-
Μη ξεχναμε πως μερικοι ανθρωποι, ειδικα εγκληματιες, προτιμουν να σκοτωσουν και οτι θελει ας γινει... Αυτοι το εκαναν το 'καθηκον' τους. Ορκοι αιματος κλπ.
Sent from my MT27i using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μη ξεχναμε πως μερικοι ανθρωποι, ειδικα εγκληματιες, προτιμουν να σκοτωσουν και οτι θελει ας γινει... Αυτοι το εκαναν το 'καθηκον' τους. Ορκοι αιματος κλπ.Sent from my MT27i using Tapatalk 2
Βλεπε το ποστ μου παραπανω για ερμηνεια.
-
Δυστηχως σπανια ο εγκλειστος βγαινει καλυτερος ανθρωπος απο τη φυλακη.. Παντου στον κοσμο αυτο.
-
Ο χρήστης giannik1977 έγραψε:
Δυστηχως σπανια ο εγκλειστος βγαινει καλυτερος ανθρωπος απο τη φυλακη.. Παντου στον κοσμο αυτο.Δεν ηταν καλυτερος ανθρωπος πριν μπει, ετσι και αλλιως.
Τα περι 'σωφρονισμου' εχουν να κανουν ειτε με ηλιθιους θεωρητικους σε γυαλινα καστρα που δε πατάνε ποτε σε ασφαλτο, μονο σε χαλιά, είτε με ανθρωπους που βρεθηκαν στη φυλακη απο πραγματικη ατυχια και οχι απο ελλειψη στοιχειωδους εγκεφαλικης λειτουργιας και τελικα 'σωφρονιστηκαν' (κοινως βγηκαν απο τη φυλακη και δεν ατυχησαν ξανα).Θα 'σωφρονιστει' πχ ο Βλαστος που αρχικα μπηκε μεσα επειδη εφαγε 2 ατομα αντιπαλους μαφιοζους και ενα σερβιτορο και συνεχιζει ακαθεκτος? Ο Πασσαρης θα σωφρονιστει? ΟΧΙ
Τσαμπα λεφτα τρωνε, τσάμπα χώρο πιάνουν και αυτοι και δεκαδες αλλοι. Τσοπ-τσοπ και λιπασμα, μπας και η ιστορια τους διεγειρει εστω και ελαχιστο τους εγκεφαλους αλλων. Κερδος θα εχουμε σε καθε περιπτωση. -
Δ-Ω-Σ-Ε Π-Ο-Ν-Ο Τ-Ρ-Ι-Α-Ι-Ν-Α!!!!!!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
:hahaiv:Δ-Ω-Σ-Ε Π-Ο-Ν-Ο Τ-Ρ-Ι-Α-Ι-Ν-Α!!!!!!
Δεν εχω φτασει στους προδοτες ακομα, περιμενετε στη σειρα σας κυριε...
Εχεις κατι σοβαρο να γραψεις επι του θεματος ή μονο μεχρι κεφαλαία και τρολλοφατσουλες φτανεις???
-
Εσυ θεωρεις οτι εγραψες κατι το σοβαρο ή ξεστομισες κουβεντα καφενειου (μετα το τριτο ουζο και λιγο πριν τη δευτερη κλανια);
-
Ο trident1971 είναι πολύτιμη ποσότητα για το φόρουμ, είναι εκπληκτικό το βάθος γνώσεων που έχει για όλα τα θέματα.
Από τεχνικά (Περί καταλυτών και άλλων δαιμονίων, σχολιάζει ο Κωστής Παπαγιώργης, εκδ. Λιβάνης), νομικά (Ο σωφρονισμός είναι ένας μικρός θάνατος, εκδ. Ωκεανίδα), πολιτικά (Νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλισμός, τέρμα η βαρβαρότητα, εκδ. Σύγχρονη Εποχή, πρόλογος, ανάλυση, σχόλια trident1971), παιδαγωγικά (Δάσκαλος ή ΚΚΕς, ιδού η απορία εκδ. Αδωνις, 1999) ,οικονομικά (βλ. Hyundai Accent 1500 model year 2001, type LC, Η ζωή μου με το Τέρας-αξιόπιστοι μέχρι θάνατον ) , κ.α.Είναι τρομακτικό το ευρύ πνεύμα που τον διακρίνει, εκπλήσσομαι ευχάριστα κάθε φορά! Εύγε!
ΥΓ: Η παραπάνω βιβλιογραφία είναι απλώς ενδεικτική.
-
Ξεχασες και το ξενογλωσσο Lord of the fries
-
Τελικα οντως ειναι αληθεια οτι και κουραδα να ριξεις στη θαλασσα, μαζευονται οι κεφαλοι
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Εσυ θεωρεις οτι εγραψες κατι το σοβαρο ή ξεστομισες κουβεντα καφενειου (μετα το τριτο ουζο και λιγο πριν τη δευτερη κλανια);Ακομα και αποψη επιπεδου κλανιας να εγραψα, τι μας λεει αυτο για εσενα που τις τελευταιες μερες ερχεσαι τρεχοντας καθε φορα που την αμολαω και τη μυριζεις?
Εχεις κατι καλυτερο να πεις ή να κανεις? Αν ναι, be my guest. Αν οχι, μπορεις να συνεχισεις να μυριζεις τις κλανιες μου ελευθερα.Ο trident1971 είναι πολύτιμη ποσότητα για το φόρουμ, είναι εκπληκτικό το βάθος γνώσεων που έχει για όλα τα θέματα.
Από τεχνικά (Περί καταλυτών και άλλων δαιμονίων, σχολιάζει ο Κωστής Παπαγιώργης, εκδ. Λιβάνης), νομικά (Ο σωφρονισμός είναι ένας μικρός θάνατος, εκδ. Ωκεανίδα), πολιτικά (Νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλισμός, τέρμα η βαρβαρότητα, εκδ. Σύγχρονη Εποχή, πρόλογος, ανάλυση, σχόλια trident1971), παιδαγωγικά (Δάσκαλος ή ΚΚΕς, ιδού η απορία εκδ. Αδωνις, 1999) ,οικονομικά (βλ. Hyundai Accent 1500 model year 2001, type LC, Η ζωή μου με το Τέρας-αξιόπιστοι μέχρι θάνατον ) , κ.α.Είναι τρομακτικό το ευρύ πνεύμα που τον διακρίνει, εκπλήσσομαι ευχάριστα κάθε φορά! Εύγε!
Ετσι ειναι, οταν εισαι στενομυαλος, φαϊ-μουνι-μπάλα, σου φαινεται περιεργο.
Τουλαχιστον εσυ γραφεις και ποτε ποτε στα τεχνικα, μαθαινει κανεις κατι, βοηθιεται καποιος αλλος, δεν εισαι εντελως μα εντελως αχρηστος.
Μετα απο αυτο το ευχαριστο διαλλειμα, να επιστρεψουμε τωρα στο θεμα?
-
Οταν ενα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ αλυχταει συνεχεια, δεν το ρωτας 'Τι επαθες , τι σε ανησυχει;'-του ΛΕΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ γιατι μας ενοχλεις.
Βινα Ασικη,
συνεντευξη στην Κομμουνιστικη Επιθεωρηση, Οκτωβριος 1986 -
Ο χρήστης trident1971 έγραψε:
Ο trident1971 είναι πολύτιμη ποσότητα για το φόρουμ, είναι εκπληκτικό το βάθος γνώσεων που έχει για όλα τα θέματα.
Ετσι ειναι, οταν εισαι στενομυαλος, φαϊ-μουνι-μπάλα, σου φαινεται περιεργο.
Τουλαχιστον εσυ γραφεις και ποτε ποτε στα τεχνικα, μαθαινει κανεις κατι, βοηθιεται καποιος αλλος, δεν εισαι εντελως μα εντελως αχρηστος.Με τιμά η αναγνώριση της προσφοράς μου!
Επιπλέον, ξέχαχα ν' αναφέρω και ευτυχώς που μου το θύμισες, την μεταφυσική σου πλευρά και ταυτόχρονα ένα αριστούργημα της fantasy λογοτεχνίας: (Μυρίζοντας τα νύχια μου, εγώ και κανείς άλλος, εκδ. Anubis, 8777 σελίδες, τόμος Α).Σ' ευχαριστώ που υπάρχεις εδώ!
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Οταν ενα ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ αλυχταει συνεχεια, δεν το ρωτας 'Τι επαθες , τι σε ανησυχει;'-του ΛΕΣ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ γιατι μας ενοχλεις.
Βινα Ασικη,
συνεντευξη στην Κομμουνιστικη Επιθεωρηση, Οκτωβριος 1986Ελα ρε dog whisperer, για πες, σε καταλαβαινουν τα κοπροσκυλα οταν τους μιλας?
ΜΑΣ? ΜΑΣ? Ξεχασες οτι δεν υπαρχει πληθυντικος, οτι δειχνει δουλικοτητα?
Μη μιλας σαν νοικοκυραιος, δε σου παει, φαινεται η ψειρα στο γιακα. lol:Οσο για το κοπροσκυλο, παλι λαθος εκανες... αλλοι περιφερονται σε αγέλες και επιτιθενται ομαδικα σε οτι δεν τους αρεσει.
@χαιφιντελιτυ
να 'σαι καλα, μου δινεις δυναμη για τη συνεχεια, προσεχε μονο λιγακι τα καλα λογια, με φειδω, μη σε πουν φιλοζωο τα φιλαρακια σου και σε διαγραψουν, εχει ξανασυμβει πολλες φορες. -
Για πειτε μας ρε μαγκες τι περιεργο εγραψε...
Μιλαμε για εγκληματιες καριερας, που σε καθε ευκαιρια που τους δινεις ΞΑΝΑεγκληματουν, με αυξανομενη σοβαροτητα καθε φορα (απο ληστεια σε απαγωγη σε φονο σε φονους για ψιλλου πηδημα - βλεπε Ναστουλης+παρεα που εφαγε με 17 μαχαιριες καποιος ατυχο που δεν γουσταρε να του πειραζουν τη γκομενα), εχοντας αποδειξει οτι εχουν μηδενικο ενδιαφερον (για να μην πω οτι γελανε με οποιον το σκεφτεται) να κανουν νομιμη ζωη. Και τωρα εχουμε φτασει στο σημειο να λενε οι ιδιοι 'ε ας σφαξω αλλον εναν, τι θα μου κανετε, θα μου ριξετε αλλη μια φορα ισοβια στις 2-3-5-10 που εχω φαει? Χεστηκα'.
Και αυτους τους τυπους τους ταιζουμε+ποτιζουμε+κοιμιζουμε με τα δικα μας λεφτα, ωστε να μπορουν να συνεχιζουν να κανουν τη καριερα τους ακομα και απο μεσα απο τη φυλακη. ΓΙΑΤΙ?
Και ολα αυτα επι δεκαετιες ο καθενας τους (μερικες φορες και ολοκληρες οικογενειες εγκληματιων, παλι καλα που σφαζονται μεταξυ τους και καθαριζει λιγο το πραγμα).
και μου λετε αυτους να τους κρατας στη φυλακη (ή και να παιρνουν και καμμια αδειουλα). Μεχρι ποτε? Και γιατι? Εκτελεση και στη χωματερη. Μονοι τους εχουν θεσει εαυτους εκτος καθε νομου και καθε κοινωνιας.
-
http://www.zougla.gr/greece/article/alodapos-kakopios-pire-adia-ke-den-epestrepse-pote
ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ. ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ.
ΔΕΝ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΗΚΕ,
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ !!!!!!
-
Τι εκανε λεει 9!!!! μερες αδεια??? Γιατι απο που ως που αδεια σε κακοποιο. Ολοι δεν ξερουμε οτι αν παρανομησουμε θα παμε φυλακη και θα κακοπερασουμε? Αμα ειναι να καλοπερναμε και να παιρνουμε και αδειες ποιος θα εμποδισει τους εχοντες παραβατικη ταση να παρανομησουν. Και τωρα θα ξαναψαξουμε και θα ξαναξοδευτουμε για να τον ξαναπιασουμε? Και αν στο μεταξυ αυτος ληστεψει η και σκοτωσει ποιος πρεπει να πληρωσει αυτες τις συνεπιες? ΠΟΙΟΣ απεφασισε να περνουν αδειες οι κακοποιοι φυλακισμενοι? Τι να κανουν εξω αφου εχουν επισκεπτηρια. Για εναν οικονομικα φυλακισμενο να το καταλαβω ως ενα βαθμο.
-
Ο χρήστης Dafygt έγραψε:
Γιατι απο που ως που αδεια σε κακοποιο.Γιατί το λέει ο νόμος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Γιατι απο που ως που αδεια σε κακοποιο.
Γιατί το λέει ο νόμος.
Tο νόμο σχολιάζει ρε Δία, έλεος.
Δεν νοείται άδεια σε καταδίκους για βίαια εγκλήματα. Και για τους υπόλοιπους, μονο με βραχιολάκι εντοπισμού.
Ούτε και νοείται ανεμπόδιστη επικοινωνία με τον έξω (και μέσα) κόσμο για οργανωμένους εγκληματίες.
Ούτε νοείται να κρατούνται στις ίδιες πτέρυγες φονιάδες, τρομοκράτες, ληστές και νταβατζήδες, με νεαρά κλεφτρόνια (κλοπή = άνευ βίας αφαίρεση περιουσίας) ή κατάδικους για χρέη.
Τέλος, οι συνθήκες διαβίωσης (ιδίως υγειινής) στις φυλακές είναι ντροπή για τον πολιτισμό όσων είμαστε έξω.Για τη θανατική ποινή σε καιρό ειρήνης, ενώ είμαι γενικώς κατά για πολλούς λόγους (κατ' αρχήν δεν τιμά το κράτος, δηλαδή όλους μας, το να σκοτώνει δεμένους), προβληματίζομαι από ακραίες περιπτώσεις - ίσως οριακά θα μπορούσε να επιβάλλεται σε τερατώδεις περιπτώσεις δόλου και πόρωσης (και να εκτελείται τελικώς μόνον σε περιπτώσεις υποτροπής εντος της φυλακής, δραπέτευσης ή κάτι ανάλογο).
-
Ας τους σκοτωνει και λυτους, αν αισθανεσαι καλυτερα.
Αυτο που λεω ειναι οτι καποιοι λιγοι κωνωπες ανωφελεις, δε θα λειψουν απο την κοινωνια. Οταν ηταν μερος της δεν λειτουργουσαν οπως οι υπολοιποι και με τις ενεργειες τους αποδεικνυουν οτι δεν προκειται ποτε να λειτουργησουν ετσι. -
Αυτο με τα βραχιολακια θα ηταν σωστο σε ορισμενων κατηγοριων φυλακισμενους.. Ομως εδω στο Ελλαντα εχουμε Α.Π.Π.Δ κ δεν νομιζω οτι θα ευδοκιμησει...
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.