-
Όσοι διαβάζουν ένα άρθρο ή μπαίνουν επιβάτες σε ένα αμάξι και νιώθουν έτοιμοι να σου πουν τα πάντα γι αυτό και μάλιστα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια,μέχρι και τα κλάσματα του πλευρικού G και τα εκατοστά διαφοράς στο φρενάρισμα, κυρίως πιτσιρικάδες...
Ρε αρούγκαλε εγώ το οδήγησα και ο κώλος μου πιάνεται στο κάθισμα,με ενοχλεί ο θόρυβος που κάνει, δεν γουστάρω πόσο σκληρό είναι και δεν ταιριάζει με τον Ερμή μου που είναι ανάδρομος. Αι παράτα με που θα με πρήξεις για να με πείσεις ότι έπρεπε να το πάρω...send from a galaxy far far away
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
.....Μου αρέσει το στυλ σου και θα σε κοπιάρω/συμπληρώσω
Οι CATERHAMάκηδες γιατί τους κοροίδεψαν πουλώντας τους μία πολύ αργή στρίτ μοτοσυκλέτα στην τριπλή τιμή.
Οι CHEVROLETάκηδες γιατί νομίζουν ότι η Φαρμάκη θα περάσει το ματίζ τους για κορβέτ και θα κωλοτρίβεται στο παρμπρίζ του
Οι DACIAάκηδες γιατί προσπαθούν να σε πείσουν ότι ψώνισαν ένα ρενώ που αντέχει στις λακούβες
Οι DAIHATSUάκηδες γιατί νομίζουν ότι οι ελληναράδες θα χωρέσουν σε αμάξια σχεδιασμένα για γιαπώνεζους
Οι FERRARIάκηδες γιατί προσπαθούν μάταια να σε προσπεράσουν όταν τρέχεις στην κίνηση για δουλειές, και νομίζουν ότι θέλεις κόντρα
Οι HUMMERάκηδες γιατί νομίζουν ότι το πουλί τους θα μεγαλώσει 5 πόντους
ΟΙ HUYNDAIάκηδες γιατί σε πρήζουν με την τιμίοτητα της αγοράς τους
Οι LADAάκηδες γιατί έχουν γεμίσει τους τοίχους του σπιτιού τους με βουνοκορφές που έχουν πάει αλλά δεν βάζουν φώτο από τις ώρες στα συνεργεία
Οι LANCIAάκηδες γιατί επιτέλους δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είναι γκέϋ
Οι LANDROVERάκηδες γιατί δεν έχουν αφήσει πεζοδρόμιο για πεζοδρόμιο που να μην έχουν παρκάρει
Οι LEXUSάκηδες γιατί έχουν ένα σαρδόνιο χαμόγελο όταν κυκλοφορούν με το μίνι κτήνος χωρίς να πληρώνουν τέλη
Οι ΜΙΝΙάκηδες γιατί η αντανάκλαση του ήλιου στο μαύρο ποζεράδικο γιαλί τους με τυφλώνει στις διασταυρώσεις
Οι ΜITSUBISHIάκηδες, γιατί νομίζουν ότι το κόλτ τους είναι μισό έβο και το άλλο μισό Α6Μ
Οι MORGANάκηδες γιατί το αμάξι τους μυρίζει παρκετίνη
ΟΙ NISSANάκηδες που τσαντίζονται όταν τους λές ότι έχουν ντάτσουν
Οι OPELάκηδες γιατί νομίζουν ότι πήραν μερσεντές
Οι PEUGEOTάκηδες γιατί παλιά ήταν καγκούρια και τώρα ένα βήμα πριν την εγχείριση για καταρράκτη
Οι PORSCHEάκηδες γιατί είναι πολύ αργοί και σε καθυστερούν
Οι SMARTάκηδες γιατί είναι πολύ γρήγοροι και εκνευρίζεσαι που δεν τους φτάνεις
Οι SUBARUάκηδες γιατί νομίζουν ότι αξιοποιούν την τετρακίνηση την μία φορά που χιονίζει χιονίζει κάθε δίσεκτο έτος -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οι ALFAκιδες, γιατί τα αυτοκίνητα είναι μηχανές. ΔΕΝ έχουν ψυχή
Οι AUDIακιδες, γιατί τα μαλακά πλαστικά όσο και να τα χαϊδεύεις δεν θα σου κάτσουν.
Οι BMWδάκιδες, γιατί 100 άλογα σε 1,5 τόνο δεν έχει σημασία σε πιο άξονα έχουν την κίνηση. Το αμάξι δεν πάει βήμα και οποιαδήποτε αναφορά στη σειρά Μ είναι ιεροσυλία.
Οι CITROENάκιδες, γιατί νομίζουν ότι έχουν αυτοκίνητο.
Οι FIATάκιδες, γιατί το γεγονός ότι η fiat έχει αγορασμένη τη ferrari, ΔΕΝ σημαίνει ότι fiat=ferrari.
Οι FORDάκιδες, γιατί πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να αγοράσεις ένα ford;;;
Οι HONDAκιδες, γιατί το να ακούς να βαράει 8ρες-9ρες ένα μοτέρ, δε σημαίνει ότι και το αμάξι πηγαίνει γρήγορα. Επίσης ούτε το πουλί σου μεγαλώνει 2 πόντους.
Οι LANCIAκιδες, γιατί η integrale και η β ουδεμία σχέση έχουν με τα σημερινά. Επιπλέον η alcadara ΧΑΛΑΕΙ.
Οι MERCEDESάκιδες, γιατί νομίζουν ότι έχουν τα καλύτερα αυτοκίνητα χωρίς κανένα προφανή λόγο.
Οι SEAT-SKODAκιδες, γιατί ΟΥΤΕ audi πήρες, ούτε VW.-
Οι TOYOTAκιδες, γιατί βλέπε ford.Υπάρχουν και άλλοι. Όποιος από τους παραπάνω κατόχους παρεξηγηθεί, τότε ισχύουν τα παραπάνω. Όποιος όχι, παρόλο που αγόρασε αυτή τη μάρκα για τους δικούς του λόγους, έυγε. ΔΕΝ είσαι κολλημένος.
Απλά τέλειο!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Οι LANCIAάκηδες γιατί επιτέλους δεν θέλουν να παραδεχτούν ότι είναι γκέϋΙΣΧΥΕΙ Μου τη δινει απειρα το τιρκουαζ Υ της μανας μου .Ειναι πραγματικα γκευ αμαξι
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Οι MORGANάκηδες γιατί το αμάξι τους μυρίζει παρκετίνη
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα τσακωθουμε.
Mε εκνευρίζουν ελαφρώς οι φανατικοί μια φίρμας από επιλογή ή από προσωπική εμπειρία. Περισσότερο όμως οι
πιτσιρικάδες που φανατίζονται με μια μάρκα, μοντέλο ή μοντέλα της οποίας... έτυχε να είναι κάτοχος ο πατέρας
τους, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι δεν έχουν αρχίσει καν να οδηγούν ακόμα...Ισα μωρη Λιζαααααααααααααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Θα τσακωθουμε.
Mε εκνευρίζουν ελαφρώς οι φανατικοί μια φίρμας από επιλογή ή από προσωπική εμπειρία. Περισσότερο όμως οι
πιτσιρικάδες που φανατίζονται με μια μάρκα, μοντέλο ή μοντέλα της οποίας... έτυχε να είναι κάτοχος ο πατέρας
τους, πόσο μάλλον όταν οι ίδιοι δεν έχουν αρχίσει καν να οδηγούν ακόμα...Ισα μωρη Λιζαααααααααααααααααα..............!!!!!!!!!!!!!!
Δηλαδή τώρα μου την είπες, ή με έβρισες; Ας είναι...
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Θα τσακωθουμε.
Δηλαδή τώρα μου την είπες, ή με έβρισες; Ας είναι...
Πιτσιρικαδες καγκουρες φορντακιδες.Κωλοφαρα δε τους πιανεις...
-
Φέρε τη μύγα πίσω ψηλέ...
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φέρε τη μύγα πίσω ψηλέ...Sent from my Tab using a pigeon.
Δε ποσταρες το σωστο βιντεο ντιρ Ντινο.
Youtube Video -
Μου τη σπάνε:
-Όσοι έχουν αυτοκίνητο, γιατί νομίζουν πως είναι το καλύτερο και μολύνουν και το περιβάλλον.
-Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο, γιατί είναι φλώροι.
-Όσοι κυκλοφορούν με ποδήλατο, γιατί είναι τρεντόφλωροι.
-Όσοι χρησιμοποιούν μηχανάκι, γιατί νομίζουν πως είναι αόρατο και μπορεί να διαπερνά την ύλη.
-Όσοι έχουν μηχανή, γιατί νομίζουν πως είναι επαναστατικό να τρώνε τα καυσαέρια των άλλων στη μάπα.
-Όσοι χρησιμοποιούν ΜΜΜ,γιατί έτσι
-Όσοι πηγαίνουν με τα πόδια, γιατί είναι αρκετά αγύμναστοι για να χρησιμοποιήσουν ποδήλατο και αρκετά τσιγκούνηδες για να πάρουν ΜΜΜ.
-Όσοι χρησιμοποιούν αεροπλάνο, γιατί σε 2 ώρες εκλύουν περίσσοτερα αέρια του θερμοκηπίου από ό,τι ένα κοπάδι Ελβετικές αγελάδες σε ένα χρόνο.
-'Οσοι χρησιμοποιούν τρένο αντί για αεροπλάνο, γιατί είναι αργόσχολοι που το παίζουν εναλλακτικοί.
-Όσοι χρησιμοποιούν πλοίο, γιατί είναι βλακεία να χρησιμοποιείς το ίδιο μέσο που χρησιμοποίησε και ο προ-προπάππους για να πάει στο Αμέρικα.Αν ξέχασα κάποιους, ζητώ συγγνώμη.
-
Πολλούς ξέχασες!!! Ωφείλεις συγγνώμη σε αυτούς!
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Αν ξέχασα κάποιους, ζητώ συγγνώμη.
Τους ακίνητους, και τους σεγκγουειάδες
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Οι ALFAκιδες, γιατί τα αυτοκίνητα είναι μηχανές. ΔΕΝ έχουν ψυχή
Οι AUDIακιδες, γιατί τα μαλακά πλαστικά όσο και να τα χαϊδεύεις δεν θα σου κάτσουν.
Οι BMWδάκιδες, γιατί 100 άλογα σε 1,5 τόνο δεν έχει σημασία σε πιο άξονα έχουν την κίνηση. Το αμάξι δεν πάει βήμα και οποιαδήποτε αναφορά στη σειρά Μ είναι ιεροσυλία.
Οι CITROENάκιδες, γιατί νομίζουν ότι έχουν αυτοκίνητο.
Οι FIATάκιδες, γιατί το γεγονός ότι η fiat έχει αγορασμένη τη ferrari, ΔΕΝ σημαίνει ότι fiat=ferrari.
Οι FORDάκιδες, γιατί πόσο μυαλό πρέπει να έχεις για να αγοράσεις ένα ford;;;
Οι HONDAκιδες, γιατί το να ακούς να βαράει 8ρες-9ρες ένα μοτέρ, δε σημαίνει ότι και το αμάξι πηγαίνει γρήγορα. Επίσης ούτε το πουλί σου μεγαλώνει 2 πόντους.
Οι LANCIAκιδες, γιατί η integrale και η β ουδεμία σχέση έχουν με τα σημερινά. Επιπλέον η alcadara ΧΑΛΑΕΙ.
Οι MERCEDESάκιδες, γιατί νομίζουν ότι έχουν τα καλύτερα αυτοκίνητα χωρίς κανένα προφανή λόγο.
Οι SEAT-SKODAκιδες, γιατί ΟΥΤΕ audi πήρες, ούτε VW.-
Οι TOYOTAκιδες, γιατί βλέπε ford.Υπάρχουν και άλλοι. Όποιος από τους παραπάνω κατόχους παρεξηγηθεί, τότε ισχύουν τα παραπάνω. Όποιος όχι, παρόλο που αγόρασε αυτή τη μάρκα για τους δικούς του λόγους, έυγε. ΔΕΝ είσαι κολλημένος.
συμφωνώ σε όλα εκτός από τους φιατάκιδες... ωραίοι τύποι ...
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Όσοι διαβάζουν ένα άρθρο ή μπαίνουν επιβάτες σε ένα αμάξι και νιώθουν έτοιμοι να σου πουν τα πάντα γι αυτό και μάλιστα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια,μέχρι και τα κλάσματα του πλευρικού G και τα εκατοστά διαφοράς στο φρενάρισμαy -
Εμένα ουδείς με εκνευρίζει με μόνη την ιδιότητα του 'αυτοκινητόφιλου' (α-λα sv2 κι εγώ).
Τα μουνόπ@να μόνον με εκνευρίζουν, και έχω το κακό ελλάττωμα να ξεσυνερίζομαι, ενίοτε. -
οι βενζιναδες ειδικα Κερκυρα που δεν κατεβαζουν τις τιμες...
γενικα δεν παω την Οπελ σαν εταιρια (εκτος απο συγκεκριμενο αμαξι)
και επισης δεν μου αρεσει το αλαζονικο υφος μερικων οταν αναφερονται στην Φερραρι λες και εχουν οι ιδιοι ή κατεχουν μετοχες...σιχαινομαι δε τον Μαρκιονε που δεν αφηνει Lancia και Αλφα να μεγαλουργησουν.
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
σιχαινομαι δε τον Μαρκιονε που δεν αφηνει Lancia και Αλφα να μεγαλουργησουν.
+ΆΠΕΙΡΑ
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Μου τη σπάνε:-Όσοι έχουν αυτοκίνητο, γιατί νομίζουν πως είναι το καλύτερο και μολύνουν και το περιβάλλον.
-Όσοι δεν έχουν αυτοκίνητο, γιατί είναι φλώροι.
-Όσοι κυκλοφορούν με ποδήλατο, γιατί είναι τρεντόφλωροι.
-Όσοι χρησιμοποιούν μηχανάκι, γιατί νομίζουν πως είναι αόρατο και μπορεί να διαπερνά την ύλη.
-Όσοι έχουν μηχανή, γιατί νομίζουν πως είναι επαναστατικό να τρώνε τα καυσαέρια των άλλων στη μάπα.
-Όσοι χρησιμοποιούν ΜΜΜ,γιατί έτσι
-Όσοι πηγαίνουν με τα πόδια, γιατί είναι αρκετά αγύμναστοι για να χρησιμοποιήσουν ποδήλατο και αρκετά τσιγκούνηδες για να πάρουν ΜΜΜ.
-Όσοι χρησιμοποιούν αεροπλάνο, γιατί σε 2 ώρες εκλύουν περίσσοτερα αέρια του θερμοκηπίου από ό,τι ένα κοπάδι Ελβετικές αγελάδες σε ένα χρόνο.
-'Οσοι χρησιμοποιούν τρένο αντί για αεροπλάνο, γιατί είναι αργόσχολοι που το παίζουν εναλλακτικοί.
-Όσοι χρησιμοποιούν πλοίο, γιατί είναι βλακεία να χρησιμοποιείς το ίδιο μέσο που χρησιμοποίησε και ο προ-προπάππους για να πάει στο Αμέρικα.Αν ξέχασα κάποιους, ζητώ συγγνώμη.
τα μΠΑΟΚια ξέχασες!!
-
Ο χρήστης zx lover έγραψε:
Όσοι διαβάζουν ένα άρθρο ή μπαίνουν επιβάτες σε ένα αμάξι και νιώθουν έτοιμοι να σου πουν τα πάντα γι αυτό και μάλιστα με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια,μέχρι και τα κλάσματα του πλευρικού G και τα εκατοστά διαφοράς στο φρενάρισμαyΣαν επιβάτης για το φρενάρισμα μπορείς να έχεις πολύ καλύτερη εικόνα! Αν είχες την μαμά μου συνοδηγό ... αυτό θα έλεγες!!!
Α! Τωρα τελευταία με εκνευρίζουν οι οπαδοί του Datsun GTR. Καλη η Nissan αλλα θέλω να έχω συν-οπαδούς που συμπαθώ!!!
Ποιοί αυτοκινητόφιλοι σας εκνευρίζουν περισσότερο;