-
Μάλλον ο δίσκος είναι στα τελευταία του και δέν φταίει το indexing. Έτσι κι αλλιώς αυτό θα το κάνει μία φορά και μετά απλά το συμπληρώνει, δέν κάθεται συνέχεια να το κάνει απ την αρχή.
-
Εβγαλα σωστα το Indexing και πλεον εχει ηρεμησει.Ελπιζω να μην ειναι στα τελευταια του γιατι τωρα δεν ειναι περιοδος για αγορα δισκου.Κατι τετοια μου εκανε και ενας πολυ παλιος 40αρης που ειχα και ακομα δουλευει
-
Ήρθαν τα Zotac σήμερα! Οι μνήμες όμως όχι οπότε για την ώρα του έβαλα μόνο το δίσκο και απλά κάθομαι και το κοιτάω.
Κανένα καλό live cd για media center?
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εβγαλα σωστα το Indexing και πλεον εχει ηρεμησει.Ελπιζω να μην ειναι στα τελευταια του γιατι τωρα δεν ειναι περιοδος για αγορα δισκου.Κατι τετοια μου εκανε και ενας πολυ παλιος 40αρης που ειχα και ακομα δουλευειΔες ποιά μάρκα είναι ο δίσκος και κατέβασε από το site του κατασκευαστή το κατάλληλο tool για να του κάνεις έναν έλεγχο.
Το Boot fail που σου έβγαλε δεν είναι καλό και καλύτερα να πάρεις ένα backup τα σημαντικά σου αρχεία.
Επίσης αν ο δίσκος είναι ηλικίας μέχρι 2-3 ετών πιθανότατα να είναι ακόμα σε εγγύηση, μπορείς να τον στείλεις κατευθείαν εξωτερικό για αλλαγή. -
Eδώ και 2 μέρες ξαφνικά σταμάτησε να μου δουλεύει η αναγνώριση κλήσεως. Είμαι στον πΟΤΕ. Τι μπορεί να φταίει; Που παίρνω τηλ να το δουν;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Eδώ και 2 μέρες ξαφνικά σταμάτησε να μου δουλεύει η αναγνώριση κλήσεως. Είμαι στον πΟΤΕ. Τι μπορεί να φταίει; Που παίρνω τηλ να το δουν;13888
-
Ρε παιδιά, έχετε τίποτα θέματα με το ιντερνετ αυτες τις μέρες;
3 μέρες τώρα μου έχει αλλάξει τα φώτα...
μια δεν μου ανοιγει σελίδες, μια μου τις αργεί, μια πάει σφαίρα...τι στο λούτσο...
-
Eγω ειμαι ΟΚ παντως.
-
Τι στο λουτσο ρε γμτ...
-
καποιο καλο προγραμμα IM για PC που να συνδιαζει διαφορους ΙΜ οπως msn, skype κτλ ;;;
-
Miranda IM. Δυνατότητες για φοβερό customisation. Δυστυχώς όμως ειδικά για το Skype απαιτεί (ή απαιτούσε, μέχρι πριν έναν-δυο μήνες που το έλεγξα τελευταία φορά) να τρέχει και αυτό (το skype) στο background για να δουλέψει.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Τι στο λουτσο ρε γμτ...Βεβαια μας χωριζουν κατι χιλιομετρα απο το να ναι γενικο το προβλημα, επισης μαλλον εχουμε και διαφορετικους παροχους.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ρε παιδιά, έχετε τίποτα θέματα με το ιντερνετ αυτες τις μέρες;3 μέρες τώρα μου έχει αλλάξει τα φώτα...
μια δεν μου ανοιγει σελίδες, μια μου τις αργεί, μια πάει σφαίρα...τι στο λούτσο...
κοίτα τα στατιστικά της γραμμής σου στο router. Noise Margin (ή SNR), Attenuation kαι downstream. Όλα για το download βέβαια. επίσης κάνε κανά restart το router αν δε το χεις κάνει
Τα φτυσε το ups μου. Mustek 1000VA σίγουρα πάνω από 3 χρονών. Αξίζει να πάει για service/αντικατάσταση μπαταριών ή να κοιτάξω για καινούριο;
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Τα φτυσε το ups μου. Mustek 1000VA σίγουρα πάνω από 3 χρονών. Αξίζει να πάει για service/αντικατάσταση μπαταριών ή να κοιτάξω για καινούριο;Αξίζει να αλλάξεις μόνος σου τις μπαταρίες. Τα UPS διπλής μπαταρίας συνήθως ανοίγουν απο μπροστά χωρίς κάν εργαλεία, απλά τραβάς την πρόσωψη. Οι μπαταρίες κάνουν περίπου 22 ευρώ η μία στον γερμανό αλλά άν δέν βιάζεσαι μπορείς να τις βρείς και λίγο φτηνότερα.
Αυτό είναι το δικό σου: http://cokupic.pl/i/c_big525257.jpg ?
-
ναι. θα χει την ίδια απόδοση όμως μετά;
-
ναι. θα χει την ίδια απόδοση όμως μετά;Θα είναι όπως ήταν πρίν. Η απόδοση του UPS είναι καθαρά θέμα μπαταρίας.
To 2009 είχα πάρει ένα παλιό UPS με τελειωμένες μπαταρίες και του έβαλα αυτοκινήτου:
Οι μπαταρίες αυτές ήταν χαλασμένες, δηλαδή ενώ έδειχναν σωστή τάση, πάνω στο αυτοκίνητο ζοριζόντουσταν να το ξεκινήσουν. Τίς είχα βάλει προσωρινά μόνο και μόνο να δώ αν δουλεύει το σύστημα και μετά θα αγόραζα κανονικές.
Τελικά όχι μόνο δούλεψε, αλλά ακόμα έχω τις ίδιες μπαταρίες πάνω του. Απ ότι φαίνεται ενώ στο αυτοκίνητο που τραβάει 300+ αμπέρ κατα την εκκίνηση τα παίζουν, ομως εδώ στο UPS που τα αμπέρ είναι λιγότερα απο 50 δέν έχουν πρόβλημα.
Ενδεικτικά πάνω του έχω εξωτερικό σκληρό, ρούτερ, switch, υπολογιστή και οθόνη και μου έχει κρατήσει πάνω απο 1 ώρα με κομμένο ρεύμα.
-
αν βαλεις μπαταρίας της πλακας... της πλάκας θα είναι η αποδοση... Αν βαλεις καλές... καλή θα είναι η αποδοση. Στο χερι σου ειναι. Εγω σε δικο μου UPS ειχα βάλει και τριτη μπαταρια (ειχε χωρο μεσα) και με την καταλληλη συνδεσμολογια στα καλώδια, απο 800va το πηγα 1100-1200va.... ευκολα και φτηνα.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εγω σε δικο μου UPS ειχα βάλει και τριτη μπαταρια (ειχε χωρο μεσα) και με την καταλληλη συνδεσμολογια στα καλώδια, απο 800va το πηγα 1100-1200va.... ευκολα και φτηνα.Τα VA είναι η ισχύς του inverter, δέν έχει σχέση με τις μπαταρίες. Χοντρικά watt=0.8 x VA δηλαδή στο δικό σου 800 χ 0.8 = 640
Αρα ο υπολογιστής + οθόνη ή ότι άλλο του βάλεις δέν πρεπει να έχουν συνολική κατανάλωση πάνω απο 640W. Με την επιπλέον μπαταρία που έβαλες θα έχει μεγαλύτερη διάρκεια όταν πέσει το ρεύμα αλλά το όριο των 640W παραμένει.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
αν βαλεις μπαταρίας της πλακας... της πλάκας θα είναι η αποδοση... Αν βαλεις καλές... καλή θα είναι η αποδοση. Στο χερι σου ειναι. Εγω σε δικο μου UPS ειχα βάλει και τριτη μπαταρια (ειχε χωρο μεσα) και με την καταλληλη συνδεσμολογια στα καλώδια, απο 800va το πηγα 1100-1200va.... ευκολα και φτηνα.ναι ρε συ, πού θα βρω καλές μπαταρίες;
αυτή πχ;
http://www.cosmodata.gr/product/18618/b ... i-molivdou -
ναι ρε συ, πού θα βρω καλές μπαταρίες;αυτή πχ;
http://www.cosmodata.gr/product/18618/b ... i-molivdouΌχι, αυτές είναι μικρές. Θέλεις 12V 7,2Ah.
Δές εδώ: http://www.skroutz.gr/c/607/mpataries-u ... 2v+7%2C2ah
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]