-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
H αναστολη λειτουργειας τι καταναλωση εχει??Την εβαλα σημερα και ουσιαστικα εσβησαν τα παντα.Αν ειναι μηδαμινη σκεφτομαι απο δω και περα να μην τον σβηνω καθολου και να τον βαζω σε αυτη τη λειτουργεια.ουτε 10 watt
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Καλο ειναι να βρεις τροπο να τραβηξεις τα αρχεια που θες απο τον δισκο γιατι αν αλλαξεις μητρική πολυ αμφιβαλλω αν θα γλυτωσεις το φορματ.Βρες μια θηκη και κανε τον εξωτερικο δισκο,βρες τα αρχεια σου και αντεγραψε τα αλλου.Εγω αυτο θα εκανα.Ακόμα και με ένα live cd Hiren's ή Ubuntu, τα αρχεία θα τα πάρει.
-
ikarus260 10-25€ θα δώσεις, όπως λένε τα παιδιά.
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
με 220 περνεις μητρικη ram τροφοδοτικο εναν δισκο μια cpuΜα αυτό ακριβώς θέλουνε να κάνω. Είναι όμως πολύ μαλάκες
Δε θέλουν να κάνεις αυτό. Ο cabala10 αναφέρεται σε καινούριο σύστημα με πολλαπλάσιες δυνατότητες, αυτοί εννοούν ότι θέλουν 200€ για να βρουν 478 μητρική και να μπουν πάνω τα παλιά σου πράγματα. Και μπορεί όντως να κάνει τόσο ( ό,τι είναι δυσεύρετο επειδή πάλιωσε, ακριβαίνει δυσανάλογα), δεν είναι καθόλου σώφρον. Μόνο για να κοροιδέψεις κάποιον το προτείνεις.
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
ikarus260 10-25€ θα δώσεις, όπως λένε τα παιδιά.με 220 περνεις μητρικη ram τροφοδοτικο εναν δισκο μια cpu
Μα αυτό ακριβώς θέλουνε να κάνω. Είναι όμως πολύ μαλάκες
Δε θέλουν να κάνεις αυτό. Ο cabala10 αναφέρεται σε καινούριο σύστημα με πολλαπλάσιες δυνατότητες, αυτοί εννοούν ότι θέλουν 200€ για να βρουν 478 μητρική και να μπουν πάνω τα παλιά σου πράγματα. Και μπορεί όντως να κάνει τόσο ( ό,τι είναι δυσεύρετο επειδή πάλιωσε, ακριβαίνει δυσανάλογα), δεν είναι καθόλου σώφρον. Μόνο για να κοροιδέψεις κάποιον το προτείνεις.
μα και αυτο ηθελα να πω εδω ο ide που εχω ακομη οταν εψαξα στο newegg(για ελλαδα ουτε λογος) κανει τωρα 139 ευρω!!!!
-
-
Aρκετά ταχυτερο. Καλώδιο πάρε ESATA σε SATA. Τέτοιο http://www.axd.gr/product_info.php?cPat ... ts_id=4800
-
esata to usb θέλω γιατί το λαπτοπ δεν έχει sata θύρα.
-
Πως ενεργοποιώ το λαμπάκι του πληκτρολογίου δίπλα απ το caps lock κατά την επιλογή της ελληνικής γλώσσας στα win7?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
esata to usb θέλω γιατί το λαπτοπ δεν έχει sata θύρα.Θα περιορίζεται από τη usb θύρα έτσι και αλλιώς, δεν έχει κάποιο νόημα να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο, τις ίδιες ταχύτητες θα πιάνει.
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Θα περιορίζεται από τη usb θύρα έτσι και αλλιώς, δεν έχει κάποιο νόημα να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο, τις ίδιες ταχύτητες θα πιάνει.
damn you HP
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
damn you HPΑν έχει το laptop σου υποδοχή για κάρτες ExpressCard (ή PC Card αν είναι παλιό), μπορείς να προσθέσεις θύρες eSata. Κοίτα για τέτοιες τρύπες γύρω-γύρω:
-
Exει ExpressCard/34 slot.
Κάνει αυτό; http://www.amazon.com/Griffin-Technolog ... B000M93P5Q
esata σε esata ή esata σε sata?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Θα περιορίζεται από τη usb θύρα έτσι και αλλιώς, δεν έχει κάποιο νόημα να χρησιμοποιήσεις κάτι τέτοιο, τις ίδιες ταχύτητες θα πιάνει.
damn you HP
Δε μου το δίνεις εμενα που εχω esata στο κουτι και καθεται
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exει ExpressCard/34 slot.Κάνει αυτό; http://www.amazon.com/Griffin-Technolog ... B000M93P5Q
Ναι, κάτι τέτοιο θα σε βολέψει. Εsata σε esata να πάρεις.
-
Ωραία ευχαριστώ. Εχω τελικά καλώδιο από τον σταθερό.
Μια ερώτηση: έχει να προτείνει κάποιος windows explorer που να φτιάχνει thumbs για βίντεο-φωτό γιατί ο ενσωματωμένος τον παίρνει ...
-
Ψάχνω φθηνό media player που να διαβάζει SRT υπότιτλους, να παίζει τουλάχιστον 720p και να μπορεί να συνδεθεί με scart.
Καμιά πρόταση;
-
wd tv live
-
SCART και 720p δεν πολυπαίζει...
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
wd tv liveΤο έχω σκεφτεί αλλά έλεγα μήπως παίζει κάτι φθηνότερο.
SCART και 720p δεν πολυπαίζει...
Δε θέλω να βλέπω σε αυτή την ανάλυση με το scart. Να γλιτώσω τη μετατροπή/ξανακατέβασμα στις ταινίες που έχω θέλω.
-
Κάτι τέτοιο σκεφτόμουν:
http://www.techneasy.gr/index.php?targe ... t_id=36678
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]