-
Τα μοντελα που αναφέρω ειναι με αναλογικό ταχογράφο, ο οποιος οπως ξέρεις ,παιρνει αρκετο 'σκάλισμα'.Για τα δυο scania με τους 1200 ίππους που αναφέρω,θα σου πω οτι φορανε μπιελες,πιστόνια,εκκεντροφόρους και κατι αλλα πραγματάκια απο τον svempas.Μια μικρή αναζητηση να κάνεις, θα δεις τι 'φτιαχνει' ο ανθρωπος.Οσο για την αξιοπιστια,δουλευουν εδω και 3 χρονια ετσι.Ασχετο,στο πρώτο δεξιά πρατήριο-πλυντήριο μετα την πρωτη εξοδο της εθνικης,δουλευεις? Παλι
-
Γεια σας παιδια! Κι εγώ ψάχνω για μικρό αμαξάκι και μετά από εξωνυχιστική έρευνα έχω κατλήξει σε αυτή την πεντάδα:
- Ford KA
- Mazda 2
- Toyota Aygo
- Toyota iQ
- Renault Twingo
Και σαν μπαλαντέρ το Chevrolet Spark
Έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα για το ΚΑ και μου έχει γίνει προσφορά για την full έκδοση, με όλα τα extra μέσα, 11.180 (με απόσυρση) που πιστεύω είναι πολύ καλά!
-
Σίγουρο όχι Aygo!
Το Ιq δεν είναι ακριβό σε σχέση με όλα τα άλλα;
Twingo και Ka πρέπει να βγαίνουν σε φοβερές τιμές αυτή τη περίοδο και για τα λεφτά τους είναι αξιολογότατα αυτοκίνητα.
To Mazda 2 είναι μια κατηγορία πάνω, αν βγαίνει σε ανταγωνιστική τιμή με τα παραπάνω 2 είναι σίγουρα το προτιμότερο. -
Μπορεις να παρεις το ΚΑ full extra αλλα προσωπικα θα πηγαινα σε διπορτο fiesta 1.25 trend.Εισαι μια κατηγορια απανω και πανω κατω τα ιδια λεφτα.
-
το fiesta θα το παρει το αγορι μου εεεεε και δε θελω να εχουμε το ιδιο Το iQ είναι οντως πανακριβο, αλλά είναι πολύ μικρό και θα με βολέψει! Βασικά ψάχνω ένα μικρό και πολύ χαριτωμένο, με καλό εξοπλισμό! Γτ όχι το Aygo?
-
Αχα ΟΚ δεκτο για το fiesta.Μη παρεις aygo ειναι και φτηνοκατασκευη.Κατα τη γνωμη μου δες ΚΑ και twigo σαν τα ποιο μικρα στη λιστα σου.Το mazda 2 ειναι κατηγορια fiesta.
-
Όταν πήγα στην αντιπροσωπεία της Toyota και μου βγάλανε τιμή 11400 για το Aygo, είπα οκ. Όταν όμως στη Ford Για ένα τριπλάσιο τουλάχιστον εξοπλισμό μου το αφήσανε 11180, και είναι και ακόμα πιο όμορφο το ΚΑ, σχεδόν κατέληξα σε αυτό Απλά επειδή έχει τον κινητήρα της Fiat, φοβάμαι μη μου βγει ζημιάρικο Έχετε ακούσει γενικά καλα σχόλια για το ΚΑ? Στη Renault δεν εχω πάει ακόμα, αλλά πολύ θα ήθελα κι από εκεί μία προσφορά
-
Γιατί όχι το Aygo?
-Γιατί ποιοτικά στο εσωτερικό του είναι το χειρότερο. Βλέπεις γυμνό μέταλλο, για να ανοίξεις το ηλ.παραθυρο του συνοδηγού πρέπει να τεντωθείς μέχρι τη πλευρά του συνοδηγού, τα πλαστικά είναι κατα πολύ υποδεέστερα των υπολοίπων που ανέφερες.
-Γιατί σε επιδόσεις είναι πολύ πίσω από όλα τα υπόλοιπα. Τουλάχιστον με τα υπόλοιπα βγαίνεις άνετα που και που κανένα ταξιδάκι
-Και γιατί έναντι των άλλων υστερεί σε οδική συμπεριφορά.Κοπέλα είσαι? Το twingo στην έκδοση Μιss Sixty:
http://protech.car.gr/cars/photos/1770337/
Βγαίνει και σε ροζ!
http://afoi-konstantinou.car.gr/cars/photos/1754295/ -
Χαχαχα οφειλω να παραδεχτώ ότι η μαύρη έκδοση ( ) με τα λουλούδια στο καπό είναι ερωτεύσιμη!!! Σε αυτά που είπες για το Aygo έχεις δίκιο, αλλά μου έχουν πει ότι δε χαλάει με τίποτα, και δε θέλω να χαλάσω πολλά λεφτά σε συνεργεία Από αυτά που είχα γράψει στην αρχή, ποια είναι αξιόπιστα?
-
Οσο για το κινητήρα του Ka, δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αξιοπιστίας.
Ετσι κι αλλιώς και το Aygo demiToyota είναι. Συμπαραγωγή με 107 και C1.
Μεταξύ Ka και Aygo σίγουρα KA με διαφορά, πόσο μάλλον όταν είναι και καλύτερα εξοπλισμένο.To Twingo θα σου βγει περίπου 10.500 ως Dynamic ή 9.800 αν βρεις αντιπροσωπεία να σου κολλήσει απόσυρση.
Ως Miss Sixty 12.500 ή 11.800 με απόσυρση.Ως προς την αξιοπιστια και τα 5 δεν εχουν καποιο ιδιαίτερο ζήτημα.
Σε εγγυήσεις υπερτερούν τα Iq/Aygo με 6 χρόνια και το Twingo με 5 χρόνια.
-
Χμμ βλέπω το Twingo δεν έχει καθόλου ESP... Είναι σημαντικό αυτό? Κάπου νομίζω πήρε το αφτί μου ότι το ESP θα είναι στάνταρ σε αμάξια από τη νέα χρονιά!
-
Για κίνηση μέσα στη πόλη όχι κάτι τόσο χρήσιμο. Αλλά αν το έχει ένα αυτοκίνητο σίγουρο είναι ένα παραπάνω ατού για ασφάλεια.
Στο Twingo μόνο στην έκδοση Gordini προστίθεται αλλά ανεβαίνεις και σε επιδόσεις και σε τιμή. Εχει τον 1.2 τούρμπο με 100 άλογα και σε τιμή βγαίνει στα 13.500 ή αν μπει απόσυρση 12.600 περίπου, νομίζω + το κόστος του esp. Βέβαια με αυτό το αγόρι σου θα τρώει πολύ σκόνη! Κάντου δώρο ένα ζευγάρι κυάλια! Χαχαχα!
-
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!! Αν και νομίζω πάλι θα με τρώει γιατί θέλει το 1600 sport!! Βέβαια όταν εγώ θα βρίσκω πάρκινγκ με τη μία και αυτός θα κόβει βόλτες, τότε θα δούμε ποιος θα φτάνει ουσιαστικά πιο γρήγορα
Δυστυχώς όμως το Gordini είναι +1000 ευρώ από το full KA που θα έχει και full αξεσουάρ! Το έχω φουλάρει τόσο που μέχρι και ο τύπος στην αντιπροσωπεία με κοίταγε καλά-καλά χαχα!!
Πάντως ο κύριος λόγος που μπήκα στο forum ήταν για το αν αξίζει να δώσω 11000 για το ΚΑ, αν είναι καλό αμάξι και μου βγάλει 7-8 χρονάκια! Αξίζει λοιπόν? Ή καλύτερα να δω κάτι άλλο? Δεν κρύβω ότι το έχω ερωτευτεί αλλά αν δεν αξίζει τα λεφτά του δε νομίζω να επενδύσω σε κάτι ζημιάρικο -
Αξίζει! Ειδικά με τη τιμή του και τον εξοπλισμό του!
-
Τέλεια!!! Ευχαριστώ πολύ!!!
-
Σημερα κατα τύχη συζήταγα με συνάδελφο που έχει το ΚΑ στην βασική έκδοση και έλεγε ότι έως τωρα στα 30.000 χλμ είναι πολύ ευχαριστημένος. Ξεροντας τον ως καθόλου ευγενικό χρήστη του αυτοκινήτου ... θα έλεγα μάλλον ότι το ΚΑ αντέχει!
Αντεχει πολλά και δεν διαμαρτύρεται. -
Δες και το mitsubishi colt 1.3 με τα 95 άλογα.Εχει απίστευτες προσφορές 2700-3700€ κάτω.Το 1.3 invite 3d έχει 9890€ ,το δε ημιαυτόματο με 6άρι σασμάν intense amt 12290€.Καλύτερα δες μικρό και όχι μίνι σε αυτά τα λεφτά.Σου προτείνω εκτός από το κόλτ και τα kia rio 1.2 uptown(12390€) που μόλις ήρθε και οι κριτικες από το εξωτερικό είναι οι καλύτερες + τα 7 χρόνια εγγύηση,και το renault clio 1.2 tce 100ps energy με 12190€!Τσέκαρε και τα 3.Με τίποτα πάντως aygo To ka titanium plus(αν και θα προτιμούσα ένα κοκκινάκι fiesta 1.25 3d trend),renault twingo 1.2 dynamic,kia picanto 1.2 spice plus 11790(μόλις ήρθε και αυτό με πολύ πλούσιο εξοπλισμό μέχρι κλίμα και ηλιοροφή) είναι τα καλύτερα μίνι. Δες και αυτά τα μίνι.
-
Ο χρήστης BlackF έγραψε:
Γεια σας παιδια! Κι εγώ ψάχνω για μικρό αμαξάκι και μετά από εξωνυχιστική έρευνα έχω κατλήξει σε αυτή την πεντάδα:- Ford KA
- Mazda 2
- Toyota Aygo
- Toyota iQ
- Renault Twingo
Έχω διαβάσει πολύ καλά πράγματα για το ΚΑ και μου έχει γίνει προσφορά για την full έκδοση, με όλα τα extra μέσα, 11.180 (με απόσυρση) που πιστεύω είναι πολύ καλά!
Φίλε με τα ίδια λεφτά περίπου παίρνεις το fiesta 1,25 trend με esp, 5 airbags, a/c, mp3 κλπ...αυτοκίνητο μια σκάλα ανώτερο απ΄το ΚΑ...
-
Aπο μίνι
1.ford ka 1.2 titanium
2.renault twingo 1.2 dynamic
3.kia picanto 1.2 spice
Από μικρά έως 12000€
1.ford fiesta 1.25 trend
2.renault clio 1.2 tce 100 3d energy
3.mitsubishi colt 1.3 3d intense με τη σούπερ προσφορά
4.kia rio 1.2 uptown
5.hyundai i20 1.4 gl
Ελεγξε τα όλα -
Ο χρήστης nikolas74 έγραψε:
Γεια σας παιδια! Κι εγώ ψάχνω για μικρό αμαξάκι και μετά από εξωνυχιστική έρευνα έχω κατλήξει σε αυτή την πεντάδα:
- Ford KA
- Mazda 2
- Toyota Aygo
- Toyota iQ
- Renault Twingo
Φίλε με τα ίδια λεφτά περίπου παίρνεις το fiesta 1,25 trend με esp, 5 airbags, a/c, mp3 κλπ...αυτοκίνητο μια σκάλα ανώτερο απ΄το ΚΑ...
το fiesta θα το παρει το αγορι μου εεεεε και δε θελω να εχουμε το ιδιο Το iQ είναι οντως πανακριβο, αλλά είναι πολύ μικρό και θα με βολέψει! Βασικά ψάχνω ένα μικρό και πολύ χαριτωμένο, με καλό εξοπλισμό! Γτ όχι το Aygo?
Βοήθεια σε αγορά αυτοκινήτου