-
Σε εσενα το λεει, αλλα παλι δεν μπορεις να καταλαβεις οτι δεν σου ευχεται να σου συμβει κατι τετοιο, αλλα λεει ΑΝ σου συμβει, τοτε πες μας τι γνωμη εχεις κ τι αποφασισες οτι επρεπε να κανεις.
-
εγω θα ηθελα να μου πειτε εαν πανω στη συμπλοκη τραυματιστει, η ακομα χειροτερα σκοτωθει το παιδι, η η γυναικα του γειτονα, η η δικια σας,ή το παιδι σας, τι θα γινει μετα?Εχω δικαιωμα να του αδειασω μια γεμιστηρα στον κωλο μετα?
Πολυ απλα τα βλεπετε τετοια θεματα,η πολυ καουμποικα βλεπατε μικροι. -
Εχεις δικαιωμα να αδειασεις ενα γεμιστηρα στο κωλο του ληστη που προκαλεσε ολο το σκηνικο. Το να μη θελω να με κλεψουν, να προσπαθησω να το αποτρεψω κ να αμυνθω με ΟΠΟΙΟ προσφορο τροπο, ειναι δικαιωμα μου. Αν ο κακοποιος αποφασισει να αδειασει ενα καλασνικοφ σε ολη τη γειτονια ειναι δικο του σφαλμα, οχι δικο μου.
Αλλα βεβαια, 'μακρυα απο το κωλο μου κ οπου θελει αλλου ας μπει'. Οταν βεβαια μετα απο εμενα που θα εχει κλεψει ή σκοτωσει, θα ερθει ΚΑΙ στο γειτονα που αναφερεις, θα ειναι αργα...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εχεις δικαιωμα να αδειασεις ενα γεμιστηρα στο κωλο του ληστη που προκαλεσε ολο το σκηνικο.μιλαω για την περιπτωση που ΔΕΝ ειναι απο πυρα του ληστη.Η το θεωρεις μηδαμινης πιθανοτητας? Τι θα πρεπει να γινει μετα?
-
Δεν μπορω να σου απαντησω, εγω ξερω να χειριζομαι το οπλο μου. Νομιζω οτι ειναι δυσκολο παντως να πετυχει αδεσποτη σφαιρα καποιον εντος αλλου κτιριου (υποθετω οτι στις 3 το πρωι δεν κυκλοφορουν πεζοι, εδω περα ειναι νεκρα παντως), σε αστικο περιβαλλον, απο ημιαυτοματο οπλο. Δεν ειπα 'βγες στο μπαλκονι κ αδειασε ενα καλασνικοφ προς τη γενικη μερια του στοχου'.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν μπορω να σου απαντησω, εγω ξερω να χειριζομαι το οπλο μου. Νομιζω οτι ειναι δυσκολο παντως να πετυχει αδεσποτη σφαιρα καποιον εντος αλλου κτιριου (υποθετω οτι στις 3 το πρωι δεν κυκλοφορουν πεζοι, εδω περα ειναι νεκρα παντως), σε αστικο περιβαλλον, απο ημιαυτοματο οπλο. Δεν ειπα 'βγες στο μπαλκονι κ αδειασε ενα καλασνικοφ προς τη γενικη μερια του στοχου'.το δυσκολο δεν παει να πει απιθανο αλλωστε το να εισαι σε μπαλκονι δεν σου δινει και πολλες επιλογες ετσι και αλλιως
-
Ωπα μαστορα κατσε, αμα ειμαι στο μπαλκονι δεν θα ραντισω (gun spray ) ολη τη γειτονια, θα ριξω μια κ θα φυγουν. Κλεφτες ειναι, οχι μαλακες.
Εσυ αν εκλεβες κατι, ησουν οπλισμενος, κ ξαφνικα ακουγες ενα κροτο οπλου που ΔΕΝ προερχοταν απο εσενα, θα καθοσουν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ωπα μαστορα κατσε, αμα ειμαι στο μπαλκονι δεν θα ραντισω (gun spray ) ολη τη γειτονια, θα ριξω μια κ θα φυγουν. Κλεφτες ειναι, οχι μαλακες.Εσυ αν εκλεβες κατι, ησουν οπλισμενος, κ ξαφνικα ακουγες ενα κροτο οπλου που ΔΕΝ προερχοταν απο εσενα, θα καθοσουν?
θα εβρισκα καλυψη πρωτα απ ολα
αλλα αν ειχα ak δεν νομιζω οτι θα ειμουν εκει για να τρεξω εαν με πυροβολουσαν -
Επισης, να σας (ξανα)παραπεμψω στα αποτελεσματα του poll. Ακριβως απο πανω ειναι.
-
τα αποτελεσματα του poll θα αλλαζαν κυριολεκτικα αν ειχατε δει μπροστα σας μακελειο η σκοτωμενο απο σφαιρα.
οι μισοι απο δω θα βλεπαν airsoft η ρεπλικα μαιμου κ θα κανανε κολοτουμπες ακα σαμαρας με καλλιτεχνικη πιρουετα.
δηλ ελεγχομενη βολη με G3 στον στρατο κ γιναμε ραμπο?
ακ ακους στα 200μετρα κ εκτος βολης κ ψαχνεις λαγουμι.
προειπα.τα οπλα δεν ειναι λυση.λυση ειναι η ψηφος.
μακρυα απ τα 500ευρω που αφαιρουν ζωες.ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα σε καποια γκετα
αλλα δεν ειναι λυση η καραμπινα η το παρανομο γκλοκ.
εχεις φοβερο τσαμπουκα στα χερια σου κ θα τον χρησιμοποιησεις κατα 99% σε λαθος στιγμη.
κ οταν η λαθος στιγμη συμβει θα ειναι αργα.
μακρυα απο οπλα παιδια.μακρυα..δειξτε μου εμπιστοσυνη κ ξεχαστε το.
ειναι ασχημη εμπειρια να σε σημαδευουν.χαρειτε την φαμελια σας κ τα φιλαρια σας,να περνατε καλα κ εχει ο θεος.
οχι ομως οπλα.οχι οχι οχι.το να σκοτωσεις καποιον που μπουκαρει να σε ληστεψει σου δινει απιστευτο τσαμπουκα.
οι φιλοι ομως αυτουνου που καθαρισες θα σε εχουν στοχοποιησει.ενα απλο παραδειγμα μεταφερα.. -
Ωχ...
Ξαναπάμε μια δόση απ την αρχή...
Εγώ βαρέθηκα πλέον!
Θα αφήσω τον Kacey να τα λέει, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του σε πολλά!Τώρα που το ξαναδιαβάζω δεν έχει και απόλυτο άδικο, υπό προυποθέσεις, και ο των 4τροχών Μιχαλολιάκος
-
Καλό είναι να μη χρειάζονται όπλα.
Αλλά τα πράγματα αλλάζουν και μια καραμπίνα φαίνεται απαραίτητη.Αν ο άλλος θέλει να μπει στο σπίτι σου να σε ληστέψει θα ξέρει ότι θα βγει ένας, είτε αυτός ή εσύ.
-
Συμφωνώ απολύτως!
Υπό την προυπόθεση του ότι εάν θελεις να τρεξεις σε αγώνα και να νικήσεις ή έστω να μην βγεις από την πίστα , θα πρεπει να ξέρεις καλά να οδηγείς πολύ γρήγορα, αλλά να έχεις και την ψυχική δύναμη να το κάνεις μόνο όταν πρέπει και με ασφάλεια.
Αλλιώς δεν μπαίνεις μεσα στο αγωνιστικό, γιατί έχεις χάσει με το που έβαλες μέσα το πόδι σου. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως!Υπό την προυπόθεση του ότι εάν θελεις να τρεξεις σε αγώνα και να νικήσεις ή έστω να μην βγεις από την πίστα , θα πρεπει να ξέρεις καλά να οδηγείς πολύ γρήγορα, αλλά να έχεις και την ψυχική δύναμη να το κάνεις μόνο όταν πρέπει και με ασφάλεια.
Αλλιώς δεν μπαίνεις μεσα στο αγωνιστικό.το ιδιο ειναι ενα αμαξι με την ζωη σου?
-
Ορισμενα πραματακια απο μενα που εχουν σχεση με την προληψη και πιστευω θα ωφελισουν.
1.Οσοι εχετε την οικονομικη δυνατοτητα ,τοποθετηστε πορτες και παραθυρα ασφαλειας και να μπορειτε ακομα καυτερα βαλτε συναγερμο.
2.Μην περπατατε σε δρομους χωρις κινηση τις νυχτερινες ωρες.
3.Προσεχετε το βραδυ και εχετε το νου σας μην τυχων σας παρακολουθουν την ωρα που πατε να μπειτε στο σπιτι ή αν περπατατε στο δρομο.
4.Συνηθως επιτιθενται κατα ομαδες,θα ακουστει αστειο αλλα εκεινη την στιγμη ενας σπριντερ 0-100 εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να γλυτωσει απο τον οποιονδηποτε γνωστη πολεμικης τεχνης-πυγμαχιας κτλ.
Μολις αντιλιφθητε οτι σας ακολουθουν 3-4-5 βρωμοφατσες σε αποσταση λιγων μετρων,απλα τρεχετε οσο το δυνατον πιο γρηγορα μεχρι τον πρωτο κεντρικο δρομο
Η προληψη σε αυτο το σημειο εχει να κανει με την καλη φυσικη κατασταση.
5. Ο φοβος φυλαει τα ερμα,
6.Το βραδυ αφηστε και κανα φως ανοιχτο δεν χαλασε ο κοσμος για λιγο ρευμα παραπανω.
7.Ενας σκυλος φυλακας αποτρεπει καπως τους ληστες,απτην αλλη ,πολλοι ειναι αυτοι που δεν μπορουν να εχουν σκυλο για διαφορους λογους.Μιας και το ξεχασα.
8. Ψηφηστε Χρυση Αυγη. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως!
Υπό την προυπόθεση του ότι εάν θελεις να τρεξεις σε αγώνα και να νικήσεις ή έστω να μην βγεις από την πίστα , θα πρεπει να ξέρεις καλά να οδηγείς πολύ γρήγορα, αλλά να έχεις και την ψυχική δύναμη να το κάνεις μόνο όταν πρέπει και με ασφάλεια.
Βρε σύ σαφώς και δεν είναι το ίδιο, απλώς προσπαθώ να δείξω ότι τα όπλα είναι εργαλεία πού θέλουν εξάσκηση, γνώση και κρίση για να πετύχεις αυτό για το οποίο έχουν φτιαχτεί.
Γνωρίζω πολύ κόσμο που από τον φόβο παίρνει όπλο πιστεύοντας ότι θα προστατευθεί.
Είναι σαν κάποιος να αγοράσει αυτοκίνητο να μην ξερει οδήγηση και να ελπίζει οτι όταν χρειαστει να το χρησιμοποιήσει, όταν πάθει ατύχημα το παιδί του, θα καταφέρει να φτάσει πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο.
Βέβαια το όπλο σε συμπλοκή, είναι σαν να έχεις ένα αυτοκίνητο που μόλις αγγίζεις το τιμόνι αυτό να τρέχει όπως το πάει ένας οδηγός αγώνων μόνο που εσύ θα πρέπει να το κρατάς μόνιμα στον δρόμο. -
Ο χρήστης y.v έγραψε:
Συμφωνώ απολύτως!
Βρε σύ σαφώς και δεν είναι το ίδιο, απλώς προσπαθώ να δείξω ότι τα όπλα είναι εργαλεία πού θέλουν εξάσκηση, γνώση και κρίση για να πετύχεις αυτό για το οποίο έχουν φτιαχτεί.
Γνωρίζω πολύ κόσμο που από τον φόβο παίρνει όπλο πιστεύοντας ότι θα προστατευθεί.
Είναι σαν κάποιος να αγοράσει αυτοκίνητο να μην ξερει οδήγηση και να ελπίζει οτι όταν χρειαστει να το χρησιμοποιήσει, όταν πάθει ατύχημα το παιδί του, θα καταφέρει να φτάσει πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο.
Βέβαια το όπλο σε συμπλοκή, είναι σαν να έχεις ένα αυτοκίνητο που μόλις αγγίζεις το τιμόνι αυτό να τρέχει όπως το πάει ένας οδηγός αγώνων μόνο που εσύ θα πρέπει να το κρατάς μόνιμα στον δρόμο.πρωτα απ ολα
ΔΕΝ ειναι εργαλεια τα οπλα
εξασκηση γνωση και κριση εχει μεγαλο ποσοστο απο αυτους που εχουν/ειχαν οπλα το θεμα δεν ειναι εκει αλλα στην ψυχολογια του καθε ανθρωπου γιατι το οπλο μπορει πολυ ευκολα αντι να γινει η τελευταια λυση καποιου να γινει η πρωτη και η ευκολη με τα πιο ευκολα παραδειγματα ολοι αυτοι οι τυπαδες με τα ΑΚ...
το θεμα σε αυτες τις περιπτωσεις εκτως απο την θεληση του να καταφερεις να εχεις το πανω χερι ειναι η εμπειρια του να προβλεψεις τι θα γινει μετα(πριν φυσικα παρεις το πανω χερι)σε αυτο το σταδιο γινονται οι επικοτερες ΜΑΛΑΚΙΕΣ
τρανο παραδειγμα σοριν ματει και οι 7 εκαμιτες -
Δεν διαφωνούμε πουθενά...
(εκτός του αν είναι ή όχι, εργαλεία τα όπλα!) -
Μπουρδελο η Ελλαδα λεεεεεμεεεεε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.......
Τσαντακιδες στην Θεσσαλονικη την πεσανε σε μια νεαρη οπως ακουσα.... Η τυπισα εβγαλε καποιο στιλετο και τραυματισε τον εναν.... Μετα ο δευτερος την αφοπλισε και την τραυματισε και μετα πηραν την τσαντα και φυγανε. Συνεληφγησαν στα καπακια απο αστυνομικους τησ ΔΙΑΣ και συλλαβανε και την κοπελα οπου σχηματιστηκε δικογραφια με βαση τον νομο περι οπλων..... -
Λογικο. Το να κουβαλας ενα οπλο ειναι παρανομο. Αν μου πεις οτι την κατηγορουν κ για την πραξη, τοτε τον παιρνουν ανελεητα.
Αυξανόμενη εγκληματικότητα και τρόποι αυτοάμυνας.