-
Γιατί όχι ένα zotac?
-
Υπάρχει περίπτωση να βρω στο νετ driver για webcam για το ασημένιο μου Fujitsu-Siemens Amilo Pi2530?
-
http://support.ts.fujitsu.com/Index.asp ... od=desktop
-
Arrows, σ' ευχαριστώ πολύ
Τελικά έκανα 1-2 αλλαγές. Τροφοδοτικό έβαλα αυτό που είπες. Άλλαξα όμως επεξεργαστή (έβαλα αυτόν) και μητρική (αυτή). Ελπίζω να μην έκανα πατάτα. Μητρική ήταν η μόνη με σειριακή θύρα που δεν ξέφευγε στην τιμή...drdino, zotac δεν είχε στο ΠΛΑΙΣΙΟ (κι έπρεπε από αυτό να ψωνίσω)
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχω φτιάξει αυτή τη σύνθεση:Θήκη: CoolerMaster Elite 310 Orange Case (RC-310-OKN1-GP) 36,59 €
Τροφοδοτικό: CoolerMaster Elite Power RS-400-PSAP-J3 400W PSU 36,59 €
Επεξεργαστής: Intel Core i3 540 (1156, 3.06GHz, Cache 4MB, Box) (Bulk) 72,34 €
dvd: Samsung DVD-RW SH-222AB Sata Black Bulk 17,07 €
Μητρική: MSI H61MU-E35 B3 (s1155, H61, DDR3) 61,79 €
ραμ: Corsair Value 4GB DDR3-1333 Ram Dimm 17,07 €
Σύνολο: 296 ευρώΣκληρό δίσκο έχω.
Προορίζεται για δουλειά γραφείου (ζόρικα >50μβ εξελόφυλλα κυρίως => ραμ) και τίποτε άλλο (παιχνίδια, επεξεργασία βίντεο, κλπ).
Πως το βλέπετε; Να αλλάξω κάτι (προς τα κάτω ή προς τα πάνω); Μήπως έχω βάλει κάτι περιττό ή μήπως έχω ξεχάσει κάτι (π.χ. κάρτα γραφικών, ήχου);
http://www.amazon.co.uk/Zotac-ZBOX-AD02 ... 379&sr=8-6
αυτό... ουτε καλώδιομανι, ουτε τενεκέδες, ουτε θόρυβος... το βιδώνεις κάτω απο το γραφείο η πισω απο την οθονη με το vesa mount και τελειώσες. Του πέταξα μόνο 4GB ραμ και εναν black caviar και σε εφαρμογές γραφείου, media player αλλα και κάνα ψιλοπαιχνιδάκι δεν μάσησε. Θα πάρω και δεύτερο για το σαλόνι
edit:ΑΚΥΡΟ... τώρα είδα τα περι Πλαισιου...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
zotac δεν είχε στο ΠΛΑΙΣΙΟ (κι έπρεπε από αυτό να ψωνίσω)Κάτι τέτοιο:
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... B3-00G.htm -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
http://www.amazon.co.uk/Zotac-ZBOX-AD02 ... 379&sr=8-6
αυτό... ουτε καλώδιομανι, ουτε τενεκέδες, ουτε θόρυβος... το βιδώνεις κάτω απο το γραφείο η πισω απο την οθονη με το vesa mount και τελειώσες. Του πέταξα μόνο 4GB ραμ και εναν black caviar και σε εφαρμογές γραφείου, media player αλλα και κάνα ψιλοπαιχνιδάκι δεν μάσησε. Θα πάρω και δεύτερο για το σαλόνι
edit:ΑΚΥΡΟ... τώρα είδα τα περι Πλαισιου...
ενδιαφέρον προφεσέρ.
και έχω περισσευούμενη οθόνη.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
zotac δεν είχε στο ΠΛΑΙΣΙΟ (κι έπρεπε από αυτό να ψωνίσω)
Κάτι τέτοιο:
http://www.plaisio.gr/Computers/Hardwar ... B3-00G.htmΦΑΚΙΝ ΤΖΙΖΟΥΣΣΣΣ.... 128 ευρώ!!! έχουν σαλτέψει ολοκληρωτικά...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ενδιαφέρον προφεσέρ.
και έχω περισσευούμενη οθόνη.
Δευτέρα αμα προλάβω θα στο βγάλω φωτος να δεις για το ποσο βολικό και accessible είναι!
-
Ένα μικρό σαν αυτά θα ήταν ιδανική περίπτωση. Και το τάουερ ωστόσο που τελικά παράγγειλα με καλύπτει εξίσου γιατί θα κρυφτεί πίσω από ένα χαμηλό ντουλάπι και το μόνο καλώδιο που θα φαίνεται θα είναι αυτό που θα το συνδέει με την οθόνη (πληκτρολόγιο & ποντίκι θα πάρω ασύρματα .. κανένας καλός συνδυασμός; ). Έτσι κι αλλιώς το καλώδιο δεν το γλυτώνω (στα μικρά θα είχα το καλώδιο για το ρεύμα, ακόμα κι αν το έβαζα πίσω από την οθόνη, λόγω της θέσης του γραφείου... που δεν αλλάζει).
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Τελικά έκανα 1-2 αλλαγές. Τροφοδοτικό έβαλα αυτό που είπες. Άλλαξα όμως επεξεργαστή (έβαλα αυτόν) και μητρική (αυτή). Ελπίζω να μην έκανα πατάτα. Μητρική ήταν η μόνη με σειριακή θύρα που δεν ξέφευγε στην τιμή...Ωωωπ πρόσεξε λίγο, η μητρική αυτή δεν είναι συμβατή με αυτό τον επεξεργαστή!
Αυτή η μητρική παίρνει επεξεργαστές με socket AM3 (σαν κι αυτούς), κ αυτός που διάλεξες είναι socket FM1 (κατάλληλος για μητρικές σαν κι αυτές).
Ελπίζω να σε πρόλαβα πριν τα παραγγείλεις...αν τα παρήγγειλες, πάρε τηλ. τη Δευτέρα και ζήτα τροποποίηση/ακύρωση ώστε να κάνεις μια νέα παραγγελία σωστή
-
Ο χρήστης ArrowsFA1 έγραψε:
Τελικά έκανα 1-2 αλλαγές. Τροφοδοτικό έβαλα αυτό που είπες. Άλλαξα όμως επεξεργαστή (έβαλα αυτόν) και μητρική (αυτή). Ελπίζω να μην έκανα πατάτα. Μητρική ήταν η μόνη με σειριακή θύρα που δεν ξέφευγε στην τιμή...Ωωωπ πρόσεξε λίγο, η μητρική αυτή δεν είναι συμβατή με αυτό τον επεξεργαστή!
Χρειάζεσαι αυτή η μητρική παίρνει επεξεργαστές με socket AM3 (σαν κι αυτούς), κ αυτός που διάλεξες είναι socket FM1.
Λάθος λινκ έβαλα . Αυτόν παράγγειλα.
Ελπίζω αυτός να είναι συμβατός (και ελπίζω να μην είναι σημαντικά υποδεέστερη της αρχικής μου επιλογής επεξεργαστή και μητρικής). -
To zotac έχει επιδόσεις επιπέδου netbook συν κάτι ψιλά. Για ζόρικη δουλειά γραφείου (πχ να μη σέρνεται το scrolling ενός pdf) δεν ξέρω αν είναι επαρκές.
ΟΜΩΣ!
Για κατεβαστήρι, σερφάρισμα, media player για σαλόνι, δείχνει πολύ καλό και φθηνό. Αν και η έλλειψη τηλεκοντρόλ είναι ένα θέμα. Με ένα ασύρματο ποντίκι θα γίνεται δουλειά πάντως. -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Χρειάζεσαι αυτή η μητρική παίρνει επεξεργαστές με socket AM3 (σαν κι αυτούς), κ αυτός που διάλεξες είναι socket FM1.
Λάθος λινκ έβαλα . Αυτόν παράγγειλα.
Ελπίζω αυτός να είναι συμβατός (και ελπίζω να μην είναι σημαντικά υποδεέστερη της αρχικής μου επιλογής επεξεργαστή και μητρικής).Αυτός είναι εντάξει, κ όχι δεν είναι σημαντικά υποδεέστερη επιλογή.
Για να στο θέσω αλλιώς, είναι ήδη καλύτερος από το δικό μου που είναι μοντέλο 3ετίας και κάνει αυτά που ζητάς και πολλά άλλα άψογα..
-
Ευχαριστώ και πάλι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
To zotac έχει επιδόσεις επιπέδου netbook συν κάτι ψιλά. Για ζόρικη δουλειά γραφείου (πχ να μη σέρνεται το scrolling ενός pdf) δεν ξέρω αν είναι επαρκές.
ΟΜΩΣ!
Για κατεβαστήρι, σερφάρισμα, media player για σαλόνι, δείχνει πολύ καλό και φθηνό. Αν και η έλλειψη τηλεκοντρόλ είναι ένα θέμα. Με ένα ασύρματο ποντίκι θα γίνεται δουλειά πάντως.Στο γραφειο κάνει τον σερβερ λογιστικών προγραμμάτων, ανοιγει ταυτόχρονα μεγάλα PDF χωρις να κολλα, ενω ταυτόχρονα ακουει Χατζηνικολάου σε live stream/taxisnet/ποσταρει στο φορουμ, και φυσικα excel, word....
Επίσης παίζει οποιοδήποτε full hd mkv με αρκετή περισσευούμενη ισχύ.
Εν τέλει... επειδή netbook έχω, atom inside... ειναι πολυ σκουπίδια ο Ατομ μπροστά του.
Βασικά δεν έχω πετύχει κάτι που να μην κάνει με ευχέρια ως τώρα σε σχέση με το C2D laptop μου.
Βέβαια τώρα αν κάποιος θελει να κάνει video editing... σίγουρα δεν ειναι το καταλληλο εργαλείο... but other than that... it will do the job nicely.
Btw η Nano εκδοση του Zotac, είναι ακομα ποιο μικρή και έρχεται με τηλεκοντρολ! Η διαφορά στην τιμή ειναι μικρή.
-
Αξίζει το Zotac με το ενσωματομένο Bluray? Η να πάρω το πιό φτηνό και να του βάλω ένα εξωτερικό BR?
-
Έχουμε άποψη για το ION CopyCat; Το έχει δοκιμάσει κανείς;
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχουμε άποψη για το ION CopyCat; Το έχει δοκιμάσει κανείς;Δές το βίντεο εδώ για να πάρεις μια ιδέα πώς χρησιμοποιείται: http://www.youtube.com/watch?v=iZPm2Wk1IQo
Θέλει αργό και σταθερό τράβηγμα για να σκανάρεις. Ο μόνος λόγος κατα τη γνώμη μου για να πάρεις κάτι τέτοιο είναι αν θέλεις να σκανάρεις έγγραφα σε μέρος που δέν είναι εύκολο να έχεις υπολογιστή, πχ στη βιβλιοθήκη. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ένας κλασικός flatbed είναι σαφώς προτιμότερος.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αξίζει το Zotac με το ενσωματομένο Bluray? Η να πάρω το πιό φτηνό και να του βάλω ένα εξωτερικό BR?το ερώτημα είναι αν θέλεις optical drive με δεδομένο πως αυτά έχουν πεθάνει. Αν δεν ασχολεισαι συχνα με BR, πάρε τον φτηνότερο συνδυασμο.
Προσωπικά τουλάχιστον καταργώ απο παντου τα opticals μιας και σπάνια τα κάνω χρήση. Ολα έρχονται απο σκληρους η το cloud. Εχω ενα εξωτερικο DVD (usb powered) καθαρα για κάνα install windows... ως εκει.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]