-
Ετσι ναι.
Το σκεφτομαι μονο επειδη ειναι desktop replacement (acer ) και δεν ματακινειται μιας και υπαρχει και netbook (acer ).
Θα περιμενω αλλα αν δε μπορω να κανω υπομονη βλεπω να τον αγοραζω. -
Σιγά ρε που δεν μπορείς να κάνεις υπομονή. Κι εγώ γκουμούτσα έχω (HP 17αρι) αλλά είναι πολύ γρήγορος ο δίσκος του και δεν σκέπτομαι τέτοια έξοδα ακόμα. (Toshiba 7200σαλ). Εχω και ένα netbook Asus (9ιντσο) με ssd αλλά πολυ μικρό σε χωρητικότητα. Δεν τρελαίνομαι κιόλας με δαύτους.
-
Κατανοητο.
Δυστυχως εχω εναν 5400 χαβιαρι πρασινο ο οποιος απλα δεν παλευεται.
Τhank you all. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κι εγώ γκουμούτσα έχω (HP 17αρι) αλλά είναι πολύ γρήγορος ο δίσκος του και δεν σκέπτομαι τέτοια έξοδα ακόμα. (Toshiba 7200σαλ). Εχω και ένα netbook Asus (9ιντσο) με ssd αλλά πολυ μικρό σε χωρητικότητα. Δεν τρελαίνομαι κιόλας με δαύτους.Πάντως δεν έχουν καμία σχέση σε ταχύτητα οι σημερινοί SSD με τους 'κανονικούς' σκληρούς, έχω βάλει 240άρη SSD στο 'σχεδόν netbook' της δουλειάς (Acer 1810TZ, 11,3' 1366χ768 με 2πύρινο χαμηλής κατανάλωσης) και είναι άλλο μηχάνημα, παρά το πολύ χαμηλό Windows Experience Index - όλα φορτώνουν τσακ-μπαμ, με τη μπαταρία να βγάζει πάνω από 6 ώρες δουλειάς όταν χρειάζεται (ομολογουμένως δεν έχει αισθητά μικρότερες ανάγκες σε ρεύμα ο συγκεκριμένος SSD σε σχέση με τον original, για όποιον τον ενδιαφέρει και αυτό).
128άρης με 80κάτι ευρώ είναι πολύ καλό value for money σήμερα αν είναι SATA3.
-
Πως μπορώ να μεταφέρω το κρυφό partition που έχει τα windows από τον παλιό σκληρό του laptop στο νέο SSD που θα τον αντικαταστήσει;
-
Δοκίμασες με acronis και δεν?...
-
http://www.ebay.com/itm/Google-Android-2-3-TV-Box-1Ghz-HD-1080P-Internet-WIFI-Media-Player-HDTV-MP3-WMA-/170810747255?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27c51d2977
Έχει δοκιμάσει κανείς αυτά τα καινούρια κολπάκια? Φαίνεται ωραία περίπτωση για μόνιμη σύνδεση στην τηλεόραση
με ασύρματο πληκτρολόγιο-ποντίκι και είναι τρελό deal στα 45 ευρώ. Το θέμα είναι κατά πόσο θα σέρνεται με 1Ghz
και 512mb για να βγάλει full hd σήμα -
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Αν πάω το Microsoft σετάκι σε άλλο υπολογιστή κ κρατήσω το logitech ποντίκι κ πάρω κ ένα ασύρματο keyboard logitech πάλι θα πρέπει να έχω 2 δέκτες ή θα μπορεί κ με έναν;
Αν υποστηρίζουν και τα 2 το Logitech unifying receiver, τότε γίνεται και με 1.
Άλλη λύση είναι με bluetooth.γαμώτο έχω το MX620 το οποίο λέει δεν υποστηρίζει unify Είναι ωραίο ποντίκι κ έχω βολευτεί.
Ο δέκτης unify πωλείται μόνος; δε το βλέπω κάπου -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σιγά ρε που δεν μπορείς να κάνεις υπομονή. Κι εγώ γκουμούτσα έχω (HP 17αρι) αλλά είναι πολύ γρήγορος ο δίσκος του και δεν σκέπτομαι τέτοια έξοδα ακόμα. (Toshiba 7200σαλ). Εχω και ένα netbook Asus (9ιντσο) με ssd αλλά πολυ μικρό σε χωρητικότητα. Δεν τρελαίνομαι κιόλας με δαύτους.Μήν κρίνεις βάσει του SSD που φοράει το Asus eee, ο οποίος παίρνει πούλο στα benchmark ακόμα και απο HDD.
Μόλις δοκιμάσεις κάποιο σύγχρονο SSD ειδικά σε Windows 7 που μπορουν να τον εκμεταλλευτούν πλήρως θα αλλάξεις γνώμη και ο Toshiba των 7200 στροφών θα σου φαίνεται σα δίσκος απο γραμμόφωνο
-
Τα βγάζω τα 8άρια. Δεν παλεύονται.
Windows 7 με bloatware, περίεργη εργονομία για κουλούς, καλή εμφάνιση αλλά μέτρια σταθερότητα (ΟΚ, είναι beta), login με hotmail υποχρεωτικά, στο καλό.Για γράψτε ποιον SSD ν' αγοράσω στα 128 GB. Έχω παλιά θύρα SATA, υποθέτω ότι ότι είναι συμβατοί οι SATA3 με τους παλιότερους, θα χρειαστώ και θήκη για να μπει σε θύρα 3,5'.
-
Γι αυτόν τι λέτε?
http://www.skroutz.gr/s/1948155/OCZ-Ver ... 120GB.htmlΤον 60άρη OCZ (που είχε έρθει χωρίς adapter για να μπει σε θέση για 3.5') τον είχα βιδώσει κατευθείαν με δυο πλαϊνές βίδες σε μια θέση για 3,5άρη. Ο 240άρης CORSAIR που πήρα για το laptop είχε μέσα και adapter κι έτσι τελικά τον 60άρη τον βίδωσα 'κανονικά'. Στο πλαίσιο μου είχαν πει 8 Ευρώ για ένα τέτοιο λαμάκι!...
-
χθες ξήλωσα το φλας απο την αλεπού και ξανάπετουσε.
σήμερα και χωρίς να εγκαταστήσω τπτ, πάλι σέρνεται, όχι όπως εχθες βεβαια.
τι σκ@@@ δλδ συμβαίνει;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
χθες ξήλωσα το φλας απο την αλεπού και ξανάπετουσε.σήμερα και χωρίς να εγκαταστήσω τπτ, πάλι σέρνεται, όχι όπως εχθες βεβαια.
τι σκ@@@ δλδ συμβαίνει;
εμενα απο χτες πεταει χωρις τον κωλο flash
-
εγω πάντως μια απορία την έχω γιατι ασχοληθήκατε και ασχολείστε ακόμα με το έκτρωμα του Firefox... εξαρχής fail ηταν και fail παραμένει...
-
τι προτείνεις μαστερ; μη μου πεις κρομ..
-
Πως ξηλωνουμε το flash?
Eννοειτε τον Player? -
Δεν θα παίζει βίντεο, youtube κλπ.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τι προτείνεις μαστερ; μη μου πεις κρομ..Chrome θα σε έλεγα να σε πω την αλήθεια... αλλά προχτές ξαναδοκίμασα μετά από πολλούς μήνες την Opera στην έκδοση 12... και wow... τέτοια διαφορά ταχύτητας και smoothness... Good old Opera shit
-
Τι σε έπιασε πρωϊνιάτικα και τρολλάρεις παντου έσυ; ε;
-
παίδες καλημέρα...θέλω βοήθεια στο παρακάτω:
3 υπολογιστές ίδιων specs στην υπηρεσία παίρνουν ίντερνετ από το ίδιο ρούτερ και ο ένας είναι υπερβολικά αργός στο διαδίκτυο ενώ οι άλλοι πάνε σφαίρα.
Έβαλα cccleaner αλλά δεν έκανε κάτι...
προτείνετε κάποια περαιτέρω ενέργεια πέραν του να το σπάσω από τα νεύρα μου
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]