-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
HWmonitorthanks
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Μολις τελειωσα το στησιμο του toshiba.
Προτεινετε μου καποιο προγραμμα που να κανει monitoring τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη και της καρτας γραφικωνΠακετάρισε τον, και πηγαινε τον πισω στο μαγαζί. Αμα σε ρωτήσουν τι πως και γιατι... πες επι λέξη 'ειμαι ανάξιος για να εχω laptop, μου αξίζει ενας τενεκές' και αν συνεχίσει να σε ρωτά πες του ξανα 'την εχω δει γιατρός και μετρω συνεχεια θερμοκρασίες'....
Αμα δεν το κάνς να ξες θα αρπαχτουμε!
Ειχατε δεν ειχατε με εκνευρισατε και σημερα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Προτεινετε μου καποιο προγραμμα που να κανει monitoring τις θερμοκρασιες του επεξεργαστη και της καρτας γραφικωνΠακετάρισε τον, και πηγαινε τον πισω στο μαγαζί. Αμα σε ρωτήσουν τι πως και γιατι... πες επι λέξη 'ειμαι ανάξιος για να εχω laptop, μου αξίζει ενας τενεκές' και αν συνεχίσει να σε ρωτά πες του ξανα 'την εχω δει γιατρός και μετρω συνεχεια θερμοκρασίες'....
-
http://el.wikipedia.org/wiki/Ε�% ... E%B9%CE%B1
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.brainphysics.com/medications.phpετσι ρε Ντινο... δωσε τους ενα anti-obsessional γιατι μας φάγανε την ψυχή με αυτές τις αηδίες.
Εχουνε σκοτώσει κάθε εννοια computing με τα ανοσιουργήματα που παν και κάνουν
-
στηνω PC σε κομμάτια μετά απο 300 χρόνια
καλά πάει μέχρι στιγμής
inb4 famous last words
-
Αν το κάνεις ήρεμα και με την ησυχία σου, και δώσεις τη δέουσα προσοχή, θα παίξει αμέσως (DOA parts εξαιρουμένων).
-
Όντως, μή μασάς. Ό,τι προκύψει, εδώ είμαστε
-
μασάω να το bootαρω
δεν έχω και πληκτρολόγιο -γαμώ τα ΕΛΤΑ - και πρέπει να φτιάξω και bootable usb αλλα αυτά είναι λεπτομέριες
η μόνη μαλακία που έκανα είναι οτι πρέπει να παραέσφιξα την ψήκτρα
-
Ο χρήστης Lippi έγραψε:
Η εμπειρία μου από το PB με 7'' οθόνη (170ppi?) είναι για reader (kobo books πχ) (@ corsair: και ειδικά αν διαβάζεις ΑΡΛΕΚΙΝ είναι χάλια γιατί δεν μπορείς να νοιώσεις τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά και τα στιβαρά μπράτσα του ξερακιανού - πλην όμως ψημμένου από την ζωή - του πρωταγωνιστή όταν στα περιγράφει γλαφυρά η φωνή της πρωταγωνίστριας.... )* .http://www.nytimes.com/2012/03/10/busin ... wanted=all
Διάβασμα --> ebook reader με οθόνη e-ink .-
-
Ωραιο εργαλειο το toshiba τελικα
Επιτελους ενα ισχυρο λαπτοπ διοτι το 10αρακι το netbook δεν κανει για τιποταΤο μονο που μου εμεινε εινα καποια στιγμη σημερα να φτιαξω ενα recovery
Ζηταει 4 dvd για ενα recovery των windows
ΥΓ: Θεωρω τραγικο λαπτοπ καποια αξιας να μην εχει μεσα στο κουτι recovery dvd -
Επιτελους ενα ισχυρο λαπτοπ διοτι το 10αρακι το netbook δεν κανει για τιποταΤελικά μετα απο εμένα, θα εκνευρίσεις και τον manosk. Γιατί είσαι τόσο εριστικός χαρακτήρας και τα βάζεις με όλους και όλα? ε? Σβήστο γρηγορα προτού το δει και σε πνιξει κανα βράδυ στον υπνο σου με το μπλε ethernet καλωδιο που έχει
-
Το μονο που μου εμεινε εινα καποια στιγμη σημερα να φτιαξω ενα recovery
Ζηταει 4 dvd για ενα recovery των windows
ΥΓ: Θεωρω τραγικο λαπτοπ καποια αξιας να μην εχει μεσα στο κουτι recovery dvdΠάρε ένα ιματζ με το Acronis και καθάρισες.
-
-
Επιτελους ενα ισχυρο λαπτοπ διοτι το 10αρακι το netbook δεν κανει για τιποταΤελικά μετα απο εμένα, θα εκνευρίσεις και τον manosk. Γιατί είσαι τόσο εριστικός χαρακτήρας και τα βάζεις με όλους και όλα? ε? Σβήστο γρηγορα προτού το δει και σε πνιξει κανα βράδυ στον υπνο σου με το μπλε ethernet καλωδιο που έχει
Γιατι ρε παιδες σας εκνευριζω? εχετε κατι κατά των λάπτοπ?
Δεν σας πιανω -
Δεν σας πιανωΜην ασχολεισαι.Ετσι τον πιανει αυτον.
-
[...]το δικομου toshiba οταν το πηρα αργουσε πολυ να ανοιξει, ετσι εβγαλα ολα τα αχριστα προγραμματα που ειχε προεγκατεστημενα, εφτιαξα και τα στοιχεια εκκινησης στο msconfig και
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Η εμπειρία μου από το PB με 7'' οθόνη (170ppi?) είναι για reader (kobo books πχ) (@ corsair: και ειδικά αν διαβάζεις ΑΡΛΕΚΙΝ είναι χάλια γιατί δεν μπορείς να νοιώσεις τα σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά και τα στιβαρά μπράτσα του ξερακιανού - πλην όμως ψημμένου από την ζωή - του πρωταγωνιστή όταν στα περιγράφει γλαφυρά η φωνή της πρωταγωνίστριας.... )* .
http://www.nytimes.com/2012/03/10/busin ... wanted=all
Διάβασμα --> ebook reader με οθόνη e-ink .-
Μου αρέσεις γιατί τσατίζεις την κακιά συμπεθέρα του forum
-
Δεν σας πιανω- αγαπάμε laptop
- δεν αγαπαμε την μανιακη καταμετρηση θερμοκρασιων η οποια δεν προσφερει κατι
- αγαπαμε manosk, οποτε δεν μπορεις να θιγεις netbook και ethernet
Απο εκει και πέρα επι της ουσιας Δοκίμασες καθολου την αυτονομία απο το 17αρι με μπαταρία? Απο ηχο πως τα πάει η Toshiba πλεον? Γιατι το κινητό μου ποιο δυνατά παιζει απο το γαμωτοσιμπι μου.... Πληκτρολογιο? Εχεις βυθιζομενό? Δλδ πατας ενα πληκτρο και βυθιζεται ολη η πλακέτα μέσα?
Τελος... πάρε και ενα σοβαρο game να σκοτώνεις την ωρα σου http://worldoftanks.com/
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]