-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Αυτα τα προβληματα δεν λυνονται με σφαιρες.Απελαση ,ισοβια, και σοβαρη αστυνομευση ειναι οι λυσεις.
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες ειναι... Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι.
Μπουκαραν σπιτι μου. Ηρθαν φατσα με την μανα μου, η μανα μου το ελεγε φυγε πριν ξυπνησει ο γιος μου και με το που καταλαβα στον υπνο μου τι εγινε τον πηρα στο κυνηγι με το δικανο. απο τον τριτο στο δευτερο και μετα ο πουσταρας πηδηξε στην τεντα του πρωτου και απο εκει στο κηπο και την εκανε....
Η αστυνομια μου ειπε καλα που δεν πυροβολησες γιατι θα σε τρεχαμε. (ηρθε μια ωρα μετα το συμβαν και ανεβαιναν απο τις σκαλες χεσμενοι.... Ολα αυτα το 1998.
Αυτον λοιπον τον πιασαν μετα απο κατι μηνες. καλεσανε την μητερα μου για αναγνωριση και τους ειπε οτι δεν ηταν αυτος (αλλη απο εκει... Τον λυπηθηκε γιατι ηταν ανηλικος). Το απελασανε τελικα αφου τον ναγνωρησε μια αλη κυρια που ειχε μπουκαρει σπιτι της..... Η τουλαχιστον ετσι νομιζα μεχρι το 2004 η 2005 νομιζω που τον ξαναειδα στην τηλεοραση και ηταν ο τυπος που ειχε κανει την πειρατια στο ΚΤΕΛ με την χειροβομβιδα.....
Εμπιστευεσαι την δικαιοσυνη?
και αλλος τσακ νορρις εδω μεσα?
την εμπιστευομαι περισσοτερο απο τον καθε μαλακα γειτονα που εχει παρει μια καραμπινα και θα πυροβολαει εξω απο το σπιτι του.Ληστειες δεν γινονται μονο στις 3 το πρωι,αλλα και στις 12 που θα γυρνας με το παιδι σου κοιμισμενο στην αγκαλια απο επισκεψη.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Αυτα τα προβληματα δεν λυνονται με σφαιρες.Απελαση ,ισοβια, και σοβαρη αστυνομευση ειναι οι λυσεις.
Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες ειναι... Με αυτο το πλευρο να κοιμασαι.
Μπουκαραν σπιτι μου. Ηρθαν φατσα με την μανα μου, η μανα μου το ελεγε φυγε πριν ξυπνησει ο γιος μου και με το που καταλαβα στον υπνο μου τι εγινε τον πηρα στο κυνηγι με το δικανο. απο τον τριτο στο δευτερο και μετα ο πουσταρας πηδηξε στην τεντα του πρωτου και απο εκει στο κηπο και την εκανε....
Η αστυνομια μου ειπε καλα που δεν πυροβολησες γιατι θα σε τρεχαμε. (ηρθε μια ωρα μετα το συμβαν και ανεβαιναν απο τις σκαλες χεσμενοι.... Ολα αυτα το 1998.
Αυτον λοιπον τον πιασαν μετα απο κατι μηνες. καλεσανε την μητερα μου για αναγνωριση και τους ειπε οτι δεν ηταν αυτος (αλλη απο εκει... Τον λυπηθηκε γιατι ηταν ανηλικος). Το απελασανε τελικα αφου τον ναγνωρησε μια αλη κυρια που ειχε μπουκαρει σπιτι της..... Η τουλαχιστον ετσι νομιζα μεχρι το 2004 η 2005 νομιζω που τον ξαναειδα στην τηλεοραση και ηταν ο τυπος που ειχε κανει την πειρατια στο ΚΤΕΛ με την χειροβομβιδα.....
Εμπιστευεσαι την δικαιοσυνη?
και αλλος τσακ νορρις εδω μεσα?
Αι αμ αγουερ οφ δε κεις
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
αρα δηλαδη ενα φιλαρακι που εχω και εκπαιδευει - συμβουλευει τους αστυνομικους στην σκοποβολη (δεν ειναι ο ιδιος) εχει δικαιωμα περισσοτερο απο εναν αστυνομικο.....αφου δεν ειναι τυχαρπαστος wanabe τσακ νορις που εχει δει 200 καουμποικα σιγουρα....Το δικαιωμα στο να πυροβολησεις δεν στο δινει ο αρθμος σφαιρων που εχεις ριξει,αλλα η ιδιοτητα σου.Με αυτο το σκεπτικο επρεπε αντι για αστυνομια να φωναζουμε τον πλησιεστερο και πιο ηλικιωμενο κυνηγο της γειτονιας.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Ναι, και όταν βγάλει το ΑΚ47, ο αστυνομικός θα του πει 'σας παρακαλώ, μπορείτε να το αφήσετε κάτω να σας συλλάβω ήσυχα? Μη κάνουμε και φασαρία τέτοια ώρα, μπορεί να κοιμάται κανένα παιδάκι'.
αφου δεν θα μπορεσει ο αστυνομικος,θα εισαι πιο ησυχος που θα ανοιξει πυρ ο γειτονας με την τρομερη εκπαιδευση και ψυχραιμια που θα επιδειξει σε αναλογο συμβαν.
στο παραπανω σχολιο σου που ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφερεται στο θεμα εκπαιδευσης και εμπειριας εγραψα το σχολιο
'MAD-MAX-13 έγραψε:
αρα δηλαδη ενα φιλαρακι που εχω και εκπαιδευει - συμβουλευει τους αστυνομικους στην σκοποβολη (δεν ειναι ο ιδιος) εχει δικαιωμα περισσοτερο απο εναν αστυνομικο.....αφου δεν ειναι τυχαρπαστος wanabe τσακ νορις που εχει δει 200 καουμποικα σιγουρα.... ' -
Ναι, και όταν βγάλει το ΑΚ47, ο αστυνομικός θα του πει 'σας παρακαλώ, μπορείτε να το αφήσετε κάτω να σας συλλάβω ήσυχα? Μη κάνουμε και φασαρία τέτοια ώρα, μπορεί να κοιμάται κανένα παιδάκι'.
αφου δεν θα μπορεσει ο αστυνομικος,θα εισαι πιο ησυχος που θα ανοιξει πυρ ο γειτονας με την τρομερη εκπαιδευση και ψυχραιμια που θα επιδειξει σε αναλογο συμβαν.
στο παραπανω σχολιο σου που ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναφερεται στο θεμα εκπαιδευσης και εμπειριας εγραψα το σχολιο
'MAD-MAX-13 έγραψε:
αρα δηλαδη ενα φιλαρακι που εχω και εκπαιδευει - συμβουλευει τους αστυνομικους στην σκοποβολη (δεν ειναι ο ιδιος) εχει δικαιωμα περισσοτερο απο εναν αστυνομικο.....αφου δεν ειναι τυχαρπαστος wanabe τσακ νορις που εχει δει 200 καουμποικα σιγουρα.... 'τυχαρπαστος δεν ειναι,νομιμος να πυροβολησει δεν ειναι.
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
'MAD-MAX-13 έγραψε:
αρα δηλαδη ενα φιλαρακι που εχω και εκπαιδευει - συμβουλευει τους αστυνομικους στην σκοποβολη (δεν ειναι ο ιδιος) εχει δικαιωμα περισσοτερο απο εναν αστυνομικο.....αφου δεν ειναι τυχαρπαστος wanabe τσακ νορις που εχει δει 200 καουμποικα σιγουρα.... 'τυχαρπαστος δεν ειναι,νομιμος να πυροβολησει δεν ειναι.
ειναι πολυ νομιμος στο να πυροβολησει αν αποδειξει οτι βρισκοτανε σε αμυνα...συμφωνουμε σε αυτο?
-
Ωραια παρε και εσυ ενα οπλο και πυροβολα.Απλα εαν δεν καταφερεις να το αποδειξεις στο δικαστηριο οτι ησουν σε αμυνα θα φας καμια 20αρια χρονια.Η μπορει να ερθει η παρεα του και να ξεκληρησει την γυναικα σου ετσι για βεντετα για αντιπερισπασμο για ινατι βρε παιδακι μου..Μικρο το κακο και μικρες οι πιθανοτητες βεβαια για το δευτερο,αλλα να σου κλεψουν το παπι? Ε ΟΧΙ!!!!
-
τον προκρουστη τον εχεις ακουστα...
την τριχα δεν την εκανες τριχια αλλα μανταρι!!! -
τον προκρουστη τον εχεις ακουστα...
την τριχα δεν την εκανες τριχια αλλα μανταρι!!!γιατι τριχια φιλε μου? θα πυροβολησεις τον ληστη δεν ειπες? Εαν τον σκοτωσεις δεν θα φας 20 χρονακια? Για εξηγησε μου,γιατι εχω ενα γειτονα που το καλοκαιρι μου κλεβει το νερο απο το λαστιχο του κηπου μου,και ποτιζει τον δικο του κηπο,αμα ειναι να παω να του ριξω καμια 20αρια φυσιγγια στα ποδια. 10 χρονια που ποτιζει τον κηπο του απο το νερο μου ειναι ακριβοτερο απο το παπι του kacey
-
αν απειλειται η ζωη μου και μπορω να το αποτρεψω θα το κανω με οποιονδηποτε τροπο...(δεν ειμαι υπερ των οπλων....αλλα αν αυτο βρεθει μπροστα μου θα το χρησιμοποιησω...)
ο γειτονας σου σου κλεβει νερο...δεν απειλησε την ζωη σου ουτε κατα διανοια...δεν σου ειπε-εδειξε οτι αν δεν του δωσεις το νερο θα σε σκοτωσει... -
αν απειλειται η ζωη μου και μπορω να το αποτρεψω θα το κανω με οποιονδηποτε τροπο...(δεν ειμαι υπερ των οπλων....αλλα αν αυτο βρεθει μπροστα μου θα το χρησιμοποιησω...)
ο γειτονας σου σου κλεβει νερο...δεν απειλησε την ζωη σου ουτε κατα διανοια...δεν σου ειπε-εδειξε οτι αν δεν του δωσεις το νερο θα σε σκοτωσει...και του kacey το μηχανακι θα του επαιρναν, και θα εβγαινε με την καραμπινα να παιξει πολεμο με τους ενοπλους Αλβανους.Χωρις να ξερει ποσοι ειναι,τι οπλισμο εχουν.
-
εγω δεν ειμαι kacey και μιλας μαζι μου...και σου εξηγησα την θεση μου...
στην περιπτωση κλοπης χωρις να απειλουμαι θα προσπαθουσα να την αποτρεψω ακομα και με ελαφρυ τραυματισμο (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε οπλο) δεν τα γουσταρω τα οπλα ξαναλεω -
εγω δεν ειμαι kacey και μιλας μαζι μου...και σου εξηγησα την θεση μου...
στην περιπτωση κλοπης χωρις να απειλουμαι θα προσπαθουσα να την αποτρεψω ακομα και με ελαφρυ τραυματισμο (δεν αναφερομαι συγκεκριμενα σε οπλο) δεν τα γουσταρω τα οπλα ξαναλεωΕσυ δεν εισαι kacey αλλα βλεπω να υποστηριζεις την θεση του,και μιας και μιλαγαμε πριν με τον kacey εδωσα σαν παραδειγμα αυτα που ελεγε.
Επειδη οταν θα σου τυχει μια τετοια ''εμπειρια'' δεν μπορεις να ξερεις απο πριν ουτε που θα σε βρουν,ποσοι θα ειναι,τι οπλισμο θα εχουν,ποσο αδιστακτοι θα ειναι δεν μπορεις να πεις οτι εγω μεχρι εκει θα φτασω,και γενικως να προβλεψεις καταστασεις και κινησεις.Να εισαι ικανοτερος παντως απο κοινους εγκληματιες στο πιστολιδι το βλεπω λιγακι χλωμο,ειδικα οταν πανε 2-3 και 4 μαζι και οχι με σφεντονες στα χερια.Κανε οτι σε φωτησει ο θεος.Ευχομαι να μην ερθουμε ποτε σε αυτη την δυσκολη θεση.
-
Ο χρήστης junior gt έγραψε:
Από την αρχή αυτουνου του τόπικ απαντώντας σε κάτι (ψευδο)ράμπο που διατείνονταν ότι όχι μόνο θα σκότωναν αλλά θα έκρυβαν και τα πτώματα σε ακάλυπτους,δεν ξερω σε ποιον αναφερεται αλλα εγω εχω κανει ολοκληρο σχεδιο δρασης για το ενδεχομενο. Ξερω που κ πως θα βαλω ποιον
...είχα γράψει ότι η χρήση όπλου σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η μεγαλύτερη μ@λ@κία για αυτόν που το χρησιμοποιεί γιατί το λιγότερο που μπορεί να πάθεις είναι να σκοτώσεις το ληστή και να μπλέξεις και το χειρότερο να σε σκοτώσει αυτός (ή εσένα ή κάποιον από την οικογένειά σου).
Χειροτερο ειναι να αφεθεις στο ελεος ή στις ορεξεις του καθε τετοιου, ενω μπορεις να κανεις κατι pro active για να αποτρεψεις/εξουδετερωσεις καταστασεις.
Εσυ δεν εισαι kacey αλλα βλεπω να υποστηριζεις την θεση του,και μιας και μιλαγαμε πριν με τον kacey εδωσα σαν παραδειγμα αυτα που ελεγε.
Επειδη οταν θα σου τυχει μια τετοια ''εμπειρια'' δεν μπορεις να ξερεις απο πριν ουτε που θα σε βρουν,ποσοι θα ειναι,τι οπλισμο θα εχουν,ποσο αδιστακτοι θα ειναι δεν μπορεις να πεις οτι εγω μεχρι εκει θα φτασω,και γενικως να προβλεψεις καταστασεις και κινησεις.Να εισαι ικανοτερος παντως απο κοινους εγκληματιες στο πιστολιδι το βλεπω λιγακι χλωμο,ειδικα οταν πανε 2-3 και 4 μαζι και οχι με σφεντονες στα χερια.
Κανε οτι σε φωτησει ο θεος.Ευχομαι να μην ερθουμε ποτε σε αυτη την δυσκολη θεση.
Κ εσυ κανε αυτα που υποστηριζεις, να δουμε σε ποιον θα βγει σε καλυτερο...Εγω θα κανω αυτο που νομιζω εγω καλυτερο.
-
και κανεις δεν λεει για το πιο απλο
μεχρι που σταματας να εισαι νομιμος και αρχιζεις να γινεσαι παρανομος με οπλο στα χερια?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ εσυ κανε αυτα που υποστηριζεις, να δουμε σε ποιον θα βγει σε καλυτερο...Εγω θα κανω αυτο που νομιζω εγω καλυτερο.
Πολυ περισσοτερες οι πιθανοτητες να την βγαλη καθαρη αυτος που δεν θα ανοιξει πολεμο.
Εαν στις 2000 ληστειες σπιτιων πχ ετησιως στην Ελλαδα εχουμε 10 νεκρους θελεις 20? βαλε οποιο νουμερο θελεις,εαν και στις 2000 ληστειες ειχαμε ανταλλαγη πυρων και απο τους ιδιοκτητες σπιτιων-καταστηματων,οι νεκροι ποσοι θα ηταν?Λιγοτεροι απο 20 ή περισσοτεροι?
-
Για αυτο λεω οτι ριχνεις πρωτος. Αρκει να ειναι τετοιες οι συνθηκες που
α) να εχεις ευκαιρια (αν τους δω πανω απο το κεφαλι μου ενω κοιμομουν, δεν θα κουνηθω. Χαιρω πολυ)
β) να μην μπλεξεις ή να μπλεξεις το δυνατον λιγοτερο. -
Λοιπόν Kacey ακου πως ειναι τα πράγματα. Αν θες πήγαινε στο Τμημα Ασφαλειας της περιοχής σου και ζητα να σου εξηγήσουν μια μια το πως ενεργούν οι φάτσες που εχουν καρφιτσομενες στους πίνακες με τους ύποπτους-καταζητούμενους. Εκεί θα ανα θεωρήσης αρκετά τις απόψεις σου.
Υπάρχουν αυτοί που ασχολούνται με μικροκλοπές και διαρρήξεις και αυτοί που καταστρώνουν σχέδιο εξόντωσης για να ληστέψουν.
Στην πρώτη περίπτωση αν πυροβολήσεις αμυνόμενος εστω απο ενα μαχαιρι πας ισως και ισόβια.
Στην δευτερη περιπτωση απλά δεν κανεις τιποτε γιατι δεν θα σου τύχει ποτέ εκτός και αν εισαι τοσο γκαντεμης και βρεθείς μπροστά στον δραστη ή είσαι οικονομικά και κοινωνικά στόχος. Με άλλα λόγια εκ των πραγματων αυτών είσαι μέσα. Στο ''φρεσκο'' δηλ και παρε τηλ να σου φερω τσιγαρα φίλε μου.
Το αν θα καταφέρεις να αμυνθεις σκοτωνοντας με επιτυχία δεν θα το μαθεις ποτε γιατι αυτος που θα ερθει με όπλο κατα 99,9% να εισαι σιγουρος ότι τα έχει υπολογίσει όλα. Και για να το κανει αυτό θα ξερει απο πριν ποιος εισαι έστω το προγραμμά σου τις κινησεις σου και ότι τον ενδιαφερει οσον αφορά την παρουσία σου στον ιδιωτικό σου χωρο.
Εχει το πλεονέκτημα . Μην περιμενεις λοιπόν ουτε εσυ ουτε ο φιλος dim8 να μάθετε τι ειναι πιο αποτελεσματικό. Δεν θα ασχοληθεί κανενας απο τις φατσες που ξερουν να ληστευουν μαζί σας. Εκτός απο την περιπτωση που εχεις κατι το οποίο ειναι μεγαλης αξιας και φαινεται ή ειναι γνωστο οτι εχεις.
Μου αρεσει η αποφασιστηκότητά σου αλλά δες το ήρεμα το πράγμα. -
Αυτος που θα ερθει με οπλο, κατα 99,9% θα τα εχει υπολογισει ολα? Εγω σε παω στοιχημα οτι αυτος που ερχεται ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ με οπλο, κατα 99,9% δεν περιμενει οτι θα εχεις και εσυ οπλο κ το 0,1% δεν περμενει οτι θα εισαι αποφασισμενος να το χρησιμοποιησεις χωρις κανενα ενδοιασμο.
Κ δεν νομιζω οτι χρειαζεται να σου εξηγησω ποσο χρησιμο ειναι το στοιχειο του αιφνιδιασμου...
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
γιατι αυτος που θα ερθει με όπλο κατα 99,9% να εισαι σιγουρος ότι τα έχει υπολογίσει όλα. Και για να το κανει αυτό θα ξερει απο πριν ποιος εισαι έστω το προγραμμά σου τις κινησεις σου και ότι τον ενδιαφερει οσον αφορά την παρουσία σου στον ιδιωτικό σου χωρο.Οι Αλβανοί της Παιανίας δεν ανήκουν στην κατηγορία που αναφέρεις. Αλλιώς δε θα γύριζαν τόσες ώρες στην ίδια γειτονιά.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.