-
Καλημέρες .
εδώ που βρίσκομαι έχω internet μόνο μέσω ethernet και για ένα μόνο pc (παρέχεται μόνο σε μια MAC address). Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια συσκευή usb που να 'δίνει' wi-fi στο χώρο; Θα ρωτήσω βέβαια και κάποιον από την ιδιοκτήτρια εταιρία της εστίας αν θα έχω τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω. -
Ο χρήστης babs1.6 έγραψε:
Καλημέρες .
εδώ που βρίσκομαι έχω internet μόνο μέσω ethernet και για ένα μόνο pc (παρέχεται μόνο σε μια MAC address). Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κάποια συσκευή usb που να 'δίνει' wi-fi στο χώρο; Θα ρωτήσω βέβαια και κάποιον από την ιδιοκτήτρια εταιρία της εστίας αν θα έχω τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσω.Αν το pc σου εχει καρτα wifi υπαρχει αυτο το προγραμμα που κανει αυτο που θελεις. http://www.connectify.me/features/?refid=
Δεν το εχω δοκιμασει παντως
-
Δυστυχώς δεν έχει, . Και ρωτώντας σε κανα 2 καταστήματα σήμερα μου είπαν ότι είναι ακριβούτσικα. Κάπου στα 100 ευρώ. Ευχαριστώ πάντως.
-
Ε πάρε τότε ένα wifi USB stick που κάνει 15-20 ευρώ το πολύ και με το Connectify κάνε τη δουλειά σου.
Αλλιώς μπορεί και με το access point πάλι να μην μπορείς να κάνεις δουλειά γιατι θα πρέπει να σου δίνει τη δυνατότητα να αλλάξεις το MAC address και μάλλον τα φτηνα των 100 ευρώ δέν πρέπει να δινουν αυτή τη δυνατότητα.
-
Τελικά βιάστηκα να ρωτήσω, κάτι βρήκα. Υπάρχει μια επιλογή στο mbp, 'share internet from build-in ethernet to airport' ή κάτι τέτοιο. Απλώς με ενημερώνει ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον administrator. Θα συνεννοηθώ με την διαχειρίστρια εταιρεία της εστίας και ελπίζω να δουλέψει.
Ευχαριστώ ντογκ !
-
απο ελληνικά ebooks ή pdf τι παίζει;
μιλάμε για ελληνική και ξένη λογοτεχνία γραμμένη στα ελληνικα.θέλω να δω αν αξίζει η αγορα kindle ή κάποιας άλλης φτηνής ταμπλέτας
-
Το κοιτουσα κι εγω καποια στιγμη στις αρχες του καλοκαιριου.
Κατεληξα οτι δεν αξιζει..
Τα πιο πολλα εχουν γυρω στα 13 - 14Ε.
Βαζεις αλλα 5 και εχεις το βιβλιο, ας πουμε.
Τουλαχιστον αυτο ηταν το δικο μου σκεπτικο και το αφησα -
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μιλάμε για ελληνική και ξένη λογοτεχνία γραμμένη στα ελληνικα.θέλω να δω αν αξίζει η αγορα kindle ή κάποιας άλλης φτηνής ταμπλέτας
το Kindle δεν ειναι ταμπλέτα. Επίσης... σοβαρά τωρα... κοτζαμ μαντράχαλος, ακομα διαβάζεις?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το Kindle δεν ειναι ταμπλέτα. Επίσης... σοβαρά τωρα... κοτζαμ μαντράχαλος, ακομα διαβάζεις?
Για τα κουνουπια το θελει!
-
Για την μανα μου κοιταω αν αξιζει. Επισης θελω να δω αν μπορω να τα βρω και τίποτα 'αγορασμενα', αλλιως να μην ασχοληθώ περισσότερο
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Τουλαχιστον αυτο ηταν το δικο μου σκεπτικο και το αφησαΕγώ από την άλλη βλέπω τις βιβλιοθήκες μου γεμάτες βιβλία που ξέρω ότι δεν πρόκειται να αγγίξω ξανά, σκέφτομαι τι μεσολάβησε για να παραχθεί το χαρτί, και λέω σαφώς καλύτερα τα ebook. Εκτός κι αν πρόκειται για βιβλίο αναφοράς που θα χρησιμοποιείς συχνά.
-
Εδώ που τα λέμε μια χαρά διαβάζω eBooks (.epub, .fb2) στο Huawei Ideos μου - 3.7'...
Το Android έχει καλούς book readers... -
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Τουλαχιστον αυτο ηταν το δικο μου σκεπτικο και το αφησαΕγώ από την άλλη βλέπω τις βιβλιοθήκες μου γεμάτες βιβλία που ξέρω ότι δεν πρόκειται να αγγίξω ξανά, σκέφτομαι τι μεσολάβησε για να παραχθεί το χαρτί, και λέω σαφώς καλύτερα τα ebook. Εκτός κι αν πρόκειται για βιβλίο αναφοράς που θα χρησιμοποιείς συχνά.
τωρα σε επιασε εσενα η πονοψυχια με τα αρλεκιν στην βιβλιοθηκη Δεν κοιτας που καθε μηνα τυπωνεις ενα δασος σε χαρτι...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Για την μανα μου κοιταω αν αξιζει. Επισης θελω να δω αν μπορω να τα βρω και τίποτα 'αγορασμενα', αλλιως να μην ασχοληθώ περισσότεροΒιβλία στα ελληνικά ή μεταφρασμένα στα ελληνικά υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο iBooks (iOS). Στο amazon και κατά συνέπεια στο android δεν υπάρχουν.
Πάντως, εξαιρετικοί pdf readers για 'αγορασμένα' βιβλία υπάρχουν τόσο για iOS όσο και για android.
-
Προς τους experts των pc
Καθε φορα που γραφω ενα dvd με το convert x to dvd,ακριβως την ωρα που τελειωνει η εγγραφη μου βγαζει μπλε οθονη
Βεβαια η εγγραφη γινεται κανονικα αλλα πρεπει καθε φορα να κανω restart
Αυτη τη στιγμη κανω μια εγγραφη και ειμαι stand by με το κινητο να φωτογραφισω την μπλε οθονη μπας και ξερει κανεις να μου βρει λυση
Επιστρεφω σε λιγο με τη φωτο -
Ο χρήστης iant έγραψε:
Έτσι τα έχω - απλά το ένα+το laptop τίγκαραν!!!Σβήσε μερικές από τις τσόντες.
Τελικά βιάστηκα να ρωτήσω, κάτι βρήκα. Υπάρχει μια επιλογή στο mbp, 'share internet from build-in ethernet to airport' ή κάτι τέτοιο. Απλώς με ενημερώνει ότι πρέπει να επικοινωνήσω με τον administrator. Θα συνεννοηθώ με την διαχειρίστρια εταιρεία της εστίας και ελπίζω να δουλέψει.
Ευχαριστώ ντογκ !
Πάρε ένα Access Point με 20-30€ και είσαι κύριος.
Για τα κουνουπια το θελει!
Να βάλει τότε φιδάκι.
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Προς τους experts των pc
Καθε φορα που γραφω ενα dvd με το convert x to dvd,ακριβως την ωρα που τελειωνει η εγγραφη μου βγαζει μπλε οθονη
Βεβαια η εγγραφη γινεται κανονικα αλλα πρεπει καθε φορα να κανω restart
Αυτη τη στιγμη κανω μια εγγραφη και ειμαι stand by με το κινητο να φωτογραφισω την μπλε οθονη μπας και ξερει κανεις να μου βρει λυση
Επιστρεφω σε λιγο με τη φωτο -
ωραίες φώτο βγαζει παντως το ΗΟΧ.
κάτι ειναι κι αυτο
-
nvidia εχεις?
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
nvidia εχεις?NVIDIA GeForce GT 525M με τεχνολογία CUDA
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]