-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Ναι, αλλά δεν αγόρασα ακόμα. Περιμένω να μοιράσει δωρεάν ο Αλέξης στους ΔΥ.
Καταλαβαίνεις πως δεν άντεξα... επρεπε να στο ρωτήσω.Μου αρέσει να στο χτυπάω...
Γεια σου ρε Μανοσκ με τα εθερνετ
τι εχουν τα εθερνετ δηλαδη?
αλλοιώνουν τη γεύση
-
Τελικά τσίμπησα ένα Vicaco V Tab A10 (το 740 δεν ήταν διαθέσιμο κι εμένα με έτρωγε να πάρω κάτι χθες), στα 149 ευρώ (λίγο τσιμπημένο πιστεύω σχετικά με το τι προσφέρει αλλά δε βαριέσαι στην τελική...). Ο επεξεργαστής του βέβαια δεν είναι στο 1.5GHz, όπως λένε τα specs, αλλά στο 1.0GHz, σύμφωνα με το Quadrant. Στο benchmark πάντως το βγάζει πιο καλό από το κινητό μου (Nexus S). Δεν έχω φορτώσει και κάτι το ιδιαίτερο επάνω, εκτός από Opera, QuickOffice και καναδυό Email clients, αφού ούτως ή άλλως το tablet θα χρησιμοποιηθεί ως viewer αντί του κινητού.
Να πω επίσης ότι η οθόνη του είναι capacitive με ό,τι καλό συνεπάγεται αυτό για την πλοήγηση, ενώ με την προσθήκη αυτού του screen protector (15 ευρώ για ένα τμχ από το iStorm στο River West, το οποίο κόπηκε στις διαστάσεις της οθόνης ενώ περίσσεψε και για δύο κινητά) έγινε ακόμη πιο responsive! Τώρα περιμένω και αυτή τη θηκούλα (7 ευρώ και κάτι παραδομένη στην πόρτα μου με standard shipping) και είμαι κομπλέ!
Αν πρέπει να γκρινιάξω για κάτι είναι για την έλλειψη ΒΤ που θα επέτρεπε άμεση ανταλλαγή αρχείων με άλλες συσκευές (αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα...) ενώ η έλλειψη 3G (που παραπονιούνται πολλοί) δε μου κάνει αίσθηση αφού και WiFi να μην υπάρχει κάπου μπορώ να πάρω 3G από το κινητό μου χρησιμοποιώντας το σαν WiFi router. -
Καλησπερα.
Υπαρχει καποιο προγραμμα free για να διμιουργησω vcd η video dvd?Εχω το nero 10 και της cyberling power2go 8 αλλα θελουν και τα δυο licence μιας και τα εχω κρακαρισμενα.Επισης αν υπαρχει τροπος κρακαρισματος καλυτερος ας τον ποσταρει καποιος να το φτιαξω αμα ειναι!
Ευχαριστω!
-
σε τι μορφη ειναι το βιντεο?
το καλητερο προγραμμα για τη δημειουργια DVD βιντεο ειναι το convertxtodvd (δεν ειναι δωρεαν)
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
σε τι μορφη ειναι το βιντεο?το καλητερο προγραμμα για τη δημειουργια DVD βιντεο ειναι το convertxtodvd (δεν ειναι δωρεαν)
Ειναι flv και θελω να τα βαλω σε dvd player!
-
Νεο λαπτοπακι!
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Νεο λαπτοπακι!ποιο πηρες τελικα? τι παραθυρα εχει?
-
http://www8.hp.com/gr/el/products/lapto ... id=5204999
Windows7 Home Premium εχει.
650€ το βρηκα, νομιζω με τεραστια διαφορα το καλυτερο value for money της αγορας μεχρι τα 700€ που στοχευα.
-
Μπιλοπουλε με γειες ωραιο λαπτοπ!Τι οθονη εχει?
-
Ευχαριστω πολυ!
Απαντησε σωστα ο amazing.
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
σε τι μορφη ειναι το βιντεο?το καλητερο προγραμμα για τη δημειουργια DVD βιντεο ειναι το convertxtodvd (δεν ειναι δωρεαν)
Καλησπερα!
Το converterx απο οτι καταλαβα δε μπορει να καψει cd ετσι?Εγω θελω ενα να γραφει cd-dvd να τα βαζω να παιζουν γιατι για καποιο λογο το cyberlink οταν παταω να φτιαξω vcd η vdvd δε μου ανοιγει αλλο παραθυρο με τις επιλογες!Τι γινεται?Πατησα στο google και δε βρηκα κατι.
-
κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει γρήγορα videos υπάρχει;
δηλ από avi -> mp4 κτλ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κάποιο πρόγραμμα που να μετατρέπει γρήγορα videos υπάρχει;δηλ από avi -> mp4 κτλ...
Format Factory?
-
merci !!
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Format Factory?καλο αλλα το εγκατελειψα διοτι μια φορα κατα την εγκατασταση μου εβαλε την ασκ τουλμπαρ χωρις να το θελω
τωρα εχω το any video converter free, βεβαια δεν ειναι σαν το formatfactory αλλα νταξ
-
Ο χρήστης umaga έγραψε:
Format Factory?
καλο αλλα το εγκατελειψα διοτι μια φορα κατα την εγκατασταση μου εβαλε την ασκ τουλμπαρ χωρις να το θελω
Λογικα σε ρωτησε αν την θελεις.Θα ηταν επιλεγμενη και δεν το προσεξες.
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
σε τι μορφη ειναι το βιντεο?
το καλητερο προγραμμα για τη δημειουργια DVD βιντεο ειναι το convertxtodvd (δεν ειναι δωρεαν)
Καλησπερα!
Το converterx απο οτι καταλαβα δε μπορει να καψει cd ετσι?Εγω θελω ενα να γραφει cd-dvd να τα βαζω να παιζουν γιατι για καποιο λογο το cyberlink οταν παταω να φτιαξω vcd η vdvd δε μου ανοιγει αλλο παραθυρο με τις επιλογες!Τι γινεται?Πατησα στο google και δε βρηκα κατι.
μετατρεπει και καιει
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Format Factory?
καλο αλλα το εγκατελειψα διοτι μια φορα κατα την εγκατασταση μου εβαλε την ασκ τουλμπαρ χωρις να το θελω
Λογικα σε ρωτησε αν την θελεις.Θα ηταν επιλεγμενη και δεν το προσεξες.
ακριβώς! σε ρωτάει αλλά την έχει ήδη τικαρισμένη απλά την ξετικάρεις, γνωστό κόλπο για τους απρόσεκτους...
-
ω ναι
ελα μου ομως που το ξανα δωκιμασα τωρα και....!!!
αν και ξετικαρισα και τα δυο κουτακια που αφορουν την ασκ τουλμπαρ την εγκατεστησε
για ριξτε μια ματια στην προσθαφαιρεση προγραμματων
-
Μόλις τσέκαρα, δεν έχει τίποτα.
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]