.4 vti 95ps bmp(ημιαυτόματο 5τάχυτο).Το c3 έχει εκπτώση 2150€ και κάνει στην attraction 13000€ περίπου. Και με 5 χρόνια εγγύηση + το καλό μοτέρ αλά bmw.ανεβαινουν τα κυβικα και δεν με παιρνει...το εχω τσεκαρει, μου αρεσει σαν στιλ, αλλα 1400κ.εκ. ειναι πολλα για εμενα...πρεπει να εω στο μυαλο μου την καταναλωση βενζινης....δεν ξερεις ποσο θα την πανε......
ευχαριστω για την απαντηση σου... -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ενα άλλο εξαιρετικό αυτοκινητάκι είναι το Daihatsu Cuore με κλασσικό αυτόματο 4άρι και μεταροπέα ροπής πολύ καλύτερο από τα διάφορα ευαίσθητα ημιαυτόματα....Και τιμή κάπου στα 11.000 .sv2 ειναι σαν κουβας .... το εχω δει και μου ειχε πει ο δασκαλος οδηγησης τοτε, οτι αυτο το αμαξι ειναι πραγματικα σκυλι και το μοναδικο που εχει τοσο μα τοσο μικρη καταναλωση.....
αλλα δεν μου αρεσει καθολου.... -
δεν σας κρυβω οτι ζαχαρωνω το fiat 500αρακι, αλλα δεν ξερω σχεδον τιποτα για το συγκεκριμενο και αν καποιος γνωριζει ας με βοηθησει,
το opel agila και το
mp3 της piaggio.... γιατι μαλλον εκει θα καταληξω αν χρεωκοπησουμε σαν χωρα......
βοηθεια σε αγορα καινουργιου αυτοματου μικρου αυτοκινητου.