-
Eβγαλε και 3ο ?
Ναι.
-
O μόνος λόγος για να χρησιμοποιούνται 'πιστά' και αποκλειστικά τα παρατσούκλια, ειναι η 'ευγένεια' προς όσους διαβάζουν και δεν γνωρίζουν τα πραγματικά ονόματα των συμμετεχόντων σε μια συζήτηση. Συχνά η παρακολουθηση της συζήτησης δυσχαιρένει λόγω αγνοιας των παραγματικών ονομάτων και αδυναμίας συνδεσης και αντιστοιχησης των λεχθέντων....Κανένα αλλο 'πρόβλημα' δεν υπάρχει....Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τον Αντώνη ( ) δηλαδή....
-
Εγώ λεω να κάνουμε quote όσους θέλουμε να αποκαλούμε με τα ονόματά τους να μην υπάρχουν παρανοήσεις
Πάντως και σε άλλα φόρουμ το κάνουν αυτό και δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα να παρακολουθήσω τη κουβέντα , ακόμα και αν δεν έπιανα με τη μία σε ποιον αναφέρονταν
Sent from my LG-P500
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
τυχαίο παράδειγμα: αν ηθελε ο High Fidelity να τον φωνάζουν με το όνομά του, θα κρατούσε μονο το 2ο του λογαριασμό (Γρηγόρης Κι...). ο άνθρωπος ονομάζεται ΧΑΙ ΦΙΔΕΛΙΤΙ στην ηλεκτρονική κοινωνία των 4Τ, τελεία κ παύλα. κλπ κλπ
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτιαξες αυτό το σενάριο , αν δέχεσαι το λογο μου πάντως , είναι 2 διαφορετικά άτομα , πραγματικά, και όντως ο ένας έβαλε το κανονικό του όνομά σαν nick και μάλιστα το έκανε κατα λάθος (μπερδεύτηκε κάπου στην εγγραφή ) και απλά το άφησε έτσι
Δε νομίζω ότι θα ήθελα πάντως να καταργηθούν τα ψευδώνυμα , γιατί εγώ το qsis το χρησιμοποιώ παντού, όχι μόνο εδώ (και ειναι και το επίθετό μου , σιγά την ανωνυμία )
Πάντως εδώ είναι από τα λίγες περιπτώσεις που με λένε Γιωργο στον εξω κόσμο οσοι με ξέρουν καιρό με φωνάζουν κιούση , αυτό ακούω συνέχεια μια ζωή ακόμα και από τους φίλους μουΑλλά όταν μιλάς με κάποιον από δω μέσα είτε από pm , είτε από κοντά ειναι πολύ συνηθισμένο να συστήνεστε κάποια στιγμή και στο φιλικό (αλλά ανώνυμο ίσως του ίντερνετ ) να το κάνετε με το μικρό σας
Μετά σου ειναι πιο λογικό να πεις τον άλλο Αλέξανδρο πχ , από το να τον πεις πραγματικό Δια , σου βγαίνει πιο φυσικά
Sent from my LG-P500
-
Ο HF σίγουρα δεν είναι ο Γρηγόρης Κίκιζας, αλλα κι ο τελευταίος δεν είμαι σίγουρος αν χρησιμοποιεί το πραγματικό του όνομα...Αλλιώς... http://www.melissa.gr/14-απ%C ... %BD%CE%AE/
-
Φαντάζεσαι να μας δουλεύει όταν συναντιόμαστε εξω και να μας λέει ψεύτικο όνομα στη φάτσα ?
Να παίζει ένα ρόλο , να έχει ταυτιστεί με κάποιον άλλο , να μας τρολλαρει στα μούτραΤελοσπάντων δεν έχει σημασία το όνομα του Γρήγορη , αλλά το ότι (όπως λες κι εσύ ) αυτοί οι 2 είναι άλλα άτομα , δεν παίζει κάτι παράξενο , θα το είχαν δει άλλωστε οι mods από τα ip και θα είχαν πράξει τα ανάλογα για τις διπλές εγγραφές
Sent from my LG-P500
-
Α, τον γνωρίζετε αυτοπροσωπως τον Κικιζα...! Δεν ήξερα οτι είναι το πραγματικό του όνομα...Κανα κιβωτιο μακαρόνια σας φέρνει, ή ξεραίλα...;;
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Α, τον γνωρίζετε αυτοπροσωπως τον Κικιζα...! Δεν ήξερα οτι είναι το πραγματικό του όνομα...Κανα κιβωτιο μακαρόνια σας φέρνει, ή ξεραίλα...;;μυθικες διαστάσεις πήρε και για σένα ε;
-
Βασικά ούτε εγώ πιστεύω ότι πρέπει να είναι ανοιχτό αυτο το θέμα αλλά μόνο που διαβάζω κάποια ποσταρίσματα κατουριέμαι απο τα γέλια. Έχω και το πρόβλημα της ακράτιας απο την κοράκλα μου και... καταλαβαίνετε...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
τυχαίο παράδειγμα: αν ηθελε ο High Fidelity να τον φωνάζουν με το όνομά του, θα κρατούσε μονο το 2ο του λογαριασμό (Γρηγόρης Κι...). ο άνθρωπος ονομάζεται ΧΑΙ ΦΙΔΕΛΙΤΙ στην ηλεκτρονική κοινωνία των 4Τ, τελεία κ παύλα. κλπ κλπ
Δεν μπορώ να καταλάβω πώς έφτιαξες αυτό το σενάριο , αν δέχεσαι το λογο μου πάντως , είναι 2 διαφορετικά άτομα , πραγματικά, και όντως ο ένας έβαλε το κανονικό του όνομά σαν nick και μάλιστα το έκανε κατα λάθος (μπερδεύτηκε κάπου στην εγγραφή ) και απλά το άφησε έτσι
Δε νομίζω ότι θα ήθελα πάντως να καταργηθούν τα ψευδώνυμα , γιατί εγώ το qsis το χρησιμοποιώ παντού, όχι μόνο εδώ (και ειναι και το επίθετό μου , σιγά την ανωνυμία )
Πάντως εδώ είναι από τα λίγες περιπτώσεις που με λένε Γιωργο στον εξω κόσμο οσοι με ξέρουν καιρό με φωνάζουν κιούση , αυτό ακούω συνέχεια μια ζωή ακόμα και από τους φίλους μουΑλλά όταν μιλάς με κάποιον από δω μέσα είτε από pm , είτε από κοντά ειναι πολύ συνηθισμένο να συστήνεστε κάποια στιγμή και στο φιλικό (αλλά ανώνυμο ίσως του ίντερνετ ) να το κάνετε με το μικρό σας
Μετά σου ειναι πιο λογικό να πεις τον άλλο Αλέξανδρο πχ , από το να τον πεις πραγματικό Δια , σου βγαίνει πιο φυσικά
Sent from my LG-P500
ποιο ειναι το καλλιτεχνικο σου ?
-
Σε κάποιο θέμα το διάβασα, συγνώμη δεν θυμάμαι ποιό - και θέλω να συμφωνήσω. Εάν ο Αντώνης διαφώνησε με την άποψη του Γιώργου ότι δλδ ο Μηνάς είπε του Μάνου ότι δεν είναι ωραίο να χρησιμοποιούμε τα μικρά ονόματα, τότε έρχεται νομίζω σε αντίθεση με την γενικότερη άποψη των Γιώργου, Τάσου, Κώστα καθώς και του άλλου του Κώστα του Ιωάννου και του Κώστα του Ιωάννου απο την Αθήνα ο πρώτος, απο τη Ρόδο ο δεύτερος, ότι δηλαδή πρέπει να χρησιμοποιούμε τα ψευδώνημα. Μη με πιέσετε να αναφέρω τί μου έλεγαν ο Αντώνης, ο Μάκης και ο Δημήτρης περί αυτού το θέματος γιατί δεν εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια!!!
-
εντάξει όποιος δεν καταλαβαίνει από το nickname ότι με λένε Δημήτρη τι να πω
αν κι έχω ζητήσει από admin να μου αλλάξει το nickname να συμβαδίζει με αυτό που έχω κ αλλού αλλά τεσπα. έχει παλιώσει αυτόαυτό που θα μπορούσε να γίνει, αλλά δε θα γίνει-τουλάχιστον όχι σύντομα, είναι να έμπαινε ένα πεδίο ονόματος και να εμφανιζόταν στο προφίλ μας και δίπλα εκεί στην περιοχή του post.
-
Μπορεί όποιος θέλει να το βάλει στην υπογραφή του όπως κάνουν ορισμένοι, δεν είναι αναγκαίο το πεδίο ονόματος.
-
Ο χρήστης dmits[color=#0000FF έγραψε:
pan[/color:2t1pqium]':2t1pqium]εντάξει όποιος δεν καταλαβαίνει από το nickname ότι με λένε Δημήτρη τι να πω
αν κι έχω ζητήσει από admin να μου αλλάξει το nickname να συμβαδίζει με αυτό που έχω κ αλλού αλλά τεσπα. έχει παλιώσει αυτόΣίγουρα δεν σε λένα Παναγιώτη ;
-
Λοιπόν, για να σοβαρευτούμε. Κατά την Ξενοφάνκη Ταύρου Ανάβασις, εγώ είμαι ο Ερνανίας και απαιτώ να σεβαστείτε τας γραφάς.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
pan[/color:13yhtfok]':13yhtfok]εντάξει όποιος δεν καταλαβαίνει από το nickname ότι με λένε Δημήτρη τι να πω
αν κι έχω ζητήσει από admin να μου αλλάξει το nickname να συμβαδίζει με αυτό που έχω κ αλλού αλλά τεσπα. έχει παλιώσει αυτόΣίγουρα δεν σε λένα Παναγιώτη ;
βρε λες;
-
Επειδή σε λίγο θα αρχίσουμε να κρύβουμε τα χρόνια μας, να αλλαχθούν τα nick με τα κανονικά
-
Ότι πεις Κυριάκο...
-
Ο χρήστης pjathan έγραψε:
Ότι πεις Κυριάκο...Με φώναξε κανείς;
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Επειδή σε λίγο θα αρχίσουμε να κρύβουμε τα χρόνια μας, να αλλαχθούν τα nick με τα κανονικάΔηλαδη εισαι 80 χρονων ? Τι λες ρε παιδακι μου ,
Υπερ ή κατα της κατάργησης των ψευδωνυμων;