-
Για μένα το αυτοκίνητο είναι σαν μωρό. Το παίρνεις μόλις γεννηθεί στα χέρια σου και το φροντίζεις και αυτό σε ανταμοίβει σε βάθος χρόνου. Για αυτό, χωρίς να θέλω να γίνω κουραστικός, θα έλεγα να ξανακοιτάξεις το S60 ή κάποια εκ των Giulietta, Leon κλπ.
-
Το αυτοκίνητο είναι μία μηχανή. Ο μέσος Έλληνας οδηγός είναι με το παραπάνω μετριοπαθής .
Εξετάζεις το ύφος της 'μηχανής' που ψάχνεις και αποφασίζεις πόσο είναι το ρίσκο .
π.χ. Πόσο αλάνι και πόσο κακός χειριστής μπορεί να είναι ένας ιδιοκτήτης ενός C5 ή ενός C180
Μην τρελαθούμε .
χωρίς να θέλω να είναι απόλυτος αλλά ο προαναφερθείς οδηγός είναι 99% συντηρητικός μεσήλικας που ψάχνει για άνεση και κύρος .
Αγόρασε με δόσεις ή με το εφάπαξ ¨κούρσα' .
Αν το αμάξι δεν έχει σοβαρό τρακάρισμα και έχει πραγματικό βιβλίο service τότε το να γλυτώσεις τόσα πολλά χιλιάρικα μέσα σε ένα χρόνο είναι ευκαιρία .
Δεν είπε κανείς να αγοράσει με 90,000 αλλά με 20-30-40 δεν έχει θέμα .
Επίσης μία έρευνα στην ΥΣΑΕ δεν έβλαψε ποτέ κανένα . ( εδώ μπορείς να με ρωτήσεις με πμ όταν αποφασίσεις)
Dave ψάξε και θα βρεις . Απλά πρόσεξε όταν επιλέξεις.τα υπόλοιπα είναι marketing
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
χωρίς να θέλω να είναι απόλυτος 'ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ...'αλλά ο προαναφερθείς οδηγός είναι 99% συντηρητικός μεσήλικας που ψάχνει για άνεση και κύρος .
Αγόρασε με δόσεις ή με το εφάπαξ ¨κούρσα' .Ποιος μεσήλικας ποιες δόσεις ποιο εφάπαξ και ποια 'κούρσα' ρε ΑΣΧΕΤΕ λες...Πας καλά?
Επειδή είχα κολλήσει με το Α4 σημαίνει ότι δεν είμαι 35 και ότι είμαι συντηρητικός?
Δηλαδή αν σου έλεγα Α5 τι θα έβρισκες πάλι να μου προσάψεις? Αφού είσαι κόμπλας και έχεις πρόβλημα με ό,τι έχει 4 κύκλους.....Βγες και πες μισώ τα άουντι και λήξις..
Δηλαδή η C180 που εσύ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ είναι σπορ αμάξι και δεν είναι 'κούρσα'? Θα μας τρελάνεις ρε φίλε? Είναι το κατεξοχήν αμάξι που το 60% των αγοραστών είναι αυτοί που θέλουν να επιδεικνύονται και που δεν μπορούν να αγοράσουν μια ακριβότερη μερσέντες. (Χωρίς να λέω ότι δεν μαρέσει ειδικά το φέις λιφτ..αλλά πρότεινέ μου κάτι άλλο όταν με λες ΜΕΣΗΛΙΚΑ....)Όσο για το C5 οκ φίλε....Οκ φίλε...Σωστή η πρότασή σου αν θεωρείς ότι είμαι Μεσήλικας με εφάπαξ στο λογαριασμό του....
Επειδή είσαι χρήστης εδώ και 8 χρόνια και πετάς απόλυτες σκέψεις και αντιλήψεις σου, νομίζεις ότι είσαι κάποιος?
Χαλάρωσε ρεεεεεεεε.......Μπήκα εδώ, γνωρίζοντας ότι θα φάω κράξιμο, επειδή από αμάξια είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ όσο δεν πάει. Σίγουρα όλοι ξέρετε παραπάνω από μένα και ήθελα να 'αγοράσω' από όλους κάποιες σκέψεις και γνώμες. Από κει και πέρα το αμάξι είναι ΚΑΥΛΑ, είναι προσωπικό θέμα και αποφασίζει αυτός που τα σκάει. Πάντως φίλε μόνο μεσήλικας δεν είμαι και το αμάξι που έχω τώρα είναι η 147, αλλά την έχω χρόνια και όσο κι αν την αγάπησα με κούρασε...
Για τελευταία φορά θα σου πω ότι τα 4 μοναδικά αμάξια αυτή τη στιγμή που με καυλώνουν (όσο διαφορετικά κι αν είναι μεταξύ τους) είναι η Τζουλιέτα (μονο με τα 170 και καινούρια εννοείται), το Α5, η 520 και το Χ3.
Από κει και πέρα όμως έχω φάει κόλλημα στον εγκέφαλο
με το πρώτο ότι μετά από 8 χρόνια που θα το αλλάξω όχι απλά θα πάρω τα 3 μου, αλλά δεν θα βρω αγοραστή (αλλά το θεωρώ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ αμάξι...)για το δεύτερο ότι θα μου σπάσει το λούτσο η κίνηση βάλε βγάλε κάθισμα για μωρό, άκου γκρίνια γυναίκας 'Εγώ στα λέγα πήγες κι έδωσες τόσα λεφτά και δεν έχουμε πίσω πόρτες...Αχαχαχαχαχα!!! ' και μπουρουμπουρου μπουρουμπουρου....
και τα υπόλοιπα είναι δίλιτρα και έχω θέμα με εφορία που με αποτρέπει προς αυτή την κίνηση, γιατί θα σκίσουν κώλοι μετά σε κάναν έλεγχο...
-
Ο χρήστης Dave έγραψε:
χωρίς να θέλω να είναι απόλυτος 'ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΕ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΑ Η ΑΛΛΙΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ...'αλλά ο προαναφερθείς οδηγός είναι 99% συντηρητικός μεσήλικας που ψάχνει για άνεση και κύρος .
Αγόρασε με δόσεις ή με το εφάπαξ ¨κούρσα' .Ποιος μεσήλικας ποιες δόσεις ποιο εφάπαξ και ποια 'κούρσα' ρε ΑΣΧΕΤΕ λες...Πας καλά?
Επειδή είχα κολλήσει με το Α4 σημαίνει ότι δεν είμαι 35 και ότι είμαι συντηρητικός?
Δηλαδή αν σου έλεγα Α5 τι θα έβρισκες πάλι να μου προσάψεις? Αφού είσαι κόμπλας και έχεις πρόβλημα με ό,τι έχει 4 κύκλους.....Βγες και πες μισώ τα άουντι και λήξις..
Δηλαδή η C180 που εσύ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ είναι σπορ αμάξι και δεν είναι 'κούρσα'? Θα μας τρελάνεις ρε φίλε? Είναι το κατεξοχήν αμάξι που το 60% των αγοραστών είναι αυτοί που θέλουν να επιδεικνύονται και που δεν μπορούν να αγοράσουν μια ακριβότερη μερσέντες. (Χωρίς να λέω ότι δεν μαρέσει ειδικά το φέις λιφτ..αλλά πρότεινέ μου κάτι άλλο όταν με λες ΜΕΣΗΛΙΚΑ....)Όσο για το C5 οκ φίλε....Οκ φίλε...Σωστή η πρότασή σου αν θεωρείς ότι είμαι Μεσήλικας με εφάπαξ στο λογαριασμό του....
Επειδή είσαι χρήστης εδώ και 8 χρόνια και πετάς απόλυτες σκέψεις και αντιλήψεις σου, νομίζεις ότι είσαι κάποιος?
Χαλάρωσε ρεεεεεεεε.......Μπήκα εδώ, γνωρίζοντας ότι θα φάω κράξιμο, επειδή από αμάξια είμαι ΑΣΧΕΤΟΣ όσο δεν πάει. Σίγουρα όλοι ξέρετε παραπάνω από μένα και ήθελα να 'αγοράσω' από όλους κάποιες σκέψεις και γνώμες. Από κει και πέρα το αμάξι είναι ΚΑΥΛΑ, είναι προσωπικό θέμα και αποφασίζει αυτός που τα σκάει. Πάντως φίλε μόνο μεσήλικας δεν είμαι και το αμάξι που έχω τώρα είναι η 147, αλλά την έχω χρόνια και όσο κι αν την αγάπησα με κούρασε...
Για τελευταία φορά θα σου πω ότι τα 4 μοναδικά αμάξια αυτή τη στιγμή που με καυλώνουν (όσο διαφορετικά κι αν είναι μεταξύ τους) είναι η Τζουλιέτα (μονο με τα 170 και καινούρια εννοείται), το Α5, η 520 και το Χ3.
Από κει και πέρα όμως έχω φάει κόλλημα στον εγκέφαλο
με το πρώτο ότι μετά από 8 χρόνια που θα το αλλάξω όχι απλά θα πάρω τα 3 μου, αλλά δεν θα βρω αγοραστή (αλλά το θεωρώ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟ αμάξι...)για το δεύτερο ότι θα μου σπάσει το λούτσο η κίνηση βάλε βγάλε κάθισμα για μωρό, άκου γκρίνια γυναίκας 'Εγώ στα λέγα πήγες κι έδωσες τόσα λεφτά και δεν έχουμε πίσω πόρτες...Αχαχαχαχαχα!!! ' και μπουρουμπουρου μπουρουμπουρου....
και τα υπόλοιπα είναι δίλιτρα και έχω θέμα με εφορία που με αποτρέπει προς αυτή την κίνηση, γιατί θα σκίσουν κώλοι μετά σε κάναν έλεγχο...
Μυγα σε τσιμπησε;Δεν απευθυνεται σε εσενα !!!!
Και οπως και να εχει ειναι απαραδεκτος ο τροπος σου! [mod]
-
Απαράδεκτος είναι αλλά δεν θα ήταν αν αναφερόταν σε μένα...
Τέλοσπάντων έκοψα το κάπνισμα και δεν λειτοουργεί ο εγκέφαλος...Σόρρυ sprsk
-
Το προσβλητικό ποστ δεν αξίζει κανενός σχολίου . DAVE
Θα μπορούσα να κατεβάσω 5 - 6 καντηλάκια **αλλά θα προτείνω αντί αυτού να ξαναδιαβαστεί το γ@μο πόστ.μου ** που απευθύνεται εν ήδη σχολίου , αρχικά στον REALZEUS και εν συνεχεία περιγράφει γενικά . . .
Ο ΑΣΧΕΤΟΣ που το έγραψε ,
Α) Μιλάει για το μέσο ιδιοκτήτη ενός τέτοιου αυτοκινήτου .
(από τον οποίο πρόκειται να αγοράσεις εσύ DAVE , και αυτό το θεωρώ πλεονέκτημα (δηλαδή ποιος είχε το αυτοκίνητο που εσύ θα αγοράσεις )Β) Πρότεινε αυτοβούλως να βοηθήσει με έρευνα του αριθμού κυκλοφορίας στην ΥΣΑΕ
(για το αυτοκίνητο που εσύ θα αγοράσεις DAVE)το κατάλαβες . . . ή να κάνω και κακά μου ???
-
Αχαχαχαχα!!!
Πες τα παιχταρά μου πες τα!!
Ριχτα και τα καντηλακια σου, ειλικρινά δεν θα σε παρεξηγήσω...
Δεν θα δικαιολογηθώ, μου διέφυγε της προσοχής το σχόλιο του Real zeus
αλλά και πάλι δεν σε διάβασα προσεκτικά!
Σόρρυ ρε φίλε και πάλι. -
Δεκτό . έληξε το θεματάκι
Μέχρι 30K και μέχρι 1.800 cc