-
Πριν αρκετά χρόνια στην Αμερική, είχα ένα εβραιο συμφοιτητη. Ήταν εξαιρετικός χειρουργός και καλός αθλητής. Είχε μάθει αρκετά ελληνικα σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα, αφού έβγαινε με μια Ελληνίδα. Στην Αμερική λοιπόν οι μεταπτυχιακοι φοιτητές, παράγουν έργο και κατα συνέπεια χρήματα για το πανεπιστήμιο. Αυτο είχε σαν επακόλουθο να έχει με την αξία του την εύνοια των καθηγητών. Κάποιοι τον έβριζαν γι'αυτο και αυτός καταλάβαινε. Όταν τον ρώτησα γιατι δεν αντιδρά μου απάντησε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη ανθρώπων που δεν είναι σημαντικοί γι'αυτον. Θα με προβληματιζε μου είπε να τον πει μαλακα ένας άνθρωπος, που σέβεται και εκτιμα. Πόσο δίκιο είχε!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή χρόνια 'η τουλάχιστον καλύτερη απο την φετινή!Υγ σας παρακαλώ μην αναρωτιεστε μερικοί γιατι ενώ το φόρουμ διαβάζεται απο πολλούς, λίγοι το τιμούν με το γραπτό τους. Θα έπρεπε να ξέρετε το γιατι!
-
Ο χρήστης bericocker έγραψε:
Πριν αρκετά χρόνια στην Αμερική, είχα ένα εβραιο συμφοιτητη. Ήταν εξαιρετικός χειρουργός και καλός αθλητής. Είχε μάθει αρκετά ελληνικα σε πολυ μικρο χρονικό διάστημα, αφού έβγαινε με μια Ελληνίδα. Στην Αμερική λοιπόν οι μεταπτυχιακοι φοιτητές, παράγουν έργο και κατα συνέπεια χρήματα για το πανεπιστήμιο. Αυτο είχε σαν επακόλουθο να έχει με την αξία του την εύνοια των καθηγητών. Κάποιοι τον έβριζαν γι'αυτο και αυτός καταλάβαινε. Όταν τον ρώτησα γιατι δεν αντιδρά μου απάντησε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη ανθρώπων που δεν είναι σημαντικοί γι'αυτον. Θα με προβληματιζε μου είπε να τον πει μαλακα ένας άνθρωπος, που σέβεται και εκτιμα. Πόσο δίκιο είχε!
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή χρόνια 'η τουλάχιστον καλύτερη απο την φετινή!Υγ σας παρακαλώ μην αναρωτιεστε μερικοί γιατι ενώ το φόρουμ διαβάζεται απο πολλούς, λίγοι το τιμούν με το γραπτό τους. Θα έπρεπε να ξέρετε το γιατι!
Ναι, συμφωνοι, μονο που για να ακολουθεις την τακτικη του φιλου σου, πρεπει ναχεις και καμμια-δυο... περγαμηνες. Εδω λιγοι λειτουργουν με τη γνωση του τι αντικειμενικα ειναι, βασιζονται δυστυχως στο τι νομιζουν οτι ειναι.Κι ετσι, να τ αποτελεσματα.
Νομιζω οτι ειναι πιο εξυπνο ν ακους και να διαλεγεσαι, αντλωντας γνωση κι εμπειριες που τοτε θα σε κανουν πραγματικα πιο δυνατο.
Αμπελοφιλοσοφιες θα μου πεις... -
Εγώ θα ήθελα να προτρέψω αρκετούς που διαβάζουν αλλά δε γράφουν να γράψουν. Ας μην ξεχνάμε ότι ζούμε στη χώρα που γέννησε το δημόσιο διάλογο και την ελευθερία του λόγου. Όταν οι Έλληνες συνδιαλέγονταν δημοσίως και ελεύθερα στην αγορά (forum στα λατινικά) οι άλλοι δεν ήξεραν καν να μιλάνε.
Παρεμπιπτόντως, ο τίτλος του topic είναι Πρόγραμμα 2012 και μάλλον δεν έχουν ειπωθεί πολλά γι' αυτό. Με μια δεύτερη ματιά, νομίζω ότι το πρόγραμμα είναι γενικά καλό, καλύτερο των προσδοκιών, και φαίνεται ότι έχει γίνει προσπάθεια και έχει πέσει πολλή σκέψη απ' όσους το έφτιαξαν. Τα θετικά του είναι:
- είναι μικροί, πιο 'εστιασμένοι' και σαφώς οικονομικότεροι οι θεσμοί απ' ό,τι μέχρι πέρυσι, δίνοντας τη δυνατότητα σε περισσότεορυς να βρεθούν σε κάποιο θεσμό.
- συγκεντρώνει τους αγωνιζόμενους σε λιγότερους αγώνες,
- υπάρχουν αρκετά περιφερειακά κύπελλα και έπαθλα που δίνουν τη δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους από πέρυσι να συμμετάσχουν κάπου. Ακόμα και τα κύπελλα σπριντ είναι πολύ μαζεμένα και εστιασμένα στις γεωγραφικές περιοχές των ανθρώπων που τα ακολουθούν.
- παρέχει στήριξη στους 'φτωχότερους' από τους αγωνιζόμενους Αθήνας και Θεσσαλονίκης όπου ζει το συντριπτικό ποσοστό των αγωνιζόμενων.
- παρέχει στήριξη στους δύο διεθνείς μας αγώνες.
- έχει δύο Ριτσώνες (κι ας διαφωνήσουν κάποιοι ότι αυτό είναι θετικό)
- διατηρεί την πετυχημένη μορφή του Β. Ελλάδος και του Κρήτης
- γίνεται το πείραμα του διπλού αγώνα (Λαμίας-Μπράλος) και ό,τι είναι να προκύψει απ' αυτό ας προκύψει.
- στηρίζει επαρκώς για τις συνθήκες τις μεγάλες λέσχες
Αρνητικά, κατά την άποψή μου, είναι:
- μεγάλα χρονικά κενά στις ταχύτητες,
- δύο φορές γίνονται σπριντ με απόσταση 2 εβδομάδων μεταξύ τους στο πρόγραμμα των σπριντ.
- αν τελικά το Ακρόπολις για τους 'εθνικούς' είναι τα 2/3 του κανονικού αγώνα και όχι δύο απλοί αγώνες κυπέλλου, τότε αυτό θα είναι παραφωνία στην όλη λογική του προγράμματος
-
Γενικα οπως εγραψα, συμφωνω με το προγραμμα, θαθελα μαζι και την προκηρυξη. Εχεις δικηο, κι ας μην το γραφεις. Παρασυρθηκαμε (κι εγω πιο πολυ) και γενικευσαμε. Βλεπεις, ειναι δυσκολο να ξεχασει κανεις, δυσκολο και ν αρκεστει στα απολυτως απαραιτητα.
Κι ετσι την πληρωσε ο Σακης. Μετανοιωνω που τα εγραψα, δεν μετανοιωνω που τα πιστευω. Συγγνωμη... -
E τοτε ενταξει bericocker , χαλαλι τα λεφτα του μπαμπα σου που σε εστειλε στην Αμερικη ...αφου εμαθες και τετοιες φοβερες φιλοσοφιες απο Εβραιο συμφοιτητη .....εδω τι θα μαθαινες ? αντε να σου λεγανε οι αλλοι συμφοιτητες οτι ο φιλος σου ειναι λαμογακι διαπλεκομενο γιατι ο μπαμπας του ειναι της γνωστης στοας ....
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και καλους αγωνες χωρις ....λακουβες ζαλιζουν !
σορρυ για το αλλα χαρηκα πολυ για τα ωραια λογια του !
-
Μπράβο σε ολους οσοι συμφωνείτε με το Πρόγραμμα, αρα και με την προκύρηξη...Διοτι απο το Πρόγραμμα βγαίνει και η προκύρηξη.
Για αλλη μια φορά δείχνετε ολοι σας το πραγματικό εαυτό σας.Αυτόν που τόσα χρόνια κρύβετε εντεχνα και με ασφλαεια. Αυτή είναι η κατάντια μας, διοτι σίγουρα ολοι σας, πήρατε την προκύρηξη, και κατευθείαν πήγατε σε αυτούς τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν.
Ετσι είναι η Ελλάδα.Γιατί να διαφέρει, αλλωστε η κοινωνία των αγώνων.Κανείς δεν νοιάζεται, αν δώθηκε αγώνας σε λέσχη, η οποία δεν μπορεί εκτων πραγμάτων να διωργανώσει (αρα η ΟΜΑΕ την περιμένει στην γωνία).
Κανεις δεν νοιάζεται, αν η απείρου κάλους φοβερή εμπνευση, να ξαναγυρίσουμε στο 1980, υποβαθμίζει και αλλο τους αγώνες ταχύτητας.Αφού δεν περισέυουν ημερομηνίες.
Κανεις δεν νοιάζεται αν οι Αγώνες ταχύτητας είναι 3 αγώνες στην αρχή με τα χιόνια και μετά ξάνά τα Χριστούγεννα.
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, αν το Παν.Πρωτ.Ασφάλτου δεν εχει ονομα...αρα δεν εχει και ουσία τελικά. Διοτι πολύ σωστά εθεσε ο Ελ-Εμ...Το 48ο είναι το χώμα...Οι αλλοι απλά είναι οι παρακατιάνοί που κάπου τους βάλαμε να τρέξουν...και θα μας τα κουμπίσουν...οι Μ@λ@κες...!
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, οτι το Ιστορικό ράλλυ Ακρόπολης, ενδεχομένως, θα καταποντιστεί απο το ΠΠΡ.Αφού σίγουρη αξία θα είναι η συμμετοχή των 'οδηγαράδων' του ΠΠΡ...Αντε να δώ πως θα περάσετε τις ειδικές, οι ιστορικοί...ή μηπως πιστεύεται οτι το Ν4 του Κύρκου ή του Βωβού θα πάρει το Νούμερο 100?Αλλα και ετσι να γίνει, πως θα δεχτεί ο Περσ.Πρωταθλητής, να πάρει αυτό το νούμερο?
Κανείς δεν ασχολείται , αν η ΄Ριτσώνα, ο πιο δημοφιλής αγώνας στην Ελλάδα αυτή την στιγμή, θα αρχίσει και θα τελειώσει με χιόνια...
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, οτι μετρούν ολοι οι αγώνες και δεν υπάρχει περιθώριο εγκατάλειψης...Θα το διαπιστ'ωσετε οταν θα εγκαταλείψετε? ε? Μάλλον...!
Κανείς δεν ασχολείται, με το οτι το Παν Ελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ, το 48ο δλδ, Εχει τους δύο μεγαλύτερους αγώνες του στην αρχή του και με διαφορά 2,5 εβδομάδων...και σε αυτές τις 2,5 εβδομάδες, δεν προλαβαίνεις να επισκευάσεις τίποτα, εκτός αν είσαι ο Αμπράμοβιτς.2 ψαλλίδια, για τις φτερούγες, να παραγγείλεις, θέλεις τουλάχιστον 5 εργάσιμες μέρες...Δεν σου μιλάω για μοτέρ...
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, αν και πάλι η Κρήτη και η Βορεια Ελλάδα εχουν θεσμούς δυνατούς και με κύρος, αλλα οι Αθηναίοι δεν εχουν...
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, αν και πάλι, για ακόμα μια φορά, υποβαθμίστηκαν ολα για χάρην του Ακρόπολης και του Πουλ - ΜΟΥΡ.
Κανείς δεν νοιάζεται, που η επιτροπή αγώνων Ράλλυ πρότεινε και η ΟΜΑΕ-ΕΘΕΑ αποφάσισε τα δικά της...Ποιά η διαφορά απο την Ελπα? Μήπως ηταν ενας τρόπος να πάρουμε καρέκλες που στην παλαιά περίπτωση δεν μας τις εδειναν?
Ελπίζω, ο Αγιος Βασίλης να σας φέρει δώρο, σκέψεις...
-
Χρονια πολλα σε ολους...
ΛΩΡΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, μονο αυτο εχω να σου πω λογω των ημερων βεβαια. Η αξια του νικημενου δινει δοξα στον νικητη,δες λοιπον ποσες συμμετοχες ειχατε εσεις οι μοναδικοι πρωταθλητες οπως γραφεις μια που ΕΝΑ ειναι το πρωταθλημα στο χωμα και ποσες στην ασφαλτο, σαφως ειμαι ασφαλτινος και πρωταθληταρας της πλακας κατ΄εσε, δεν εχω μειωσει ομως ποτε κανεναν χωματινο συναθλητη μου πρωταθλητη ή οχι διοτι τους θεωρω αξιους στην μορφη αγωνων που τους αρεσει να τρεχουν.Τρεις και ο κουκος στο χωμα 40, 80, 100, 120, στην ασφαλτο... αξιος και μοναδικος πρωταθλητης ο ΚΟΥΚΟΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα γενια σου τα οποια σαφως ευλογεις και σε ευχαριστουμε για την προσωπικη και σιγουρα λανθασμενη αποψη σου για μας(ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ)... -
Ο χρήστης kaitatzis giorgos έγραψε:
Χρονια πολλα σε ολους...
ΛΩΡΗ ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, μονο αυτο εχω να σου πω λογω των ημερων βεβαια. Η αξια του νικημενου δινει δοξα στον νικητη,δες λοιπον ποσες συμμετοχες ειχατε εσεις οι μοναδικοι πρωταθλητες οπως γραφεις μια που ΕΝΑ ειναι το πρωταθλημα στο χωμα και ποσες στην ασφαλτο, σαφως ειμαι ασφαλτινος και πρωταθληταρας της πλακας κατ΄εσε, δεν εχω μειωσει ομως ποτε κανεναν χωματινο συναθλητη μου πρωταθλητη ή οχι διοτι τους θεωρω αξιους στην μορφη αγωνων που τους αρεσει να τρεχουν.Τρεις και ο κουκος στο χωμα 40, 80, 100, 120, στην ασφαλτο... αξιος και μοναδικος πρωταθλητης ο ΚΟΥΚΟΣ...
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στα γενια σου τα οποια σαφως ευλογεις και σε ευχαριστουμε για την προσωπικη και σιγουρα λανθασμενη αποψη σου για μας(ΑΣΦΑΛΤΙΝΟΥΣ)...Χρόνια Πολλά κυρ Γιώργο...Και στον Τάκη και στην οικογένεια...
Σε 'πάω'... και ας μην είσαι 'ΚΟΥΚΟΣ'...! Αλλα ως νγωστόν, Ενας 'Κούκος' δεν φέρνει την 'ανοιξη'...
-
Καταλαβαίνετε βέβαια πως η ειρωνία δεν με αγγίζει για τους λόγους που προανέφερα.
Οποιος κάνει το λάθος να γράψει κάτι στα θέματα που αφορούν τους ελληνικούς αγώνες εισπράττει ύβρεις, ειρωνία και εκφραστικες φατσουλες.
Καμία καλόπιστη κριτική, μόνο νουθεσιες σε ακατάληπτα ελληνικα.
Γιατί;
Οποίος σας έχει γνωρίσει απο κοντά απορεί με το ξέσπασμα σας μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή, αφού δείχνετε άνθρωπος μειλιχιος, πραος και ευγενικός.
Συζητηστε το με κάποιον ειδικό. Σίγουρα θα βοηθούσε εσάς και κατ´επεκταση τους ελληνικούς αγώνες.Υγ. Περιμένω να βρω την ευκαιρία να ανέβω προς τα βόρεια για να σας επισκεφθώ.
Υγ2. Το παραπάνω κείμενο δύναται να έχει και περισσότερους παραλήπτες.
-
[quote='van'][b]
Κανείς δεν ενδιαφέρεται, οτι μετρούν ολοι οι αγώνες και δεν υπάρχει περιθώριο εγκατάλειψης...Θα το διαπιστ'ωσετε οταν θα εγκαταλείψετε? ε? Μάλλον...!
quote]
Η ποιο απλη και ποιο σωστη παρατήρηση, ετοιμάζεσαι ολο τον χρόνο να συμμετάσχεις σε έναν θεσμο και με μια αναποδια μικρη η’ μεγαλη τα εχασες όλα.
Καλη χρονια σε ολους.
-
Οποιος κάνει το λάθος να γράψει κάτι στα θέματα που αφορούν τους ελληνικούς αγώνες εισπράττει ύβρεις, ειρωνία και εκφραστικες φατσουλες.
Καμία καλόπιστη κριτική, μόνο νουθεσιες σε ακατάληπτα ελληνικα.
.Ναι ? ο εβραιος συμφοιτητης σας κυριε Βερικοκερ αφορα το προγραμμα του 2012 και τις αποψεις σας γιαυτο ? ας αγαπησουμε την ειλικρινεια περισσοτερο οταν θελουμε να βοηθησουμε το αθλημα και οχι την εκδουλεψη στον κολλητο μας !
Αν παλι δεν μαθατε εκει που σπουδασατε , ποτε προσβαλετε συνανθρωπους σας .... σας ζητω συγνωμη ,δεν φταιτε !Αυτα τα ακαταληπτα διαθετουμε ...δυστυχως για καποιους και φατσουλες για εξωτερικευση των συναισθηματων μας
Μπορεί παρακαλώ να κλείσει εδώ το επί προσωπικού ? APR ίσως ο bericocker να έγραψε εκτός θέματος αλλά εσύ τον ειρωνεύτηκες. [Mod]
-
ΟΙ οδηγοι που θα τρεξουν τους αγωνες αναβασεων 2012 ψηφισαν ποιους προτιμουν περισσοτερο και ποιους λιγωτερο και ομως η εξουσια σας εκανε για αλλη μια φορα το θαυμα της .
Τα πελατακια σας ζητησαν τον ΑΧΛΑΔΟΚΑΜΠΟ εσεις βαλατε την ΑΙΓΕΙΡΑ και μαλιστα διπλοβοηθουμενη [ΙΣΤΟΡΙΚΑ] λογικο αφου τα βρηκατε με τον κυριο Κ------------- πηρε και ταχυτητα εξαλλου.Και εδω τα του οικου μας αλλοιμονο .Εαν ΚΑΝΕΝΑΣ εκ των ηλιθιων πελατων σας δεν τρεξει τοτε θα καταλαβεται οτι φτανει πια το ΣΟΜΠΡΕΡΟ μας εφτασε στον αστραγαλο ,εμεις πληρωνουμε και εσεις εισπρατεται πρεπει τουλαχιστον να μας σεβεστε ΔΙΟΤΙ ΛΟΓΩ ΗΜΩΝ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ.
Τακτοποιωντας το πρωταθλημα σας και με βασει αυτο που αποτελει την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΣΑΣ οτι περισσεψε απο ημερομηνιες ΠΕΤΑΞΑΤΕ ολα τα υπολοιπα χωρις να εχεται την στοιχειωδη ευγενεια να σκεφτητε οτι στην ΤΡΙΠΟΛΗ κανει κρυο και στην ΡΙΤΣΩΝΑ το ιδιο ,σε ολο το πρωταθλημα σας θα εχεται 200 συμμετοχες οσο οι 2 ΡΙΤΣΩΝΕΣ .
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ- ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ μηπως αναστηθητε και ξυπνησεται επιτελους διοτι θα χασεται τις δουλιτσες σας ,το πατε το μαγαζι για κλεισιμο δεν το καταλαβαινεται -
Ο χρήστης van έγραψε:
Μπράβο σε ολους οσοι συμφωνείτε με το Πρόγραμμα, αρα και με την προκύρηξη...Διοτι απο το Πρόγραμμα βγαίνει και η προκύρηξη.
Για αλλη μια φορά δείχνετε ολοι σας το πραγματικό εαυτό σας.Αυτόν που τόσα χρόνια κρύβετε εντεχνα και με ασφλαεια. Αυτή είναι η κατάντια μας, διοτι σίγουρα ολοι σας, πήρατε την προκύρηξη, και κατευθείαν πήγατε σε αυτούς τους αγώνες που σας ενδιαφέρουν.Παραθέτω ξανά χωρίς απάντηση το ανωτέρω απόσπασμα, με μόνη επισήμανση ότι με αυτό που λέει ο συγγραφέας του θεωρεί όσους διαφωνούν μαζί του ψεύτες κι απατεώνες. Θα του συνιστούσα να ξαναδεί αυτή τη σκέψη σε μια στιγμή μεγαλύτερης ψυχραιμίας.
Όσον αφορά τα επιχειρήματα, όταν κάποιος κρίνει, συνήθως κοιτάζει τα αρνητικά και τα θετικά, τα βάζει σε μια ζυγαριά και βγάζει συμπέρασμα. Αν κοιτάζει μόνο τα αρνητικά, παραβλέποντας τα θετικά, τότε αυτό σίγουρα δεν ονομάζεται αντικειμενική κρίση.
Θετικό δεν αναφέρεται κανένα.
Ως αρνητικά αναφέρονται:- οι λάθος ημερομηνίες στις ταχύτητες (πολύ σωστό και έχουν χίλια δίκια όσοι διαμαρτύρονται),
- ότι και οι δύο Ριτσώνες είναι μέσα στα κρύα (ίσως σωστό, ίσως λάθος, σίγουρα πολύ ελάσσονος σημασίας),
- ότι ενδεχομένως χαλάσουν οι δρόμοι για τα ιστορικά στο ιστορικό Ακρόπολις αν προηγηθεί το ΠΠΡ (σωστό, ΑΝ γίνει έτσι),
- ότι μετράνε όλοι οι αγώνες (λάθος, αφού αν δε γινόταν έτσι θα έπρεπε να γίνει αύξηση αγώνων, άρα όλο το πράγμα θα πήγαινε σε άλλη κατεύθυνση).
- ότι οι Αθηναίοι δεν έχουν 'δυνατό θεσμό' (λάθος, οι Αθηναίοι έχουν έναν 'αδύναμο' θεσμό μέσα στο νομό τους και επιπλέον έχουν τα δύο πανελλήνια κύπελλα σπριντ τα οποία βρίσκονται στην ίδια ακτίνα αποστάσεων με αυτή που βρίσκεται το Βορείου Ελλάδος για τους Σαλονικιούς. Αυτό γίνεται για πρώτη φορά και πρώτη φορά ευνοούνται τόσο οι Αθηναίοι).
- ότι όλα υποβαθμίστηκαν για χάρη του Ακρόπολις (λυπάμαι, αλλά αδυνατώ να κατανοήσω πώς γίνεται αυτό)
- ότι οι δύο πρώτοι αγώνες του ΠΠΡ είναι σε απόσταση 3 εβδομάδων μεταξύ τους (αν δεν κάνω λάθος, οι ημερομηνίες τους καθορίζονται από τη FIA)
- ότι δόθηκε αγώνας σε λέσχη που δεν μπορεί να τον διοργανώσει (δε γνωρίζω, δεν κρίνω, μήπως να αναφερθεί κάτι πιο συγκεκριμένο;)
- ότι ο τίτλος του πρωταθλητή βγαίνει από το χώμα (ήμαρτον πια, ξεκολλήστε απ' αυτή την εμμονή, κανείς δε δίνει δεκάρα τσακιστή ποιον λένε πρωταθλητή και ποιον κυπελλούχο. Ας με συγχωρήσουν οι παλιοί πρωταθλητές και κυπελλούχοι, αλλά τους τίτλους τους, και όχι τα περάσματά τους, ούτε καν τους θυμάμαι και δε νομίζω να τους θυμάται ούτε ένας άλλος).
Αυτά τα αρνητικά αντισταθμίζουν τα θετικά που ανέφερα πιο πάνω; Για μένα, σαφώς όχι.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
- ότι και οι δύο Ριτσώνες είναι μέσα στα κρύα (ίσως σωστό, ίσως λάθος, σίγουρα πολύ ελάσσονος σημασίας),
Εγώ πάλι γιατί θυμάμαι τέτοιες 'κρύες' Ριτσώνες με 170 συμμετοχές ?
Κρύο το Φλεβάρη, ζέστη τον Ιούνη, δε βγαίνει άκρη, δεν μπορεί το πρόγραμμα να αρχίζει Απρίλιο, να διακόπτεται Ιούνιο, να ξαναρχίζει Σεπτέμβρη και να τελειώνει τέλος Οκτώβρη...- ότι ενδεχομένως χαλάσουν οι δρόμοι για τα ιστορικά στο ιστορικό Ακρόπολις αν προηγηθεί το ΠΠΡ (σωστό, ΑΝ γίνει έτσι),
Αποκλείεται να γίνει αυτό, δεν το επιτρέπει η FIA, οι υποστηρικτικές κατηγορίες πρέπει να ξεκινάνε μετά το τέλος των κανονικών συμμετοχών με 5 λεπτά κενό. Θα ισχύει βέβαια για το δεύτερο πέρασμα (μην τρελλαθούμε κιόλας, δεν θα περάσουν 20 'πολεμικά' WRC, 10 ελληνικά Ν/4 σε αντίστοιχους ρυθμούς θα περάσουν), εξαρτάται βέβαια από την ποιότητα των ειδικών που θα επιλεγούν
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
τα αποτελεσματα της ψηφοφοριας του **** την εγραψαν ......
1)Ριτσώνα 65 ψήφοι
2)Αχλαδόκαμπος 51 ψήφοι
3)Πορταριά 49 ψήφοι
4)Σχίνος 46 ψήφοι
5)Κύμη 38 ψήφοι
6)Πιτίτσα 37 ψήφοι
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ
- ΡΙΤΣΩΝΑ 3 - 4 Μαρτίου ΕΛΠΑ
- ΚΥΜΗ 28 - 29 Απριλίου START LINE
- ΠΙΤΙΤΣΑ 19 - 20 Μαΐου ΑΟΠ
- ΑΙΓΕΙΡΑ 23 - 24 Ιουνίου ΦΙΛΜΠΑ
- ΟΜΑΛΟΣ 1 - 2 Σεπτεμβρίου ΑΛΑΧ
- ΠΟΡΤΑΡΙΑ 29 - 30 Σεπτεμβρίου ΛΑΒ
- ΡΙΤΣΩΝΑ 1 - 2 Δεκεμβρίου ΑΛΑ
Ελα ..... , τοσο πολυ σε υποληψη βρησκεται ο , τα μελη του , και οι προχο νεοτερισμοι τους ?
Χαιρομαι βρε Γιωργο ,και εισαι ο μοναδικος που βλεπω οτι σε αγγιξε το θεμα αυτο που ειχα βαλει πριν 10σελιδες εδω μεσα και πραγματικα εξευτελιζει τον συνδεσμο και τα μελη του που ειχαν το σθενος να ψηφισουν γιαυτο που θα ηθελαν να τρεξουν .
Δεν γνωριζω την αποψη του προεδρου του ΣΟΑΑ και των μελων του Δ.Σ. γιαυτα τα πραγματα , ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ στα τοσα χρονια της ιστοριας του συνδεσμου αυτη η σταση της αρχης του σπορ !
-
Σε ποιό μέρος του κόσμου το πρόγραμμα βγαίνει με ψηφοφορία ?
Και μάλιστα όχι από τους αγωνιζόμενους την ώρα του αγώνα, που είχε σωστά προτείνει κάποιος να αξιολογούνται οι αγώνες από τους συμμετέχοντες αλλά μήνες μετά στο facebook και να θεωρείται το αποτέλεσμα αυτής κριτήριο κατάρτισης του προγράμματος -
Σε ποιο μερος του κοσμου γινεται αγωνας επιτυχημενος απο ολες τις αποψεις , και την επομενη χρονια η αρχη του σπορ τον τιμωρει με την χειροτερη ημερομηνια για να αποτυχει ?
-
Αλλο αυτό που λες που είναι σωστό (δεν ξέρω σε ποιόν αναφέρεσαι, πάντως δεν πρέπει να είναι η Ριτσώνα) και άλλο το να ψηφίζει κάθε πικραμένος στο FB και να θεωρούμε το αποτέλεσμα ως οτιδήποτε περισσότερο από μια μικρή ένδειξη.
Για μένα το μοναδικό που είναι ξεκάθαρη αποτυχία του προγράμματος είναι οι αγώνες ταχύτητας κατά τα λοιπά είναι φανερό ότι έχει πέσει προσπάθεια προς τη σωστή κατεύθυνση.
-
Από αυτά διάβασα η που ψηφοφορία nass ήταν ονομαστική και μέσω email συνεπώς μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς με μια ματιά στα πρακτικά αν ήταν αντιπροσωπευτική ή όχι. Στο facebook ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΟΑΑ για αυτό ακριβώς και απάντησε ότι αυτοί που ψήφισαν ήταν μεγάλο δείγμα από αυτούς που τρέχουν τακτικά συνεπώς για αυτόν τα αποτελέσματα ήταν αντιπροσωπευτικά. Προφανώς αν η ΟΜΑΕ έχει αντίθετη γνώμη θα έπρεπε ήδη να είχε εξηγήσει αν ζήτησε την ψηφοφορία από τον ΣΟΑΑ και γιατί τελικά δεν την θεωρεί άξια σεβασμού.
-
Τότε είμαι εγώ λάθος σε σχέση με την αντιπροσωπευτικότητα του αποτελέσματος.
Ωστόσο επιμένω ότι η κατάρτιση του προγράμματος και των κανονισμών δεν είναι και δεν μπορεί να είναι μια δημοκρατική διαδικασία πουθενά. ΟΚ τέτοιες ψηφοφορίες είναι μια ένδειξη αλλά και πάλι...
Προγραμμα 2012