-
@ Professeur : Μαζί με το καινούριο θέμα που άνοιξες, να αλλάξεις και την υπογραφή σου, απο :
' Όπου και αν κρύβεσαι, η ζωή σου σε περιμένει... ' , σε:
' Όπου και αν κρύβεσαι, ο ληστής σου σε περιμένει... ' .Σε καλό σου άνθρωπέ μου απόψε ....!!!!
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
...Πάντως και σε φίλο που 'πρότεινα' μόνιμο φρουρό έξω από το σπίτι αντέτεινε αυτό, δηλ. 'μήπως όμως δίνουμε στόχο ;'
Κάποτε είχα πάρει τα πάντα (κάμερες all weather, καταγραφικά, καλώδια κλπ) για να βάλω περιμετρικά του σπιτιού κάμερες ελέγχου και καταγραφής. Τελικά αυτή η σκέψη (που την έκανα ΑΦΟΥ τα είχα σκάσει για όλα τα απαιτούμενα, me-> ) με απέτρεψε και τα πάρκαρα σε ένα κουτί στο υπόγειο.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κατάλαβα τι εννοείς. Επειδή έχω φίλο (πρώην) μπουκαδόρο δεν υπάρχει κάτι που να τους σταματά τους επαγγελματίες. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει.
Ε ναι αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα... αλλο το σπιτι σε ισογειο με ανοιχτες μπαλκονοπορτες, χωρις συναγερμο και πορτα του 60 που ανοιγει με ταυτοτητα κι αλλο το διαμερισμα στον 3ο με πορτα ασφαλειας, σιδεριες στα παραθυρα, συναγερμους, 17 πεινασμενα ροτβαϊλερ και ξερω'γω τι αλλο. ειναι προφανες οτι οσο πλησιαζεις στο δευτερο μειωνεις τις πιθανοτητες να μπει καποιος μεσα.
Ίσως όμως το δεύτερο να είναι πολύ πιο προκλητικό στον σοβαρό 'επαγγελματία' λόγω της λογικής 'για να το φυλάει τόσο καλά, φαντάσου τι θα' χει μέσα'.
Δεν ακούγεται πολύ επαγγελματικό πάντως να πας να διακινδυνεύσεις και να προσπαθήσεις να σπάσεις όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας χωρίς να γνωρίζεις τι θα βρεις μέσα αλλά απλά να φαντάζεσαι.
Πάντως και σε φίλο που 'πρότεινα' μόνιμο φρουρό έξω από το σπίτι αντέτεινε αυτό, δηλ. 'μήπως όμως δίνουμε στόχο ;'
Οντως ο σκυλος ειναι ο καλυτερος συναγερμος κ δεν χρειαζεται να εχεις κανενα θηριο μεσα στο σπιτι κ ενα κανισακι μπορει να κανει την δουλεια του ε βεβαια αν εχεις αποθηκευσει στο σπιτι σου ενα τονο χρυσο κ αυτο εχει γινει γνωστο ,τοτε δεν σε σωζει τιποτα ,θα ερθουν μερα μεσημερι κ θα σε ληστεψουν
-
Κάτι πολύ απλό, και καθόλου αιμοβόρο, είναι μία καλή σειρήνα. Την πατάς, χάνεις ολίγα ντεσιμπέλ ακοής, κοπανάς και κάνα κατσαρόλι εντ δατς όλ. Προφανώς οι γείτονες (εάν υπάρχουν) θα σε γράψουν στα @@ τους, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των κλεπτών θα πανικοβληθεί χωρίς καν να σε δουν...
-
υπαρχουν ηδη σπρευ που κανουν τα σκυλια να κοιμουνται σαν ελεφαντες..
-
Εκτός απο τα 'τυπικά' μέτρα (θωρακισμένη πόρτα-κλειδαριές ασφαλείας-πίροι στο κάσσωμα και συναγερμό), που πρέπει να πάρει ο καθένας για να αποτρέψει την είσοδο σε απλούς 'κλεφτοκοτάδες', δεν νομίζω ότι αν είναι στόχος ληστών θα καταφέρει κάτι περισσότερο απο το να τους καθυστερήσει.
Οσο για τον τρόπο αντίδρασης, ποτέ δεν μπορείς να προβλέψεις ούτε τον δικό σου , αλλά ούτε και του αντιπάλου, καθόσον ισχύει η ρήση : 'Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος'.
Η συμβουλή μου: 'Παιδιά, ότι καταλαβαίνετε, κάνετε' !!!Τέλος, συμφωνώ με τον ΓΙΩΡΓΟΣ123, καθόσον έχουμε σκύλο ( μικρότερο απο μεγάλη γάτα ) που διανυκτερεύει μέσα στο σπίτι, και αν μπεί οποτεδήποτε και οποιοσδήποτε μή ένοικος-άγνωστος στον κοινόχρηστο ή περπατήσει στον κήπο, θα γαυγίσει οπωσδήποτε και πάντα ! Συχνά μπελάς, αλλά και 'ασφάλεια'
-
Σκύλος δολοφόνος ΜΕΣΑ στο σπίτι, πιστεύω είναι αρκετό. Και εντολές χωρίς οίκτο!
Άντε και ένα paintball gun με υψηλή πίεση.
-
Ενα καυκασακι μεσα στο σπιτι και καθαρισες...
Αντε βραδυατικα θυμηθηκα το μωρο μου που το εχασα περσυ σε ηλικια 9 ετων
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
υπαρχουν ηδη σπρευ που κανουν τα σκυλια να κοιμουνται σαν ελεφαντες..Όπως υπάρχει και ειδική εκπαίδευση, να μην πλησιάζει κοντά στον κλέφτη ο σκύλος, για αυτό ακριβως τον λόγο.
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όπως υπάρχει και ειδική εκπαίδευση, να μην πλησιάζει κοντά στον κλέφτη ο σκύλος, για αυτό ακριβως τον λόγο.
Να δω κανις να το εκπαιδευουν για τετοιους σκοπους και δεν θελω τιποτα αλλο
-
Τίποτα. Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.
-
Αποφασιστηκοτητα.
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
Πάντως και σε φίλο που 'πρότεινα' μόνιμο φρουρό έξω από το σπίτι αντέτεινε αυτό, δηλ. 'μήπως όμως δίνουμε στόχο ;'
Κάποτε είχα πάρει τα πάντα (κάμερες all weather, καταγραφικά, καλώδια κλπ) για να βάλω περιμετρικά του σπιτιού κάμερες ελέγχου και καταγραφής. Τελικά αυτή η σκέψη (που την έκανα ΑΦΟΥ τα είχα σκάσει για όλα τα απαιτούμενα, me-> ) με απέτρεψε και τα πάρκαρα σε ένα κουτί στο υπόγειο.
Τα πουλας?
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Ίσως όμως το δεύτερο να είναι πολύ πιο προκλητικό στον σοβαρό 'επαγγελματία' λόγω της λογικής 'για να το φυλάει τόσο καλά, φαντάσου τι θα' χει μέσα'.
Το θεμα δεν ειναι να σταματησεις τη συμμορια των 11 οταν θα δοκιμασει να μπουκαρει στο σπιτι σου. Αυτο δε θα το καταφερεις αλλα η πιθανοτητα να ασχοληθουν τετοιοι επαγγελματιες τυποι με το σπιτι σου ειναι αρκετα μικρη, μαλλον εχουν καλυτερα πραγματα να ασχοληθουν και πιο σιγουρους στοχους (δες και αυτο που εγραψε ο Κουτσαν). Το θεμα ειναι να αποτρεψεις 2-3 τσογλανια με καλασνικοφ που μπορει να θεσουν την ακεραιοτητα σου σε κινδυνο αν μπουν. Αν δεις αυτοι οι τελευταιοι σε ολες σχεδον τις περιπτωσεις εχουν μπουκαρει απο μπαλκονοπορτες σε ισογεια-πρωτους ή σαπιες πορτες που ανοιγουν πανευκολα.
-
Η μονη λυση να μην μπουν σπιτι σου ειμαι εγω
Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk
-
και το πρωι τον παραδινης στην αστυνομια η τον κανεις οτι θελης
-
Έχω καραμπινα(για το κυνήγι) αλλά πρόχειρη για χρήση, πάντα είχαμε σκύλο 'δολοφόνο', κάμερες ΠΑΝΤΟΥ(20 στον αριθμό), συναγερμό. Χρήματα έχω μόνο τα κίνησης στο σπίτι. Το χειμώνα ψευτοκλεφτρόνια έχουν ανοίξει γειτονικά σπίτια ή μαγαζιά. Εμάς ποτέ. Οπότε μάλλον λειτουργούν αποτρεπτικά.
Σοβαρός ληστής δεν νομίζω να κολώσει σε κάτι από αυτά. Ο σκύλος με ένα σπρέι καθάρισε. Πάει στη χελώνα της ΔΕΗ και σου κατεβάζει τις ασφάλειες= κάμερες τέλος. Κόβει το καλώδιο της εξωτερικής σειρήνας στο συναγερμό. Μπαίνει μέσα κόβει το τηλέφωνο και πάπαλα. Μένει η εσωτερική σειρήνα η οποία σε μισό λεπτό κόπηκε και αυτή. Αυτά εφόσον δεν είσαι στο σπίτι. Αν είσαι, θα καταλάβεις κάτι από όλα αυτά -
Mετακομίστε στην επαρχία, να έχει και αυλή ο σκύλος δολοφόνος να ξενοιάσετε ...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Όπως υπάρχει και ειδική εκπαίδευση, να μην πλησιάζει κοντά στον κλέφτη ο σκύλος, για αυτό ακριβως τον λόγο.
ε ποιο το νοημα να εχεις σκυλο αμα δεν παει κοντα στον κλεφτη?
τωρα που το λες μια πεθερα ειναι καλυτερη απο σκυλο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Κόβει το καλώδιο της εξωτερικής σειρήνας στο συναγερμό. Μπαίνει μέσα κόβει το τηλέφωνο και πάπαλα. Μένει η εσωτερική σειρήνα η οποία σε μισό λεπτό κόπηκε και αυτή.Το καλωδιο της εξωτερικης αν κοπει διδει αμεσως σημα στο κεντρο,δεν ξερω μηπως χτυπαει κιολας αμεσα η εσωτερικη σειρηνα,την οποια θα πρεπει να εντοπισει για να την σταματησει.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.