-
ναι αλλα με 479 δεν παιρνεις λαπτοπ
-
καλυτερα να πας οσο το δυνατον σε κανονικο υπολογιστη
ο δικος μου πατερας , ενω εχουμε τα παντα εδω μεσα , στο τελος κατα 99% χρησιμοποιει το pc μου με την 23αρα (την οποια οταν ειχα παρει μου ελεγε οτι ειναι υπερβολη ) οπου ζουμαρει τα παντα και τα κανει τεραστια για να βλεπει καλυτερα
το tablet κυριως για να δει google maps το χρησιμοποιει (ή αν βαριεται παρα πολυ να σηκωθει) και το λαπτοπ παραδοξως ποτε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
ναι αλλα με 479 δεν παιρνεις λαπτοπκαι βεβαια παιρνεις
πχ
http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet ... EA-B1A.htm -
ναι αλλα το touch μεγαλη υποθεση για καποιον που δεν εχει πιασει ποντικι...χαχα
-
δε θα το ελεγα το touch μπορει να μπερδεψει τους μεγαλυτερους χειροτερα
καλυτερα το ποντικι , καλυτερα ενα μηχανημα οπου μπορεις να κανεις τα παντα (γιατι στα ταμπλετ αυτο δεν ισχυει απολυτα) πολυ πιο γρηγορα
γιατι οκ ωραιο το touch, για βγαλτους ομως το touch πληκτρολογιο να σου πω εγω μεταεπισης το να μαθουν να δουλευουν σε windows ειναι πιο ουσιαστικο
εγω παντως θα τους εφτιαχνα ενα οικονομικο κουτι σε αυτα τα λεφτα , για να μαθουν τον υπολογιστη απο την αρχη και σε μεγαλη οθονη (σημαντικοτατος παραγοντας , δε μπορεις να τους στραβωνεις σε 10ρες και 15αρες οθονες )
-
Εχω εναν υπολογιστη παλιο αλλα παιζει να τους σπασει τα νευρα με το ποσο αργος ειναι και το ποσο θορυβο κανει πλεον...και σιγουρα ο πατερας μου η η μανα μου θα βαριουνται σιγουρα να καθησουν σ ενα γραφειο...
Τελοσπαντων θα δουμε τι θα γινει...το Acer καλο; σε tablet τιποτα αλλο... Γιατι μεταξυ μας περισσοτερο θα το χρησιμοποιω εγω εν τελει.. -
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Εχω εναν υπολογιστη παλιο αλλα παιζει να τους σπασει τα νευρα με το ποσο αργος ειναι και το ποσο θορυβο κανει πλεον...και σιγουρα ο πατερας μου η η μανα μου θα βαριουνται σιγουρα να καθησουν σ ενα γραφειο...
Τελοσπαντων θα δουμε τι θα γινει...το Acer καλο; σε tablet τιποτα αλλο... Γιατι μεταξυ μας περισσοτερο θα το χρησιμοποιω εγω εν τελει..για tablet εγω προτεινω asus (αν μπορεις να πας στο prime που ειναι τετραπυρηνο ακομα καλυτερα)
http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.htm ... ransformer
το acer εχει tegra 2 (διπυρηνος) και πλεον ειναι ξεπερασμενογια τους γονεις σου προτεινω κατι τετοιο
-
Θα σε πείραζε να δώσεις 300 ευρώ λιγότερα για κάτι όχι και τόσο χειρότερο και όχι no-name;
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908267&sid=1
Σε προσφορά. E-shop βέβαια, με τα θέματά του, αλλά αν αξιωθούν να το φέρουν, δεν φαίνεται κακό.
-
τα archos δυσκολα συγκρινονται με τα καλα android tablets κυριως λογω της αποκρισης της οθονης τους , ακομα κι αν εχουν καλο hw
απο την αλλη τα καλα android tablets ειναι πανακριβα
αλλα στα 'καλα' android tablet , για μενα η asus ειναι μονοδρομος
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε προσφορά. E-shop βέβαια, με τα θέματά του, αλλά αν αξιωθούν να το φέρουν, δεν φαίνεται κακό.
προσφατα πηρα κατι απο το eshop (που δεν το ειχε αμεσα διαθεσιμο) και μου το εφεραν την επομενη μερα
ουτε στις καλες εποχες τους δεν τα εκαναν αυτα
-
Εννοείται σταθερό υπολογιστή για τους γονείς! Μεγάλη οθόνη, Windows, πρόσβαση σε όλα τα sites, δυνατότητες αναβάθμισης μετά από χρόνια. Με άλλα λόγια σοβαρό εργαλείο.
Ταμπλέτες κλπ είναι χαζά γκατζετάκια για να παίζει ο εξαρτημένος από την τεχνολογία εκτός σπιτιού για μερικά χρόνια και μόλις ξεπεραστούν κάνουν για δίσκοι σερβιρίσματος.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα σε πείραζε να δώσεις 300 ευρώ λιγότερα για κάτι όχι και τόσο χειρότερο και όχι no-name;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908267&sid=1
Δεν θα έπαιρνα tablet με resitive οθόνη πάντως, όσο φθηνό και να ήταν...
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Δεν θα έπαιρνα tablet με resitive οθόνη πάντως, όσο φθηνό και να ήταν...Γιατί?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δεν θα έπαιρνα tablet με resitive οθόνη πάντως, όσο φθηνό και να ήταν...
Γιατί?
Έχουν χειρότερη απόκριση και στο σερφάρισμα δεν θα βολεύουν καθόλου. Μια capacitive είναι πολύ πολύ καλύτερη, γι' αυτό.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θα σε πείραζε να δώσεις 300 ευρώ λιγότερα για κάτι όχι και τόσο χειρότερο και όχι no-name;http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908267&sid=1
Οχι στο Archos... ναι ομως σε ταμπλέτα!
Η δική μου εμπειρία λέει πως ειδικά οι άνθρωποι μιας Α ηλικίας που δεν έχουν ιδιαίτερή επαφή με PC, θα βρούνε μια καλή Android-iOS ταμπλέτα ως την απόλυτη εμπειρία. Αυτά βέβαια αν δεν έχουν πολύ περίεργα γούστα (αν και πλέον υπάρχουν εφαρμογές για τα πάντα) στο τι θέλουν να κάνουν... Μπορεί βεβαια να χαλαστούνε απο τις 10αρες οθονες... λύνεται θεωρω ευκολα με ενα καλωδιο HDMI και ασύρματο πληκτρολογιο/ποντίκι.
Προσωπικά στο σπίτι θα το γυρίσω σε ταμπλετ only mode, μιας και δεν χρειάζεται να τρέχω τιποτα περίεργα επαγγελματικά προγραμματα.... αν λεει κάτι αυτό πλέον για τις δυνατότητες, την ευκολία, την ευελιξία και το επίπεδο ωρίμανσης....
Τα PC με την κλασσική εννοια του ντενεκε+ windows = D.O.A για τους οικιακούς χρήστες....
-
μονο tablet το θεωρω υπερβολη
η εμπειρια ενος γρηγορου pc , ακομα και στο browsing ειναι ασυναγωνιστη , τα tablet ειναι παρα πολυ αργα ακομα
-
Εγώ για το σπίτι το ψήνω για dell inspiron duo γιατί ξέρω ότι σίγουρα θα μου λείψει το πληκτρολόγιο
Ναι, δοκίμασα το transformer και ΔΕ με βολεύει. -
δε μπορω παντως να καταλαβω γιατι 'για το σπιτι' ο κοσμος δεν θελει κουτια και προτιμαει λαπτοπ
-
Η ταμπλέτα είναι παιχνιδάκι για τους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας:
Youtube Video -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε μπορω παντως να καταλαβω γιατι 'για το σπιτι' ο κοσμος δεν θελει κουτια και προτιμαει λαπτοπΜπορώ να το δεχτώ μόνο σε περίπτωση μικρού σπιτιού που ένας κανονικός υπολογιστής δεν έχει που να μπει. Αλλιώς laptop ή tablet σε σπίτι = fail. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Η εμπειρία της 19+ οθόνης και της ταχύτατης εργασίας ενός καλού desktop είναι αξεπέραστη!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
δε μπορω παντως να καταλαβω γιατι 'για το σπιτι' ο κοσμος δεν θελει κουτια και προτιμαει λαπτοπγιατι μαλλον ξαπλωνεις στον καναπε μπροστα στο τζακι και σερφαρεις...
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]