-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Laptop μέχρι 300; Χρήση εντελώς βασική: λίγο σερφάρισμα, skype, word.Αν υπάρχουν windows(καθώς δεν τα συμπεριλαμβάνει στην τιμή), εγώ θα έπαιρνα αυτό : http://www.skroutz.gr/s/2940090/Lenovo-G585G-E1-1200-4GB-320GB.html
-
--------------> http://www.skroutz.gr/s/3902719/Lenovo- ... 500GB.html
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Laptop μέχρι 300; Χρήση εντελώς βασική: λίγο σερφάρισμα, skype, word.ριξε μια ματια και εδω,εχει παρα πολλα μεταχειρισμενα λαπτοπ με εγγυηση.Πηρα ενα fujitsu-siemens με 180 ευρω και ειναι αψογο.
http://www.cosmodata.gr/category/863/no ... d-efkeries
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Βασικό κριτήριο η τιμή, αλλα δε θελω και No name, θελω να μπορω να βρισκω αφθονια ανταλλακτικα αν χρειαστει στο internet
- Αν πας με βασικό κριτήριο τιμή θα ξανακάνεις το ίδιο λάθος και θα συνεχίσεις να χρυσοπληρώνεις...
- επ'ωνυμο και τζαμπας δεν γίνεται
- Δεν ειναι αμάξι οι ταμπλετες για να χρειάζονται ανταλλακτικα!
Ψάξε στις αγγελίες του myphone... ολο και κάτι θα βρεις επώνυμο μεταχείρα στην τιμή που θες...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- Αν πας με βασικό κριτήριο τιμή θα ξανακάνεις το ίδιο λάθος και θα συνεχίσεις να χρυσοπληρώνεις...
Ψάξε στις αγγελίες του myphone... ολο και κάτι θα βρεις επώνυμο μεταχείρα στην τιμή που θες...
- Δε νιωθω οτι χρυσοπλήρωσα τιποτα.
με ~200 ευρω πηρα 2 tablet 8αρια τα οποια τα παιξανε ενα χρονο
τι επαιρνα με τοσα λεφτα (προσοχη: 2 κομματια για να μην εχουμε επικες μαχες αναμεσα τους) - Samsung Galaxy Tab 3 8', προσφορα 239 ευρω, what's wrong about it?
- Δεν εχεις υποψη σου για τι χρηση μιλαμε, δεν ξερω μπας και φανταζεσαι κανα αραγμα σε καφετερια και Browsing
Δωστο σε παιδικα χερακια για κανα χρονο, και συντομα θα δεις οτι τα ανταλλακτικα ειναι super factor< ειτε μιλαμε για το κρυσταλλο εμπρος, τον αισθητηρα αφης κ.α.
Γενικα δεν καταλαβα γιατι διαφωνεις με το Galaxy... τι του λειπει?
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
- Δε νιωθω οτι χρυσοπλήρωσα τιποτα.
με ~200 ευρω πηρα 2 tablet 8αρια τα οποια τα παιξανε ενα χρονο
τι επαιρνα με τοσα λεφτα (προσοχη: 2 κομματια για να μην εχουμε επικες μαχες αναμεσα τους) - Samsung Galaxy Tab 3 8', προσφορα 239 ευρω, what's wrong about it?
- Δεν εχεις υποψη σου για τι χρηση μιλαμε, δεν ξερω μπας και φανταζεσαι κανα αραγμα σε καφετερια και Browsing
Δωστο σε παιδικα χερακια για κανα χρονο, και συντομα θα δεις οτι τα ανταλλακτικα ειναι super factor< ειτε μιλαμε για το κρυσταλλο εμπρος, τον αισθητηρα αφης κ.α.
Γενικα δεν καταλαβα γιατι διαφωνεις με το Galaxy... τι του λειπει?
οκ... σε γενικές γραμμές δεν το βρίσκω ιδιαιτερα foul για 240 ευρώ που κάνει. Μαλλον ομως δεν θα το επερνα, λογω 1GB RAM που θα ελεγα πως δεν ειναι και ιδιαιτερα καλα λογω υπερφορτωματος με μαλακιες απο την Sammy. Βεβαια στα παιδικά χέρια μάλλον ειναι too much κιολας.
Προσωπικα σε παιδί θα απεφευγα την λύση ταμπλας οσο και να έκανε. Να μαθει να ζει χωρίς αυτο. Μονο αν εβγαζε η Caterpillar τιποτα
Και πάλι ομως το θεμα ανταλλακτικα... είναι και πάλι φαουλ. Οι επώνυμες συσκευες ειναι compacted σε σημείο αηδίας, με αποτέλεσμα το repairability να είναι δύσκολη υποθεση. Αμα λοιπον θες ανταλλακτικα, πρεπει να προσεξεις κατα ποσο ειναι user accessible η οποια συσκευη.
Παρε Nexus 7 εφοσον εχει ετσι το πράγμα...
-
Το μεγεθος πρεπει να ειναι 8
εχεις καμια ακόμα προταση? αυτα τα Nexus Tabs δεν τα ηξερα, τα κοιταξα λιγο αλλα βλεπω ειναι 7αρια (10αρι πολυ μεγαλο) -
Με την ίδια λογική ούτε αυτό αξίζει ? Για χρήση μέσα στο σπίτι (αφού δεν έχει 3g) και όχι από ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες. με 2πυρηνο και 1gb ram δεν νομίζω να τραβάει ζόρι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.906089&sid=1
Επώνυμο μεν σε τιμή ainol δε. Θετικό επίσης η πληθώρα rom στο xda η πληθώρα rom στο xda .Ή εναλλακτική είναι ++ευρώ για νέξους 7?
ΥΓ: μεταφορά στο android topic ίσως..
-
kiloMeater για να καταλάβουμε σωστά, πρόκειται για χρήση από πιτσιρίκια ή από σένα και τη σύζυγο; Θες κάτι ό,τι να 'ναι δλδ που ν'αντέχει κάπως παραπάνω στον αδέξιο χειρισμό των παιδιών ή κάτι value4money ?
-
Το αγαπητο φορουμ τι εχει να προτεινει σε ποιοτικα in-ear ακουστικα με budget τα 30 ευρω?
Θελω ενα στοιχειωδες noise cancellation και οσο το δυνατο πιο λεπτομερη/ποιοτικο ηχο -
Τη μέρα το παίζουν τα παιδιά, το βράδυ η γυναίκα λίγο Facebook mail κτλ. Εμένα δε με ενδιαφέρει
-
Ο χρήστης socratesn έγραψε:
Το αγαπητο φορουμ τι εχει να προτεινει σε ποιοτικα in-ear ακουστικα με budget τα 30 ευρω?
Θελω ενα στοιχειωδες noise cancellation και οσο το δυνατο πιο λεπτομερη/ποιοτικο ηχοΝα βάλουμε μαζί και μια πεπειραμένη στο κρεβάτι παρθένα.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Θελω ενα στοιχειωδες noise cancellation και οσο το δυνατο πιο λεπτομερη/ποιοτικο ηχοΝα βάλουμε μαζί και μια πεπειραμένη στο κρεβάτι παρθένα.
Αναλογικα με τα λεφτα τους ντε
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οκ... σε γενικές γραμμές δεν το βρίσκω ιδιαιτερα foul για 240 ευρώ που κάνει. Μαλλον ομως δεν θα το επερνα, λογω 1GB RAM που θα ελεγα πως δεν ειναι και ιδιαιτερα καλα λογω υπερφορτωματος με μαλακιες απο την Sammy. Βεβαια στα παιδικά χέρια μάλλον ειναι too much κιολας.1.5 GB.
Με την ίδια λογική ούτε αυτό αξίζει ? Για χρήση μέσα στο σπίτι (αφού δεν έχει 3g) και όχι από ιδιαίτερα απαιτητικούς χρήστες. με 2πυρηνο και 1gb ram δεν νομίζω να τραβάει ζόρι http://www.e-shop.gr/product?id=PER.906089&sid=1
Επώνυμο μεν σε τιμή ainol δε.How about no!
Είναι αρχαιολογία, αν βρεις σε κοντινή τιμή το Asus HD7 τότε προτίμησε το, είναι πολύ καλύτερο. -
Λοιπόν, το τελικό σύστημα με μία αλλαγή στην κάρτα γραφικών λόγω του ότι βρήκα μία καλύτερη είναι αυτό:
AMD Athlon FX 8320, 8 GB RAM, Ati Radeon HD 7870 2 GB, Windows 7. Το σύστημα θα μου το φτιάξει φίλος τεχνικός στον οποίο απευθύνθηκα. Η οθόνη είναι η lg Flatron W1946 την οποία έχω ήδη, για μητρική δεν θυμάμαι, αλλά υποστηρίζει σίγουρα 2 κάρτες γραφικών ATI, γι' αυτό τελικά πήγα και στην ATI για μελλοντική αναβάθμιηση... Το σύστημα θα κοστίσει 600 ευρώ σύνολο (ήθελα και παραπάνω αλλά η δουλειά μου είναι τέτοια που δεν μου επιτρέπει περισσότερα). -
2 κάρτες αν δεν αλλάξεις οθόνη έχουν ελάχιστο νόημα, για την ακρίβεια, έτσι όπως είσαι, ακόμα και η μία 7870 είναι overkill
Εγώ αν είχα budget 600 ευρώ και αυτήν την οθόνη, θα την έδινα 50 ευρώ και θα έπαιρνα μία τέτοια π.χ. https://www.skroutz.gr/s/3047971/LG-24EA53VQ.html και με 500 το πισί.
Δεν είναι άσχημο το τωρινό σετάπ, απλά θέλει έξτρα λεφτά για να ολοκληρωθεί σε ssd και οθόνη ( και ποντίκι αν δεν έχεις σοβαρό imho). Αν τα έχεις ή τα βρεις, έχει καλώς, αλλιώς μπορούσες και καλύτερα
Τα windows τα αγόρασες; Πόσα έδωσες για την 7870;Επίσης, ξεκινάει το black friday
-
τις 2 κάρτες γενικά να τις αποφεύγεις γιατί δεν αξίζουν τα λεφτά τους, μία και καλή αν θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου
οθόνη άλλαξε όπωσδήποτε όπως λέει και ο Άρης για την οθόνη σου και η μία αυτή κάρτα που πήρες είναι overkill
-
τα lenovo laptop
λενε τιποτα?
Ζαχαρωνω ενα που ειδα στη γερμανια και ειχε εκπτωση με τελικη τιμη 740 απο 1000 αρχικηΙ7, 8gbram, σκληρους 1 1Tb και εναν ssd16gb, 2gb καρτα γραφικων φωτιζομενο κοκκινο πληκτρολογιο, ηχεια harma kardon
Επισης εχει συστημα που το δεξι σλοτ αλλαζει και κανεις αναβαθμιση αν θες( δλδ το συγκεκριμενο εχει στο δεξι σλοτ δευτερο ανεμιστηρα και αν θες το αλλαζεις με Blue ray player η δευτερη καρτα γραφικων η τριτο σκληρο)
http://www.lenovo.com/images/gallery/ma ... ack-1L.jpg -
δυσκολια συνδεσης σε ασυρματο δικτυο σε dell
οταν ανοιγω το λαπτοπ δεν βλεπει ασυρματα δυκτια, απο την διαχειριση συσκευων φαινεται οτι η ασυρματη συνδεση λειτουργει κανονικα... αν κανω επανεκκινηση τοτε βλεπει το ρουτερ μου αλλα πρεπει να παω πανω του και να πατησω συνδεση... παλια συνδεοταν μονο του... τις πταιει;
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
τα lenovo laptop
λενε τιποτα?
Ζαχαρωνω ενα που ειδα στη γερμανια και ειχε εκπτωση με τελικη τιμη 740 απο 1000 αρχικητο Z580 που έχω ένα χρόνο πάει σφαίρα και απο ποιότητα κατασκευής μια χαρά!
το μονο που άλλαξα ήταν ο σκληρός που έφαγε πόδι ο εσωτερικός 1ΤΒ (έγινε εξωτερικός) και την θέση του πήρε ένας ssd maxtor 120gb
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]