-
Ο χρήστης BlackF έγραψε:
Ηλιοροφή ούτως ή άλλως δε νομίζω να έβαζα, και κλίμα έχει η full έκδοση του ΚΑ που μου είχαν βγάλει την προσφορά!!! Και τα άλογα...χμμμμ ναι θα μου άρεσε πολύ να είχα 85 Το fiesta θα το πάρει εντός του μήνα το αγόρι μου και δε θέλω να έχουμε το ίδιο Και γενικά το θεωρώ και αυτό κάπως 'αρρενωπό' αυτοκίνητο λόγω των πολλών γωνιών που έχει (πάντως δεν παύει να είναι πανέμορφο αμάξι και παρ'ολο που το έχουν πολλά άτομα, ακόμα όταν περνάει κάποιο fiesta στο δρόμο το κοιτάνε όλοι! )Για ποια έκδοση μιλάς στο κα?titanium plus,grand prix ?Πάντως κλίμα δεν έχει στάνταρ μόνο a/c,μόνο έξτρα με παραγγελια που με παραγγελία βάζεις και esp.Πες έκδοση και τιμή για το κα που λες.Πάντως η ηλιοροφή λέει πολύ και είναι αξιοπρόσεκτο που το έχει το πικάντο στην πλούσια.Ετσι και αλλιώς και στην υπερπλούσια κάνει 11790,καλή τιμή είναι και πεντάθυρο και δεν θα έχεις τα σήκω κάτσε .
-
Μου βγάλανε προσφορά 11.180 την titanium plus και έχω βάλει full προαιρετικό εξοπλισμό (μέχρι και ζάντες), γι'αυτό πιστεύω είναι πολύ καλή η τιμή του! Το esp τώρα το έβαλαν στάνταρ και έβαλαν στα προαιρετικά το bluetooth! Νομίζω μόλις τον προηγούμενο μήνα το έκαναν, δεν ξέρω αν το διόρθωσαν και στο site, στο prospectus πάντως δεν έχουν προλάβει!
-
Ο χρήστης BlackF έγραψε:
Μου βγάλανε προσφορά 11.180 την titanium plus και έχω βάλει full προαιρετικό εξοπλισμό (μέχρι και ζάντες), γι'αυτό πιστεύω είναι πολύ καλή η τιμή του! Το esp τώρα το έβαλαν στάνταρ και έβαλαν στα προαιρετικά το bluetooth! Νομίζω μόλις τον προηγούμενο μήνα το έκαναν, δεν ξέρω αν το διόρθωσαν και στο site, στο prospectus πάντως δεν έχουν προλάβει!Σούπερ αυτό με το esp δεν το ήξερα.Δες και τα δύο τότε και το κα και το πικάντο 1.2,μπες μέσα,ανάλυσε τα και ζήτα και τη βοήθεια από το αγόρι σου.Ισως και test-drive.Επικεντρώσου σε αυτά τα 2 λοιπόν και πες μας τα σχόλια μετά την επίσκεψη σου σε ford και kia. .Mην μπλέξεις με aygo,spark και το συναπάντημα,είναι χειρότερα από τα ka-picanto.Ισως και το i10 f/l 1.2 να αξίζει αλλά δεν είναι τόσο νεανικό,έχει μόνο 2 αερόσακους και άβολη θέση οδήγησης.
-
Και για το Aygo έχω προσφορά, 11400 (δηλαδή πάνω από το ΚΑ) η aygo + sport connect, αλλά δεν έχει ούτε τα μισά το ΚΑ και αισθάνθηκα ότι με έκλεβαν!!
Οπότε πάω και από ΚΙΑ, μου βγάζουν προσφορά και συγκρίνω μοντέλα!! Ευχαριστώ πολύ!!!!!!
-
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Είχαμε μία ακόμα συζήτηση με τον πατέρα μου περί αυτοκινήτων, και μου ανέφερε ένα επιχείρημα που είχα ξεχάσει! Η καταγωγή μου είναι από Γιάννενα και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ανεβαίνω! Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να περιοριστώ σε αυτοκίνητο πόλης και πρέπει να δω supermini? Μήπως ένα αυτοκίνητο πόλης δεν μπορεί να κάνει μία τόσο μεγάλη διαδρομή άνετα?
-
Σίγουρα ένα supermini είναι προτιμότερο...
-
Ο χρήστης BlackF έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.. Είχαμε μία ακόμα συζήτηση με τον πατέρα μου περί αυτοκινήτων, και μου ανέφερε ένα επιχείρημα που είχα ξεχάσει! Η καταγωγή μου είναι από Γιάννενα και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο ανεβαίνω! Μήπως λοιπόν δεν πρέπει να περιοριστώ σε αυτοκίνητο πόλης και πρέπει να δω supermini? Μήπως ένα αυτοκίνητο πόλης δεν μπορεί να κάνει μία τόσο μεγάλη διαδρομή άνετα?Μια χαρά το κάνει το ταξίδι και 1 και 2 και 5 φορές το χρόνο. Εφόσον το αυτοκίνητο σε καλύπτει στις καθημερινές σου μετακινήσεις, δεν υπάρχει λόγος να πας σε κάτι μεγαλύτερο/ακριβότερο μόνο για 1 φορά το χρόνο.
-
Μην αγχώνεσαι,και τα σύγχρονα μίνι έχουν βελτιωθεί αρκετά τώρα τελευταία ιδίως τα 1200άρια μίνι όπως το ka και το picanto 1.2.Kαι τα 2 είναι σβέλτα και δεν δυσανασχεστούν σε ανοιχτό δρόμο(εκεί θα έχει θέμα ένα 1000άρι aygo,spark,alto,pixo π.χ),ενώ παρέχουν μια σωστή οδική συμπεριφορά,με καλά φρένα και ασφάλεια σε όλες τις συνθήκες.To ka είναι θαυμάσιο οδηγικά και με σωστό τιμόνι και καλύτερο από κάτι άλλα της ανώτερης κατηγορίας ιδίως και με το esp τώρα.Το δε picanto 1.2 και αυτό καλό οδηγικά(ένα κλικ πίσω από το κα,αλλά με καλύτερη ηχομόνωση)αλλά με μοτεράκι θαύμα πιο γρήγορο από ένα micra 1.2 ή corsa 1.2.
-
Χμμμ και είναι και κάτι άλλο που πάλι δεν σκέφτηκα.. Σε 4 χρόνια πάνω κάτω θα πρέπει να κάνω το αγροτικό μου, και πολύ φοβάμαι ότι θα είμαι σε βουνά και σε λαγκάδια για ένα χρόνο... Μήπως δε με βολεύει να πάρω το ΚΑ??
Πάντως ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!!!!!!! Το corsa αρέσει πολύ στον μπαμπά μου, όπως και το fiesta, και ψιλοεπιμένει σε αυτά!!! Εμένα όμως με νοιάζει πολύ το πάρκινγκ στη σχολή και γι'αυτο αποφεύγω τα σουπερμίνι! Όμως αν χρειαστεί για το αγροτικό, μάλλον σε κανένα fiesta θα καταλήξω -
Το αν θα διαλέξεις μικρό ή μίνι αφορά εσένα και τις ανάγκες σου.Πάρε μια λογική και ψύχραιμη απόφαση.Από μικρά προτείνω fiesta 1.25-1.4 3d trend,clio 1.2 tce 100ps energy,kia rio 1.2 uptown,citroen c3 1.4 vti.Το corsa άστο δεν.
-
Αν πάρω αυτοκίνητο πόλης, μήπως τα βρει σκούρα σε σχεδόν καθημερινή βάση εκτός πόλης σε κάποια χρόνια? Πάντως τώρα χρειάζομαι αυτοκίνητο πόλης, αλλά μήπως δε θα πρέπει να το βιαστώ και να πάρω τότε ένα σουπερμίνι??
Σόρι που σας έχω πρήξει!!!!!!!
-
Kαταρχήν είσαι νέα οδηγός?Οπως το βλέπω στη θέση σου ίσως έπαιρνα ένα μτχ micra 1.2 2006-7 με 60-70000 χλμ ή ένα fiat panda 1.2 2007-8 που θα σε βολεύουν σε διαστάσεις για την πόλη με όχι και πολλά χρήματα,μέχρι 5000-6000€,για να μάθεις και να συνηθήσεις και όταν τα βαρεθείς μετά από 2-3 χρόνια το πουλάς και παίρνεις ένα καινούριο μικρό π.χ. fiesta 1.0 turbo ecoboost 100 ps Αν αποκλείεις αυτήν την περίπτωση πάρε καλύτερα το νέο picanto 1.2 spice πεντάθυρο,θα σε βολέψει πιο καλά σε χώρους και πρακτικότητα από το στριμόκωλο πίσω ka,ενώ και από επιδόσεις δεν θα ζορίζεται 85 αλογάκια είναι αυτά.Εχει και 7 χρόνια εγγύηση
-
Ναι είμαι νέα οδηγός (βασικά πολύ νεα, ακόμα περιμένω να μου έρθει το δίπλωμα!!! ) Αν και η ιδέα σου είναι πολύ καλή, οι δικοί μου λένε να πάρω ένα αμάξι γύρω στα 10-12.000 τώρα για να μου βγάλει 8-10 χρόνια! Γι'αυτό και το κοιτάω πολύ!! Το ΚΑ το έχω ερωτευτεί και είχα χαρεί πάρα πολύ τις προάλλες που μου είπατε ότι κάνει μια χαρά ταξίδια, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα αντέχει μόνιμα ανηφόρες-κατηφόρες αν με στείλουν για αγροτικό κάπου ορεινά
Το Picanto δυστυχώς ακόμα δεν έχω πάει να το κοιτάξω στην αντιπροσωπεία -
Παιδες μια μικρη βοηθεια για αγορα καινουργιου suzuki swift sport με αποσυρση και δοσεις. Θελει να αγορασει ο κολλητος μου και εχουμε καποιες αποριες πριν παμε στην αντιπροσωπεια. Ποσα θα γλυτωσει με την αποσυρση?? Ποσο περιπου θα ειναι η δοση το μηνα, ειναι συγκεκριμενο νουμερο η το ρυθμιζουμε με τα χρονια?? Επισης ο φιλος μου δεν δουλευει και δεν κανει φορολογικη δηλωση (ας ειναι καλα ο μπαμπας ) μπορει να γραψει το swift στο ονομα του η μηπως θα του ερθει κανενα προστιμο??
-
Δεν είμαστε αντιπροσωπεία Suzuki, ούτε φοροτεχνικό γραφείο...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δεν είμαστε αντιπροσωπεία Suzuki, ούτε φοροτεχνικό γραφείο...Δηλαδή αν ρωτησει καποιος θελω να παω για σερβις θα του πεις δεν ημαστε συνεργειο?? αν ρωτησει αλλος θελω λαστιχα για το αμαξι μου θα του πεις δεν ημαστε βουλκανιζατερ??? αν ρωτησει αλλος θελω προγραμμα για το αμαξι μου θα του πεις δεν ημαστε συνεργειο βελτιωσεων??? κτλ κτλ....
Ωραια λογικη συγχαρητηρια!!! -
Νέος ρωτάς για οικονομικά στοιχεία θαρρείς και ξέρουμε εδώ μέσα πόσο κοστίζει το κάθε αυτοκίνητο την δεδομένη στιγμή, τι συμφωνία έχει με τις τράπεζες ο έμπορος για τις δόσεις, ή πόσα βγάζουν οι γονείς του και πως μπορούν να δικαιολογήσουν το αυτοκίνητο στην εφορία! Τι σχέση έχουν όλα αυτά με ΤΕΧΝΙΚΕΣ ερωτήσεις (π.χ. αν είναι καλό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή ποιά λάστιχα του ταιριάζουν βάσει των εμπειριών μας) στις οποίες και ίσως μπορούσαμε να βοηθήσουμε; Αυτά που ρωτάς μόνο ο εκάστοτε έμπορος και ο λογιστής της οικογένειας μπορούν να τα ξέρουν! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γραφτεί το αυτοκίνητο στο όνομά του, θα πρέπει να γίνει με γονική παροχή (δηλαδή πόθεν έσχες που θα φορολογηθεί!) και ότι μετά θα πρέπει να κάνει κάθε χρόνο δήλωση στην εφορία (Ε1) στην οποία θα αναγράφεται το αυτοκίνητο και θα φορολογείται βάσει τεκμηρίου για το περιουσιακό αυτό στοιχείο.
Ωραία λογική... θέλεις μήπως και τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ; -
Ο χρήστης nikos_jdm έγραψε:
Παιδες μια μικρη βοηθεια για αγορα καινουργιου suzuki swift sport με αποσυρση και δοσεις. Θελει να αγορασει ο κολλητος μου και εχουμε καποιες αποριες πριν παμε στην αντιπροσωπεια. Ποσα θα γλυτωσει με την αποσυρση?? Ποσο περιπου θα ειναι η δοση το μηνα, ειναι συγκεκριμενο νουμερο η το ρυθμιζουμε με τα χρονια?? Επισης ο φιλος μου δεν δουλευει και δεν κανει φορολογικη δηλωση (ας ειναι καλα ο μπαμπας ) μπορει να γραψει το swift στο ονομα του η μηπως θα του ερθει κανενα προστιμο??Δεν πας καλα....
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Νέος ρωτάς για οικονομικά στοιχεία θαρρείς και ξέρουμε εδώ μέσα πόσο κοστίζει το κάθε αυτοκίνητο την δεδομένη στιγμή, τι συμφωνία έχει με τις τράπεζες ο έμπορος για τις δόσεις, ή πόσα βγάζουν οι γονείς του και πως μπορούν να δικαιολογήσουν το αυτοκίνητο στην εφορία! Τι σχέση έχουν όλα αυτά με ΤΕΧΝΙΚΕΣ ερωτήσεις (π.χ. αν είναι καλό το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ή ποιά λάστιχα του ταιριάζουν βάσει των εμπειριών μας) στις οποίες και ίσως μπορούσαμε να βοηθήσουμε; Αυτά που ρωτάς μόνο ο εκάστοτε έμπορος και ο λογιστής της οικογένειας μπορούν να τα ξέρουν! Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γραφτεί το αυτοκίνητο στο όνομά του, θα πρέπει να γίνει με γονική παροχή (δηλαδή πόθεν έσχες που θα φορολογηθεί!) και ότι μετά θα πρέπει να κάνει κάθε χρόνο δήλωση στην εφορία (Ε1) στην οποία θα αναγράφεται το αυτοκίνητο και θα φορολογείται βάσει τεκμηρίου για το περιουσιακό αυτό στοιχείο.
Ωραία λογική... θέλεις μήπως και τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ;Πολυ απλα αν δεν γνωριζεις κατι λες ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ και τελειωνει το θεμα δε χρειαζεται να απαντας ειρωνικα. Εξαλλου δε ζητησα να μαθω ακριβως τα λογιστικα της suzuki απλα ηθελα να παρω μια γευση το τι γινεται με δοσεις και αποσυρση. Ετσι μιλατε σε οσους ρωτανε κατι??? Με τον ποιο ωραιο τροπο ζητησα τη βοηθεια σας και με ξενερωσατε αμεσως. Να χαιρεστε το φορουμ και τους τροπους σας!! Μου αρεσει που εχετε κανονες στο φορουμ που εσεις οι ιδιοι δεν τους τηρειτε και θελετε να τους τηρουν οι αλλοι αν και δεν πιστευω να τους εχετε διαβασει ποτε......
-
Ο χρήστης nikos_jdm έγραψε:
Ωραία λογική... θέλεις μήπως και τα νούμερα του ΛΟΤΤΟ;Πολυ απλα αν δεν γνωριζεις κατι λες ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ και τελειωνει το θεμα δε χρειαζεται να απαντας ειρωνικα. Εξαλλου δε ζητησα να μαθω ακριβως τα λογιστικα της suzuki απλα ηθελα να παρω μια γευση το τι γινεται με δοσεις και αποσυρση. Ετσι μιλατε σε οσους ρωτανε κατι??? Με τον ποιο ωραιο τροπο ζητησα τη βοηθεια σας και με ξενερωσατε αμεσως. Να χαιρεστε το φορουμ και τους τροπους σας!! Μου αρεσει που εχετε κανονες στο φορουμ που εσεις οι ιδιοι δεν τους τηρειτε και θελετε να τους τηρουν οι αλλοι αν και δεν πιστευω να τους εχετε διαβασει ποτε......
Αχαριστία όμως βλέπω και δεν είναι πρέπον. Ακόμα και έτσι, μια 'κατευθυνση' την έλαβες. Ξέρεις ΠΟΥ θα αποτανθείς να σου λυθούν οι παραπάνω σου απορίες!
Βοήθεια σε αγορά αυτοκινήτου