-
Tα χω δει και τα δυο .Οι προηγουμενες μερες ηταν αφιερωμενες στην εξερευνηση των μπασκετικων 90s..
-
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι!
edit: 15.000 posts προσφοράς! Φέρτε μου το Gr.B μου παρακαλώ!
-
-
Μα τι κριάρι ήταν ο φούστης!
Με την καλή εννοια βεβαιως.
-
socratesn, ψάξε Henry Williams από Μπενετόν Τρεβίζο.
@famas
Ντάνι Βρέινς, Έντγκαρ Τζόουνς, πού τους θυμήθηκες ρε θηρίο; Τον Βρέινς τον θυμάμαι αμυδρά, τον Τζόουνς ούτε για πλάκα. Είχε δει από δω μέσα κανείς αυτόν τον Λάντσμπεργκερ του Πανιωνίου; -
Δε θυμάσαι τον Τζοουνς? Ω καιροί, ω ήθη!
edit: για να δω, θυμάται κανεις το παρατσούκλι του?
Εεεε, σας βλέπω! Μην το googlίσετε!
-
Henry Williams από Μπενετόν Τρεβίζο
βρωμόχερο
-
Παιχνιδάρα από το ΠΑΟ σήμερα. Βλέποντας τη 1η περίοδο δε περίμενα να αγγίξει τη 100άρα στη συνέχεια. Αλλά κάπου στη 2η περίοδο έκανε ένα σωρό κλεψίματα, έβγαλε αιφνιδιασμούς και η διαφορά πήγε χωρίς να το καταλάβει κανείς από το +6 με +8 στους 20 σχεδόν. Οι Λιθουανοί, απογοητευμένοι πλεόν και πιεζόμενοι από την πολύ καλή άμυνα του ΠΑΟ, έχτιζαν το ταμπλό ή συνέχιζαν τα λάθη.
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Πολυεργαλείο αυτός ο πούστης ο Σάτο. Έχει καθαρίσει καμιά 6-7 ριμπάουντ, όλα πάνω από τη στεφάνη, σε 15 λεπτά με τη Ζαλγκίρις. Και μόλις κέρασε και μία στα ίσια στον Ράκοβιτς που ναι καμιά 15αρια πόντους ψηλότερος.Όντως. Ειδικά φέτος που λείπει από τον ΠΑΟ ο Φώτσης των 6-7 ριμπάουντ μ.ο. ο Σάτο, αν και άμπαλος, είναι υπερχρήσιμος, καθώς βοηθάει παντού. Και στα ριμπάουντ και στην άμυνα και στην επίθεση. Έχει συμπαθητικό σουτάκι.
-
σημερα επαιζε ο weems της Ζαλγκιρις ? παικταρα με φοβερα αθλητικα προσοντα.
-
Μεγαλος son of a bitch...τον είχα πετύχει πεζό μαζί με το Σάβιτς που προαναφέρατε στην Rambla στη Βαρκελώνη και αρνήθηκε να βγάλει φώτο με 2 14χρονα. Παιχταράς όμως...
Έπαιζε ο Γουιμς. Παιχταράς αλλά μόνος του δεν μπορούσε. Έκανε 2-3 εντυπωσιακές φάσεις πάντως.
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
σημερα επαιζε ο weems της Ζαλγκιρις ? παικταρα με φοβερα αθλητικα προσοντα.ναι έπαιζε. Δεν είχε καμιά φοβερή φάση όπως τις προηγούμενες βδομάδες. Αλλά έκανε καλό παιχνίδι. Σκόραρε και μάζεψε και μπολικα ριμπάουντ. Βοήθεια δεν είχε όμως. Πέραν του Πόποβιτς, οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε ρηχά νερά συμπεριλαμβανομένου του πολυδιαφημισμένου Καλνιέτις.
τσου ρε λουλιά
Δε ξέρω τι ήταν περισσότερο; Παιχταράς ή αληταράς;
Και μιας και πιάσαμε τα βόδια να προσθέσω Βίκτορ Αλεξάντερ. 135+ κιλά όταν έπαιζε στην ΑΕΚ.έντιτ: Άλλος καλός ντάνκερ στην ευρωλίγκα είναι ο Σλότερ. Έχει βγάλει φέτος κάτι .
Το κάρφωμα του Κερούς στο Χάινς μου θύμισε το παρόμοιο του JR Smith. Για πόστερ και τα 2.
-
Και μιας και ειπαμε για βοδια ο τριχωτος Μιρκο Μιλισεβιτς εκανε ενα πολυ καλο περασμα απο ΑΕΚ και Απολλωνα...
-
-
Ο Βαϊς στο μεταξύ δεν ειναι και κανένας κοντούλης...
-
Βασικα δεν το λες ουτε απλα ψηλο
2.16 ειναι ο ατιμος -
εχει κανει και περασμα απ τον ΠΑΟΚ ο Weiss...
βεβαια μολις ειδα οτι ηταν πριν 11 χρονια μου ρθε καπως, νομιζα οτι ηταν πολυ πιο προσφατα...
-
Αν θυμάμαι καλά ήταν αντίπαλος εκείνης της εθνικής εφήβων που είχε πάρει το παγκόσμιο.
Ήταν φόβητρο λόγω ύψους, αλλά άτεχνος.Αυτό
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δε θυμάσαι τον Τζοουνς? Ω καιροί, ω ήθη!edit: για να δω, θυμάται κανεις το παρατσούκλι του?
Εεεε, σας βλέπω! Μην το googlίσετε!
θα το απαντήσει κανείς?
-
-
Για το άλλο παρατσούκλι του λέω.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για το άλλο παρατσούκλι του λέω.Που να ξερω πως τον φωναζες στην καφετερια ρε φιλε;
Ασχετο:Ελαφι ποιον φωναζαν;
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)