-
ποια r9 έχεις; οι περισσότερες είναι απλά rebadged 7χχχ και δεν πρέπει να παίζει αυτό που λες
κάποιο θέμα driver πρέπει να υπάρχει ή μπορεί και με το τροφοδοτικό σου (ή τη μητρική σου ίσως) ;
μόνο κάποιοι intel είχαν θέμα με τροφοδοτικά, αλλά αυτό μπορούσε να ξεπεραστεί εύκολα αν έκλεινες τις gay-χιπικες ρυθμίσεις για εξοικονόμηση ρεύματος
-
Ερωτήσεις μήπως και μπορέσουμε να βοηθήσουμε:
- Σε τι sleep state τον βάζεις (s1,s3 ή s4)
- Προσπαθείς να τον ξυπνήσεις με το power button ή με πληκτρολόγιο + ποντίκι
3)Τι λειτουργικό έχει - Όταν κοιμάται το λαμπάκι λειτουργίας ανάβει , αναβοσβήνει ή αλλάζει χρώμα
- Πληκτρολόγιο + ποντίκι που φαντάζομαι είναι usb είναι με καλώδιο ή ασύρματα
Αυτά
-
Ο χρήστης gakost έγραψε:
- Όταν κοιμάται το λαμπάκι λειτουργίας ανάβει , αναβοσβήνει ή αλλάζει χρώμα
Αυτά
αυτό μπορεί να έχει να κάνει με το κουτί, στο δικό που pc νεκρώνουν τα πάντα και φαίνεται τελείως κλειστός
μάλιστα από τότε που πήρα νέο πληκτρολόγιο δεν ξυπνάει ποτέ με αυτό (θέμα bios πληκτρολογίου, για αυτό και η corsair έχει μηχανικά με 5 διαφορετικά bios για να βελτιώσει τη συμβατότητα), ξυπνάει μόνο με το usb ασύρματο κιόλας ποντίκι μου ή το κουμπί του υπολογιστή
βασικά η ασυμβατότητα μεταξύ hw και κάνας βλαμμένος driver είναι που προκαλούν θέματα
-
s4 ηταν απο παλια δεν αλλαξε κατι βασικα δεν μου το κανει παντα με την νεα καρτα αλλα το κανει και μου σπαει τα νευρα..
ποντικι (εκανε 2-3 δευτερα γενικα)
windows 7 (δεν εχω πειραξει τιποτα στα power settings ουτε της καρτας ουτε του λειτουργικου
μονο το Led της μητρικης αναβει ανα 10 δευτερα δυο φορες για να δειξει οτι ειναι hybernate
ουλα usb -
εμένα πάντως με την 7αρα (ή με τη συγκεκριμένη μητρική, δεν είμαι 100% σίγουρος) 'αργεί' λίγο να ξυπνήσει τώρα που το σκέφτομαι
το λαπτοπ μου αν και πολύ πιο χρέπι ξυπνάει πιο άμεσα, βέβαια σε μένα πάντα μου ξυπνάει δεν είχα ποτέ θέμα να νεκρώσει για τα καλά
-
Λοιπόν το αρχικό μαύρο μελάνι έχει βγάλει 300 σελίδες. Δεν τελείωσε ακόμα αλλά πήρα original τελικά
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εμένα πάντως με την 7αρα (ή με τη συγκεκριμένη μητρική, δεν είμαι 100% σίγουρος) 'αργεί' λίγο να ξυπνήσει τώρα που το σκέφτομαιτο λαπτοπ μου αν και πολύ πιο χρέπι ξυπνάει πιο άμεσα, βέβαια σε μένα πάντα μου ξυπνάει δεν είχα ποτέ θέμα να νεκρώσει για τα καλά
μου φενεται πρεπει να τα κανω ολα restore και να φτιαξω κανα power profiles.. καπου χανει το ολο θεμα
-
Έτσι.
Και κλείσε όλα τα power off after, άσε μόνο την οθόνη. Επίσης κοίτα και στο device manager τα usb devices τα εκάστοτε power settings τους. -
μα δεν αλλαξε τιποτα! ισα ισα η καρτα που εχω τραβαει λιγοτερα watt απο την προηγουμενη απλα δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται
-
ξαναπέρνα και κανένα driver για το chipset. Αν αντί για hybernate βάλεις suspend to ram ξυπνάει; Δες και στο BIOS αν έχει menu για wakeup events
-
Το θέλω!
-
Σαν φούρνος είναι.
-
@angel καλά κάνεις και το θες, αν θες media pc που να μπορείς όμως να κάνεις και απαιτητικό gaming
δεν υπάρχει κάτι αντίστοιχο από όσο γνωρίζω
βέβαια είναι σαφώς πιο ογκώδες από το μέσο κουτί που προορίζεται για media pc, από την άλλη έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά και ευκολίες (πχ παίρνει φουλ μεγέθους μητρικές και ψύκτρες)
για μένα πάντως είναι το μικρότερο κουτί που θα δεχόμουν να βάλω καλό hw και να παίξω
σε οτιδήποτε μικρότερο θα έβαζα μόνο hw για ταινίες ή για καμιά δουλειά γραφείου -
Κάπως έτσι το σκέφτομαι και εγώ.
Βολικό σχήμα, ωραίο για μένα σχέδιο και χωράει τα πάντα.
Με μια σωστή ψύξη θα είναι ότι πρέπει. Διάβασα και reviews και τα πάει μια χαρά.ΥΓ: Τώρα είδα το κινητό!
-
Σε έπαιρνα για να παίξουμε κάνα injustice online, μιλάμε και αύριο
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Με μια σωστή ψύξη θα είναι ότι πρέπει. Διάβασα και reviews και τα πάει μια χαρά.ΥΓ: Τώρα είδα το κινητό!
τοσο μικρο κουτι και στην ελλαδα δεν θες σωστη ψυξη θες την καλυτερη δυνατη..
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Σε έπαιρνα για να παίξουμε κάνα injustice online, μιλάμε και αύριοΔεν έχω προλάβει καν να το ξεκινήσω πάντως.
Απλά το έκανα install! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
τοσο μικρο κουτι και στην ελλαδα δεν θες σωστη ψυξη θες την καλυτερη δυνατη..
Καλά δεν είμαστε και τόσο χάλια.
Άλλωστε το καλοκαίρι στο δωμάτιο που είναι το PC είναι σχεδόν μόνιμα το A/C σε λειτουργία. -
update
απεγκατασταση ολων των Drivers καθαρισμος με το sys mechanic
εγκατασταση chipset/καρτα γραφικων/καρτα ηχου κτλ κτλ
εγκατασταση directx 11
ολα μια χαρα απλα τωρα εχω και bsod -
Restore Και ένα ένα να δεις τι χτυπαει
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]