-
χαιρεται παιδια ειμαι φανατικος αναγνωστης του περιοδικου και τυχαια ανακαλυψα το φορουμ του.ειμαι φοιτητης και ηρθε η ωρα για την αγορα του πρωτου μου αυτοκινητου.θελω ενα αμαξι σχετικα ομορφο(υποκειμενικο),αξιοπιστο,με καλη καταναλωση,φθηνη συντηρηση και οσο γινεται καλυτερο εξοπλισμο.ειμαι αναμεσα στο swift και το yaris προηγουμενης γενιας και τα δυο του 2008.ποιο θα μου προτεινατε?ακομη θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη μου αρεσει το suzuki σε κοκκινο,ειναι το χρωμα αυτο γυναικειο?ευχαριστω εκ των προτερων
-
χαιρεται παιδια ειμαι φανατικος αναγνωστης του περιοδικου και τυχαια ανακαλυψα το φορουμ του.ειμαι φοιτητης και ηρθε η ωρα για την αγορα του πρωτου μου αυτοκινητου.θελω ενα αμαξι σχετικα ομορφο(υποκειμενικο),αξιοπιστο,με καλη καταναλωση,φθηνη συντηρηση και οσο γινεται καλυτερο εξοπλισμο.ειμαι αναμεσα στο swift και το yaris προηγουμενης γενιας και τα δυο του 2008.ποιο θα μου προτεινατε?ακομη θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη μου αρεσει το suzuki σε κοκκινο,ειναι το χρωμα αυτο γυναικειο?ευχαριστω εκ των προτερων
-
-
swift
-
να παρεις το Yaris το facelift ομως το οποιο σημαινει απο μαρτιο 2009 και μετα (αν θυμαμαι καλα)
-
swift 10000000%
-
δυστυχως το budget μου φτανει μεχρι το παλιο 1300 yaris με τους 86(νομιζω) ιππους και το 5αταχυτο κιβωτιο
-
το σουιφτακι είναι πολύ καλό στον δρόμο... εκτός από το αδύναμο μοτέρ του δεν νομίζω να πονάει κάπου
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το σουιφτακι είναι πολύ καλό στον δρόμο... εκτός από το αδύναμο μοτέρ του δεν νομίζω να πονάει κάπουτι καλοσυνη εχει;
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
το σουιφτακι είναι πολύ καλό στον δρόμο... εκτός από το αδύναμο μοτέρ του δεν νομίζω να πονάει κάπου
τι καλοσυνη εχει;
αντιπροσωπίες σουζούκι πολλές μια βόλτα θα σε πείσει...
-
περνω το κλειδι απο την κλειδωθηκη και πηγαινω.... δεν υπαρχει θεμα σε αυτο.
-
peugeot 207 1.4 vti,renault clio 1.2 tce?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το σουιφτακι είναι πολύ καλό στον δρόμο... εκτός από το αδύναμο μοτέρ του δεν νομίζω να πονάει κάπουΕμφάνιση και οδική συμπεριφορα μόνο τα υπέρ στο Swift 1,3.
Στα λοιπά όμως πολύ κατωτερο απο αυτά που έλεγαν ιδίως τα χαρτιά!
Θορυβωδες, ηλεκτρόγκαζο 'της υπομονής', μακρύ κιβώτιο με καθόλου καλή αίσθηση, τακτικά σέρβις κλπ!
Και μην το μπερδευουμε με το 1,6 Sport! Οι κάτοχοι του 1,3 ποτε δεν είδαν αυτά τα 100 άλογα (ή ... εννενηντατόσα) που έλεγαν τα προσπέκτους!
Το δε Yaris ... επρεπε στην πολουσιότερη έκδοση να παρέχουν 'ειδικό' cruise control και δυο χερια να κρατάνε το τιμόνι για να μπορεί ο οδηγός τουλάχιστον να διαβασει ένα περιοδικό, να πιει καφέ, να δει την εξωτερική θέα, να χαλαρωσει εντελώς τελοσπάντων! -
ακομη θα ηθελα να σας ρωτησω επειδη μου αρεσει το suzuki σε κοκκινο,ειναι το χρωμα αυτο γυναικειο?
Όχι, απόδειξη ότι το έχει μια αδερφή μου μένει παρακάτω από το σπίτι μου.
-
Αδύναμο εναι το έγραψα και παραπάνω ... Φταίει και η κακή κλιμάκωση σε Αυτό βεβαίως βεβαίως ...
Ωραίο Ντιζαιν έχει , Ωραίο τιμόνι (μέρα με νύχτα με το γιαρις ) , ωραία αίσθηση στο δρόμο ...
Ποπολαρε τι σε χαλάει ειδικά απέναντι στο γιαρις ;; -
Bασικά και τα δυο δεν είναι ολοκληρωμένες επιλογές.Το yaris τα πάει θαυμάσια στο κομμάτι κόστος χρήσης-κατανάλωση-αξιοπιστία και σε χώρους πολύ καλό,αλλά σε όλα τα άλλα κάτω του μετριου(ποιότητα εσωτερικού μάπα,καθίσματα και θέση οδήγησης χάλια,οδηγικά άστο καλύτερα,θορυβώδες αν μιλάς για το 5άρι κιβώτιο με τα 87 άλογα).Το swift 1.3 είναι λίγο διαφορετικό αλλά και αυτό με σημαντικές υποχωρήσεις.Είναι καλό σε αίσθηση οδήγησης,όμορφο και αξιοπιστο,αλλά με πολύ μικρούς χώρους,μέτρια ποιοτητα,σκληρό και θορυβώδες,θεόμακρο σασμάν σε 4η και 5η,συχνή συντήρηση .Τα 207 1.4 vti,clio 1.2 tce dynamic,seat ibiza 1.4 115 formula sport,skoda fabia 1.4,ford fiesta 1.4 είναι όλα πολύ καλύτερα αυτοκίνητα(2 κλάσεις ανώτερα) και σαφώς πιο ολοκληρωμένα.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Εμφάνιση και οδική συμπεριφορα μόνο τα υπέρ στο Swift 1,3.
Στα λοιπά όμως πολύ κατωτερο απο αυτά που έλεγαν ιδίως τα χαρτιά!
Θορυβωδες, ηλεκτρόγκαζο 'της υπομονής', μακρύ κιβώτιο με καθόλου καλή αίσθηση, τακτικά σέρβις κλπ!
Και μην το μπερδευουμε με το 1,6 Sport! Οι κάτοχοι του 1,3 ποτε δεν είδαν αυτά τα 100 άλογα (ή ... εννενηντατόσα) που έλεγαν τα προσπέκτους!
Το δε Yaris ... επρεπε στην πολουσιότερη έκδοση να παρέχουν 'ειδικό' cruise control και δυο χερια να κρατάνε το τιμόνι για να μπορεί ο οδηγός τουλάχιστον να διαβασει ένα περιοδικό, να πιει καφέ, να δει την εξωτερική θέα, να χαλαρωσει εντελώς τελοσπάντων!Ηλεκτρογκαζο μονο το φεισλιφτ ειχε. Θορυβωδες οπως καθε μικρου κυβισμού αυτοκίνητο μετα τα 150-160. Και τα 90τοσα αλογα, τα ειδαμε τα μετρησαμε και ηταν ολα εκει
Οποτε και εγω τι αλλο, swift θα σου προτεινα
-
βασικα το yaris ηταν επιλογη των γονιων μου διοτι ειναι τογιοτα(με οτι θετικο συνεπαγεται).τωρα κοιτουσα και το 207 με τα 95 αλογα.ειναι αξιοπιστο?αξιζει σαν αγορα?το budget μου ειναι μεχρι 7500 ευρω.τι προτεινετε?
-
Ο χρήστης alexm έγραψε:
βασικα το yaris ηταν επιλογη των γονιων μου διοτι ειναι τογιοτα(με οτι θετικο συνεπαγεται).τωρα κοιτουσα και το 207 με τα 95 αλογα.ειναι αξιοπιστο?αξιζει σαν αγορα?το budget μου ειναι μεχρι 7500 ευρω.τι προτεινετε?Αξιζει,μια χαρά αξιόπιστο είναι το 14άρι(το έχει ο ξάδερφος μου εδώ και 3 χρόνια,απροβλημάτιστο και πάνω από όλα ολοκληρωμένο αυτοκίνητο).Και γενικά έχει την αίσθηση μεγαλύτερου αυτοκινήτου.Ποιοτικό,ευρύχωρο,ασφαλές,πολύ καλό μοτέρ,γαλλικό στο δρόμο(πλαίσιο με εκπληκτική στιβαρότητα,ανετη ανάρτηση,ήσυχη κύλιση,κορυφαία φρένα) καλοεξοπλισμένο στην έκδοση sport με 6 αεροσακους,διζωνικό κλίμα,μπάκετ καθίσματα υπέροχα και φαρδιά όχι στενά.Μπροστά στο yaris και στο swift δειχνει σαν να είναι μια γενιά μπροστά .Βρες ένα του 2008.Κοίτα και για το έτερο γαλλικό clio 1.2 tce(2008-9) με 100 ίππους. Το αυτοκίνητο το παίρνεις για σένα,όχι για να ικανοποιείς τις λανθασμένες προκαταλήψεις των γονιών σου
-
Σουίφτ. Μόνο ένα πράγμα τσέκαρε αν δεν σου κάνει, το πορτμπαγκάζ-γραμματοκιβώτιο.
suzuki swift vs toyota yaris