-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μετα από ένα σχεδον ένα χρονο σκεψης αποφασισα να παρω ένα ΕΕ/10 για οικονομικους λογους και ελεγα τοτε…αν δεν συμπληρώνει στα ραλλυ η κατηγορια Ε δεν πειράζει υπαρχει και η F2-F3
Το 2012 βλεπω ότι τα Ε δεν προσμετρουν πλεον στην F2 και ότι η F3 δεν υπαρχει.Τελικα στην Ελλάδα ουτε ονειρα δεν μπορουμε να κανουμε.
Μεσούσης της οικονομικής κρίσης, το να καταργείτε ουσιαστικά η κατηγορία Ε, με προσκόμματα που της βάζουν, είναι μεγάλο λάθος.
Σίγουρα με ατομικά όνειρα, δεν μοντάρετε ένα ετήσιο καλαντάρη αγώνων. Ίσος προτού ξεπαραδιαστείς, να έπρεπε να θέσεις ερώτημα στην αρχή του σπορ. Μα και σήμερα το να θέσεις ερώτημα, περιγράφοντας το αυτοκίνητο σου, προς την επιτροπή που περιέγραψε ο nass, ίσος πάρεις απάντηση για το που ‘τρέχεις’.
Α.Γιατι θα πρεπει να ρωτήσω καποιον προτου επιλεξω το τη αυτοκίνητο θα παρω για να τρεξω, δεν υπαρχουν κανονοισμοι…… τους διαβασα το 2011 αλλα πριν λιγες ημερες βγηκαν του 2012 που σχεδον καταργουν την ΕΕ από τους αγωνες ραλλυ.
Δεν θα επρεπε να υπαρχοι μια χρονικοι περιοδος 2-3-4 χρονια ώστε ο κάθε αγωνιζομενος να γνωριζει τη να κανει.
Τρεχουμε τοσα χρονια και δεν γνωριζουμε τη θα κανουμε του χρονου και μετα θελουμε καινουργιους αγωνιζομενους να ερθουν. -
Σε καταλαβαίνω φίλε μου, και οι δικοί μου μια από τα ίδια…
Μα ένα κουστούμι ράβετε για έναν, το πολύ 2 – 4!. Και σίγουρα όσοι έχουν μυαλό ραδικιού, δεν μπορούν να ενεργούν σαν Λέοντες…..
Μα και από πλευράς μας τι κάναμε?.............
Α. -
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Μα ένα κουστούμι ράβετε για έναν, το πολύ 2 – 4!. Και σίγουρα όσοι έχουν μυαλό ραδικιού, δεν μπορούν να ενεργούν σαν Λέοντες…..
Α.ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
-
Ο χρήστης kamatsos auto-moto έγραψε:
Α.ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
+1A.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Αυτό πάντως που αδυνατώ να κατανοήσω είναι το γιατί τόσα χρόνια προσπαθούν να διώξουν τους νέους και τους μη έχοντες, από τους πιο προσιτούς θεσμούς...Οργανώνεις σπρίντ και βάζεις στην ίδια κατάταξη το Ν1 με το κιτ-καρ, το Ν2 με τα τέρατα ΕΕ10 κοκ....Με τι κίνητρο, πέραν της προσωπικής διασκέδασης, να ξεκινήσει κάποιος και να έχει σταθερή παρουσία σε έναν σχετικά οικονομικό θεσμό;
Άλλο το πρόγραμμα, άλλο η προκήρυξη. Νομίζω ότι θεσμοί όπως 'Έπαθλο Αττικής' ή 'Β. Ελλάδος' ή 'Έπαθλο Πελοπονήσου' όπου μπλέκονται σπριντ με ράλλυ είναι αδύνατο να γίνουν χωρίς κλάσεις στα σπριντ. Πώς αλλιώς θα υπάρχει κοινή βαθμολογία; Άρα, ας περιμένουμε και την προκήρυξη. Χωρίς να ξέρω τίποτα εκ των έσω (άσχετος είμαι) πιστεύω ότι θα σε δικαιώσει.
Το πρόγραμμα, σαν πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τους λόγους που ανέφερα. Επίσης, είναι πραγματικά καινοτομικό και αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε ότι κάποιος τόλμησε να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή προσπαθώντας να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο υπαρκτό πρόβλημα.
Το βασικό επιχείρημα του γιατρού περί μικρών λεσχών και συνεργασιών είναι ίσως το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις, αλλά το θέμα των συνεργασιών εν τέλει ας γίνει σε τοπικό επίπεδο. Για παράδειγμα, χθες βράδυ με πήρε φίλος και έκανε παράπονα για την Πτολεμαϊδα, λέγοντας ότι εκεί έδιναν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους και τώρα ο αγώνας είναι εκτός. Με το χαζό μου μυαλό αναρωτιέμαι πού είναι το πρόβλημα να συνδιοργανώσει η Πτολεμαϊδα με τη γειτονική Κοζάνη το σπριντ, ή ακόμα και να ζητήσουν να μετατρέψουν το σπριντ σε μίνι ράλλυ 2χ2 με μια ειδική δίπλα στην κάθε πόλη. Έτσι θα υπάρχουν θεατές και από τις δύο, θα μοιραστούν έξοδα, κόστος επάθλων στους πρώτους κ.λπ. Λύσεις συνδιοργάνωσης και συν-προβολής πόλεων υπάρχουν, όπως π.χ. να γίνεται εκκίνηση-τερματισμός στη μία πόλη και service park στην άλλη. Αυτό ισχύει για περιπτώσεις όπως Πάτρα-Αίγιο, Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, Κόρινθος-Ναύπλιο (εκεί να δεις θεϊκός αγώνας που μπορεί να στηθεί στην περιοχή ανάμεσα στις δύο πόλεις) κ.λπ. Αν λειτουργούμε ακόμα ως Έλληνες που προσπαθεί ο ένας να φάει τον άλλο, ε, δε μας φταίνει οι άλλοι.Αγαπητε scn,
Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα, διοτι
- Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
- Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
- Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Αυτα να πεις στον φιλο σου και πριν και αν ξαναπαρεις το μερος καποιου, ρωταγε πριν, για να μην εκτιθεσαι.
Φιλικα,
'el-em'
Βλέποντας τα τρία σκέλη της απάντησης του ΕΛ ΕΜ στον scn όσον αφορά το σπριντ της Πτολεμαίδας 2011 και λόγω του ότι έτρεχα και εγώ και είδα τα πράγματα από κοντά (κύριε ΕΛ ΕΜ είσασταν στην Πτολεμαίδα ????? γιατί εγώ δεν σας είδα) έχω να πω οσον αφορά την παράγραφο 1. ότι ουδέποτε η λέσχη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της (και ηταν 3 4 φορές)και κατόπιν ερώτησης δικιά μας δεν μας ανέφερε ότι θα μας διαθέτει και πρωινό άρα αυτό που λέτε είναι ανακριβές και ψευδές , επίσης εγώ και όλα τα άλλα πληρώματα μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι όχι μόνο υπήρχαν σεντόνια και κουβέρτες αλλά ήταν και όλα πολύ καθαρά και τακτοποιημένα μέσα στα δωμάτια , άλλη μία ανακρίβεια και ψεμα λοιπόν !!!
Φυσικά και ήταν η διαμονή στο κτήριο της δημοτικής αστυνομίας δεν μας είπαν ψέμματα από την λέσχη,όποιος επιθυμούσε μπορούσε να πάει αλλού !!! Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι έχουν μάθει σε υπέρλουξ ξενοδοχεία και δεν μπορούν να κοιμηθούν οπουδήποτε!!! Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η πηγή των πληροφοριών σας ??? Είσασταν μήπως εκεί και τα είδατε ιδιοις ομασι ??? Εάν όχι ποιός σας ανέφερε τέτοιες ανακρίβιες και ψεύδη για πρωινά και σεντονια ????
Επίσης φαίνεται ότι μόνο αρνητικά έχετε να πείτε για αυτόν τον αγώνα γιατι ???? Για ποιόν λόγο δεν αναφέρετε τα θετικά του αγώνα όπως,
α. μειώμενο παράβολο κατά 50 ευρώ.
β. μία διαμονή δωρεάν (όσοι ήθελαν ήρθαν και από παρασκευή φυσικά δωρεάν).
γ. δείπνο δωρεάν σε ξενοδοχείο 4 αστέρων.
δ. χρηματικά έπαθλα (500,300,200 ευρω) στους νικητές όλων των κλάσεων , τέτοιου ύψους χρηματ. έπαθλα δεν έχουν νομίζω δοθεί από καμία λέσχη ποτέ αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!
ε. ελικόπτερο σε όλη την διάρκεια του αγώνα σπριντ.
Όλα αυτά αν δεν είναι θετικά τότε τι είναι εξηγήστε μας ??? Είπατε παραπάνω στον scn ''ρώταγε πριν,για να μην εκτείθεσαι'' εδώ λοιπόν δεν ξερω ποιος εκτειθέται ο scn , εσεις κύριε ΕΛ ΕΜ ή ο αγωνιζόμενος φίλος του scn ???
Επειδή λοιπόν δεν είναι όμορφο να ακούγονται ανακρίβιες και επείδη κανείς δεν ρώτησε τους αγωνιζομένους πως είδαν τον αγώνα και αν έμειναν ευχαριστημένοι ή όχι και προκειμένου να συμβαίνουν τα παραπάνω προτείνω να υπάρξει ερωτηματολόγιο με συγκεκριμένες ερωτήσεις μετά το τέλος του κάθε αγώνα το οποίο θα συμπληρωνετε απο τα πληρώματα και θα λαμβάνετε υπόψιν στην βαθμόλογια που δίνετε στην κάθε διοργανωτρία λέσχη γιατί είναι κρίμα να χαντακώνετε έτσι μια λέσχη η οποιαδήποτε λέσχη ή υπάρχουν άλλοι λόγοι και σκοπιμότητες ??? Πχ ακουγόνταν έντονα ότι χάλασε την πιάτσα των αγώνων με τα χρηματικά επαθλά που έδωσε!!!!! Ντροπή αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!!
Όσον αφορά την παραγρ. 2. συμφωνώ πως τα πρώτα πληρώματα στο δεύτερο σκέλος δεν ειχαν χρόνο για σέρβις (ήμουν το νουμ. 3) άλλα θέλω να μου πείτε εάν είναι μόνο το σπριντ της Πτολεμαίδας που δεν κύκλωνει και μας κατεβάζουν ανάποδα στην ειδίκη???? Γιατί πχ θυμάμαι και την Κοζάνη που δεν κυκλώνει αλλά δεν έχω ακούσει κάτι, τυχαία η αναφορά μου δεν έχω κάτι με την λέσχη !
Όσον αφορά την αργοπορία για την έκδοση των αποτελεσμάτων δεν έχω εικόνα όμως συμφωνώ ότι υπήρξε μια δυσαρέσκεια απο τους αγωνιζομένους!
Θα ήθελα πραγματικά εγώ και ολα τα άλλα πληρώματα κ όλη η βόρειος Ελλάδα φαντάζομαι , να μάθουμε την επιμέρους βαθμολογία που δόθηκε στην λέσχη και για ποιόν λόγο όπως τονίσατε παραπάνω με ύφος αυστηρό , ότι ''Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα'' !!! -
Ο χρήστης Lesiotis έγραψε:
Αυτό πάντως που αδυνατώ να κατανοήσω είναι το γιατί τόσα χρόνια προσπαθούν να διώξουν τους νέους και τους μη έχοντες, από τους πιο προσιτούς θεσμούς...Οργανώνεις σπρίντ και βάζεις στην ίδια κατάταξη το Ν1 με το κιτ-καρ, το Ν2 με τα τέρατα ΕΕ10 κοκ....Με τι κίνητρο, πέραν της προσωπικής διασκέδασης, να ξεκινήσει κάποιος και να έχει σταθερή παρουσία σε έναν σχετικά οικονομικό θεσμό;
Άλλο το πρόγραμμα, άλλο η προκήρυξη. Νομίζω ότι θεσμοί όπως 'Έπαθλο Αττικής' ή 'Β. Ελλάδος' ή 'Έπαθλο Πελοπονήσου' όπου μπλέκονται σπριντ με ράλλυ είναι αδύνατο να γίνουν χωρίς κλάσεις στα σπριντ. Πώς αλλιώς θα υπάρχει κοινή βαθμολογία; Άρα, ας περιμένουμε και την προκήρυξη. Χωρίς να ξέρω τίποτα εκ των έσω (άσχετος είμαι) πιστεύω ότι θα σε δικαιώσει.
Το πρόγραμμα, σαν πρόγραμμα, νομίζω ότι είναι πολύ καλό για τους λόγους που ανέφερα. Επίσης, είναι πραγματικά καινοτομικό και αν μη τι άλλο ας σεβαστούμε ότι κάποιος τόλμησε να κάνει μια τόσο μεγάλη αλλαγή προσπαθώντας να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο υπαρκτό πρόβλημα.
Το βασικό επιχείρημα του γιατρού περί μικρών λεσχών και συνεργασιών είναι ίσως το μόνο που με έβαλε σε σκέψεις, αλλά το θέμα των συνεργασιών εν τέλει ας γίνει σε τοπικό επίπεδο. Για παράδειγμα, χθες βράδυ με πήρε φίλος και έκανε παράπονα για την Πτολεμαϊδα, λέγοντας ότι εκεί έδιναν χρηματικά έπαθλα στους πρώτους και τώρα ο αγώνας είναι εκτός. Με το χαζό μου μυαλό αναρωτιέμαι πού είναι το πρόβλημα να συνδιοργανώσει η Πτολεμαϊδα με τη γειτονική Κοζάνη το σπριντ, ή ακόμα και να ζητήσουν να μετατρέψουν το σπριντ σε μίνι ράλλυ 2χ2 με μια ειδική δίπλα στην κάθε πόλη. Έτσι θα υπάρχουν θεατές και από τις δύο, θα μοιραστούν έξοδα, κόστος επάθλων στους πρώτους κ.λπ. Λύσεις συνδιοργάνωσης και συν-προβολής πόλεων υπάρχουν, όπως π.χ. να γίνεται εκκίνηση-τερματισμός στη μία πόλη και service park στην άλλη. Αυτό ισχύει για περιπτώσεις όπως Πάτρα-Αίγιο, Κοζάνη-Πτολεμαϊδα, Κόρινθος-Ναύπλιο (εκεί να δεις θεϊκός αγώνας που μπορεί να στηθεί στην περιοχή ανάμεσα στις δύο πόλεις) κ.λπ. Αν λειτουργούμε ακόμα ως Έλληνες που προσπαθεί ο ένας να φάει τον άλλο, ε, δε μας φταίνει οι άλλοι.Αγαπητε scn,
Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα, διοτι
- Υποσχεθηκαν δυο βραδυα δωρεαν φιλοξενεια η οποια ομως ειχε προγραμματιστει στους ξενωνες της αστυνομιας, οπου οχι πρωινο δεν υπηρχε αλλα ουτε καν σεντονια στα κρεβατια !!!
- Βασικοτερο. Ενω ο αγωνας τους ηταν σπριντ, δεν υπηρχε δρομος να ενωσει τον τερματισμο με την αφετηρια και η οργανωση καταστρατηγωντας καθε γενικο κανονισμο σπριντ, μαζεψε ολα τα αυτοκινητα μετα τον τερματισμο και αφου περιμεναν δυο ωρες (χωρις να ειναι σε καθεστος Park ferme) τους κατεβασε ολους μαζι στην εκκινηση. Μετα, ο πρωτος ειχε 15 λεπτα service και ο τελευταιος δυο ωρες !!!
- Αυτος που εβγαζε τα αποτελεσματα, τα πηρε μαζι του και πηγε για υπνο, με αποτελεσμα να ταλαιπωρηθουν ολοι οι αγωνιζομενοι και να ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης, τουλαχιστον δυο ωρες αργοτερα.
Αυτα να πεις στον φιλο σου και πριν και αν ξαναπαρεις το μερος καποιου, ρωταγε πριν, για να μην εκτιθεσαι.
Φιλικα,
'el-em'
Βλέποντας τα τρία σκέλη της απάντησης του ΕΛ ΕΜ στον scn όσον αφορά το σπριντ της Πτολεμαίδας 2011 και λόγω του ότι έτρεχα και εγώ και είδα τα πράγματα από κοντά (κύριε ΕΛ ΕΜ είσασταν στην Πτολεμαίδα ????? γιατί εγώ δεν σας είδα) έχω να πω οσον αφορά την παράγραφο 1. ότι ουδέποτε η λέσχη στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί της (και ηταν 3 4 φορές)και κατόπιν ερώτησης δικιά μας δεν μας ανέφερε ότι θα μας διαθέτει και πρωινό άρα αυτό που λέτε είναι ανακριβές και ψευδές , επίσης εγώ και όλα τα άλλα πληρώματα μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι όχι μόνο υπήρχαν σεντόνια και κουβέρτες αλλά ήταν και όλα πολύ καθαρά και τακτοποιημένα μέσα στα δωμάτια , άλλη μία ανακρίβεια και ψεμα λοιπόν !!!
Φυσικά και ήταν η διαμονή στο κτήριο της δημοτικής αστυνομίας δεν μας είπαν ψέμματα από την λέσχη,όποιος επιθυμούσε μπορούσε να πάει αλλού !!! Αλλά φαίνεται ότι κάποιοι έχουν μάθει σε υπέρλουξ ξενοδοχεία και δεν μπορούν να κοιμηθούν οπουδήποτε!!! Μπορείτε να μας πείτε ποια είναι η πηγή των πληροφοριών σας ??? Είσασταν μήπως εκεί και τα είδατε ιδιοις ομασι ??? Εάν όχι ποιός σας ανέφερε τέτοιες ανακρίβιες και ψεύδη για πρωινά και σεντονια ????
Επίσης φαίνεται ότι μόνο αρνητικά έχετε να πείτε για αυτόν τον αγώνα γιατι ???? Για ποιόν λόγο δεν αναφέρετε τα θετικά του αγώνα όπως,
δ. χρηματικά έπαθλα (500,300,200 ευρω) στους νικητές όλων των κλάσεων , τέτοιου ύψους χρηματ. έπαθλα δεν έχουν νομίζω δοθεί από καμία λέσχη ποτέ αν κάνω λάθος διορθώστε με!!!
Όλα αυτά αν δεν είναι θετικά τότε τι είναι εξηγήστε μας ??? Είπατε παραπάνω στον scn ''ρώταγε πριν,για να μην εκτείθεσαι'' εδώ λοιπόν δεν ξερω ποιος εκτειθέται ο scn , εσεις κύριε ΕΛ ΕΜ ή ο αγωνιζόμενος φίλος του scn ???
Επειδή λοιπόν δεν είναι όμορφο να ακούγονται ανακρίβιες και επείδη κανείς δεν ρώτησε τους αγωνιζομένους πως είδαν τον αγώνα και αν έμειναν ευχαριστημένοι ή όχι και προκειμένου να συμβαίνουν τα παραπάνω προτείνω να υπάρξει ερωτηματολόγιο με συγκεκριμένες ερωτήσεις μετά το τέλος του κάθε αγώνα το οποίο θα συμπληρωνετε απο τα πληρώματα και θα λαμβάνετε υπόψιν στην βαθμόλογια που δίνετε στην κάθε διοργανωτρία λέσχη γιατί είναι κρίμα να χαντακώνετε έτσι μια λέσχη η οποιαδήποτε λέσχη ή υπάρχουν άλλοι λόγοι και σκοπιμότητες ??? Πχ ακουγόνταν έντονα ότι χάλασε την πιάτσα των αγώνων με τα χρηματικά επαθλά που έδωσε!!!!! Ντροπή αν συμβαίνει κάτι τέτοιο!!
Όσον αφορά την παραγρ. 2. συμφωνώ πως τα πρώτα πληρώματα στο δεύτερο σκέλος δεν ειχαν χρόνο για σέρβις (ήμουν το νουμ. 3) άλλα θέλω να μου πείτε εάν είναι μόνο το σπριντ της Πτολεμαίδας που δεν κύκλωνει και μας κατεβάζουν ανάποδα στην ειδίκη???? Γιατί πχ θυμάμαι και την Κοζάνη που δεν κυκλώνει αλλά δεν έχω ακούσει κάτι, τυχαία η αναφορά μου δεν έχω κάτι με την λέσχη !
Όσον αφορά την αργοπορία για την έκδοση των αποτελεσμάτων δεν έχω εικόνα όμως συμφωνώ ότι υπήρξε μια δυσαρέσκεια απο τους αγωνιζομένους!
Θα ήθελα πραγματικά εγώ και ολα τα άλλα πληρώματα κ όλη η βόρειος Ελλάδα φαντάζομαι , να μάθουμε την επιμέρους βαθμολογία που δόθηκε στην λέσχη και για ποιόν λόγο όπως τονίσατε παραπάνω με ύφος αυστηρό , ότι ''Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα'' !!!Αγαπητε κ.Λεσιωτη,
Με καποιον που απροκαλυπτα με αποκαλει ψευτη (τοσο εμενα οσο και τον αγωνιζομενο που βιωσε τα ανωτερω), δεν προκειται να συνεχισω την κουβεντα.
Φιλικα,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
:hahaiv:Που βρηκες το αστειο, βρε χαχα ??
'el-em'
-
Ψυχραιμία οι εκπρόσωποι τύπου .....δεν υπάρχουν πολλοί εργοδότες σήμερα , οι απολύσεις ειναι εύκολες....
ρε τον λακη .....μιλάγε και για επίπεδο.
-
Δεν έχω, ούτε θέλω να έχω, καμία ανάμιξη στο θέμα και στην όποια αντιπαράθεση. Θέλω μόνο να κάνω μια ερώτηση: Αν κάποιος είπε την παρακάτω κουβέντα, μήπως θα ήταν καλό να δημοσιοποιηθεί το όνομά του;
Ο χρήστης Lesiotis έγραψε:
ακουγόνταν έντονα ότι χάλασε την πιάτσα των αγώνων με τα χρηματικά επαθλά που έδωσε!!!!! -
Διαβάσατε τις οδηγίες για τους Έλληνες συμμετέχοντες στο Ακρόπολις; Τα παλληκάρια τι κάνανε πάλι το θαύμα τους. Ο αγώνας λοιπόν είναι ένας, η κάθε μέρα μετρά ξεχωριστά για το πρωτάθλημα και το παράβολο συμμετοχής; Μόλις 175% αυξημένο κατά ημέρα.
Ρε παιδιά μας δουλεύετε και ζητάτε 1230€ παράβολο (615) την ημέρα για τον άγώνα έναντι 350€ το 2011.
Είσαστε άξιοι της τύχης σας και εμείς περισσότερο που σας ανεχόμαστε.
Δηλαδή ο Πύργος και η Κόρινθος θα έχουν το ίδιο παράβολο των 615€ στα ράλι τους; Αν όχι, τι αλλάζει; Ότι μας ωθείτε να συμμετάσχουμε στο ράλι των θεών;
Και στο τέλος της γραφής, είχατε ανακοινώσει δύο ημέρες ξεχωριστές με δικαίωμα να συμμετάσχει κάποιος όποια μέρα θέλει αφού είναι ελληνικό πρωτάθλημα. Ούτε αυτό το τηρήσατε.
Καλά σας λέω ότι είσαστε επικίνδυνοι για το άθλημα!
Τσαντισμένος
Λάμπης Κουρτέσης -
Μην ανυσυχείς κύριε Λάμπη...
Υπάρχει σχέδιο...Οργανωμένου εγκλήματος...Διοτι μόνο εγκλήματα κάνουν...
Ο κάθε ενας που αναλαμβάνει μια καρέκλα τελικά, αντί να κοιτάξει να βελτιώσει τα πράγματα, κάνοντας μικρές και σταθερές αλλαγές, σε ενα βάθος χρόνου, Θέλει να τα κάνει μπ..λο, για να αφήσει το δικό του στίγμα..να μείνει στην Ιστορία...
Σαν τι ομως? Του Εγκληματία-καταστροφέα, ή του Ευεργέτη? Δεν τους ενδιαφέρει, αφου τελικά ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥς ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥς ΑΓΩΝΕΣ. Ολοι, τους χρησιμοποίησαν για προσωπικά οφέλη, για image, για την ενταξή τους σε ενα κοινωνικό σύνολο που σε αλλες περιπτώσεις, θα ήταν κατάπτιστοι, αλλα κανεις πραγματικά δεν αγαπάει τους αγώνες.Η κάθε φωσκολιά-ιδέα του καθένα εκει 'πάνω' γίνετε πράξη και κανονισμός.Δεν υπάρχει κανεις εκει μέσα να του πεί: ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΕΕΕ! Παραμόνο ολοι κοιτάζουν τι θα αποκομίσουν για προσωπικό συμφέρον απο κάθε 'Μεταρύθμιση'. Είτε είναι λέσχη (μπας και πάρει κανεναν αγώνα παραπάνω), είτε ειναι ανθρωποι - στελέχοι που σίγουρα ξεπληρώνουν γραμμάτεια.
Και δεν ειναι η κρίση. Ευτυχώς η κατάντια τους φαίνεται στην Ριτσώνα, με τις 'παρακαλετές' συμμετοχές και ερχονται και αλλα...Κατάφεραν να μην συμπληρώνουν κλάσεις και με το ζόρι οι πολυπληθέστερες.
ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ. Με ιδέες του παρελθόντος απο την εποχή του Ακρόπολης με τον Βάλντεγκαρντ και την Μουτόν, που προσπαθούν να τις 'Αναστήσουν' το 2012... Γι' αυτούς τότε σταμάτησε το αθλημα στην Ελλάδα. Αναπωλούν ολοι τους, οτι δεν εζησαν τότε, λόγο ηλικίας και θέσης στο κοινωνικοαγωνιστικό σύνολο, διοτι ήταν στο περιθώριο απο τους τότε Δαρδούφες - Νέγκες κλπ.Κοίτα να δεις τι θα γίνει στο Σπριντ της ΑΛΑ...Για να μην μαζέψει συμμετοχές και αποκτήσει ξανά κύρος η λέσχη με αυτή τη προσπάθεια απο το νέο ΔΣ της, η επιστολή που εκαναν τα 'παιδια' για τα Ν2 κλπ, θα βγεί αποτέλεσμα και απόφαση 3,4 μέρες πριν τον αγώνα(το καλύτερο σενάριο), ωστε να ειναι αργά για να ετοιμαστεί κάποιος ενδιαφερόμενος...Το χειρότερο δε, σενάριο, είναι να βγεί η απόφαση μετά τον αγώνα. Η απόφαση του αυτονόητου, ετσι? Τι λες λοιπόν? Ακομα πιστεύουμε οτι δεν ειναι 'εμπορικό κέντρο' μαγαζιών?
Καθόλου τσαντισμένος, αλλα αηδιασμένος!
-
Όπως υπάρχουν Αγωνιζόμενοι οι οποίοι από το υστέρημά τους καταφέρνουν και αγωνίζονται σε όσους αγώνες μπορούν, έτσι αποδεικνύεται ότι υπάρχουν και ορισμένοι Διοργανωτές οι οποίοι διαχρονικά υπερέχουν για το επίπεδο και την σοβαρότητά τους.
Για τον Α.Ο.Θ. ο λόγος.
Σπρίντ Θερμαϊκού 2012, 80 χλμ. μακριά από την έδρα του Ομίλου, 17 συμμετοχές.Η οικονομική ζημιά είναι εξασφαλισμένη, αλλά όπως εκείνοι σεβάστηκαν τους 34 αγωνιζόμενους, έτσι και η αναγνώριση και η εκτίμηση όλης της αγωνιστικής κοινότητας, προς το πρόσωπό τους, είναι επίσης εξασφαλισμένη.
Συγχαρητήρια παιδιά, όχι τόσο γιατί θα κάνετε τον αγώνα, όσο γιατί είχατε την οξυδέρκεια και την σύνεση να προβλέψετε τις δύσκολες εποχές που θα ακολουθούσαν και προετοιμασθήκατε ανάλογα, (οικονομικά και κυρίως ψυχικά), μη αφήνοντας χώρο για αναμασημένες δικαιολογίες …
Πιστεύω ότι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι (και όχι μόνον), πέραν της αρνητικής διάθεσης που έχουν, επιφυλασσόμενοι να συμμετέχουν σε αγώνες τύπου «άρπα – κόλα», καταγράφουν θετικά στην μνήμη τους παρόμοιες ενέργειες, στηρίζοντας με την παρουσία τους διοργανωτές που διαθέτουν ήθος, εργατικότητα και νοικοκυροσύνη, όπως ο Α.Ο.Θ.
-
+1000000000..........!!!
ενα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΟΘ!!!
-
Πάει και το Σπρίντ στον Πύργο πάει και το Σπρίντ Θερμαϊκού.....Καλά ξεκινήσαμε....Ελπίζω τουλάχιστον να γίνει το Αττικό
-
Να το πάμε απο την Αρχή?! Και να ξεκινήσουμε απο λευκό χαρτί? Ε?
-
Nωρίς είναι ακόμη ....
Τον Σεπτέμβριο θα συζητήσουμε για το 13 !
-
Το πρόγραμμα καταρρεύει όπως ακριβώς ήταν αναμενόμενο
http://www.aoth.gr/grafeio-tupou/eidise ... aikou.html
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φιλικα,
'el-em'
Θα ήθελα πραγματικά εγώ και ολα τα άλλα πληρώματα κ όλη η βόρειος Ελλάδα φαντάζομαι , να μάθουμε την επιμέρους βαθμολογία που δόθηκε στην λέσχη και για ποιόν λόγο όπως τονίσατε παραπάνω με ύφος αυστηρό , ότι ''Πες στον φιλο σου που σου παραπονευηκε για την Πτολεμαιδα, οτι του χρονου δεν θα εχουν αγωνα'' !!!Αγαπητε κ.Λεσιωτη,
Με καποιον που απροκαλυπτα με αποκαλει ψευτη (τοσο εμενα οσο και τον αγωνιζομενο που βιωσε τα ανωτερω), δεν προκειται να συνεχισω την κουβεντα.
Φιλικα,
'el-em'
Κύριε ΕΛ ΕΜ ,
θα ήθελα να σας πω πως όταν λέτε ότι αυτά που αναφέρθηκαν είναι ψέμματα δεν αποκαλείται ψεύτη αυτόν που τα αναμεταδίδει αλλά αυτόν που έκανε την αρχική παραπληροφόρηση!!!!!
Επίσης αυτό που λέτε περί ''αγωνιζόμενου που τα είπε και τα βίωσε'' δείχνει ότι στην ΕΘΕΑ δε φροντίζουν να παίρνουν έγκυρη πληροφόρηση από παρατηρητές ούτε συνολικά από αγωνιζόμενους που συμμετέχουν σε κάθε αγώνα όπως σας προτείνω εγώ, αλλά δέχονται κάθε τυχαία μεμονωμένη άποψη που θα ακούσουν από κάποιον , χωρίς καν να ενημερώνεται η λέσχη γι αυτό!!!! (αλήθεια υπάρχει έγγραφη αναφορά αγωνιζομένου που βίωσε αυτά ?? και ποιός είναι αυτός αν επιτρέπεται ??? για ποιόν λόγο δεν δημοσιεύεται η αναφορά του ?? νομιζω ότι θα πρέπει να έχουμε πλέον το δικαίωμα να ενημερωνόμαστε σε ένα σπορ το οποιο στηρίζεται από όλους εμάς τους αγωνιζόμενους που χρόνια τώρα αποτελούμαι την σπονδυλική στηλη των συμμετοχών καθε αγώνα ξοδευόντας τις οικονομίες μας για να κάνουμε αυτό που αγαπάμε !!! )Lesiotis....
-
Ποσειδώνα θυμήθηκα την παλιότερη κουβέντα μας σχετικά με το χωμάτινο πρωτάθλημα και τη χρησιμότητα του Ακρόπολις κλπ και συνειδητοποίησα ότι αφενός η τιμή συμμετοχής για το Ακρόπολις βγήκε κομματάκι αλμυρή αλλά το πιο χαριτωμένο είναι ότι η τιμή για το Ιστορικό ακόμη αγνοείται. Ειλικρινά δε το γράφω χαιρέκακα ή οτιδήποτε αλλά αυτό το να μην μπορώ να μπατζετάρω από τον χειμώνα για να προγραμματίσω που στο καλό θα τρέξω μου φαίνεται από αδιανόητο έως αχώνευτο. Τι να πω, καλό κουράγιο με αυτούς που έχετε μπλέξει.
Προγραμμα 2012