-
η τελευταια λυση ηταν ενας σοβαρος σκυλος αλλα και αυτο τωρα πια με το σπρευ ειναι θεμα δευτερων να πεσει ξερο κατω και να κοιμαται μεχρι του χρονου..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Κατάλαβα τι εννοείς. Επειδή έχω φίλο (πρώην) μπουκαδόρο δεν υπάρχει κάτι που να τους σταματά τους επαγγελματίες. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει.Ε ναι αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα... αλλο το σπιτι σε ισογειο με ανοιχτες μπαλκονοπορτες, χωρις συναγερμο και πορτα του 60 που ανοιγει με ταυτοτητα κι αλλο το διαμερισμα στον 3ο με πορτα ασφαλειας, σιδεριες στα παραθυρα, συναγερμους, 17 πεινασμενα ροτβαϊλερ και ξερω'γω τι αλλο. ειναι προφανες οτι οσο πλησιαζεις στο δευτερο μειωνεις τις πιθανοτητες να μπει καποιος μεσα.
-
γιατί δεν έχει γράψει μέχρι στιγμής ο Chuck Norris του forum, ο πιο κατάλληλος να μιλήσει για τεχνικές αυτοάμυνας(και αυτοεπίθεσης);
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Κατάλαβα τι εννοείς. Επειδή έχω φίλο (πρώην) μπουκαδόρο δεν υπάρχει κάτι που να τους σταματά τους επαγγελματίες. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει.
Ε ναι αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα... αλλο το σπιτι σε ισογειο με ανοιχτες μπαλκονοπορτες, χωρις συναγερμο και πορτα του 60 που ανοιγει με ταυτοτητα κι αλλο το διαμερισμα στον 3ο με πορτα ασφαλειας, σιδεριες στα παραθυρα, συναγερμους, 17 πεινασμενα ροτβαϊλερ και ξερω'γω τι αλλο. ειναι προφανες οτι οσο πλησιαζεις στο δευτερο μειωνεις τις πιθανοτητες να μπει καποιος μεσα.
Ίσως όμως το δεύτερο να είναι πολύ πιο προκλητικό στον σοβαρό 'επαγγελματία' λόγω της λογικής 'για να το φυλάει τόσο καλά, φαντάσου τι θα' χει μέσα'.
Κατάλαβα τι εννοείς. Επειδή έχω φίλο (πρώην) μπουκαδόρο δεν υπάρχει κάτι που να τους σταματά τους επαγγελματίες. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει.
Ωραιους φιλους εχεις!!!
Καλο παιδί είναι μωρέ. Άτιμη κενωνία που άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους ρίχνεις στα τάρταρα..
-
ε ας μιλησουμε τοτε απο τα μεσα νοεμβριου που τα nlw θα γινουν νομιμα στην χωρα μας και βλεπουμε για στρατηγικες τοτε
-
Προφέσσορα, θα μας αφήσεις άυπνους απόψε !!!
-
Μην κραξετε.
Υπάρχει η δυνατότητα για θυρωρο ή φρουρά έξω απο το σπίτι.
Πάνω απο 4 ιδιοκτησίες συμφέρει. -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Προφέσσορα, θα μας αφήσεις άυπνους απόψε !!! -
nlw;;; Βοήθησε με σε αυτό...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Μην κραξετε.
Υπάρχει η δυνατότητα για θυρωρο ή φρουρά έξω απο το σπίτι.
Πάνω απο 4 ιδιοκτησίες συμφέρει.το θεμα ειναι να μην δωσεις πατημα στους ληστες οχι να σου ερθουν επαγγελματιες μετα
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
nlw;;; Βοήθησε με σε αυτό...non lethal weapons
-
-
Υπάρχουν τέτοια;
Εδώ έχουν σκοτωθεί ηθοποιοί με άσφαιρα! -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
non lethal weapons
Λέω να πάρω ένα τέτοιο και να το παρκάρω στην πυλωτή. Ελπίζω να μην γίνω προκλητικός...
http://www.wired.com/science/discoverie ... 6/12/72134
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Υπάρχουν τέτοια;
Εδώ έχουν σκοτωθεί ηθοποιοί με άσφαιρα!καλα δεν μιλαμε για πλαστικες σφαιρες
αλλα λογικα για glue foams τιποτα tazers
τα κουλα σπρευ -
non lethal weapons
Λέω να πάρω ένα τέτοιο και να το παρκάρω στην πυλωτή. Ελπίζω να μην γίνω προκλητικός...
και ο φουρνος μικροκυματων που εχεις την ιδια δουλεια κανει (αν εισαι ο μαγκαιβερ αλλιως αστο)
-
non lethal weapons
Πετρελαιο δεν ειναι;Δεν εχουν επιτρεψει την πετρελαιοκινηση ακομα
-
Ναι, και θα μου πει ο μπουκαδόρος 'ρε μάστορα, δεν ήρθα για να φάω. Να κλέψω ήρθα!'.
-
Ε ναι αλλα μην τα ισοπεδωνουμε κι ολα... αλλο το σπιτι σε ισογειο με ανοιχτες μπαλκονοπορτες, χωρις συναγερμο και πορτα του 60 που ανοιγει με ταυτοτητα κι αλλο το διαμερισμα στον 3ο με πορτα ασφαλειας, σιδεριες στα παραθυρα, συναγερμους, 17 πεινασμενα ροτβαϊλερ και ξερω'γω τι αλλο. ειναι προφανες οτι οσο πλησιαζεις στο δευτερο μειωνεις τις πιθανοτητες να μπει καποιος μεσα.
Ίσως όμως το δεύτερο να είναι πολύ πιο προκλητικό στον σοβαρό 'επαγγελματία' λόγω της λογικής 'για να το φυλάει τόσο καλά, φαντάσου τι θα' χει μέσα'.
Δεν ακούγεται πολύ επαγγελματικό πάντως να πας να διακινδυνεύσεις και να προσπαθήσεις να σπάσεις όλα αυτά τα μέτρα ασφαλείας χωρίς να γνωρίζεις τι θα βρεις μέσα αλλά απλά να φαντάζεσαι.
Πάντως και σε φίλο που 'πρότεινα' μόνιμο φρουρό έξω από το σπίτι αντέτεινε αυτό, δηλ. 'μήπως όμως δίνουμε στόχο ;'
-
@cabala10,Ναι, και θα μου πει ο μπουκαδόρος 'ρε μάστορα, δεν ήρθα για να φάω. Να κλέψω ήρθα!'.
watch and learn
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.