-
Χωρητικοτητα;
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Χωρητικοτητα;3tb
-
Εμ γι αυτο.
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εμ γι αυτο.καλα τα λες επρεπε να το ηξερα
-
Kοιτα μηπως το φτιαξαν με κανα firmware.
-
ρε μερακλη δεν μου λες το προβλημα καταρχας να δω τι να ψαξω?
-
Το πρόβλημα προφανώς είναι ότι δεν υποστηρίζει τόσο μεγάλο σκληρό
-
checked μεχρι 4tb λενε
-
Cabala αυτα τα διαολια μεχρι καποιο firmware αρνουνταν να παιξουν οτιδηποτε απο 2 τερρα και πανω.
Μπες εδω: http://www.wdc.com/wdproducts/updates/?family=wdfwdtv_live και κοιτα μηπως εγινε τπτ με κανα firmware.
-
ναι μαλλον πρεπει να περασω το firmware..
(ξερεις αμα υποστηριζουν γενικα wireless keyboards? η πρεπει να παρω τιποτα συγκεκριμενο? ) -
Καπου ειχε παρει το ματι μου μια λιστα με συμβατα wireless αξεσουαρ αλλα δεν θυμαμαι που.
Γενικως τα μεγαλυτρεα προβληματα υπηρχαν στο να βρει και ναστριμαρει ασυρματα απο σκληρο δισκο υπολογιστη. -
καλα καταλαβα custom firmware Και αγιος ο θεος..
-
Ερώτηση:
Σε κάποια αρχεία στα οποία έχω δώσει Ελληνικό όνομα (ελληνικοί χαρακτήρες) στο δικό μου PC, με Windows 7 Pro αγγλικά, όταν τα στέλνω με email σε τρίτους, μέσα σ' ένα ZIP, και το ανοίγουν, τους εμφανίζονται 'κινέζικα' (τα ονόματα μόνο, το περιεχόμενο εμφανίζεται κανονικά). Τι μπορεί να φταίει? Κάποια ρύθμιση σχετική με encoding?...[EDIT]
Στέλνω τα ίδια αρχεία (με Ελληνικά ονόματα) συμπιεσμένα σε RAR (με το WinRAR) αντί ZIP (με το built-in ZIPάρισμα των Windows) και τα ονόματά τους όταν ανοίγει κάποιος το RAR διαβάζονται κανονικότατα.... -
μη βάζεις ελληνικά ονόματα σε αρχεία
https://www.automatic.com/
OBD scanner
crash alert
park
driving analytics
mobile payments -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
μη βάζεις ελληνικά ονόματα σε αρχείαΚαμιά άλλη ιδέα?
Αυτό είναι πρόβλημα που υποτίθεται έχει λυθεί εδώ και χρόνια.... -
Φιλος θα παει Κινα για ενα 15ημερο και σκεφτομουν να τον φορτωσω με 100-150 ευρα να μου αγορασει ενα ταμπλετακι.
Θα αντικαταστησει ενα γερασμενο acer one που αν εχω δυο tabs ανοιχτα τραβαει μεγαλο ζορι.
Στοχευα για ενα απλο no-name με android και οσο καλυτερα specs μπορει να βρει (και με την ελπιδα οτι δε θα χαλασει μεσα στη μερα ) για browsing και κανενα παιχνιδακι, τιποτα φοβερο.
Πιστευετε οτι αξιζει η οτι μπορω να βρω μεσω αμαζον η εβαυ ιδια και καλυτερα? Υπαρχει και το τελωνειο που θα ηθελα να αποφυγω. -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Φιλος θα παει Κινα για ενα 15ημερο και σκεφτομουν να τον φορτωσω με 100-150 ευρα να μου αγορασει ενα ταμπλετακι.
Θα αντικαταστησει ενα γερασμενο acer one που αν εχω δυο tabs ανοιχτα τραβαει μεγαλο ζορι.
Στοχευα για ενα απλο no-name με android και οσο καλυτερα specs μπορει να βρει (και με την ελπιδα οτι δε θα χαλασει μεσα στη μερα ) για browsing και κανενα παιχνιδακι, τιποτα φοβερο.
Πιστευετε οτι αξιζει η οτι μπορω να βρω μεσω αμαζον η εβαυ ιδια και καλυτερα? Υπαρχει και το τελωνειο που θα ηθελα να αποφυγω.το Galaxy Tab 3 8inch 3G κανει 250 ευρω στο ΠΛΑΙΣΙΟ.... λογικά το Wifi κατω απο 200. Γιατι να θες να δωσεις λεφτά σε κινεζοβλακείες χωρις καμια εγγυηση? Δεν νομιζω πως αξιζει τον κοπο για 50 ευρώ...
Επισης η Acer παρουσιασε χτες προχτες νεο ταμπλετακιον με Ατομ επεξεργαστη και 2GB ram... στα 200 ευρώ....
Ξανασκέψου το...
-
232,50 στο e-shop για 7 μέρες το 3G.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Καμιά άλλη ιδέα?
Αυτό είναι πρόβλημα που υποτίθεται έχει λυθεί εδώ και χρόνια....ποιος το λέει αυτό;
Απέφευγέ τα όσο μπορείς τα ελληνικά -
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Καμιά άλλη ιδέα?
Αυτό είναι πρόβλημα που υποτίθεται έχει λυθεί εδώ και χρόνια....ποιος το λέει αυτό;
Απέφευγέ τα όσο μπορείς τα ελληνικάΑν δεν τα ζιπαρει δεν έχει πρόβλημα.
Αν τα ρίξει σε έναν φάκελο και ζιπαρει τον φάκελο;
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]