-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει ασχοληθεί κανείς με arduino;το θές για κάτι συγκεκριμένο ή απλά για να παίξεις ??
οχι δεν έχω ασχοληθεί αλλά λογικά αν σκαμπάζεις λίγο απο προγραμματισμό δεν θα έχεις προβλημα νομίζω
-
Nα παίξω με σκοπό να φτιάξω κάτι συγκεκριμένο που έχω στο μυαλό μου. Το κομμάτι του προγραμματισμού το παλεύω, δεν με ανησυχεί. Ήθελα να δω μήπως ξέρει κανείς τι δυνατότητες για σύνδεση με display υπάρχει. Οι περισσότεροι χρησιμοποιούν μονόχρωμες μερικών σειρών, άραγε κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγηθεί;
-
Δες αυτό http://hifiduino.wordpress.com/2012/04/ ... r-arduino/
-
κοιτώντας το στα γρήγορα η οθόνη που εβαλες φαίνεται να έχει δικό της επεξεργαστή πάνω οπότε μάλλον το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να τα κάνεις να επικοινωνούν
το πως τι και γιατί θελει πολύ διάβασμα και ψάξιμο
-
Σε κινητο που εχει Android v2.3 μπορει καποια στιγμη να περαστει Android v4.0;
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Σε κινητο που εχει Android v2.3 μπορει καποια στιγμη να περαστει Android v4.0;εισα σε λαθος θεμα
Αnyway ειναι θεμα hardware αν μπορει να δεχτει την 4 εκδοση
Για ποια συσκευη μιλας? -
HTC Wildfire S που εχει v2.3.
Ο αντιπαλος ειναι HTC Desire C που εχει v4.0.
Εχουμε θεμα για κινητα; Δεν ειναι νεα τεχνολογια αυτα; -
viewtopic.php?f=13&t=44839&start=7875
Έχουμε ξεχωριστό θέμα. Σου απαντώ εκεί. -
επειδη εχω χροοονια να ασχοληθω.....προτεινετε μου το πιο ευκολο προγραμμα για να αντιγραφω ταινιες απο το σκληρο σε dvd
-
Στον σκληρό δίσκο έχω 2 partitions, το C και το D. Στο D που έχει 100GB ελεύθερα μπορώ με κάποιον τρόπο να βάλω το WinXP χωρίς να μπω σε διαδικασία format??
-
παλιές μέρες θύμισε το σημερινό σκάψιμο και προκοπή δεν έιδα
-
Καλησπερα!
Ειχα παλια στο pc ενα προγραμμα που εκανε διαχειρηση των προγραμματων στην εκκινηση οπως και defragment στον σκληρο και κατι αλλες λειτουργειες.Λεγοταν power up κατι αλλα δε μπορω να το βρω αν ξερει καποιος ας το αναφερει!
-
Defragment δεν κάνει (καλό είναι και το στάνταρ των windows), αλλά έχει πολλές άλλες λειτουργίες και είναι -πλέον- δωρεάν: Tweak Now Powerpack.
-
Νομιζα πως εκανε αλλα τεσπα!Ευχαριστω πολυ!
-
Για degragment πολύ καλό είναι το ''Defraggler'' το οποίο είναι και free.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
παλιές μέρες θύμισε το σημερινό σκάψιμο και προκοπή δεν έιδαbootαρει τελικά απευθείας απο uefi
απο αλλού μου το φύλαγε ομως. (Argggch)
-
Ο χρήστης roman_k έγραψε:
Δες αυτό http://hifiduino.wordpress.com/2012/04/ ... r-arduino/Thanks, θα ψαχτώ και στα φόρα, να μάθω τι παίζει. Έχει κανείς κανένα βιβλίο να προτείνει;
Δυστυχώς το module που είχα βάλει στο μάτι βλέπω πως είναι εκτός παραγωγής.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για degragment πολύ καλό είναι το ''Defraggler'' το οποίο είναι και free.Ευχαριστω Πανο (Αν και δεν εχω κανει ποτε defragment σε pc που ειχα).
-
εμένα μου αρεσει και το jkdefrag αν και παλιο
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Για degragment πολύ καλό είναι το ''Defraggler'' το οποίο είναι και free.
Ευχαριστω Πανο (Αν και δεν εχω κανει ποτε defragment σε pc που ειχα).
Κακώς. Χρειάζεται που και που ειδικά αν εγκαθιστας/απεγκαθιστάς προγράμματα συχνά. Και θα φορτώνει πιο γρήγορα και θα σου απελευθερώνει χώρο.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]