-
Μετα απο απαιτηση του φαν-κλαμπ ανοιγει το νεο τοπικο στο οποιο θα βλεπουμε πως οι ενωμενες δυναμεις του Πανηρακλληνιου με την εμπνευσμενη ηγεσια των παραγονταρων του μπασκετικου Ηρακλή, θα καταφερουν να διαλυσουν αυτη τη φορά 2 ιστορικες ομαδες ταυτοχρονα. Αμα θελετε μπορειτε επισης να μιλατε και για τους απαταιωνιους
-
Μετα απο απαιτηση του φαν-κλαμπ ανοιγει το νεο τοπικο στο οποιο θα βλεπουμε πως οι ενωμενες δυναμεις του Πανηρακλληνιου με την εμπνευσμενη ηγεσια των παραγονταρων του μπασκετικου Ηρακλή, θα καταφερουν να διαλυσουν αυτη τη φορά 2 ιστορικες ομαδες ταυτοχρονα. Αμα θελετε μπορειτε επισης να μιλατε και για τους απαταιωνιους
-
-
Μακράν το καλύτερο άνοιγμα μπασκετικού τοπικού !!!!
Άντε καλή αρχή
-
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/ ... 87796.html
Μακαρι να τα καταφερει ο γιγαντας!!
-
Welcome back ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Welcome back ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!! -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
http://www.contra.gr/Basketball/Europe/lithuania/anakoph-kardias-ypesth-o-samponis.1387796.htmlΜακαρι να τα καταφερει ο γιγαντας!!
Αγαπάμε Σαμπόνις και ευχόμαστε περαστικά.
Όποιος τον έχει δει από πολύ κοντά στις καλές του εποχές να παίζει, τον έχει στην καρδιά του.
Επιπλέον, έχοντας δει τους περισσότερους 'πύργους' που έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα από απόσταση αναπνοής (ακόμα και τον Μουρεσάν των 232 εκατοστών), μπορώ να πω οτι αυτός που εντυπωσίαζε πιο πολύ ήταν ο Αρβιντας. Απίστευτα αρμονικός, δεν έδειχνε καθόλου κρεμανταλάς, σε αντίθεση με τους περισσότερους άνω των 2.10 -
Καντο 215cm γιατι πλεον παιχτες οπως ο LeBron, o Durant και ο - wait for it - Φωτσης ( ) ξεπερνανε τα 210cm και δεν τους λες και αρουκατους ...
-
O Φώτσης ειναι 2.08
-
Το καλοκαιρι του 2003 που ηταν 22 χρονων, πρεπει να πηρε αλλους 2 ποντους αλλα βαριοντουσαν να ενημερωσουν τα στοιχεια του στις σχετικες λιστες ... Τον Τσαρτσαρη τον δηλωνουν 209 και οποτε τους βλεπω διπλα διπλα, ο Φωτσης μου φαινεται πιο ψηλος, λες να φταιει η αεροσολα ;
-
Εντωμεταξύ έγινε και η κλήρωση του κυπέλλου.
Καβάλα-Ηλυσιακός
ΠΑΟΚ-Ικαρος Καλλιθέας
Άρης -Ολυμπιακός
Παναθηναϊκός-ΜαρούσιΌλως τυχαίως για νιοστή φορά οι απεταιώνιοι συναντιούνται μόνο στον τελικό.
Τατιάνα κληρωτίδα. -
O Λεμπρον και ο Ντουραντ ουτε πλησιαζουν τα 210
-
Το εκπαιδευμένο κάτι μου λέει οτι ούτε ο Φώτσης το ακουμπάει.
-
Ναι αλλά όλοι αυτοί έχουν χέρια σαν 2.20!
Χατζημπούρδας: mode on!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Welcome back ΠΑΙΚΤΟΥΡΑ!!!. Ο πανηγυρισμός πάει στο ότι ο ΠΑΟ κατάφερε και ξεφορτώθηκε το πανάκριβο γατί Τέπιτς. Δε μ' ενδιαφέρει αν ο ελεεινός εξελιχθεί σε παιχτούρα, πάει στο ΝΒΑ και γίνει ολ-σταρ άσσος. Αρκεί να μην τον βλέπω να μασάει 900000 (τόσα είχε λαμβάνειν φέτος ) και να κάνει μάγκα το κάθε ανθυπομέτριο γκαρντ της ευρωλίγκα. Αυτός είχε τελειώσει στα μάτια μου από το 4ο παιχνίδι ΠΑΟ-Μπάρτσα (υπομονή εε;). Με Νίκολας τραυματισμένο και ΔΔ ψιλοεκτός αγώνα λόγω φάουλ, 25+χιλ κόσμος να 'χει φανατίσει μέχρι και το Μπουγιούκα που έκανε σουπερ παιχνίδι, ο Καλάθης να δίνει ρέστα για 35' και ο Μυδραλάκης* να γίνεται ο καλύτερος παίκτης των καταλανών.
Απ' το Λιθουανό περιμένω σε τπτ βαρετά παιχνίδια να κάνει τα δικά του, να ξυπνάει η εξέδρα. Καμιά τρελή πάσα, κανά άλευ ουπ με Μπατίστ, καμιά γκριμάτσα/γκρίνια κοκ. Δε νομίζω ότι θα βοηθήσει ιδιαίτερα φέτος.
Τους αυριανούς/μεθαυριανούς αγώνες των προκριματικών της ευρωλίγκα υπάρχει περίπτωση να τους δούμε πθν;*Μυδραλάκης:
-
O Durant ειναι 6'9 ρε παιδια, αυτο ειναι 210,3cm και τελος παντων δεν θα κολλησουμε στους 2 ποντους που λειπουν απ'τον λεμπρον, εγω απλα ηθελα να επισημανω οτι στην Αμερικη τα πραγματα εχουν ξεφυγει. Ενω στην Ευρωπη ενας παιχτης πανω απο 205 φαινεται οτι αντιμετωπιζει προβληματα ταχυτητας-ευκινησιας-ευστοχιας κτλ, στην Αμερικη υπαρχει μεγαλος αριθμος παιχτων απο 205 και πανω που ειναι καλυτεροι σε ολα τα παραπανω απ'τους περισσοτερους Ευρωπαιους.
-
Γιατί το βγάζεις 210,3 ; Και με την εμπειρία και με κομπιουτεράκι μου βγαίνει 205-206cm.
Και οι ευρωπαίοι έχουν φτιάξει σε αυτό το τομέα. Βλέπεις 205-210cm που είναι ευκίνητοι και καλοί σουτέρ. Εκεί που υστερούν είναι στη δύναμη. Τους όποιους ευρωπαίους δεν τους συγκρίνω με τον αφρό των αμερικανών.
Θα λεγα πάντως πως τα τελευταία αμερικανά είναι πιο μπασμένα από τα παλιότερα. Γι' αυτό και έχουν περάσει απέναντι τα τελευταία χρόνια διάφοροι άχρηστοι (και σε καλή σειρά ντραφτ) που είχαν τη τύχη να ξεπερνούν τα 2,10μ. Τσκιτισβίλι, Μπρέζετς κοκ. -
Πάντως νομίζω ότι οι αμερικάνοι μετράνε συνήθως ξυπόλητους ενώ οι ευρωπαίοι με παπούτσα. Και ξέρετε τι σόλες έχουν τα μπασκετικά...2-3 πόντους στο νερό...κάπως έτσι μετριέται 2.09 ο Τσαρτσαρής ή 2.06 παλιότερα ο Αλβέρτης...
-
babs νομιζω ετ3 θα δειξει το παιχνιδι...
Οι εραστές της σπυριάρας (ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2011-12)