-
Τα πιάνει όντως τα 155?
Δεν θυμάμαι να έχω πιάσει 100άρα, ούτε μεταξύ των εσωτερικών δίσκων. -
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ, αλλα αφου λεει για Η/Υ ας ρωτησω εδω:
σε υπολογιστη με vista εχω το εξης προβλημα.
Εφτιαξα ενα folder στο desktop με ονομα music
εβαλα μεσα τραγουδια απο τους διαφορους σκληρους του PC
τα εκανα cut+paste σε ενα στικακι (=αδειασε απο αρχεια το folder 'music)
εσβησα το folder με shift+del (που το σβηνει απέυθειας κ δεν το βαζει στο recycle bin)Απο εκεινη τη μερα, καθε 3+λιγο με ενα μαγικο τροπο εμφανιζεται στο desktop ενας αδειος φακελος ονοματι music, που απλα σβηνω καθε φορα που βλεπω. Τι διαολο, δεν θελει να πεθανει?
-
Αυτό το παθαίνεις ως Administrator?
-
_
Για δες αυτά:
BLUETOOTH:
It seems that the bluetooth inbox default directory had changed its default save location to the temp folder created on the desktop.I changed the location back to the correct one, deleted the folder, and it hasn't reappeared again.
WINDOWS MEDIA PLAYER:
In Media Player 11, go to the Tools menu, select Options..., and click the 'Rip Music' tab. Click the Change button in the 'Rip music to this location' frame. The default is 'My Documents\My Music', but on your system it has been changed to a desktop folder that MP11 recreates each time it is started. I recreated your mystery problem on my system, and that's the correct behavior of MP11 (at least). -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο τοπικ, αλλα αφου λεει για Η/Υ ας ρωτησω εδω:σε υπολογιστη με vista εχω το εξης προβλημα.
Εφτιαξα ενα folder στο desktop με ονομα music
εβαλα μεσα τραγουδια απο τους διαφορους σκληρους του PC
τα εκανα cut+paste σε ενα στικακι (=αδειασε απο αρχεια το folder 'music)
εσβησα το folder με shift+del (που το σβηνει απέυθειας κ δεν το βαζει στο recycle bin)Απο εκεινη τη μερα, καθε 3+λιγο με ενα μαγικο τροπο εμφανιζεται στο desktop ενας αδειος φακελος ονοματι music, που απλα σβηνω καθε φορα που βλεπω. Τι διαολο, δεν θελει να πεθανει?
βρηκα το προβλημα σου πριν αρχισεις καν
βεβαια μια λογικη απορια
εφοσον υπαρχει το winamp γιατι καθεσαι και σπας το κεφαλι σου με το media player? -
kubiak ακριβως αυτο ηταν, το 2ο (ριπαρα σε αυτο το folder κ το δημιουργουσε συνεχεια), ευχαριστω.
-
https://www.google.co.uk/search?q=do+a+ ... arrel+roll
-
Ο χρήστης ClioDriver έγραψε:
Καλόοοο!!Στα διάλα τρόμαξα!!!
Στην τύχη το βρήκα!
https://www.google.co.uk/search?q=do+a+ ... arrel+roll
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kubiak ακριβως αυτο ηταν, το 2ο (ριπαρα σε αυτο το folder κ το δημιουργουσε συνεχεια), ευχαριστω. -
Μετά απο σχεδόν έξι χρόνια σκληρής χρήσης το thermaltake 850w psu μου παρέδωσε πνεύμα και παρήγγειλα το κορσαιρ hx850 gold με επταετη εγγύηση. Θα το βάλω απο βδομάδα ευχόμενος να μην έχει καεί η μητρική. Ευτυχώς η 660ti λειτουργεί κανονικά αε αλλο πισι που δοκιμάστηκε. Το παλιό ενω ανοίγει και δουλεύουν ολα τα φανς δενμπουταρει και δεν βλέπει καρτα γραφικών. Ειδωμεν τι με περιμένει..
-
Αρχιζω back up σε εναν δισκο που αρχισε να κανει κατι τακ τακ (οταν εκανα copy paste)πηγα καρφι και πηρα εναν 3 tera (mybook) και αρχιζω και χωνω αρχεια F1 και φωτος...και ο θεος βοηθος!!!
Αμαρτια να χαθουν ολοι οι αγωνες απο το 1978 εως σημερα!!!! -
Εχω εναν acer με καμενη μητρικη,θελω να τον κανω ανακατασκευή που θα απευθυνθώ για κατι τετοιο?
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Εχω εναν acer με καμενη μητρικη,θελω να τον κανω ανακατασκευή που θα απευθυνθώ για κατι τετοιο? -
εχω εναν τοσιμπα, ξεφνικα εκλεισε και απο τοτε δεν ξανα ανοιξε, το εβαλα και σε αλλο φορτιστη και παλι τζιφος, ουτε καν τα λαμπακια του που εχει μπροστα δεν εναβουν
τι να συμβαινει?
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
εχω εναν τοσιμπα, ξεφνικα εκλεισε και απο τοτε δεν ξανα ανοιξε, το εβαλα και σε αλλο φορτιστη και παλι τζιφος, ουτε καν τα λαμπακια του που εχει μπροστα δεν εναβουντι να συμβαινει?
οτι και να συμβει να ξερεις οτι η τοσιμπα βαραει στα ανταλλακτικα χ10 απο την apple
-
βεβαια εχω παρει αλλο τωρα, αλλα αμα το τοσιμπα δεν ειχε μεγαλο προβλημα γιατι να μην το εφτιαχνα
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Εχω εναν acer με καμενη μητρικη,θελω να τον κανω ανακατασκευή που θα απευθυνθώ για κατι τετοιο?
Tην λυση του καινουριου την ηξερα καποτε,γι αυτο ρωταω
Πολλοι υποστηριζουν οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις με ανακατασκευες αλλα εγω θελω να το ρισκάρω -
Πολλοι υποστηριζουν οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις με ανακατασκευες αλλα εγω θελω να το ρισκάρωΑν πας για αντικατάσταση μητρικής, δε νομίζω να χρεώνουν πάνω από 40 Ευρώ. Συν το κόστος της καινούργιας μητρικής βέβαια, την οποία λογικά μπορείς εύκολα να βρεις από ebay.
-
Πολλοι υποστηριζουν οτι δεν αξιζει να ασχοληθεις με ανακατασκευες αλλα εγω θελω να το ρισκάρωΜα δεν εννοούσα καινούργιο, κάνουν αναβαθμίσεις με ότι configuration θέλεις.
Έχουν και stock μεταχειρισμένα με 6μηνη εγγύηση, ρίξε μια ματιά.http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi.htm
http://corporate.plaisio.gr/CorporateShops.aspx?id=RMA
Εγώ εδώ και χρόνια κάνω μόνος μου αναβαθμίσεις επιλέγοντας από τα καινούργια τους και από τα stock τους ανάλογα τι χρειάζομαι κάθε φορά.
-
Σε laptop όλα αυτά;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]