-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
απο εχτες μου κολαει συνεχεια o ff
Φταιει η τελευταια αναβαθμιση του flash?
δεν εχω αλλη εξηγηση
Εκανα απεγκατασταση τον ff και ξανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια
με το που τον ανοιγω παραμενει κολημενος και κλεινει μονο με task manager
Υπαρχει λυση?Λοιπον απεγκατεστησα το flash και πεταει ο ff ξανα.....
Το ερωτημα ειναι,,,,,να το ξαναεγκαταστησω το flash player η θα ξαναρχισει να κολαει? -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχεις καμιά λύση για τα flash βιντεάκια που σέρνονται στο Ubuntu ακόμα και στα 384;
Πάρε τάμπλα... και 720p παίζει σε utube...
Αλλα τέλος πάντων, αν επιμένεις στο αθλιο,γλοιώδες και τρισκαταρατο netbook σου.... σε full screen θα επρεπε να παίζει κουτσα στραβα (stuttering) ακομα και 720p. Σίγουρα δεν μιλάμε για προβλημα στα 384... Μήπως έχεις κάνει μαλακία installation με διάφορα progz να τραβάνε την ισχύ?*
- είμαι σίγουρος πως αυτό είναι το σενάριο, αλλά ρωτώ για να φανώ ευγενικός και μη απόλυτος...
-
allo Κουφο,,,παω να εγκαταστησω το flash player και μου λεει οτι ο χρηστης δεν εχει δικαιωμα εγκαταστασης
Αφου το account μου ειναι administrator γιατι δεν με αφηνει? -
Το Ubuntu φταίει ή οι οδηγοί για linux (Intel έχει για κύκλωμα γραφικών). Στα ΧΡ είναι ΟΚ, μέχρι 360, άντε 480 ή κάτι τέτοιο.
Το χρειαζόταν πάντως το (έμμεσο) φορμάτ, είχε αρχίσει σοβαρά κολλήματα.
-
Aμα είχε video acceleration και δούλευε θα έπρεπε να παίζει 720p χωρίς να καταλαβαίνεις τίποτα.
Πολλά απο τα βίντεο στο YT λειτουργούν με webm οπότε οι νέοι browsers τα παίζουν χωρίς να κάνεις τίποτα.
-
Ήθελα να πάρω κάτι τέτοιο με όσο μικρότερη κατανάλωση γίνεται για να στήσω ένα PC στο σπίτι που θα μένει συνέχεια ανοιχτό, να μπορώ να μπαίνω από δουλειά κλπ, να κρατάει σε εξωτερικούς σκληρούς τα backups, τις ταινίες/μουσική μου, κλπ.
Δεν το έχω πάρει ακόμα - και στο Πλαίσιο που τσέκαρα να δω τιμή δεν το φέρνουν πια.
Το συγκεκριμένο έβγαινε σε κάτι benchmarks που το είχα πετύχει πολύ αξιόλογο (ΟΚ, όχι για παιχνίδια 3D, αλλά δεν είναι το ζητούμενο) σε σχέση με κάποια άλλα αντίστοιχα mini-ΙΤΧ.Καμιά καλή εναλλακτική έχετε να προτείνετε?
Η να το χτυπήσω αυτό το ίδιο....?
(θα ήθελα να μου βγει μέχρι ~200 ευρώ σύνολο, εκτός από σκληρούς που έχω να του βάλω) -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Πήρα ένα σετάκι ασύρματου πληκτρολογίου/ποντικιού microsoft wireless 3000.
θέλω όμως να χρησιμοποιώ το παλιό μου ασύρματο logitech ποντίκι,** δεν γίνεται χωρίς να χρησιμοποιήσω και τους 2 δέκτες;**Τσίμπα την εικόνα του Cpt Obvious από το cabala πιο πάνω...
Αν πάω το Microsoft σετάκι σε άλλο υπολογιστή κ κρατήσω το logitech ποντίκι κ πάρω κ ένα ασύρματο keyboard logitech πάλι θα πρέπει να έχω 2 δέκτες ή θα μπορεί κ με έναν;
-
-
Σκεφτομαι την αγορα ssd.
Εχω παρει ακριβες αντιγραφο του σκληρου μου και η μεταφορα θα γινει με acronis.
Θα εχω θεμα εχωντας 112 Gb χρησιμοποιουμενα, βαζωντας τα σε 120αρη ssd? -
δε νομιζω οτι ειναι και παρα πολυ καλη ιδεα να εισαι τοσο οριακα
επισης ενας 120αρης ποσα εχει πραγματικα ελευθερα?
-
120 ελευθερα, 128 ονομαστικα, ελεγα να παω για εναν Crucial Μ4.
Δε φθανουν τα λεφτα για πιο πανω χωρητικοτητα. -
ειναι πολυ οριακα πιστευω
εκτος και αν ψηνεις εγκατασταση απο την αρχη μονο με τα απολυτως απαραιτητα, γιατι λογικα θα υπαρχουν πολλα που θα μπορουσαν να φυγουν
εγω παντως δεν παω σε ssd, γιατι μονο με 256 θα ενιωθα αρκετα αερατος
σιγα σιγα ομως θα πεσουν και αυτοι -
Εμένα αυτός δίνει 111GB διαθέσιμα.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειναι πολυ οριακα πιστευωεκτος και αν ψηνεις εγκατασταση απο την αρχη μονο με τα απολυτως απαραιτητα, γιατι λογικα θα υπαρχουν πολλα που θα μπορουσαν να φυγουν
εγω παντως δεν παω σε ssd, γιατι μονο με 256 θα ενιωθα αρκετα αερατος
σιγα σιγα ομως θα πεσουν και αυτοιαν κρινω οτι η τιμη γενικα εχει πεσει κατα 7% σε μερικους μονο θα παει πολυ αργααααααααααααααααα
αλλωστε αν βγω σωστο τελος 12 αρχες 13 οι πρωτοι δισκοι σε κρυσταλλο θα εχουν κανει την εμφανιση τους -
256 ειναι πολυ ψηλα, για momentus δεν το συζηταω, μου φαινεται ημιμετρο...οποτε αναμονη..
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
απο εχτες μου κολαει συνεχεια o ff
Φταιει η τελευταια αναβαθμιση του flash?
δεν εχω αλλη εξηγηση
Εκανα απεγκατασταση τον ff και ξανα εγκατασταση αλλα παλι τα ιδια
με το που τον ανοιγω παραμενει κολημενος και κλεινει μονο με task manager
Υπαρχει λυση?Λοιπον απεγκατεστησα το flash και πεταει ο ff ξανα.....
Το ερωτημα ειναι,,,,,να το ξαναεγκαταστησω το flash player η θα ξαναρχισει να κολαει?μια από τα ιδια εδώ
τον έβγαλα μόλις και έστρωσε. πήγαινε λες και είχε βγάλει κόλλα απο κατω
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αν πάω το Microsoft σετάκι σε άλλο υπολογιστή κ κρατήσω το logitech ποντίκι κ πάρω κ ένα ασύρματο keyboard logitech πάλι θα πρέπει να έχω 2 δέκτες ή θα μπορεί κ με έναν;Αν υποστηρίζουν και τα 2 το Logitech unifying receiver, τότε γίνεται και με 1.
Άλλη λύση είναι με bluetooth.120 ελευθερα, 128 ονομαστικα, ελεγα να παω για εναν Crucial Μ4.
Δε φθανουν τα λεφτα για πιο πανω χωρητικοτητα.O Samsung 830 στα 128GB έχει πέσει στις £80, είναι λίγο καλύτερος από τον Μ4. Υπάρχουν και ακόμα φτηνότεροι, αλλά πιο αργοί.
-
g47 για laptop μιλάμε ή για σταθερό υπολογιστή?
Αν έχεις δυνατότητα 2ου δίσκου δε θα έχεις πρόβλημ με 128άρη - φαντάζομαι θα μπορείς να μεταφέρεις μέρος από τα 112 giga που έγραψες ότι έχεις κάνει backup.
Εγώ έχω 60άρη στο desktop μόνο για λειτουργικό+προγράμματα, και τα data μου αλλού.
Είναι ΟΚ, αλλά θα προτιμούσα κάτι λίγο μεγαλύτερο, 2-3 παιχνίδια 3D να βάλεις έχει σχεδόν γεμίσει...Οι 'υβριδικοί' που κυκλοφορούν τι λένε από ταχύτητα?
Πώς ακριβώς δουλεύουν ως 'υβριδικοί'?... -
Μιλαμε για λαπτοπ.
Λογικα ετσι θα το κανω και θα παω για 120αρι, θα μεταφερω τα περισσοτερα στον εξωτερικο μου αν και μειωνω τη φορητοτητα του κατα πολυ με αυτο το τροπο.@zorz
Δεν ειδα πουθενα να αναφερεται απολυτα ο Samsung ως καλυτερος στα 120 Gb.
Eχουμε link? -
Δεν αξίζει έτσι. Κάνε οικονομία και υπομονή και βάλε 256αρη. Αν ήσουν σε desktop θα ήταν μονόδρομος το 'τα βασικά στον ssd και τα υπόλοιπα στους συμβατικούς' ...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]